Playing games 9. – Twister

autor: firelucy
Po letech jsme se konečně dopracovali k poslední jednodílce ze série Playing games od firelucy. První díl tu byl v roce 2009, takže to opravdu trvalo, děkuji všem překladatelkám, které se na tom podílely, že jsme to nakonec dotáhly do zdárného konce. J. :o)
Twister

* * *

„Jsme příliš vysocí.“ Bill lehce našpulil rty, Tom se ušklíbl a rozcuchal svému bratrovi vlasy, vysloužil si za to pohlavek.
„Jsme!“ Bill trochu narovnal podložku na podlaze. „Za chvíli spadneme!“
„Ty možná.“ Tom podal Andreasovi hrací hodiny a uhnul dalšímu hravému úderu od svého dvojčete.
„Proč to vůbec zase hrajeme?“ Gustav zatřásl hlavou a pohlédl na bílou podložku s velkými různobarevnými kruhy.
„Protože jsme se k smrti nudili.“ Georg byl na řadě s prvním pohybem a povzbudil Andrease k začátku hry.
„Jste totálně v háji.“ Andreas se trochu pochechtával a posadil se na podlahu hotelového pokoje. Přišel skupinu navštívit a oni ho přesvědčili, aby zůstal přes noc.
„Jojo.“ Gustav se díval s mírným veselím, když se snažil Georg dostat ‚pravou ruku na červenou‘, ohnul se a umístil svou ruku na jeden z červených kruhů blízko místa, kde stál.
„Gustav, levou nohu na zelenou.“ Andreas se zamračil, když se Gustav ani neobtěžoval vytáhnout si ruce z kapes a pouze trochu pohnul nohou vpřed na zelené místo.
„Bill, pravou ruku na modrou.“ Brzy se všichni chlapci dotýkali podložky alespoň třemi částmi těla a Andreas se snažil potlačit další chichotání.
„Tom.“ Andreas roztočil šipku a ta se zastavila na ‚levá noha na modrou‘, tentokrát Andreas, říkajíc pokyny, dusil smích úplně, když Tom posunul svou levou nohu pod Georgovou a zapříčinil tím jeho ztrátu rovnováhy.
Georg trochu zaskučel, než upadl na podlahu, zatímco ostatní se snažili nesmát se tolik, aby sami neupadli.

„Dobře, jeden venku, dva zbývají.“ Než Andreas znovu zatočil šipkou, promnul si potěšením ruce nad tím, jak tady ty ubohé chlapce na barevné podložce ještě zamotá.
„Bill, levou ruku na žlutou.“ Bill poslechl a protáhl ruku pod Tomovým tělem, měl nutkání své dvojče polechtat, ale to by bylo podvádění, takže tomu odolal.
Hra pokračovala a chlapci byli čím dál více zamotaní. Vlastně by nebyli tak zamotaní, kdyby si ovšem Tom nevybíral zrovna ta místa, která způsobovala, že se dostal blíže k bratrovu tělu.
Zdálo se, že si ostatní myslí, že to Tom dělal schválně proto, aby své dvojče potrápil, a to také vlastně Tom zamýšlel, jen ne tím způsobem, jak to napadlo jeho spoluhráče.
„Gustav.“ Bubeník si povzdechl, jeho ruce byly unavené z držení se pořád v té samé podivné pozici. „Pravá noha na zelenou.“
Gustav zkusil váhavě přesunout nohu na zelený kruh, ale špatně se trefil a za burácivého smíchu Georga a Andrease se svalil na podlahu.
„Ještě zbývá jeden.“ Andreas pokračoval v zadávání, které brzy zapříčiní pád jednoho z dvojčat Kaulitzových. „Tom, pravou ruku na žlutou.“
Tom zachytil oči svého bratra a zaculil se, když přesunul ruku přes Billovu hruď. Bill seděl zády k podložce a Tom mohl snadno dosáhnout na žluté místo na druhé straně Billovy hlavy.
Bill se ušklíbl a poslechl Andreasův pokyn, zatímco sledoval své dvojče opírající se nad ním. Bill přesunul levou nohu podle pokynu ukazující šipky a umístil ji na modré místo mezi Tomovýma nohama.
Andreas se společně s Géčky překvapeně díval, jak se Tom a Bill přetočili kolem toho druhého, ale přesto se jim podařilo zůstat na všech čtyřech.
Gustav si trochu zívl a podíval se na čas, byl překvapen, když zjistil, že hráli už téměř přes hodinu.
„Nechcete se jít dívat na ten film?“ Zdálo se, že Georg čte Gustavovy myšlenky a bubeník se na basistu uculil, měli půjčený nějaký horor.
„Hej, chtěl jsem ho taky vidět.“ Andreas našpulil rty stejným způsobem jako Bill a oba bratři se tomu jednohlasně zasmáli.
„Běžte, můžeme to dohrát sami.“ Andreas zatleskal rukama nad Tomovými slovy a než vstal, položil hrací hodiny vedle Tomovy ruky a pak už následoval Géčka do Georgova pokoje.
Když se ohlédl, aby zavřel dveře, scéna před ním ho trochu překvapila. Předtím jenom seděl vedle dvojčat, ale vidět je teď hrát hru samotné, bylo najednou úplně jiné.
Na chvíli Andreas uviděl dva identické chlapce, zamotané v končetinách toho druhého, svíjející se kolem sebe a posílající jeden druhému koketní úsměvy.
Ta myšlenka ho opustila, stejně jako ho napadla, když Bill zaklonil hlavu a zasmál se něčemu, co řekl jeho bratr.
Andreas se v duchu propleskl a zavřel dveře, slyšíc tiché klapnutí automatického zámku, kráčel halou dolů a brzy byl pohlcen do světa hororu společně s Georgem a Gustavem.

* * *

Bill se zachvěl a v okamžiku, kdy se dveře nadobro zavřely, nechal ze svých rtů uniknout zasténání, protože cítil, jak se Tom svým rozkrokem natiskl dolů na Billovo stehno.
Tom se několikrát rychle otřel o své dvojče, stále v téhle podivné pozici. Mohl tělo svého bratra po celý večer tak dobře cítit proti tomu svému.
Předtím, než by mohl díky svým zamotaným pohybům prohrát, se Tom stáhl z Billa úplně a postavil se na nohy.
„Ty nechceš prohrát, co?“ Ušklíbl se Tom a přejel rukama přes Billovo břicho, černovlasý krasavec zalapal po dechu a zachvěl se.
„Ne… nechci,“ zvládl Bill sotva šeptem vydechnout, ale to už bylo pro Toma příliš a dredatý chlapec mu ihned přetáhl tričko přes hlavu.
Aniž by Bill ztratil rovnováhu, zvedl střídavě ruce z podložky a nechal Toma, aby mu pomohl vyklouznout ze svého trička úplně, začínalo mu být pod Tomovým omamným pohledem více horko.
Tom stál přímo před Billem a po sejmutí kšiltovky a svého šátku, si sundal i své obrovské triko.
Bill měl dobrý výhled na vše, co Tom udělal, a smyslně zasténal, když si Tom rozepl kalhoty a nechal tenhle velký kus oděvu spadnout na podlahu, Tom zůstal jen v boxerkách.
„Prosím…“ Tom se uculil na své dvojče a sáhl vpřed, kde se dvěma prsty líně dotkl boule v Billových džínách a ten zakňoural.
Hned mu rozepl zip u kalhot, Tom si myslel, že už měli předehry stejně dost na to, aby tu Billa ještě nějak trápil, když byl tak bolestně tvrdý.
Bill postupně zvedl každou nohu, a když ucítil studený vzduch na svém penisu, uvědomil si, že mu Tom stáhl s kalhotami zároveň boxerky.
Tom spustil dolů i své vlastní boxerky a přikročil dopředu, zasténal, když se jeho erekce dostala do kontaktu s tou Billovou, jeho bratr byl skutečně nádherný.
„Tome… moje ruce.“ Tom si všiml, že se Billovy ruce mírně třásly a neochotně ustoupil, aby našel hrací hodiny.
Našel je, ale odhodil je stejně hned pryč. Stočil upřený pohled na Billa a ten se zatřásl pod zlomyslným zábleskem v jeho temných očích.
„Levá ruka na žlutou.“ Tom se ušklíbl, posadil se zpět na postel a sám sebe mírně hladil.
„Už ji tam mám.“ Usmál se Bill na své dvojče a pohnul na žlutém místě rukou.
„Vyměnit.“ Tom pozvedl obočí a byl překvapený, když se Bill chytil do jeho plánu. Sledoval Billa, jak klesá dolů a Tom se ušklíbl, když jeho bratr vystrčil soustředěním jazyk.
Bill se posunul tak, že jeho levá ruka byla umístěna na žlutém kruhu na druhé straně jeho těla, což ho přimělo, aby se zkroutil do úplně podivné pozice, takže měl boky ve vzduchu a hruď směrem k podlaze.
„Levá noha na jinou modrou.“ Bill se usmál nad Tomovým panovačným tónem hlasu a udělal, co mu řekl. Byla to lepší poloha, Bill byl opřený o své tělo, protože byl v tom okamžiku všemi čtyřmi na podlaze, zadek vystrčený a nohy roztažené.
„Nádhera.“ Tom se zvedl z postele a vzal z nočního stolku lubrikant. Bill se prohnul, když ucítil Tomův dotek, jak položil svou ruku na jeho zadeček a zajel dolů k Billovu vstupu.
Tom položil lubrikant na Billova záda a použil obě ruce k rozevření jeho hýždí tak, že mohl vidět všechno a všechno bylo na Billovi nádherné.
Tomovi z pohledu na tu malou růžovou dírku zaškubalo v penisu a nemohl se dál kontrolovat. Sklonil se níž, aby umístil svá ústa na Billovu dírku a divoce ji lízal.
Bill vykřikl a Tom okamžitě pohřbil svůj jazyk uvnitř, Bill vydával ty naprosto nejsladší zvuky. Tomův jazyk si našel svou cestičku Billovým vnitřkem a Bill se pod jeho dotyky rozklepal.
Když svá ústa Tom oddálil, Bill zaprotestoval, ale brzo ho umlčely vlhké prsty, jež se tlačily do jeho těla.
Tom zasténal, Bill byl kolem jeho prstů tak úzký a mladší z dvojčat je úmyslně stiskával víc, aby umocnil Tomovu představu toho, co bude brzy následovat.
Když se Tomovy prsty zkroutily a našly uvnitř něho to zvláštní místo, skácel se Bill téměř na kolena, ale Tomova ruka na jeho bocích ho udržela nahoře.
Bill byl připravený na víc a zoufale se tlačil zpět na Tomovy prsty, přirážel na ně a tiše žebral, aby již Tom pokročil dál.
Tom mu ochotně vyhověl a svým nagelovaným penisem se začal tlačit proti Billovu vchodu. Žár, který ho pomalu spaloval, byl až bolestně dobrý a Tom se s divokým zavrčením zabořil do Billova těla.
„Ah… Tomi… silněji.“ Bill mumlal a kňoural a Tom upevnil svou pozici, aby ho mohl do bratrova křehkého těla vrážet pořádně.
Ale Bill to vydržel. Tlačil se proti Tomovi a znovu a znovu sténal jeho jméno. Tom věděl, že ani jeden z nich to nevydrží již moc dlouho a rychle objal Billa, aby mohl chytit jeho erekci.
Bill vyjekl, když Tom se stejnou silou, s jakou do něj přirážel, laskal i jeho penis. Bill dokázal podle Tomových zvuků poznat, kdy je blízko vyvrcholení, a když vydal Tom jeden ze svých tichých nářků, nechal ho Bill se udělat.
Pocit Tomovy ruky kolem jeho penisu a Tom, který ho zcela plnil, bylo vše, co Bill potřeboval. Zakřičel, když se dlouze a tvrdě udělal do ruky svého dvojčete.
Tom cítil, jak se Billovo tělo kolem něj sevřelo a naposledy přirazil do jeho tělesného tepla, sténajíc Billovo jméno, když se jeho vlastní orgasmus dotáhl ke konci.
Chlapci ztěžka oddychovali, Tom z Billa vyšel a vedl ho k posteli. Jeho mysl přestala na chvíli pracovat a upřímně mu to bylo jedno.
Bill se vedle něj stulil a přetáhl přes ně přikrývku. „Miluju twister.“
„Jo.“ Tom se zaculil a vášnivě svého bratra políbil, zkoumal jeho ústa, což Billa opět rozsténalo.
„Ale příště hrajeme bez hracích hodin… a podložky… a oblečení.“

autor: firelucy
překlad: xoxo_Lady & flixo
betaread: Janule

9 thoughts on “Playing games 9. – Twister

  1. Miluju tuhle "sadu" povídek, je škoda, že už žádné Hraní Her nebude 🙁 Ale bylo to jako vždy úžasné! 🙂

    Děkuji za překlad ♥

  2. Miluju to! 😛 Hry v podání Kaulitzů jsou stejně nejlepší xDDD Jindy nudné… teď tak záživné. 😀 Muahaa. 😀
    Děkuju za dopřeložení. 😛 ^^

  3. Och bože to bolo zase tak dobré :D… už dlho som nečítala nič takéto… tím myslím niečo kde sú dvojčatá naozaj dvojčatá a úživajú si spolu 😀 akože nie som zaťažená len na príbehy kde sú Bill a Tom dvojčatá ale celkom mi to chýbalo 🙂 takže tak… bolo to super a naozaj ďakujem za preklad všetkým čo to prekladali :)… a som naozaj rada že to niekto doprekladal 🙂 je to super!

  4. Moc  se mi tady tyhle hry líbily! 🙂 Nejen, že jsem se u nich vždycky skvěle zasmála když byli na scéně G´s a Andy 😀 ale taky jsem vždycky čekala, co dvojčata vymyslí a jak budou hru hrát podle sebe. No musím říct, že se nedivím, že si tak rádi spolu hráli 😀 🙂 Vážně moc hezké :))
    A moc děkuji všem autorkám za překlad 😉

  5. ti chlapsi Kaulitzove si umeji panecku hrat :speak_no_evil:.

    ted me tak napada, ze autor „hry na oliheň“ neco okopcil :innocent::sweat_smile::rofl::rofl::rofl:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics