Zkrocení zvířete 13.

autor: Mykerina & Doris
„Okamžitě mi řekni, co se tam stalo,“ vyštěkne. Rozšíří se mi oči. Proč je zase tak zlý? Nechápu to. Nic jsem neudělal.
„Já… já.“
„Bille, nezlob mě.“ Sykne.

(Tom)
„Bille, nezlob mě.“ Syknu. Chci to vědět. A on mi to okamžitě řekne. To, že jsem na chvilku vyměknul nic neznamená. Prostě zkrat. Pocit viny. Nic víc.
„Tak mluv.“
„To… bolí…“ šeptne. Zatnu zuby.
„Mluv.“
„Já… šel na záchod… a když jsem se chtěl vrátit, tak…“ zmlkne a ošije se.
„Tak?“
„Dal… dal mi nabídku.“ S bázní se na mě podívá.
„Jakou? A mluv už, leze to z tebe, jak z chlupaté deky,“ ještě chvilku to bude protahovat a asi mu jednu třísknu.
„Chtěl mě, abych zůstal u něj. Že se budu mít dobře. Pak mě začal osahávat.“ Sklopí oči a čeká na reakci. Cože chtěl Max? On mi ho chtěl přebrat?
„Nelžeš?“ zvednu mu hlavu, když mu pustím zápěstí.
„Nemám důvod lhát.“ Zadívá se mi do očí.
„Cos mu odpověděl?“ přitáhnu ho k sobě.
„Že, že nechci… a on pak… rukou… a já mu dal facku,“ koktá. Vztáhl ruku, aby se ochránil, aby ho neměl nikdo jiný než já.
„Byl jsi moc šikovný.“ Pohladím ho. Pod okem má podlitinu od facky, kterou jsem mu dal u Maxe. Zase ten pocit.
„Nedělám to často. Téměř nikdy, ale promiň, měl jsem si to prvně ověřit. Jenže tys už předtím chtěl utéct.“ Bill na mě vykuleně kouká.
„Takhle omluva ale nic nezměnila. Pořád si moje děvka.“ Zchladím ho. Kývne.

(Bill)
Nevěřil bych, že se mi omluví, ale on to fakt udělal. Jenže, nic se nemění. Jsem jeho děvka. Vím to. A měl bych něco udělat, abych měl pak čas na sebe a mohl si dát sprchu. Mohl bych mu ho vykouřit, nechci, aby mi ho v noci chtěl vrazit do zadečku. Teď to ještě nezvládnu. Kleknu si na kolena a hmátnu po jeho pásku. Rozepnu a kalhoty spadnou. Pohladí mě po vlasech. Nechce se mi do toho, ale lepší, než se nechat šukat. Až moc mě pořád bolí celé tělo. Tohle zvládnu. Zaseknu prsty za lem jeho spodního prádla a stáhnu je. Zavřu oči. Nechci se na to moc dívat. Spokojeně zamlaská, když několikrát políbím jeho podbřišek. Nechce se mi s ním zrovna mazlit, ale je mi jasné, že čím líp to udělám, tím bude spokojenější a tím pádem třeba i ohleduplnější vůči mně.

Dlaní přejedu přes jeho tvrdnoucí penis. Jemu stačí vskutku málo k tomu, abych ho vzrušoval. Několikrát se zhluboka nadechnu, než se odhodlám k další činnosti. Vezmu ho do ruky a párkrát zapumpuju. Zavzdychá a vlasy mi stiskne v dlaních pevněji. Vsunu špičku mezi rty a saju. Držím ho kolem kořene a mírně kroutím zápěstím. Nechce se mi ho hned strkat až do krku. Celkem rád bych se podíval na jeho výraz. Otevřu oči a zvednu je nahoru, zatímco jazykem začnu kroužit po špičce. Je vlhký. Dívá se na mě zpod přivřených víček a řasy se mu chvějou. Rty má pootevřené a zhluboka dýchá. Unikají mu tiché steny.

„Jo… tak jsi hodný, Bille,“ zatlačí mi hlavu do svýho klína. Pochopím. Nemůžu to už dýl protahovat. Poslušně otevřu ústa a nechám si jeho penis vklouznout dovnitř. Téměř až do krku. Ihned rty stáhnu kolem něj a úporně ho nasávám dovnitř. Dovolím si ho přidržet za bok. Nerad bych, aby mi ho zarazil až do žaludku. Kupodivu ani nic nenamítá, a nechává to na mně a mém tempu. Snažím se. Jeho svaly se napínají, až se dostaví konečné uvolnění. Naplní mi ústa. Vím, že to mám polknout. Chvíli mi to trvá, jak se mi nechce, ale přesto to spolykám. Příště to nesmím tolik převalovat na jazyku a prostě rovnou polykat. Vypustím ho z úst a čekám na jeho další reakce. Rty mám od něj ulepené.

(Tom)
Oh, to bylo dobrý. Byl vážně dobrý. Znaveně dosednu do křesla a prstem mu naznačím, aby se přiblížil. Přikolenuje se a hlavu si položí na moje stehno.
„Takhle se mi moc líbíš.“ Hladím jej po vlasech a vydýchávám se. Tohle byla dost dobrá kuřba. Nevěděl jsem, že v tom je tak dobrý. Uvolněně položím hlavu na opěrku.
„Pojď ke mně.“ Šeptnu a pomalu srazím nohy k sobě.
„Obkročmo.“ Dodám. Smutně se na mě koukne.
„Bolí tě kyčle?“ kývne. Povzdechnu si. Nechci na něj být teď zlý. Ne po takové kuřbě.
„Tak dobře, ale nezvykej si.“ Povolím. Stočí se mi na klíně do klubíčka. Opře si hlavu o mé rameno. Stále má na sobě moji mikinu. Jemně jej začnu hladit po koleni, jedu výš až na stehno. Má je hladké, štíhlé. Zachvěl se.

„Bojíš se?“ zeptám se.
„Mám?“
„Ne,“ povyhrnu mu mikinu kousek nad boky. Odhalím tím jeho klín. Začne si mikinu stahovat zpět.
„Ššš, nezlob. Jen ti to chci vrátit,“ vytáhnu mu mikinu zase nahoru.
„Já… já… „
„Nech mě, udělat ti to. Bude se ti to líbit.“ Lehounce jej kousnu do ouška.
„Tak… tak dobře.“ Uvolní se na mém klíně. Jemně jej začnu hladit po stehnech a tříslech.
„Zavři oči.“ Šeptnu. Nemám důvod být zlý. Ne teď. Trošku mu roztáhnu stehna.
„Mysli na něco pěkného.“ Šeptám, když se dotknu jeho penisu. Škubne sebou. Stisknu jej pevněji u kořene a začnu jezdit. Topoří. Vzrušuje ho to. Palcem zatlačím na prohlubeň na špičce. Kroužím. Objeví se kapička. Rozetřu ji. Bill tiše zasténá.
„Nahlas, klidně sténej nahlas.“ Šeptnu a stisknu ho. Vyjekne. Začíná se chvět. Chápu to. Je mladý a byl nezkušený, než jsem ho… zaučil. Ale…
„Bille, udělej se.“ Zaryje mi nehty do ramene.
„Já… já…“ stisknu ho více.
„Udělej se.“ Zasyčím. Ztuhne a opravdu se udělá přímo do mé ruky. Naprosto zvláční, uvolněný, vydýchává se z orgasmu. Lehounce se pousměju. Dám mu ještě pár minut.

autor: Mykerina & Doris
betaread: Janule

9 thoughts on “Zkrocení zvířete 13.

  1. tak tento diel sa mi moooc pacil Tom konecne zacina byt k Billovi dobry aj ked pacilo sa mi to aj vtedy ked nebol xD tesim sa na pokracko 🙂

  2. No ehm 😀 až tak… je těžký si představit jak se ten chudák po tom všem co si prožil musí cítit a pak too 😀 ještě se zakoktám.. no dobrej díl prostě Tom se choval aspon trošku přijatelněji. No jsem fakt zvědavá na další 😉

  3. Užasný diel …Tom začína byt milší a Bill už tiež pochopil ako to chodí… no proste úžasný diel … velmi sa teším na další

  4. Začíná s emi to opravdu honě líbit. Je super, že Tom na Billa už začíná být hodný a taky je dobře, že Bill poslouchá, je to jenom pro jeho dobro.
    Líbí se mi, když je Tom na Billa hodný a jakoby ho ochraňuje. Vsadím se, že ho nakonec začne i milovat.

  5. Jůůůů to bylo tak krásný…Vůbec jsem nečekala,že Billíška vyhoní.To bylo sladký.Já tu povídku tak láskuju..Sakra játo nevydržim do dlašího dílu..

  6. Boožééé! Takový odreagování po tom těžkým dnu nad učením xD Uplně cítím jak jsem se uvonila (no jo úchyl) xD…Tenhle dílek, FANTASTICKEJ! Mám ráda, když je Tom tvrďák, ale sem tam by určitě změknout měl xD Tahle povídka je jedna z nejlepších =D Teda aspoň pro mě jo =D Strašně se těším na další díl, méééga moc xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics