Red lace

autor: Haylzee
Tom kroužil jazykem kolem Chupa Chup lízátka s jablkovou příchutí a nezištně si prohlížel módní časopis ležící vedle něj na posteli. Jak časopis tak lízátko patřilo Billovi, ale jeho bratr nenáviděl ta zelená a vždycky časopisem listoval od konce k začátku. Bill nikdy nečetl nic správně.
Mladší dvojče právě obracelo kufr naruby, hledalo konkrétní tričko, které prostě muselo mít na sobě. Tom protočil oči nad zamumláním přicházejícím od kufru, a otočil na další stránku.
„Kdybys neměl tolik věcí, nebudeš je pořád ztrácet,“ řekl.
Místo kousavé narážky na svůj kufr plný kšiltovek zahlédl zpoza kufru vztyčený prostředníček. Tom se zazubil na lízátko a uchechtl se. Zvedl ruku, aby si ochránil tvář před letící špinavou ponožkou, a ucítil bolest v zádech mezi rameny.
„Kurva, Bille,“ zamručel a mnul si šíji. Nemohl své dvojče vinit; Bill byl ten, kdo nad sebou Toma držel skoro celé odpoledne, nohama Toma pevně obepínal a přikazoval mu, aby do něj nepřestával přirážet, a Tom se šťastně podřídil.

Ušklíbnul se nad bolestí v dolní části svých zad; sex s Billem byl extrémně uspokojující, vyčerpávající, ale to nebylo všechno to okouzlující; Bill znamenal tvrdou práci. Tom se dokonce už nechtěl ani hnout, a taky to na téhle hotelové posteli ještě neudělal, místo toho se raději po ní válel nahý, zatímco Bill balil.
Balení prozatím stálo za nic; Bill byl více zaujatý hledáním svého trička a Tom doufal, že ho v dohledné době ani nenajde. Těšil se ze sledování svého malého brášky, který chodil po pokoji jen ve svých malinkých trenýrkách, ale kdyby to bylo na Tomovi, byl by Bill stejně nahý jako on. Tom miloval Billův zadek vystavený na odiv, ale jen před ním, a pokud možno s roztaženýma nohama.
„Možná jsem ho nechal v autobuse,“ řekl Bill rozmrzele, vstal a otáčel se na místě, kontroloval místnost a hledal jakékoliv známky o ztraceném tričku.
„Možná,“ zamumlal Tom, nevěnoval tomu už moc pozornosti. Jeho oči byly na stránce, na kterou právě obrátil, byly zvláště na jednom snímku. Byla tam reklama na spodní prádlo, a dokonce ani Tom nebyl imunní vůči pohledu na spoře oděné krásné ženy v saténu a krajkách, bez ohledu na to, jak úžasně skvostné bylo jeho dvojče.
Jeho oči rychle cestovaly z pěkně naplněné podprsenky až dolů ke spodní polovině těla té ženy. Měla na sobě elegantně vypadající francouzské kalhotky, jak Tom zjistil z textu pod obrázkem. Líbilo se mu to, skoro to vypadalo jako sexy ženská verze pánských trenek. Nebyla to tanga a nic ani příliš neodhalovala jako na většině fotek, které viděl. Obepínaly pěkně její pas, daly vyniknout plochému břichu a fotografie vedle ukazovala, jak růžové krajky odepínají její zadek a zdůrazňují každou křivku bez jakékoliv obscénnosti.
„Kurva!“ Zaječel Bill a Tom vzhlédl od časopisu, aby zahlédl tričko letící přes celou místnost, potrestané za to, že se snažilo Billa podvést a tvářilo se jako to, co hledal.
Tom už se více nezajímal o odhozené tričko, jeho pohled se zastavil na zadku jeho bratra, obrys malé hýždě byl jasně viditelný, když se Bill sklonil k jinému kufru. Hedvábná textilie lpěla na jeho kůži a Tom vydal uznalé zahučení, když sál lízátko.
Mrkl se zpět na fotku v časopise, jeho mozek rychle vytvořil vizi, když se ohlédl zpět na stále se ohýbajícího bratra. Teplo v břiše Toma překvapilo, nikdy ho ani nenapadlo, že by ho mohl vzrušovat Bill v dámském spodním prádle, ten obraz přišel zcela nečekaně.
„Oh páni,“ vydechnul, jeho představivost pracovala naplno.
„Co? Říkal jsi něco?“ Bill se otočil a přimhouřil na Toma oči.
Tom se na něj ušklíbnul. „Víš, co by na tobě vypadalo vážně dobře?“
Bill si odfrknul. „Jestli se chystáš říct, že ty, tak se neobtěžuj. To už jsem slyšel milionkrát,“ řekl suše.
„Ne,“ zavrtěl Tom rozhořčeně hlavou. „A neřekl jsem to milionkrát, nepřeháněj.“
„No tak co teda?“ Povzdechl si Bill, dramaticky zakoulel očima.
„Tohle,“ odpověděl Tom samolibě, zvedl časopis a ukázal lízátkem na obrázek, po kterém pomrkával.
Bill pozvedl obočí, když vzal Tomovi z rukou časopis. „Růžové… krajkové kalhotky?“ Zněl nejistě.
„Jsou to takzvané francouzské kalhotky,“ informoval ho Tom, cítil se hrdě.
„Vím, jak se jim říká,“ řekl Bill, vypadal pobaveně.
„Docela žhavý, nemyslíš?“
Bill vydal neutrální chrochtavý zvuk a podíval se na Toma.
„A byl bys rád, kdybych je měl na sobě?“
Tom se začervenal, náhle si uvědomil, jak perverzní je to nápad. A to se to nejdřív zdálo být jen trochu divné.
„Uhh, jo. Vlastně bych to chtěl,“ řekl rozpačitě.
Bill znovu nakrčil obočí, položil si ruku na bok, a hladil své hedvábné trenky na zadku; pootočil se tak, aby to Tom mohl vidět.
„Takže úzké krajky přiléhající přesně tady?“ Zeptal se Bill.
Tom zasténal. „Jo, doprdele. Ano.“ Ačkoliv Tom Billa šukal skoro celý den, mohl cítit čerstvé plameny vzrušení šlehající uvnitř něho a dávající mu znát, že když už o tom uvažoval, dobře, bude o tom uvažovat dál.
Bill na chvíli mlčel a Tom přemýšlel, na co jeho bratr myslí. Brzy to zjistil.
„JAK BY SE TI LÍBILO, KDYBY BYL TVŮJ PTÁK A TVÝ KOULE ZASEKNUTÝ V TÝHLE MALÝ VĚCI A SVĚDILO BY TĚ TO JAKO KRÁVA MEZITÍM, CO BY SIS VYNDAVAL KRAJKY ZE SVOJÍ ZKURVENÝ PRDELE?!“
Když Tomovi časopis přiletěl na hlavu, vytřeštil překvapením oči. „Bille!“ Sehnul hlavu a časopis těsně minul jeho tvář.
„Jdi do prdele,“ zaklel Bill vztekle, vyřítil se ke dveřím. „Já jsem kluk!“ Rozrazil dveře a potom, co zmizel, za sebou zabouchnul.
Tom chtěl akorát začít počítat vteřiny do chvíle, než si Bill uvědomí, že má na sobě jen trenýrky, když se dveře rozlétly znovu.
„Jsem kluk bez oblečení!“ Zařval Bill, ani se na Toma nepodíval, když pochodoval přes všechny své kufry a zamknul se v koupelně.
Tom zamrkal, nepřipravený na takovouhle neuvěřitelnou reakci.
„Dobře,“ zamumlal, natáhl si své vlastní oblečení a nechal bratra samotného.
***
Už to bylo několik hodin a Bill byl stále naštvaný. Tom měl pocit, že už to není kvůli jeho návrhu, aby na sebe Bill vzal krajkové kalhotky, ale spíš kvůli rozpakům před Sakim, který náhodou procházel kolem jeho pokoje, když Bill dělal svůj polonahý výstup. Všechno to byla samozřejmě Tomova chyba, proto byl tedy radši zticha. Téměř si přál skočit na druhý autobus, než večer vyrazí, ale napadlo ho, že by to jeho bratra mohlo roztrpčit ještě víc, a dal by mu tak důvod nazývat Toma zbabělcem.
Tak se na to vykašlal, za což obdržel Billův kyselý ksicht a odmítnutí se o věci bavit, zatímco nosili všechny svoje věci zpět do autobusu, aby se připravili na noc.
Bill Toma ignoroval, když se ho zeptal, jestli se chce dívat na film, ale Bill se díval stejně. Bill Toma ignoroval, když se ho zeptal, jestli nechce nějaký popcorn, ale jedl ho stejně.

Tom byl zvyklý na malého jedovatého Billa a věděl dost na to, aby ho nechal být. Zajímalo ho, co se bude dít, až půjdou spát. Bill nesnášel spaní ve své vlastní posteli, nenáviděl spaní bez Toma, takže to nikdy nedělal, vždycky se na své dvojče tisknul. Dokonce na Tomově palandě i odpočíval, a řekl Tomovi, že jeho palanda se mu zdá cizí a divná. Takže prakticky řečeno, Tomova palanda se stala jejich palandou, a když Tom vlezl dovnitř, konečně připraven ke spánku, viděl toho důkazy úplně všude.
Byl tam Billův iPod a sluchátka nahodile hozená po polštáři. Znovu je tam nechal, Tom byl vždycky lepší v péči o Billovy věci. Dále tam byl Billův obal od lízátka a okousaná tyčka položená na Tomově poličce. Billův zápisník na písničky ležel na konci postele vedle prázdné plechovky Red Bullu a trička, které Bill předtím tak zuřivě sháněl.
Tom si povzdechl, lehce se usmál, když zastrčil zápisník pod svůj polštář, hodil plechovku na podlahu, aby ji vzal později, pečlivě složil tričko, a umístil to všechno spolu se sluchátky na matraci proti své vlastní – na Billovu oficiální palandu.
Ztlumil světla a zalezl pod přikrývku, čekal ve tmě, aby viděl, co Bill udělá. Pokud věděl, Bill byl ještě v mediální části autobusu, i když teď by mohl být v koupelně, čistit si zuby a odstraňovat si make-up.
Tom tam trpělivě ležel a po deseti minutách slyšel, jak se otevřely dveře. Ušklíbl se, když bylo zřejmé, že se Bill chystá zkusit spát na svojí vlastní palandě; někdy byl tak tvrdohlavý. Tom poslouchal, jak Bill okolo šustil, odložil všechno svoje oblečení na podlahu a vlezl do postele. Zasmál se tiše sám pro sebe, když uslyšel naštvané funění, jak sebou Bill házel a otáčel se.
Jak Tom předpokládal, po několika minutách uslyšel zvuk Billovy záclonky, jak se naštvaně otevřela těsně předtím, než byla roztažena jeho vlastní, mnohem méně násilně. Posunul se přes malý prostor, aby se mohl Bill dostat dovnitř, na palandě byla příliš tma na to, aby mohl zachytit Billovy oči.
Bill ležel vedle něj, kroutil se, aby našel pohodlnou pozici, aniž by se dostal příliš blízko k Tomovi, což bylo v tom malém prostoru téměř nemožné.
„Vím, že jsi kluk, Bille,“ řekl Tom tiše, jakmile se Bill uvelebil.
„Sklapni,“ ozvala se Billova strohá odpověď.
Tomovy rty se zkroutily v úsměvu, jak se snažil nesmát. Zřejmě mu odpuštěno nebylo. Zavřel oči a snažil se vzít si z toho to nejlepší; dokonce i když se Bill jako obvykle kolem něj nezkroutil jako kočka, jeho přítomnost byla lepší než nic, protože popravdě řečeno, ani Tom nemohl bez Billa usnout.
Ze zvyku se natáhnul a začal hladit Billovy vlasy, ignoroval otrávený zvuk, který Bill vydal, když dal Tom Billovi vlasy za ucho a lechtal ho tam. I přes všechny nafoukané a rozhořčené zvuky Toma nezastavil, tak Tom pokračoval, jen přejížděl prsty přes Billovy vlasy tak, jak věděl, že to má rád.
Konečně se Bill otočil čelem k Tomovi a zabořil tvář do jeho krku, reptal něco proti jeho kůži a hodil ruce kolem Tomova pasu. Tom se usmál, ovinul paže okolo Billa a stisknul jej. Tom ve tmě nemohl nic vidět, ale cítil, když chladný palec a prsty uchopily jeho nos a štíply ho. Chichotání lechtalo jeho krk a Tom se zasmál taky, chytil Billa za ruku a propletl jejich prsty. Bill stisknul Tomovu ruku a políbil jej na krk a všechno bylo zase v pořádku.
Tom naklonil Billovu tvář k sobě a zlehka přitisknul své rty na jeho, usmál se, když ho Bill prudce objal kolem krku a prakticky na něm ležel, když oba usínali. Tom bude mít pravděpodobně úplně znecitlivělé končetiny od toho, jak na něm Bill celou noc leží, a ráno bude mít ztuhlý krk, ale co je mnohem důležitější, má Billa.
***
„Hey, viděl jsi svého bratra?“
Tom se porozhlédl po backstage místnosti, kde byli Georg a Gustav.
„Myslel jsem, že je s vámi,“ odpověděl Tom, Georg se zamračil.
Gustav zavrtěl hlavou. „Radši ho přiveď; máme míň než půl hodiny.“
Tom s povzdechem hodil dolů svou bundu. Samozřejmě, že to on ho měl přivést, jako by byl Bill jeho zodpovědnost. „Dobře. Vrátím se.“
Tom se domníval, že je Bill buď s klukama od soundchecku, anebo mluví s Davidem, ale po kontrole obou možností ještě neměl ani známku o svém bratrovi a začal být docela naštvaný. Nebylo pochyb, že už je Bill v zákulisí s ostatními a Tom by mohl ztracený čas strávit relaxačním pohledem na něj. Na své cestě zpět do místnosti se Tom rozhodl, že je dobrý čas na to, aby si před koncertem ulevil, a zamířil na záchod.
„Au, co to kurva?“ Zaklel, když narazil ramenem do dveří, očekával, že se otevřou. Dveře zůstaly na místě a Tom na ně rozzlobeně zaklepal.
„Kdo je to?“ Uslyšel někoho zevnitř zavolat.
„Bille? To jsem já, proč jsou ty dveře zamčené?“ Tom uslyšel cvaknutí, které mu řeklo, že je odemčeno, tak tedy otevřel dveře. „Ale DOPRDELE!“
„Zamkni dveře, ty idiote,“ sykl Bill stojící marnivě před toaletním stolkem s rukama v bok.
Tom za sebou rychle zamknul dveře a nemohl spustit oči ze svého dvojčete.
„Myslím, že mi sluší, nemyslíš?“ Bill se otočil na místě, obdivoval svůj odraz.

A slušely. Tom přikývl, jeho hrdlo bylo příliš suché, než aby něco řeklo, když se díval na obraz Billa, jak stojí před ním a nemá na sobě nic než krajkové červené francouzské kalhotky.
Bylo to více než týden, co Toma tohle napadlo, a od té doby o tom mlčel, z Billovy reakce zjistil, že s tím rozhodně nepochodí. Ale teď tu byl Bill, vykračoval si kolem, červené krajky mu lahodně lpěly na bocích a hýždích. Tomovi se do úst až nahrnuly sliny a jen si představoval, jak prostoduchý má asi výraz.
Přesně jak si představoval, to prádlo vypadalo úžasně a nebyl překvapen, že si Bill vybral červenou barvu. Bylo to perfektní; nikdo nevypadal v červené tak jako Bill. Pas kalhotek byl nízko, jen těsně na spodní části jeho vytetované hvězdy, vpředu dole se rýsovaly křivky boule mezi Billovýma nohama. Krajka nenechala nic pro představivost, Tom viděl Billovo všechno.
„Oh, kurva, Bille,“ zasténal Tom, rozepínal pásek držící jeho kalhoty nahoře, chtěl je dostat co nejdříve dolů. Jeho penis začínal tvrdnout.
„Hmm?“ Bill se na sebe přestal dívat a otočil se k Tomovi, oči zapíchl do místa, kde Tomovy kalhoty právě padly ke kotníkům.
„Musím… Já-teď,“ prosil Tom zoufale.
Bill si odfrkl. „Zbláznil ses? Chystáme se na jeviště, musíme jít!“ Popadl své kalhoty ležící vedle umyvadla, a natáhl si je.
„Co? Bille, ne!“ Vykřikl Tom v panice, když sledoval, jak červené krajky mizí pod Billovými kalhotami.
„Můžeš si se mnou hrát později,“ řekl Bill přezíravě a oblékl si své jasně červené tričko. „Radši si ty kalhoty vytáhni.“ Ušklíbl se na Toma předtím, než začal odemykat.
„Počkej!“ Křiknul Tom, a málem se přerazil o své kalhoty, jak se je snažil rychle natáhnout zpět. „Kurva!“
Slyšel, jak Bill se smíchem zmizel v chodbě. Podíval se na svou erekci a přemýšlel o tom, jak bude mít Bill celý koncert ty zasrané červené krajkové kalhotky.
Jo, měl problém.
***
Ten koncert byl peklo a Bill byl ďábel. Tom neměl pochyb, že jeho dvojče mělo v úmyslu, aby ho Tom před koncertem našel v těch zatracených krajkách. Věděl, že Tom tam bude umírat, a měl pravdu.
Tom nikdy nechtěl svého bratra uškrtit a šukat tak moc ve stejnou chvíli jako právě teď. Bill mu to rozhodně nedělal jednodušší, otíral se o Toma pokaždé, kdy dostal šanci. Posílal mu svoje ‚pozoruj mě teď, šukej potom‘ pohledy, a byl tak dobrý. Tom skoro ztratil svůj rytmus, když uviděl, jak Bill zvedl paži a vytáhl si spodní část trička dost na to, aby Tom zahlédl červenou barvu na vrcholu Billových kalhot.
Přimhouřil oči, když se Bill otočil a usmál se přímo na něj, když hlasitě zpíval své texty. Tom se najednou ušklíbl; Billa teď možná baví ho škádlit, ale další den bude sotva moct chodit; Tom se o to postará, a potom se uvidí, kdo bude ten domýšlivý. Bill vypadal, jako by mu četl myšlenky čisté jako křišťál; jeho tvář zrudla skoro stejně jako jeho červené spodní prádlo a rychle zmizel na druhé straně jeviště. Tom se usmál.
***
Tom chtěl skákat radostí, když naposledy odešli z pódia a mával tisícům dívek, které neměly ani tušení, že jediné, na co Tom myslí, je, že konečně bude se svým bratrem sám a bude ho svlékat.
Bohužel ale musel počkat. Jako obvykle se chtěl David po show sejít, aby to mohl ukončit. Tom to nechtěl ukončovat, chtěl jen Billa vytáhnout do autobusu a dostat se do něj.
Tom seděl na pohovce v šatně, netrpělivě klepal nohou, když na ně David mluvil. Ucítil vibraci v kapse, sáhnul pro svůj mobil a vytáhl ho, někdo mu poslal smsku.

chystáš se mě ošukat?

Tom se přímo z displeje telefonu podíval na Billa, který seděl na druhé straně místnosti a zlomyslně se na něj usmíval.
Tom rychle napsal palcem odpověď.
jo

Viděl, jak se Bill usmál, když si tu zprávu přečetl a připravil se na další, když sledoval Billa, jak palci rychle pohybuje po numerické klávesnici svého telefonu.

chci to tvrdě, vážně hodně tvrdě

Tom zasténal a pokusil se to zakrýt kašlem, vděčný, že Bill byl jediný, kdo si toho zvuku všiml. Vyťukával další zprávu, kompletně nevnímal nic z toho, co David říkal. Tohle bylo mnohem zajímavější.

udělám tě všude

Spokojeně se ušklíbl, když sledoval, jak dal Bill nohy přes sebe a skousnul si ret.

uděláš se ve mně

Teď byla řada na Tomovi, aby stiskl svoje stehna k sobě a na Billa se nedíval, když mu odpovídal.
jsi pro mě úzký a připravený?

Bill se na něj stydlivě usmál, když si zprávu přečetl a po odeslání odpovědi se opřel do sedadla.

nejužší, než budeš kdy mít

Tom opět zasténal, zvuk se naštěstí ztratil v tom, jak všichni vstávali. Diskuze byla zřejmě u konce a oni byli volní, mohli jít zpět do svých autobusů, nebo dělat cokoliv chtěli, což bylo obvykle vyčerpané zhroucení se do postele a spaní. Tom měl jinak naplánované postelové aktivity a málem Gustava strčil do dveří, když odcházeli.
„Ježiši, Tome, dávej bacha,“ řekl bubeník a zamračil se. „Co budete, kluci, dělat? Nechcete se stavit? Můžem si zahrát Gran Turismo?“
„Um…“
„Jsme unavení,“ Tom rychle přerušil svého bratra.
„Jo,“ řekl Bill se zívnutím. „Totálně zničený.“
„Fajn, uvidíme se později, ztroskotanci,“ zavolal Georg se smíchem.
Jakmile Tom zamkl dveře jejich autobusu, jakmile byli oba uvnitř, vrhnul se na Billa. Tlačil jej dopředu tak, že se jejich hrudníky setkaly a jejich rty se spojily.
Bill zasténal do Tomových úst a svíjel se v jeho stisku, když Tom sklouzl rukou dolů po jeho kalhotách, konečně se rukou dostal k těm krajkám. Roztáhl svou dlaň, položil ji na Billův zadek a stisknul.
„Tomi,“ zalapal Bill po dechu, odtáhl svá ústa a omluvně se na Toma podíval. „Tome, omlouvám se, ale nedělal jsem si legraci, když jsem říkal, že jsem unavenej.“
Tom pomalu vytáhl ruku z Billových džínsů. „To kurva nemyslíš vážně, že ne?“
Bill vydal ufňukaný zvuk a ovinul paže kolem Tomova krku, objímaje ho tak pevně, že Tom mohl sotva dýchat.
„Vynahradím ti to, slibuju,“ zamumlal mu Bill do ucha. „Nezlob se, prosím.“ Začal drobnými polibky posévat Toma po celém obličeji, dokud si Tom nakonec nepovzdychl.
„Dobře.“ Objal ho Tom zpátky, celou tu dobu skřípal zuby.
„Jdu do postele, za chvíli přijdeš, že?“ Zeptal se ho Bill, houpal Tomovu ruku ve své vlastní a díval se na něj laníma očima.
Žádné šukání v dohledné době.
„Jo.“ Když se na něj Tom podíval, nedokázal na něj být naštvaný.
„Dobře,“ Bill ho políbil na tvář a zmizel směrem na druhou stranu autobusu.
Tom si sednul na kuchyňský stůl, opřel si hlavu a zasténal. Nemohl tomu uvěřit a jeho pták už vůbec ne. Ten se ještě pořád vzpínal v jeho trenkách, přesvědčen, že bude nějaká akce.
Tom zvážil svoje možnosti; mohl se o sebe postarat sám, ale ve skutečnosti to nebylo to, co chtěl. Udělal by se, ale bez Billa by to nebyla zábava. Bill dělal ty věci s pomocí svých rukou a jazyka, a jeho tělo se kroutilo do všech možných vtipných pozic, jen aby Tomovi vyhověl. A ze všeho nejlepší, lpěl na Tomovi jako šílený, a vždycky se potom chtěl hodně mazlit a líbat. Kdyby si měl Tom honit sám, prostě by to nebylo ono.
„Kurva,“ zavrčel Tom frustrovaně. Prostě si všechny svoje myšlenky na sex a Billa musí vymazat z mysli, odepsat tenhle večer.
Naštvaně se sesunul po pohovce v mediální místnosti a stiskl na DVD přehrávači play, nestaral se o to, co tam bylo. Vypadalo to na nějaký chabý film, na který se Bill předtím díval. Tom se o název ani nezajímal a asi po pěti minutách bylo jasné, že to Tomovu pozornost neudrží. Sentimentální příběh neudělal nic pro to, aby Tom přestal myslet na Billa kroutícího se kolem něj v titěrných červených krajkových kalhotkách, a nemohl přestat myslet ani na ty nemravné textové zprávy, které mu jeho dvojče posílalo.
Čím víc o tom přemýšlel, tím víc byl naštvaný. Pokud byl Bill unavený, proč ho tolik sváděl? S rozhodnutím, že to Billovi nedaruje, rychle vypnul obrazovku a rozčíleně se vydal ke své palandě. Unavený nebo ne, Bill mu mohl alespoň dovolit se proti němu třít, než by se udělal. Jestli bude mít štěstí, Bill by mohl mít stále ty krajkové kalhotky.
Když došel k palandě, stále bylo ještě rozsvíceno, a když se dostal blíž, spadla mu čelist.
„Uf, konečně,“ řekl Bill a protočil oči. „Vážně jsem nemohl usnout.“
Tom zíral na svého mladšího bratra, který ležel na zádech s roztaženýma nohama, nahý, až na červené krajkové kalhotky, s rukou namáčknutou pod nimi.
„Vážně,“ pokračoval Bill se smíchem. „Nemůžu uvěřit, že jsi na to skočil.“
Tom byl ještě chvíli ticho, než velmi klidně řekl: „To si sežereš.“
Jeho bratr vyjekl, když Tom skočil do postele a tyčil se nad Billem, při pohledu pod sebe v něm začala znovu proudit krev.
„Bille, ty jsi…?“ Tom se podíval na místo, kde byla jeho ruka uvnitř kalhotek.
Bill se usmál, jeho řasy se trochu zachvěly, když udělal pohyb rukou těsně předtím, než ji vytáhl.
„Ty jsi…? Kurva, tys tam měl prsty?“
Bill se zasmál a šťouchnul Toma prstem do nosu. Tom cítil to kluzko a tu specifickou vůni, a věděl, že patří pouze Billovi.
„Jen dělám malou přípravu,“ zašeptal Bill. „Protože ti to tak dlouho trvalo.“
„No, kdybych věděl, co tu na mě čeká…“ zamumlal Tom, sjel prstem doprostřed Billova hrudníku. Bill v kalhotkách byl kurva neuvěřitelný. A Bill v kalhotkách, jak si sám do sebe strká prsty, byl prostě už příliš; Tom byl rozbolavěný.
„Sundej si oblečení,“ řekl Bill jemně. „Myslel jsem, že se nemůžeš dočkat.“
„Nemůžu, nemůžu se dočkat,“ vydechl Tom a stáhnul si tričko přes hlavu. Cítil na sobě Billovy oči, když podruhé za noc rozepínal svůj pásek a za okamžik se mu podařilo sundat kalhoty i trenky.
„Čepice,“ připomněl mu Bill a Tom zafuněl, sundal si čepici a osvobodil svoje dredy.
Úplně nahý seděl mezi Billovýma roztaženýma nohama a položil třesoucí se ruku přes Billovo spodní prádlo, tlačil vršek své dlaně, aby cítil drsnou texturu krajek. Oba zasténali a Bill přirazil boky dopředu do toho doteku.
„Kdes je vlastně sehnal?“ Zašeptal Tom, naklonil se k Billovi, ale ruku držel pevně nad Billovou boulí.
„Řekl jsem jedné mojí asistence, aby je vyzvedla,“ odpověděl Bill, trochu zalapal po dechu. „Řekl jsem jí, že je to pro tebe, že chceš, aby si je vzala na sebe nějaká děvka.“
„No,“ řekl Tom lehce. „Alespoň jsi nelhal.“ Vykřikl bolestí, když ho pěst udeřila do břicha.
„Čuráku,“ zamumlal Bill, mračil se na něj.
Tom se zasmál a promnul si břicho. „Ježíš, dělal jsem si srandu.“ Než Bill mohl cokoliv říct, Tom se posadil proti němu a přiblížil ústa k Billovým, použil svůj jazyk, aby otevřel Billovy rty a získal tak přístup.
Bill zasténal a hluboce Toma políbil, důkladně pomalu masíroval jeho jazyk, jeho vlhké rty byly na Billově tváři.
„Ty mě tak rozpaluješ,“ supěl Tom, manévroval rukou, aby se dostal pod kalhotky. Bylo to těsné, Billův penis už vzal skoro všechno místo. „Kurva, tahle věc nemůže být pohodlná.“
„Není,“ řekl Bill suše. „Bylo to kurevský mučení, je mít celou show, nejhorší nápad, jakej jsem kdy měl.“ Natáhl se a uchopil Tomův penis mezi nohama, horký a tvrdý. „I když to vypadá, že to stálo za to.“
Tom zavrčel a Bill ho opatrně hladil. „Nebyl jsi jediný, kdo byl mučený, věř mi.“
Bill si odfrknul. „Jestli budu mít vyrážku, bude to tvoje chyba.“
Tom se usmál a hravě olíznul Billovy rty. „Neboj se, rád tě budu potírat nějakými mastmi,“ řekl a přejížděl prstem po vlhkém vstupu mezi Billovýma nohama.
Bill se pod ním zavrtěl a přitáhl si Tomův obličej, aby jej mohl tvrdě políbit. Tom trochu dráždil Billův vstup, předtím, než vzal zpět do dlaně Billův penis.
„Jsi kluk,“ zamumlal proti Billovým rtům. Cítil, jak Bill přikývl.
„Kdybych byl holka, tak už bych byl vlhkej, Tomi,“ řekl Bill a odtáhl ústa. „Budu pro tebe téct,“ dodal, díval se na Toma a snažil se vypadat nevinně, jako by nevěděl, že jeho slova mají nějaký vliv.
Tom zasténal a jeho penis se ještě víc zvětšil, zajel prsty zpět dolů k Billovu vstupu. „Až tady skončím, tak téct budeš,“ slíbil.
Bill zalapal po dechu a zoufale zatahal za kalhotky, snažil se je dostat dolů.
„Ano,“ prosil. „Udělej se ve mně.“
Tom cítil, jak se mu stáhla hruď, chtěl Billa tak strašně moc. Vsunul prst do malého otvoru. „Nejdřív tě potřebuju připravit.“
„Připrav mě svým ptákem,“ zakňučel Bill.
„Ugh, kurva,“ zabručel Tom, opřel si čelo o Billovo. Zkroutil svůj prst tak, jak to jen šlo, okamžitě hledal to měkké místo uvnitř Billa, se kterým tak miloval si hrát. Cítil, jak se Bill napnul a věděl, že už ho našel.
„Prosím,“ zakňučel Bill, zakroutil boky. „Chci to.“ Vyjekl, když Tom znovu tvrdě přirazil proti jeho prostatě. „Bože! Prosíííííím, Tome, už jsem tohle dělal, pamatuješ?“
Tom poslušně vytáhl prst ven. Posadil se a hladil rukama Billovy boky, posouval přes ně krajky. „Dolů?“ zeptal se, trochu skřehotal.
Bill přikývnul a olízl si rty, natočil boky tak, aby Tom mohl prádlo lehce stáhnout. Tom si se sundáváním krajkových kalhotek dal na čas, a když konečně sklouzly z Billových nohou, s úsměvem je zastrčil pod svůj polštář.
„Oh kurva,“ řekl a podíval se dolů na otisky v Billově kůži na místech, kde jej kalhotky tak pevně obepínaly.
„Nestarej se o to,“ zasupěl Bill, roztahoval nohy. „No tak.“
Tom si všiml lubrikantu za Billovým ramenem, popadl ho, vymáčknul si trochu do dlaně, a pak se pomalu začal hladit, roztíral kluzkou látku po celém svém penisu, dokud nebyl přesvědčen, že to stačí.
S povzbudivými steny svého mladšího bratra se Tom postavil mezi Billovy nohy, držel je od sebe, když přirazil proti vstupu. Držel Billa tak klidně, jak jen mohl, když se tlačil proti němu, až jej nakonec otevřel dost na to, aby do něj mohl vniknout.
Bill se ihned stáhnul a Tom zasténal.

„Bille,“ zakňučel a těžce se zasmál. „Jsi příliš úzký na to, aby ses už stahoval.“
Bill se usmál a dostatečně uvolnil svoje tělo pro Toma, který do něj vnikl celý, a cítil, jak se mu klepou kolena těsně předtím, než zatlačil svými boky proti Billovu zadku. Klesl dolů na něj a vydechoval do Billových vlasů, těžce sténal do jeho ucha.
Bill vrněl a prohnul se v zádech. „Oh bože,“ zasténal, rozevíral nohy víc.
Tom se pomalu odtáhl, škubnul sebou, když vytáhl svůj penis ven; cítil se, jako by se uvnitř něj mělo něco rozervat.
„Šukej mě tvrdě, jak jsi řekl, že bys chtěl,“ přikázal mu Bill.
„Nikdy jsem to neřekl,“ škádlil Tom, zvedl hlavu a pomalu pohyboval boky, protože věděl, že Bill se potřebuje uvolnit mnohem víc předtím, než opravdu začne. „Řekl jsem, že tě udělám všude. Můžu to udělat jen pohybem svého zápěstí,“ chvástal se.
Bill zavrčel. „Tome!“
„Bože, jsi tak náročný,“ povzdechl si Tom chvějící se potěšením, jak znovu přirazil.
„No, já a můj náročný zadek můžeme kdykoliv spát na jiné palandě,“ varoval ho Bill.
Tom zadržel smích, místo toho do něj hluboko, ale opatrně vniknul. „Nebudete,“ zašeptal do Billova ucha a těšil se z toho, jak Bill zaklonil hlavu a otevřel ústa, zatímco byl úplně plný.
Tom udržoval své pomalé tempo, nakonec ucítil, jak se kolem něj Bill uvolnil.
„Vezmeš si je znovu na sebe?“ zeptal se Tom, vzpomínal na krajkové spodní prádlo, které měl teď pod polštářem.
Bill zvedl ruce a jemně uchopil Tomovu tvář. „Jestli to chceš,“ odpověděl mezi krátkými výdechy.
„Ne, pokud se v nich cítíš nepohodlně,“ řekl Tom a políbil Billa na špičku nosu. „Kromě toho mě víc zajímá, co je v tom spodním prádle,“ zprudka přirazil, zavrčel potěšením.
Cítil, jak se mu Billovy nehty zarývají do kůže na zádech, když tam jeho bratr vsunul ruce a přitisknul se k němu.
„Oh jo, kurva. Přesně takhle,“ prosil Bill.
„Nikdy jsem nebyl poslední,“ tvrdil Tom, neschopný si zabránit zopakovat pohyb. Bylo to příliš dobré.
„Později to můžeme udělat znovu,“ odůvodnil Bill, mačkal své svaly a pevně Toma stiskával.
Tom tu logiku miloval.
Opřel se rukama a pokračoval, nechal svoje tělo, aby mu diktovalo, jak Billa chce, a Bill to tak miloval.
Bill byl někdy až nebezpečný a nepředvídatelný. Vzpínal se jako blázen a kopal nohama, rozbíjel věci, které mohly být v jeho cestě. Tom míval polici nad postelí podél okraje zdi. Ta police už neexistovala.
„Ano, ano, ano!“ křičel Bill předtím, než přisál svá ústa na Tomův krk a kousal jej. Tom bude ráno celý pokrytý cucfleky, ale teď se tím neznepokojoval, ne, když byl jeho penis hluboko v bratrově horkém, zpoceném těle. Bill se kolem něj svíjel, jeho nohy mlátily všude kolem v té malé palandě.
Tom chtěl říct, jak moc je Bill sexy, jako moc Tom miloval být s ním, ale mohlo by se to obrátit v nějaký nesouvislý blábol, který se většinou ztratil v polštáři za Billovou hlavou, tlumen tlustou bavlnou. Cítil všechno ve svém břiše, všechno jej silně tahalo, připravovalo se.
Ignoroval Billovo kňučení a znovu zpomalil, dokud nebyl zase dost stabilní na to, aby se zvednul a chytil Billův penis.
„Takhle to je lepší, nemyslíš?“ funěl Tom. Pohyboval se stabilně, když hýbal svou rukou nahoru a dolů.
Bill zavrčel a kroutil se, snažil se Toma donutit, aby pracoval rychleji. Vždycky chtěl, aby ho Tom šukal tvrdě a rychle, ale nikdo by nemohl odolat hladit jejich penisy. Tom se usmál, když Bill vzdychnul a prohnul se v zádech, nechaje svůj krk dlouho natažený, takže se Tom sehnul a začal ho tam lízat.
Cítil, jak se Bill začal třást a Tom zrychlil tempo, chtěl jej potěšit. Byl odměněn bratrovým dlouhým sténáním a vynikajícím pocitem, když se kolem něj Bill stáhnul.
„Udělej mě.“
Žádost byla slabá a tichá, ale Tom ji stejně slyšel. Posadil se tak, aby byl na kolenou a spojil Billovy nohy za sebou. Svou ruku omotal silně kolem Billovy. Tom vniknul tak hluboko, jak jen to šlo, trhnul boky dopředu přesně tak, jak to měl Bill rád.
Bill vykřiknul a rozhodil rukama a Tom byl rozhodnutý, že krásný kluk svíjející se pod ním je to, pro co žije. Na nic nebyl tak pyšný jako na obličeje, který nutil Billa dělat.
„Yeah?“ Podařilo se Tomovi vyheknout.
Bill pevně zavřel oči a strnule přikývl, Tom cítil škubání ve své dlani, kde pulzoval Billův penis, červená špička s lesklým pre-ejakulátem. Tom po vrchu rychle přejel svým palcem a zasténal, když Bill ostře trhnul boky, jeho zadek se sevřel okolo Tomova penisu a jeho vlhké uvolnění se rozlévalo po všech Tomových prstech.
Tom Billa stále hladil palcem a prsty, dokud Bill konečně neklesnul zpět dolů, vypadal naprosto zničeně. Měl na tváři ten nejuvolněnější úsměv; až jej Tom chtěl vyfotit. Tom byl stále tvrdý a tak blízko ke svému vlastnímu uvolnění, že ho téměř okusil. Sám se před vrcholem uklidnil, cítil mokrý pot. Billovy ruce se omotaly kolem jeho zad a Tom mohl slyšet, jak mu Bill měkce sténá do ucha, když se oddává svému doznívajícímu orgasmu, nedbaje na to, že se v něm Tom stále pohybuje.
„No tak, Tomi,“ zamumlal Bill, políbil Toma na ucho.
Tom to nejdříve cítil ve svých prstech a silně do Billa přirazil, když se konečně udělal a dal mu všechno, co měl. Jeho výkřik byl tlumen Billovým krkem a byl vděčný, že jej silné paže chytily dřív, než stačil spadnout z palandy.
Bill ho pevně držel, hladil konejšivě jeho tvář a záda, když Tom tiše kňoural, jeho nohy začínaly být pomalu těžké, jak všechno napětí opustilo jeho tělo.
„Hodný chlapec,“ slyšel říkat Billa a Tom si pobaveně odfrknul, příliš omámený potěšením, než aby dal dohromady nějakou ohromující poznámku.
Oči ho pálily potem, když je konečně otevřel, usmívající se Bill byla první věc, kterou uviděl.
„Tomi? Mohl bys pro mě něco udělat?“
„Cokoliv, Bille. Víš to,“ zamumlal Tom, láskyplně se k Billovi přitulil.
Cítil, jak jej něco poškrábalo zezadu na krku, podíval se nahoru a uviděl před sebou pár houpajících se červených kalhotek.
„Vezmeš si příště krajkové kalhotky?“
autor: Haylzee
překlad: Larkys
betaread: Janule

28 thoughts on “Red lace

  1. moc moc moc pěkný :-DDD někdy jsem se fakt zasmála , a jinak ty kalhotky mám moc ráda jinné nenosím :-DDD ,, ale povídka perfektní :-* 😉

  2. Všechno za to vidět Billa v těhlech kalhotkách. 😀 Já mám hrozně ráda tyhle uvolněné povídky, při kterých nemusíte myslet a můžete se jen hloupě uculovat. 😀 😀 Úžasný jako vždycky.

  3. Pane bože, tohle zase bylo něco… 😀 No… každopádně, na své červené, krajkové, francouzské kalhotky už se nikdy nebudu moct podívat tak jako dřív…. 😀
    Tohle byla jedním slovem bomba! 🙂

  4. To už prostě nejde jinak komentovat, než ÚŽASNÉ! ♥ Ale ten konec mě dorazil, nedokážu si Toma představit v těch kalhotkách 😀

    Děkuji za překlad ! ^^ ♥

  5. Jedním slovem EXCELENTNÍ!!! Naprosto úžasné, od začátku až po konec, ty jejich textové zprávy mě naprosto dorazily, měla jsem to jejich škádlení a provokace přímo před očima. Autorka má můj hluboký obdiv, tohle bylo jednoznačně něco neuvěřitelného!!!

    Vřelý dík slečně za úžasný překlad 😉

  6. Dokonalý je malý slovo pro tuhle povídku, která je opět od Haylzee. U týhle povídky jsem se hodně nasmála, za což jsem vděčná protože mam náladu na bodu mrazu dneska. Nejlepší byl ten konec: "Vezmeš si příště krajkové kalhotky?" :D. Já Haylzee zbožňuju ze zahraničních autorek patří mezi jedny z těch nejlepších 🙂
    Larkys (proč se mi zdá že to je TA Larkys kterou 'znam'? :D) bych chtěla poděkovat za překlad. Rovnou bych jí i chtěla poděkovat za všechny povídky který přeložila 🙂

  7. to bylo opět dokonalý, samozřejmě, jako všechny povídky od Haylzee… Prostě úžasný, myslím, že v takových kalhotkách si dokážu Billa představit, ale Toma?? Oh, to neee… Ale proč by ne? Představivost mám velkou, takže by to snad nějak šlo…
    Ale prostě, já vždycky nemám slov, když si čtu tyhle jednodílovky… Miluju je prostě, je to perfektní!

  8. ugh *__________* nějak se mi slova zasekla..kdesi oO
    no já nemám slov. perfektní *___*
    Představit si Billa v těch kalhotkách…eheh *___*
    děkuju mimochodem za překlad, Larkys)) ^^

  9. Jedna z nelepších a nejgeniálnějších jednodílových´povídek, který jsem kdy četla – hodně jsem se smála a v některých pasážích se mi až tajil dech! Vážně úplně skvělé!!! Co mě rozesmálo nejvíc? "JAK BY SE TI LÍBILO, KDYBY BYL TVŮJ PTÁK A TVÝ KOULE ZASEKNUTÝ V TÝHLE MALÝ VĚCI A SVĚDILO BY TĚ TO JAKO KRÁVA, MEZITÍM, CO BY SIS VYNDAVAL KRAJKY ZE SVOJÍ ZKURVENÝ PRDELE?!" 😀 To jsem vážně umírala smíchy – ale potom jsem jsem zkoukla ty – pro nás – celkem pohodné kalhotky – ihned jsem pochopila, co Bill myslel 😀

  10. Ahaha :DDDD
    Další úžasnej překlad jednodílky od Haylzee)) To by snad už ani jinak nešlo 😀 Umírala jsem u některých pasáží :'D A vidět Billa v červených krajkových kalhotkách? Kurdeee. To by byl pohled *___* Konec to zabil totálně xDDD Billa si v nich dokážu představit, ale Toma ne 😀 I když.. aky by to vypadalo zajímavě, to každopádně 😛 Prostě.. Dokonalá povídka ^^ ♥

    btw. Larkys chci poděkovat za excelentní překlad)

  11. Myslím, že když okomentuju jediným slovem – dokonalé – že to vystihne ^^ Vážně mám ráda většinu(dobře, snad úplně všechny) povídky od Hay a tahlenebyla výjimkou ♥

  12. dokonalost!♥ já skoro ani nedýchám! představit si Billa v těch krajkových kalhotkách, uf… to je moc i na mě.. :DD ale představit si v nich Toma… panebože, já chci druhý díl!!!:DDDDD
    a moc děkuju Larkys za překlad!;)

  13. "Posílal mu svoje 'pozoruj mě teď, šukej potom' pohledy…" – tomu sem se fakt musela tlemit 😀
    jako vždycky – naprostá bomba! a taky by se mi líbil další díl, i když… nevim nevim, jestli bych skousla Toma v krajkových kalhotkách… 😀

  14. OMG!!!
    To bylo naprosto úžasné =)
    Bylo tam prostě všechno, vtip a humor, cit i něha, vášeň i láska a v neposlední řadě i fantasticky popsané milování…♥
    Třeba Billa v tangách bych absolutně nesnesla, přijde mi to odpuzující a úchylné xD, ale právě v těch francouzských kalhotkách by určitě vypadal skvěle a sexy, právě proto, že vypadají jako vylepšené a zkrášlené pánské boxerky xD
    Prostě to bylo dokonalé počteníčko =)♥
    A Larkys, moc děkuju za všechny tvoje překlady, jsou skvělé =)♥

  15. Tak to sem si zase pěkně početla dokonalou uchylárničku.Je pravda že si teda Billa vůbec nedokážu představit v něčem takovým jakou jsou tyhle krajkovaný kalhotky.

  16. Oh, téhle povídce nechybělo naprosto nic – kus z kluků, humor, sex…no, vše, co splňuje mé podmínky DOKONALÉ povídky!
    Luxus, a poděkování patří i překladatelce ;))

  17. ach můj bože!!! 😀 fakt si nedokážu Tomana představit v těhle kalhotkách 😀 ale povídka byla luxusní, jako všechny od této autorky 🙂 další dokonalost z její dílny 🙂 a veliký dík za překlad 🙂

  18. ah, perverzní ♥ 😀 Škoda, že jsem na ty kalhotky klikla až po přečtení… a já si celou povídku na Billovi představovala takový… no nic moc 😀 Ale tyhle by mu sekly! 😉

  19. Akonáhle som si pozrela obrázok, tak od vtedy mám v hlave Billa s tými nohavičkami. Bol by v nich strašne krásny.

  20. Ta poslední věta to zabila 😀 😀 Tom v krajkových kalhotkách, to snad ne! 😀 😀 Ovšem představa Billa – noo, to je jiná! 😀 Věřím, že Bill v nich musel vypadat sexy. On je takový malý provokatér, se divím, že to Tom na koncertu vydržel, a pak když mu ještě řekl, že je moc unavený 😀 To mi Toma zabylo opravdu líto 😀
    Krásná povídka, děkuji za překlad 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics