Kondomová chaloupka 1/2

autor: Catherine & Sch-Rei
„Tome, oh,“ ozvalo se z hrdla černovlasého chlapce, který se pohnul proti svému bratrovi. Třel se svým penisem prudce o jeho břicho, ve snaze dojít k vrcholu. Hladil ho po zádech, občas kousnul do krku. Sex byla jedna z každodenních aktivit, kterou dvojčata provozovala. Nepřišlo jim to nějak zvláštní nebo nechutné. Nebylo na tom nic nechutného. Byli jednovaječná dvojčata, spali spolu už od doby, co byli v matčině břiše. S věkem se ale měnily požadavky. Bratrům přestávalo stačit jen ležení ve společné posteli, a tak jednoho dne přešli na sex. Ze začátku se ho snažili provozovat, když nikdo nebyl doma. Postupem času se potřebovali cítit víc a víc, neřešili, jestli je někdo doma nebo není.

„Můžete toho laskavě alespoň na pár minut nechat?!“ zabouchala na dveře bratrů vztekle Simone, jejich matka. Od rána ji bolela hlava, steny synů ji dráždily ještě víc. Tom ale místo toho, aby Simone poslechl, pevněji chytil Billa a tempo přírazů ještě zrychlil. Užíval si to jako vždycky. Dělalo ho spokojeným, když bratra mohl ušukat skoro k nehybnosti. Zbožňoval jeho naříkavé steny, nutilo ho to k ještě větší výkonnosti.

„Máš tak velkého ptáka, sakra,“ zasténal černovlásek a zvrátil hlavu do záklonu. Nevnímal nic jiného, než jeho penis ve svém zadku. Soustředil se jen na jednu věc – na dobře provedený sex.

Vzteklá Simone seběhla rozvrzané schody, které vedly do patra. Potřebovala si postěžovat nevlastnímu manželovi. Byl už několikátý. Muže měnila podle sexuálních tužeb. Nikdy žádný u ní nevydržel déle než dva měsíce.
„Gordone, sakra! Bolí mě hlava a dvojčata jsou zase tak hlasitá! Vezmeš je na výlet do lesa, necháš je tam!“ zasténala bolestí a sedla si na hnědou pohovku. Snažila se nevnímat skvrny, které na sedačce zanechalo sperma. Buď jejích manželů nebo synů.

„Bez problému,“ ušklíbl se Gordon a pokrčil rameny. Neměl rád dvojčata, byla hodně otravná, když měl nějakou chvilku se Simone jenom pro sebe, využívali to k sexu. Jenže její synové dokázali být někdy tak moc hlasití, až to bylo doopravdy otravné. Poslouchat ten řev od rána do večera, nebylo moc příjemné.
„Kluci, vezmu vás dneska do lesa,“ prohlásil s úsměvem, když došel k vyčerpaným chlapcům. Po Simonině prosbě se totiž ihned vydal do patra. Oddechnul si, když zjistil, že steny utichly. Nedělalo by mu problém vejít do místnosti, když by se ještě ozývaly. Teď to bylo ale lepší. Měl jistotu, že nevlastní synové budou určitě vnímat. Alespoň trošku.

„Nikam nejdu,“ zakroutil Bill hlavou na protest a přisál se rty na jemnou pokožku na Tomově krku. Značil ho všude, kde mohl. Byly i dny, kdy mělo starší z dvojčat zasypaný celý krk fialovými fleky. Černovlásek neměl v plánu vzdalovat se od postele na pár metrů, natož aby chodil do lesa. Nemohl by tam s Tomem provozovat jisté věci. Jehličí, opadané ze stromů, by ho píchalo do zad, což by mohlo být opravdu hodně nepříjemné, co si budeme nalhávat.
„Nebudu se s vámi hádat, je to nápad vaší matky. Musíte ji taky nechat chvíli odpočinout, budeme tam jen chvíli.“ Věděl, že budou protestovat. Většinou se ani jeden z nich od postele a už vůbec ne od sebe ani nehnuli. Ale potom už můžou být přece jenom spolu. A on se Simone, která bude mít konečně klid a chutě na pořádný sex, který by si po dlouhé době mohli zopakovat i párkrát za sebou.
„Tak ať matka na nápad okamžitě zapomene, máme teď s Tomem něco rozděláno. A neotravuj, potřebovali bychom to dodělat,“ zašklebil se Bill a přivřel oči. Stáhl prstenec svalů kolem bratrova penisu. Byl dneska opravdu nadržený, více než jindy. Potřeboval, aby pokračoval Tom v činnosti, kterou před chvilkou ukončili. Nesouhlasně zamručel, když se Tom k ničemu neměl.

„Hey, Tome!“ zavrčel. Zdálo se mu to nebo dredatý bráška opravdu usínal? Pokud ano, ani trošku se mu to nezamlouvalo. Neměl spát, měl ho šukat.
„Mmm?“ brouknul Tom a zazíval. Byl už chudák unavený z těchto činností, ale to neměnilo nic na tom, že by se mu to nelíbilo. Líbilo, jen mu docházela energie. Začínal dokonce uvažovat, že taková procházka do lesa by nebyla k zahození. Ohnout bratra může i u stromu, nebo ne? Když můžou veverky, můžou i Kaulitzovi.
„Chci šukat,“ poklepal si na čelo černovlásek a znovu svoje svaly stáhnul. Bylo to tak nemožné… Něco přeci musí Toma přinutit k další akci. Nebo ne? Měl na to chuť jako snad nikdy předtím.

„Neslyšeli jste?“ Jde se do lesa!“ zvednul Gordon hlas a stáhl z nevlastních synů peřinu, kterou hodil na zem. Neměl náladu na čekání. Tom ztěžka vydechnul a pokrčil jednoduše rameny.
„Náhodou… Ten les není zase tak špatnej nápad,“ ušklíbnul se a od bratra se pomalu odtáhnul. Opravdu ne, že by nebyla chuť… Ale začínala ho vzrušovat představa vlastního bratra při orgasmu u stromu, pod nadrženými veverkami. Přemýšlel, jestli by si veveřáci taky mohli honit, ale proč by ne? Můžou šukat, můžou dělat i tohle.
„Jasně. Ale až umřu na nedostatek sexu, budeš litovat ty. Nebudeš mít do koho zasouvat,“ ušklíbnul se Bill a taky se zvedl. Nebyl důvod zůstávat v posteli, když ho bratr zradil. Pomalu se oblékal, prskal kolem sebe nenávistné poznámky. Nelíbilo se mu, když někdy nebyl program podle toho, co chtěl on sám.

„Běžte se rozloučit s matkou,“ kývnul Gordon spokojeně. Poznámku o tom, ať se s ní rozloučí, navždy vynechal. Mohlo by to zkazit plány, dvojčata by třeba nechtěla vůbec jít. Otočil se a odešel. Byl nadmíru spokojený s tím, že jeho plány vyšly. Už je tam jen nechat a hurá do postele za Simone. V myšlenkách se mu už honily různé obrázky všech možných poloh. Konečně je nebude nikdo vyrušovat.

Dvojčata hned potom, co se oblíkla, poslušně poslechla Gordona, i když Bill s pár poznámkami, a Tom s nesrozumitelným brbláním, šla se rozloučit se Simone.
„Budu na vás myslet, chlapci,“ zafňukala Simone bolestí hlavy, když objímala Toma. Dredáč protočil otráveně panenky. Chová se, jako by nás už nikdy neměla vidět, pomyslel si. Odfrkl si nad tím.
„Jojojo. Budeme ti chybět,“ ušklíbnul se Bill a obul si na dlouhé nohy jen botasky. Nechtěl si na nohy brát do lesa nic jiného. Matčiny scény mu přišly až moc přehnané. Nebo ne? Nevěděl, co si má myslet. Mozek měl vyšukaný, nebyl schopen normálního, logického myšlení. Nervózně poklepával nehty do dveří, než konečně vyšli všichni tři v čele s Gordonem ven.

„Co kdybys mě ohnul někde u stromu? Nebo bys mi mohl vyšukat pusu někde v mechu,“ zahihňal se Bill nadrženě, jakmile došli k lesu. Nebydleli od něj daleko, vlastně jen kousek. Tom se nadrženě ušklíbnul.
„Máme hodně podobné myšlenky,“ zachichotal se a plácl bratra po zadku. Velmi podobné, příliš nadržené, ale pro něj úžasné myšlenky, které uskuteční, i kdyby veverky ze stromů padaly. Začal si připadat úchylný na ta nevinná šukající zvířátka, když nad nimi pořád přemýšlel.
„A víš proč? Jsme dvojčata. Máme stejný všechno,“ ušklíbnul se na oplátku Bill a zadkem se otřel o Tomovu dlaň. Věděl, jak moc ho to vzrušuje. Ještě aby ne. Jeho malý nezadek musel vzrušovat každého. Už jen pohled na něj.

„Chlapci, já teď půjdu naštípat trošku dříví,“ zašklebil se Gordon a po spokojeném přikývnutí se vzdálil. Šel pomalu hlouběji do lesa.

„Konečně máme klid,“ svalil se do mechu černovlásek a roztáhl od sebe nohy. Seděl takhle pokaždé, když byl v blízkosti bratra. Byl už tak naučený.
„Mmm,“ přikývl Tom s úšklebkem a klekl si mezi bratrovy roztažené nohy. „Máš… chuť dělat nadržené věci pod nadrženýma veverkama?“ Tom zvedl jedno obočí a zarazil se. Zakroutil hlavou. „Bez těch veverek.“
„Yeah. Mám chuť dělat to všude,“ zamrouskal Bill a roztáhl nohy ještě víc. Mohl by být… gymnasta. Ušklíbnul se. Nohy uměl roztahovat opravdu dobře. Ale jen svému bratrovi. Nikomu jinému by je neroztáhnul. Jednu věc ale nechápal. Co měl Tom s veverkami? Jelikož byla dvojčata, uměl mu číst myšlenky. Věděl, na co myslí. Raději to neřešil. Byla to… Jistota. Tom se jen spokojeně ušklíbnul a dlaní přejel po vnitřní straně Billova stehna. Měl rád, když se ho mohl takhle dotýkat. Vlastně se mu líbilo cokoliv, co bylo s ním spojené. Úplně cokoliv, nemusel to být vždycky jenom sex. I když… Sex hlavně.

„Kuřba nebo šukačka?“ ušklíbnul se Bill. Rád by uspokojil Toma pusou. Nedělal to hodně dlouho. Měl na to chuť. Chtěl polykat, opravdu moc.
„Na co máš víc chuť?“ pokrčil Tom rameny a začal Billa provokativně hladit po břiše a podbřišku. Líbily se mu obě možnosti, většinou bylo zvykem nechat to na Billovi, tak proč ne i teď? Vždycky vybral všechno. I polohu.
„Chci tvý péro sát,“ zasmál se Bill a naklonil se k Tomovu krku, do kterého ho kousal. Oba to vždy rozvášnilo.
„To se mi zamlouvá,“ vydechl Tom a pousmál se. Prohrábl Billovy vlasy a trošku za ně zatáhl. Rád ho za vlasy tahal, ale ne moc. Nechtěl by si ze svého Billa dělat děvku. I když ho tak při sexu občas oslovoval. Miloval, když byl Bill živočišný a byl jako uragán.
„Yeah, mě taky. Moc,“ pokrčil Bill rameny tak, jako by ho to vůbec nezajímalo. Rozepnul obratně jednou rukou Tomovy kalhoty. Nepotřeboval obě. Měl v tom už opravdu hodně zkušeností. Tom se bez jakýchkoli námitek nechal. Přece jenom Billova pusa byla dost příjemná záležitost, o tom by se klidně hádal. Spokojeně vydechnul.

Tom se ani nenadál, a už měl stáhnuté pod kolena kalhoty i s boxerkama, kde bylo všude vyšité Billovo jméno. Boxerky byly dárek pro Toma od Billa k Vánocům. Vždycky když je Bill viděl, byl nadrženější víc než před tím. Nejvíc ale nadržený byl, když Tomův velký penis neutlačovalo nic.
„Těšíš se?“ vypláznul Bill jazyk a dlouze si olíznul měkké, od Toma pokousané rty.
„Nevíš jak,“ vytáhl Tom jeden koutek úst do úšklebku. Byl natěšený jak nadržená veverka. Hm… Veverka? Zakroutil nad tím hlavou a dál se věnoval Billovi. Jenom blbec by teď myslel na nadržený veverky. Blbec? Oh, Tome můžeš pokračovat v přemýšlení…
„A vystříkáš mi pořádně pusu?“ ušklíbnul se černovlásek a chytil do ruky Tomův penis. Párkrát zápěstím zapohyboval a přetáhl předkožku, než si vzal špičku do pusy. Dredáč spokojeně přivřel oči a na souhlas zamručel. Olízl si rty, ale oči zase pootevřel. Pohled sklonil k Billovi. Musel se na něj při takové činnosti dívat. Bylo to skoro tak vzrušující jako celá činnost. Kdyby se nedíval, o hodně by přišel.

Bill hladil Toma spokojeně po stehnech, bral si jeho penis hlouběji a hlouběji. Semknul s každým jeho přírazem kolem něj pevně rty, vytvořil tak ještě větší těsno. Občas použil zuby, ale ne moc, aby to brášku nebolelo. Pak by mu to už nedovolil… A to by se mu opravdu nelíbilo. Stiskl jeho koule, ušklíbnul se nad tím, jak se Tom prohnul a hlasitě vykřiknul. Líbilo se mu, co s ním Bill prováděl, ostatně vždy se mu to líbilo. Opak ani možný nebyl. Tiše zavzdychal a skousnul si spodní ret.
„Líbí, bráško?“ ušklíbnul se Bill a pořádně nasál. Stiskl penis u kořene a pak ho po celé délce olíznul.
„Mhm,“ vydechl Tom a pootevřel rty. Víc, než líbí, pomyslel si a přirazil Billovi do pusy.
„To je dobře,“ kývnul černovlásek. Nechal si do pusy přirazit, už po několikáté. Nezakazoval to Tomovi, zbožňoval to na tomhle. Olizoval špičku, hrál si s ní.
„Yeeeh,“ zasténal Tom a zaklonil se zavřenýma očima hlavu. Položil si dlaň na břicho a párkrát si jí po něm přejel. Měl nutkání se něčeho chytnout. Tohle určitě neumí jen tak nějaká veverka!
„Kurva, je tak velký,“ olízl si černovlásek znalecky rty. Znalecky? Oh… Neznal jiný penis než svého bratra. A než svůj. Ale to je vlastně jedno. Svůj nemohl počítat.
„Pořádně se udělej. Teď,“ rozkázal Bill a vzal si bráškovou rozmnožovací část těla hluboko do pusy. Chtěl cítit jeho sperma ve své puse. Právě teď.

Během pár sekund se stalo tak, jak si Bill poručil. Tomovo sperma se mu rozteklo po pusince a dredáč se slastným a spokojeným výrazem ve tváři ztěžka vydechl. Nevěděl, jestli je lepší tohle provést do Billovy pusy nebo zadku, ale bylo to dostatečně uspokojující. Lepší, než veverky. Ušklíbl se. Černovlásek spokojeně celou nadílku spolykal a labužnicky si olíznul rty, na kterých bylo též trošku spermatu. Neznal nic lepšího než tohle.

„Dal si mi toho hodně. Doufám, že ti něco ještě zbylo,“ zasmál se Bill, v hlase byly slyšet malé známky perverznosti.
„Mmmh,“ zamručel Tom na souhlas a ušklíbnul se. Začal si natahovat kalhoty i s boxerkama. Nechtěl tady být pro srandu veverkám, maximálně pro srandu Billovi. Akorát, že tomu by nebyl pro srandu. Jen byl prostě vyčerpaný. Bill by po něm určitě něco chtěl… A na tohle neměl Tom zrovna… plný koule.

„Stejně tě miluju nejvíc,“ vypláznul černovlásek dlouhý jazyk a olíznul bratrovu tvář.
„Ještě taky aby ne,“ pokrčil Tom rameny a zatáhl zuby za Billův spodní ret.
„Ty mě nemiluješ?“ zahuhlal Bill a nakrčil nespokojeně obočí. Založil ruce na prsou, nafouknul tváře.
„Mmm… Jistě, že jo,“ řekl Tom tiše a Billovi věnoval letmou pusu na tvář. S pousmáním se ušklíbl. Ani by „ne“ říct nemohl. Vlastně když se to tak vzalo, neměl ani koho jiného milovat. Nechtěl.
„Jupí,“ zatleskal Bill spokojeně a padnul Tomovi kolem krku. Tiskl ho tak silně, že ho povalil do mechu. Byl s odpovědí spokojený. Tušil, že to Tom řekne, ale rád ho škádlil.

***

„Tome, kde je Gordon? Nevidím už nic,“ zamlaskal Bill a pohladil bratra po boku. Byla tma, vzduch byl chladný. Byla mu zima, chtěl domů. Do peřin.
„Sežraly ho veverky,“ zašeptal Tom a kousnul se do rtu. Jo, veverky byla táák zlá zvířátka. Zamračil se. Určitě ho znásilnily, stáhly z kůže a udělaly si z něj potahy na sedačky. Grrr…
„Ale já se opravdu bojím! Chápeš?!“ zavrčel Bill a šťouchl prstem do bratrova břicha. „Nevím jak ty, ale JÁ půjdu domů, i když nevím jak!“ zvedl znovu hlas.
„Mmm… Jdu taky, ale jestli se ztratíme…“ Sežerou nás taky, domyslel si a zakroutil nad tím hlavou.
„Jestli se ztratíme, tak mě ošukáš a bude nám hej,“ vypláznul Bill jazyk a chytnul Toma za… ruku. Samozřejmě, že by ho mohl chytit i za jinou část těla, pro něj přitažlivější, ale to by ušli sotva pár kroků a už by se pod sebou svíjeli v mechu. Což nebylo momentálně v plánu.
„Fajn,“ pokrčil Tom rameny a vstal ze země. Nechá se vést Billem, to bude jednodušší. Bill má na všechno odpověď, tak určitě bude i vědět, odkud jít.
Nebo bude aspoň improvizovat, to je taky možnost.

Dvojčata ušla pár kilometrů, bezvýsledně. Pořád bloudila v lese. Nemohla se dostat ven. Bill i Tom už byli opravdu zoufalí. Chtěli domů. Bill se pyšně usmíval. Zase měl pravdu. Neměli chodit do lesa. Kdyby sem nešli… Gordon by na ně… Nezapomněl?
„Hey, vole, tam je světlo!“ vykřiknul Bill a šťouchnul prstem do Tomova boku.
„Neříkej mi vole, pičo,“ protočil Tom panenky. „Dobře, promiň,“ vydechl a pokrčil rameny. Dělal to teď nějak často. Pche.
„Jo, tak dělej. Jdeme tam,“ kývnul si Bill důležitě a pustil Tomovu ruku. Strčil ji do jeho velkých kalhot a pohladil dlaní boxerky. Hned na to do nich vjel, chytnul do ruky penis, který tam ruka potkala. Líbilo se mu to mnohem víc, než držení se za ruku.
„Mhhh,“ vydechl Tom. Měl takový pocit, že mu jeho poklad brzo upadne. A sežerou ho veverky. Nebo si z něj udělají veverčí sochu svobody. Ušklíbl se.
Nechápal svoje myšlenky, které pořád myslely dneska na veverky.
„Dělej, brácha. Chci šukat,“ nakrčil černovlásek nos a Tomovu nemalou část těla stisknul v ruce. Bez jediného slova poslušně capal za Billem. Jasně, že chtěl Bill šukat. Chtěl někdy taky něco jiného? Ano, chtěl… Když byl unavený, chtěl se líbat. Tom se tomu v duchu ušklíbnul.

„Pěkné místo pro šukačku,“ ušklíbnul se Bill nadrženě, když došel penis v ruce s Tomem pod chaloupku, která byla pokryta… kondomy. Zdálo se mu to zvláštní, ale líbilo se mu to. Začal se tiše pochechtávat. Byl opravdu hodně nadržený, ale tohle by ho nenapadlo postavit snad ani ve snu.

autor: Catherine & Sch-Rei
betaread: Janule

7 thoughts on “Kondomová chaloupka 1/2

  1. Teda pěkně se to rozjíždí.
    Bill mi přijde jako taková sexuální vtěrka.Ani toho Toma nenechá vydechnout. Prostě mašina na sex.
    No jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Určo vyleze nějaká perverzní stará babka, která tam bude mít night klub a co já vím, co všechno 😀

  2. tvl xDD nikdy by ma nenapadlo ze by sa dala takto pretvorit rozpravka xDD a je to supeeeer xDD

  3. dokonalost!! tohle sou jedny z nejlepsich TWC ktery sem kdy cetla…ani ve snu by me nenapadlo ze nekdo dostane tak bajecne zvracenej napad takhle povedene predelat pohadku… xD

  4. xD OMG to je zase také dobré :D… och tí dvaja sexuálny maniaci :D… ja si nemôžem pomôcť ale celý čas sa musím rehotať na tom ako Tom furt myslí na tie veveričky 😀 xD "Tome, kde je Gordon?" "Sežraly ho veverky."… "Určitě ho znásilnily, stáhly z kůže a udělaly si z něj potahy na sedačky." xD to je pako 😀 úplne som z toho mrela alebo "Nebo si z něj udělají veverčí sochu svobody." no proste masaker :D… a inač keď som prvý krát uvidela ten nadpis tak som dostala nozaj záchvat smiechu 😀 úplne skvelé! :D… toto ma fakt baví 😀 som zvedavá ako to bude pokračovať 😀 teším sa na veveričky xD… a inač ešte som chcela dodať že dvojčatá majú naozaj milujúcich rodičov xD 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics