I’m all you need 8.

autor: LilKatie
Ahoj všichni :}
Tak nějak jsem si říkala, že bych udělala takový menší experiment. Takže, pokud máte jakýkoliv nápad na to, jakou filmovou nebo známou postavu (která by mohla hrát určitou roli v dospívání Toma) např. Spiderman a podobně, napište to prosím do komentářů. Děj to samozřejmě nijak nenaruší, protože už mám přesně vymyšlenou linii celé povídky. Uvítám jakékoliv vaše nápady.
LilKatie
Tom překvapeně zamrkal, ale neodtáhl se, naopak. Princezniny rty byly tak neuvěřitelně hebké a sladké, naprosto jiné než ty, které kdy před tím ochutnal. Hebké a jemné jako ten nejkvalitnější samet a sladké jako lesní jahody trhané za ranní rosy. Tomovi se sama od sebe zavřela oční víčka, prsty jí zajel do havraních vlasů, černých jako eben. Pootevřel rty a nechal se opíjet tím sladkým nektarem. Zrovna, když si mladík na ten příjemný šimravý pocit začínal zvykat, dívka se odtáhla a bylo to pryč. Tom pootevřel oči a podíval se na červenající se osobu před sebou, jak plaše klopí zrak, jak se její dlouhé řasy opírají o vystouplé lícní kosti. Přemýšlel, kde jenom tohle už viděl, koho mu tak neuvěřitelně připomínala. Rozhodl se ale, že přemýšlení nechá na později, chtěl si užít každého okamžiku s ní, chtěl si její tvář zapamatovat, aby mohl později litovat. Až najde tu svou princeznu a zjistí, že není ani zdaleka tak hezká jako tahle.
Konečky prstů jí jemně přejel po spodním rtu a povzdychl si.
„Chtěl bych znát tvoje jméno,“ zamumlal tiše a něžně jí vtiskl polibek těsně pod rty, na bradu, rukama ji hladil po krku a ramenech, probouzela se v něm všechna sexuální frustrace, která se v něm nahromadila od té doby, co ho opustila jeho poslední přítelkyně. Už si ani nepamatoval přesný důvod jejich rozchodu, ale byl si jistý, že to mělo něco společného s tím, že není ten správný materiál na ženění.

Princezna ale jen nepatrně zavrtěla hlavou a pohladila ho po ruce. Tom toto znamení ale ignoroval a dál jí laskal na bradě. Rty pomalu sjížděl níž, sázel jemné polibky na její hebkou kůži. Trochu sál a něžně zuby skousával, naprosto ignoroval její až trochu moc vystouplý ohryzek. Rukama jí jezdil po neexistujících bocích, když se ale dlaněmi pokusil sjet níž, ucítil silný tlak na prsou. Odtál se, a konečně si uvědomil, že se ho ‚děvče‘ snaží odstrčit.

„C-Co se děje? Ty nechceš?“ zamrkal trochu nejistě a začal se cítit provinile kvůli tomu, jak ustrašeně se na něj dívá. „Promiň,“ zamumlal a trochu se od ní odtáhl. „Promiň…“ povzdychl si a promnul si obličej. Připadal si jako naprostý vůl.

**

Adam pomalu vedl Glitter lesem, sám nevěděl kam. Vedl je zářící amulet na Billově krku, který se vznášel a táhl je směrem tam, kde se nacházelo Billovo astrální tělo. Tam, kde se nacházel Tom.

**

Bill se trochu roztřeseně usmíval. Samozřejmě, že byl nesmírně rád za to, co Tom dělal, a samozřejmě, že nechtěl, aby v tom Tom přestal, ale tohle bylo až trochu moc riskantní. A navíc začínal cítit slabé brnění v rukou, což znamenalo, že se k nim blíží Adam i s jeho tělem.
Elf se tedy zvedl ze země a urovnal si své jako zázrakem suché oblečení. Tom si až v tomto okamžiku všiml, že princezna na sobě nemá šaty, ale velice úzké bílé kalhoty a bledě modré stříbrně vyšívané sáčko a košili. Pokrčil nad tím rameny, nemohl přeci vědět jaké konvenční zvyky v oblékání na hradě nebo zámku mají. Bill zahlédl v lese záblesk odrazu světla od něčeho lesklého a následně se ozvalo zaržání koně.

Jsou tady.

Tom se za zvukem koně také otočil, nečekal to, a tak ho to trochu polekalo. Když se ale mladík otočil zpátky, němá princezna byla ta tam. Překvapeně zamrkal a pohledem přejel po mýtině, nikde po ní nebylo ani stopy.

„Tome! Díky bohu, tady jsi… už jsem si myslel, že tě nenajdu…“ ozval se za ním Adamův hlas a Tom se zase otočil, tentokrát na Adama, a nejistě se usmál. Nebyl si jistý, jestli Adam princeznu viděl nebo ne.

„A-Ahoj… Jo… Už jsem si taky začínal myslet to samé…“ přikývl a sebral ze země své zavazadlo. Upír sundal elfovo spící tělo z koně a držel ho v náručí, poplácal Glitter po zadku a kůň vyrazil na sluníčko k vodě, aby se občerstvil. „Bill spí?“ zeptal se zvědavě Tom, přišlo mu to podivné, protože elf většinou překypoval energií.

„Jo… spí…“ kývl trochu rozpačitě Adam hlavou. Nebyla to lež, elf opravdu spal. Když se totiž jeho těla dostala do dostatečné vzdálenosti, jeho pravé tělo to astrální vymazalo a Billova dušička se vrátila zpátky. „Byl unavený… Dělal si o tebe starosti, chudáček jeden malej… Což trochu nechápu, ale budiž…“ přiznal.

„Starosti? O mě?“ přešel Tom ke koni, který pil a připevnil na něj svůj batoh. „Myslel jsem, že se na mě od rána zlobí…“

„Proč by se na tebe zlobil?“ nakrčil upír jedno obočí a luskl prsty, aby se Glitter vrátil.

„To by mě taky zajímalo,“ přikývl mladík, „naštval se, když jsem mu řekl ‚Vstávej, Šípková Růženko‘, v tu chvíli mě málem zabil…“ zasmál se tiše.

„Tys mu řekl, Šípková Růženko?!“ vyjel nevěřícně Adam a okamžitě si dal ruce přes pusu, aby Billa neprobudil, když se elf v jeho náručí zavrtěl a trochu zamručel. Když si ale dal ruce přes pusu, nemohl ho tak přeci držet. Takže si spící brunet odporoučel k zemi a tvrdě dopadl, okamžitě se probudil. Tom tak mohl zapomenout na jakékoliv bližší informace o tom, proč ho to oslovení tak rozčílilo.

**

„Vážně to tak moc bolí?“ zeptal se Adam už nejméně po sté. Bill šel vedle koně, kterého Adam vedl, a ještě stále si mnul zadek. Když ho totiž Adam tak strašně šikovně upustil na zem, narazil si zadek, a to tak, že pořádně.

„Samozřejmě, že mě to ještě bolí, Adame. Jen proto, že máš obě ruce levý tak to bude bolet ještě pěkně dlouho!“ zabručel naštvaně elf a usykl, když musel překročit spadlý kmen a v kostrči ho nepříjemně píchlo.

„Vážně se moc omlouvám, králíčku, vážně jsem nechtěl, jen jsem se lekl, že jsem tě vzbudil, když jsem tam vyjel, a pak jsem tě pustil a neuvědomil si, že tě nedržím. Je mi to strašně moc líto. Víš, jací my Náměsíčníci jsme… Oslepilo mě slunce.“

„Nesváděj to na slunce, pitomče,“ zahučel Bill. „Jak daleko je to ještě na cestu? Nerad bych tady zakopl o bludný kořen jako Tom…“ povzdychl si elf a podíval se na chlapce vedle sebe. Tom šel celou tu dobu, co vyšli z mýtiny, se svěšenou hlavou, a kousal se do rtu. Vypadal zamyšleně, a taky že byl. Celou tu dobu přemýšlel, kam se mu vytratila, a hlavně jak to tak rychle zvládla. „Děje se něco, Tome?“ zkusil William a položil Tomovi ruku na rameno, ten sebou cukl, jako by ho vytrhl ze snu a podíval se na něj.

„Ne, nic.“ Zavrtěl se slabým úsměvem. „Jen… Přemýšlím, jak ta princezna asi vypadá…“ zalhal tiše. A Adam se hlasitě zasmál.

„Chceš to říct?“ uculil se. „Musím říct, že jsem princeznu niky neviděl, ale podle toho, co jsem slyšel, je opravdu překrásná a smutná. Prý má nádherné dlouhé vlasy barvy nočního nebe, což je celkem ironie, nechci se nijak vychloubat, ale myslím si, že je nemůže mít hezčí než já. Kdo taky má? Ty těžko, ty máš na hlavě hejno hadů a vypadá to opravdu nevkusně, musím říct… Jednou jsem viděl jednoho člověka, co měl stejné vlasy jako ty, asi před týdnem ho na kusy rozcupoval Bazilišek,“ zasmál se upír. „Ale to je jiný příběh… No, a tady Bill, ten taky nemá zrovna nejlepší vlasy, má strašně roztřepené konečky, co jsem si stihl všimnout, a rozhodně už nejsou tak lesklé, jako bývaly dřív… A co já vím, noční obloha se celá třpytí od hvězd, alespoň tady u nás…“

„Můžeš mluvit dál, prosím?“ pousmál se trochu Tom, který doufal, že se dozví taky něco víc než jen to, jaké měla vlasy.

„No jo, no jo… Říká se, že je to ta nejkrásnější bytost v celé Namidii…“ Řekl Adam a Bill mlčky protočil oči. „Ale je mi jí líto, proslýchá se, že zlá čarodějnice zaklela její rodiče, co zaklela, možná že i zabila, protože se snažili svého potomka chránit. Někteří lidé říkají, že je proměnila v kámen, další říkají, že je proměnila v dva modré ptáčky, které má u sebe na hradě… Ale to nejhorší, co se povídá je, že je zavřela u sebe v sídle a rozcupovala je za živa na-„

„Mlč už!!“ rozkřikl se Bill, hlas mu přeskočil a oči měl celé skelné od slz. „Mlč už sakra, vůbec nevíš, o čem mluvíš! Tak mlč!“ slzy začínaly opouštět slzné kanálky a tekly mu po tvářích. Tom zmateně zamrkal a podíval se na elfa, polkl. Nebyl si jistý, co udělat, nikdy nebyl dobrý v utěšování ostatních. Nenapadlo ho nic jiného, než ho lehce obejmout a přivinout si ho na hrudník, Bill se mu zoufale pověsil kolem krku a tiskl se k němu, jako by na tom závisel celý jeho život. „Ať už nic neříká, prosím…“ mumlal skrz vzlyky elf.

Tom se podíval na Adama, který stál jako přimražený, celý bílý v obličeji a s lítostí v očích na černovlasého elfa koukal. „Už nebude…“ pošeptal mu Tom do ucha a Bill zavřel oči, slzy stále stékaly na zem. A Tom si konečně všiml, že se na stéblech trávy lesknou malé bílé perličky.

autor: LilKatie
betaread: Janule

10 thoughts on “I’m all you need 8.

  1. Pomalu se nám to začíná odkrývat 🙂 Doufám, že bude ještě mnoho dílů! (i když to vypadá, že mé doufání je mi na prd)
    Zatím mě nenapadá žádná osobnost, tak kdyby mě napadla, tak ji se napíšu 🙂 Jinak, tento díl byl úžasný! Jak se Bill tulí a tak ^^ ♥♥

  2. Som veľmi zvedavá, kedy to Tomovy dojde, že Bill je vlaste jeho princeznou. Billa mi je veľmi  ľúto. A tiež si myslím, že to Adam teraz svojou všetkovavnosťou pokazil, a neumýselne Billovy ublížil.,

  3. tak teď jsem lehce zmatená XD hmmm co třeba Pikachu XD já osobně mam nejradši Daredevila nebo Batmana.

  4. Po doporučení Lorett jsem se konečně i já dočkala a dočetla jsem všech 8 dílů téhle povídky. Naprosto zbožňuju pohádky a tohle je tak dokonalé. Ten závěr mi téměř vyrazil dech a mám chuť si to jít přečíst znovu!!!! ♥ Bílé perly z jeho slz mi asi utkví v hlavě bůh ví jak dlouho! Jak jsi tohle sakra vymyslela? ♥ Mám chuť si všech těch 8 dílů přečíst znovu a už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu. Od teď jsem věrný čtenář jak divá <333

  5. Já to mám…Chuck Norris. 😀 Já jsem taky všechny díly dočetla až teď a musím říct, že je to skvělý, vážně povedené. 😀 Kouzelná pohádková atmosféra, akorát ten Tom je trochu natvrdlý. 😀

  6. No teda, ten Tom musí být vážně natvrdlej 😀
    Bože, začíná se ze mě stávat závislák a místo abych se učila světovou literaturu v období renesance a humanismu, si tu čtu povídky a vůbec mě netrápí, že  z toho zítra píšu 😀 když ale ta povídka je tááááááááááák strašně moc úžasná, potřebuju ňákou odvykací kůru 😀 , ale do tý doby se těším na pokráčko 😀

  7. t je prostě krásný..:(..ale..dycky mě to přivede do takvé smutné nálady….Miluju Billa jako Elfa..i Toma který se zamiloval ani neví do koho..:(..miluju to…

  8. Je to jasné, Bill je princezna!!! xD

    A co se týče té postavy, nechávám to zcela na tobě. Myslím, že ty sama vymyslíš postavu tak, aby co nejlépe zapadala do děje, takže se nechám překvapit tvými nápady 😉

  9. Tomi? Rovnou na věc? no nééé, kdo by to řekl 😀
    Toe ale pako ten Áda 😀 chudinka…takhle ho rozplakat…ale alespon Tim ví co ukradl 😀
    Krása
    Další prosím :)) Doufám že ty rodiče budou ptáčci 🙂 Kdo viděl 10 království, tak tam byly takový pěkný 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics