This Hour’s Duty 14. 3/3

pokračování
„Anisi,“ zalapal po dechu a opustil Bushidův zduřelý penis. „Já-oh!“ Bill zavřel oči, když Bushido silně zabručel a zaklonil hlavu; hustá bílá tekutina mu přistála na rtech, bradě a tvářích, Bill byl překvapený.
„Anisi?“
„Nghh…“ bylo to jediné, co byl Bushido schopný říct. U všech Bohů, on byl stále tvrdý.
Bill si utřel pusu a zamyšleně se podíval na svůj prst, na kterém trochu zůstalo. Bez dalšího rozmýšlení to ochutnal a zamručel. „Ta chuť se mi líbí. Je to velmi… jako vy.“ Bushido se na Billa podíval, zatímco si mladík utíral zbytek obličeje. Chtěl si odsednout, ale Bushido ho chytil kolem pasu a přitáhl si ho blíž, zpátky k sobě do klína. Bill se zachvěl a zasténal, když jeho erekci chytla silná dlaň.
„Oh,“ zanaříkal a skousnul si ret, když se mu tělem začaly i při tak minimální pohybu prohánět divoké pocity. Ale Bill byl nedočkavý a chtěl, potřeboval víc. Potřeboval Bushida uvnitř sebe, cítit ho tak jako ve snu, a teď, dokázat mu tím, co cítí. Dal mu ruce kolem krku a přitáhl ho blíž, přirážel mu do ruky. Cítil, jak v něm Bushidovi cuklo, přímo pod ním. „Pomilujte se se mnou,“ poprosil, bylo mu jedno, jak zoufale zní. Byl zoufalý od té doby, co se probudil, a ještě víc po tom, co cítil Bushida uvnitř své pusy, po tom, co ho slyšel. Dokonce ani Tom mu dnes do mysli nevstoupil.

Bushido pustil Billovu erekci a pořádně ho uchopil, přiložil mu svůj penis k zadku. Bill zaklonil hlavu, znovu se posunul. „Ano,“ zasténal, snažil se mu pomoci vklouznout dovnitř. Sám v sobě našel kousek magie a roztáhnul se. „Prosím.“
Bushido si na chvíli zabořil obličej do Billova ramena, snažil se zklidnit svůj dech a následoval Billovy rytmické pohyby. Vzal mu obličej do dlaně, jednou rukou ho držel a natočil si ho tak, aby mohl políbit jeho čelist. „Řekni to znovu,“ nařídil, zavřel oči. „Řekni, že mě miluješ.“
Bill trošku zanaříkal. „Miluji vás,“ zašeptal, chytil ho pevněji. „Je mi jedno proč, miluju vás. Miluju, miluju, miluju…“
Přestal a zalapal po dechu, když do něj Bushido konečně zajel, a stiskl ho tak pevně, že to skoro až bolelo.
Billovi vytryskly slzy, tekly mu do vlasů, jelikož ležel na zádech, držel se Bushida, jak jen mohl. Mantra znovu započala, stejně jako šepot v jeho mysli, a on polknul vzlyk, když se v něm rozlila rozkoš. Snažil se soustředit na to, aby se stehny držel Bushida kolem pasu, slyšel hluboké mručení u svého ucha a rty na krku.

Miloval ho.

Bill se nechal do polibku zapojit; doufal, že se v něm utopí tak, aby ho už plíce nepálily. Vášeň s ním cloumala, když přijal Generálův jazyk, a hlasitě zasténal, když do něj Bushido přirazil.

Bushido ho chytil za ruku a Bill ho stiskl, doufal, že ho tady udrží ještě o trochu déle.
Bushido se podíval na Billa, zadíval se mu do očí, a přirazil víc. Chtěl, aby Bill byl jeho, chtěl znát takovou pravou lásku, plamen tak jasný, že si ho chtěl udržet navždy, pohlcoval je. To nemělo tak vysokou cenu.
To si tohle nezasloužil?
Natočil boky a znovu přirazil, sledoval, jak se Billovy nádherné oči přivírají. Bylo toho tolik, co chtěl říct, ale nemohl. Figurky byly v pohybu, teď už hru ukončit nemohli. Ale Bushido by to Billovi neztěžoval, kdyby toho byl schopen.
Jako by už teď věci nebyly komplikované.

Bushido zaúpěl, když ho v sobě Bill stiskl, mručel jeho jméno a házel hlavou ze strany na stranu. To poslední, co mohl udělat, bylo, udělat z toho pro něj nezapomenutelný zážitek. Bushido pustil Billovy ruce a chytil ho za boky, tvrdě si ho přirazil do klína. Bill otevřel oči a zalapal po dechu, trochu se chvěl, když z něj Bushido vyjel a znovu přirazil, tentokrát pomalu. „Oh,“ zasténal Bill, když to Bushido zopakoval. „Rychleji,“ naříkal, ale stejně ho nedokázal vytrhnout z rytmu. Jejich milování bylo vždycky tak horečné, tak… silné a v rychlém tempu. Chtěl věci trochu zpomalit.

Chtěl, aby to trvalo. Předtím mu o tohle nešlo.

Bill zvedl pohled a viděl, jak soustředěně a starostlivě se na něj Bushido dívá. Chtěl vzít do dlaně jeho tvář, zeptat se ho, co se děje, Bushido by do něj dál přirážel a dotýkal se ho na všech těch správných místech, dokud by v Billovi nerozvázal klubko nervů, které ho donutí na všechno zapomenout, a nedělat nic jiného, než jen sténat a přirážet na něj.

Dokud nebude schopný zastavit.
Bill cítil, jak je čím dál tím blíž pokraji, blíž k orgasmu, a v těle ho šimralo. Srdce měl těžké, ale jeho tělo bylo lehké; skoro jako by měl odlétnout, kdyby na jeho bocích nebyly Bushidovy ruce. Anis se znovu dotkl jeho místečka a on uviděl před očima bílý záblesk, cítil to v kostech. Jedna z Generálových rukou byla teď na jeho krku, palcem ho hladil po ohryzku, horké rty okupovaly ty jeho. Zachvěl se, chtěl takhle zůstat napořád. Bill se znovu zachvěl, když mu Bushido sjel rty na ucho a tiše vydechl.
„Vypusť to, maličký. Držím tě.“
Bill zaskučel a zasmál se. „Nevěřil bych, že to bude tak snadné,“ řekl s úšklebkem.
„Muži s našimi příležitostmi to jen těžko mívají lehké.“ Usmál se druhý muž a rozhlédl se po pokoji. Hrála krásná hudba a páry tancovaly valčík. Bylo to spíš jako módní molo než taneční parket.
„Takže všechno připravené?“ třetí muž se rozhlížel, chtěl zachytit všechny zvědavé návštěvníky a šlechtice, kteří by se mohli snažit poslouchat jejich konverzaci. Byli uprostřed pokoje, tři muži jejich postavení by vždycky vyčnívali, když si šuškali se soustředěnými výrazy. Snažili se něco maskovat.
„Generál Ira bude na místě. Bude připravený udeřit hned, jak dostane signál.“ Napil se první muž vína a potlačil touhu promnout si rty.
„A nikdo to neví?“ zeptal se znovu druhý.
„Člověk by si myslel, že se začínáš bát,“ řekl třetí zatrpkle, a dokonce i první z nich se pousmál.
„Opatrnost je velká část mé práce, pánové. Nerad bych riskoval bez zaručeného zisku.“
„Pak to ale není risk,“ řekl první.
„Ne, myslím, že není, ale ten, co to dělá, tak trochu podvádí svého Císaře, že?“ zeptal se druhý ostatních.
„Ne, vždycky ne. Až budeme vládnout Pěti Městům, tak tohle bude jen úsměvná vzpomínka. Všechno to za to stojí.“ Zvedl první sklenku. „Na šikovnost a šťastný tah.“
„Na ty, kteří se dají koupit, a těm, kteří se nedají, rychlý konec.“ Zvedl i druhý sklenku.
„Na jisté plány a špiony všude. Ať se nestane nic, o čem bychom nevěděli.“ Připojil se třetí svojí hlava mu dopadla na polštář, byl bez dechu, jeho orgasmus odezníval, když do něj ještě Bushido dvakrát přirazil, než zaúpěl a spadl na něj.
Skoro ho drtil, ale Bill neměl chuť se pohnout. Už nikdy.

Bill zavřel oči nad vzpomínkou na Vizi a poslouchal, jak Bushido těžce vydechuje do tichého pokoje, snažil se nepřemýšlet. Nechtěl si připustit, že by měl jeho milenec pravdu. Protože ji neměl. Bill tomu odmítal věřit. Stiskl pevněji Bushidova ramena.

Cítil, jak mu vydechl na upocenou kůži na krku. „…Cos viděl?“
Bill ztuhl.
„Bille.“
Bill cítil intenzivní touhu rozbrečet se, ale potlačil ji. „Takže teď můj Zrak není jen důvod, proč mě sem Bohové zavedli, ale i důvod, proč mne tu držíte?“
Bushido zvedl hlavu, otočil si k sobě Billův obličej, chytil ho za bradu. „To si nemysli.“
„Tak mi dejte důvod,“ odsekl Bill a zavrtěl se, „jestli tady se mnou ležíte, protože mě milujete, pak nezáleží na tom, jestli jsem něco viděl.“

Bushido Billovi málem řekl všechno to, co vydedukoval z jeho poslední Vize. Málem mu připomněl, jak důležité jeho Vize jsou, že je nesmí ignorovat, ať už se snaží, jak chce.
Ale v očích maličkého se shlukovaly slzy a on nechtěl být důvodem jeho pláče.

Znovu si hlavu položil vedle Billa na polštář, přitiskl se mu rty na rameno, aby sám sebe utišil a přitulil si ho.
A takhle usnuli; v tichosti, ale spojeni.
autor: Little Muse a Majestrix
překlad: LilKatie
betaread: Janule

10 thoughts on “This Hour’s Duty 14. 3/3

  1. Wow! tahle povídka mě nepřestane udivovat…:) Děkuji za překlad, dnes toho bylo více…:) jsem ráda, protože jsem i náročný čtenář, takže ještě jednou děkuju moc a povídka je skvělááá…:)

  2. Docela zvrat, že Billův sex s Bushidem je spojený s jeho Vizemi, jsem zvědavá, jak se to rozvine dále. Je super, že tu teď byly, dalo by se říct, 3 díly najednou. Je to nervy drásající, když tu je jen jeden díl týdně. Těším se na další

  3. LilKatie, já tě miluju vážně :D:) Musím jít pryč, takže to tisknu, každopádně… velké dík!

  4. uhm.. já naprosto nevím co říct… nádherný dílek.. překvapilo mě že toho tady dneska je tak moc a neskutečně moc jsem si to užila.. dokonalá povídka..

  5. To jsem dneska docela dost čumela, když jsem uviděla tři části. Tenhle díl (ostatně jako všechny) ve mě vyvolal velmi rozporuplné pocity. Najednu stranu Bushida hrozně lituji, na druhou ho nemám ráda kvůli Tomovi. Mám chuť brečet i vztekat se. Prostě aghrghblmfhh 😀
    Nechci to číst, ale já prostě musím! Protože je to tak úžasné, i když po přečtení mám chuť ten počítač rozmlátit(jen občas) 😀    ♥♥
    Děkuji úžasné Katie za úžasný překlad! ^^ ♥

  6. Teda… mě se to přestává líbit, že pořád jen Bushida a na Toma sere, uplně je mimo hru. To se mi nelíbí, už se mi nechce číst dál. Ze začátku jo myslela jsem že si to párkrát zkusí s Bushidem, pak se vrátí k Tomovi ale jak vidím tohle bude spíš o Bushidovi a Billovi. Nevaděj mi montáže tohoto páru ale nevyhledávám povídky, já si to nedokážu představit, skoro všechno jsem vynechávala, celej sex co tu byl tak rozepsaný. Což kdyby bylo s Tomem tak to hltám, ale jak říkám nejsem fanoušek tohoto žánru.  Toma mi je tu nehorázně líto, nakonec si veme Daniela, a Bill bude s Bushidem.

  7. Z te povidky si uzenu zaludecni vredy, fakt ze jo. Nebo vysoky krevni tlak, nebo srdecni aritmii.
    Tato kapitola byla k precteni strasne tezka, jako i ta predesla. Ja teda nepreskakuji, ctu poctive a statecne, protoze povidka je to krasna, ale opravdu je mi misty hodne zle. No nic, docitam ji timto uz potreti a moci si ji precist i v ceskem jazyce je bajecne.
    Jen si tak rikam, ze by bylo fajn pochopit smysl a samotny vyznam tech Billovych vizi. Ctu pozorne, hodne u toho premyslim, zvazuji nad dejem, ale ty vize me matou asi tak stejne jako Billa. Mam prectenou uz i druhou radu, ale ty vize pro mne az dokonce zustaly velkou neznamou, neco malo jsem z nich pochopila, ale nejaky vetsi smysl mi to nedavalo …
    Nikdy jsem se LillKatie neptala, ale protoze me preklady moc zajimaji, rada bych se zeptala, jak doslo k rozhodnuti, aby Bill Bushidovy v Cestine vykal. Je zajimave, ze ja jsem si puvodne myslela, ze musi byt mezi nima vekovy rozdil minimalne 25 let, takze vykani by sedlo, ale oni jsou od sebe jen o deset (????)

  8. pomalu jsem se začínala bát, že už mě twincest přestává brát, že po těch několika letech a přečtení mas povídek jsem měla skutečně strach, že mě už nebaví – ale není tomu tak. Konečně jsem našla další dvě povídky, které jsou úžasné, a tato patří mezi ně. Líbí se mi na ní všechno a svým způsobem lituju skoro každého v celé povídce, obzvlášť Bushida a pak i Toma… Bill je taková malá nevyrovnaná bytost, někdy je děsně infantilní a strašně mě sere jeho egoistické myšlení, jenže člověk není ideální, každý má své chyby, a proto to samozřejmě přijímám. A jinak.. představa Billa a Bushida je celkem sexy :D, když třeba Bill zašeptal poprvé "Anisi," to bylo úplně rajcovní :D:D:D každopádně můj favorit navždy zůstane Tom!:)

  9. to snad ne! já věřila, že tentokrát mít vizi nebude. ale Anis má evidentně pravdu. všechno je to v rukou Bohů, jejich záměr, jejich vůle. a Bill mu kvůli té své pitomé tvrdohlavosti neřekne, co viděl a bude z toho malér. citím to v kostech!
    jak mě se nechce číst dál, ale zároveň by mě zabilo, kdybych přestala.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics