Night Nurse

autor: ChrisThi

Ahoj úchyláci, jsem tady pro vás s další jednodílnou povídkou. Snažila jsem se vybrat něco, co jen tak nenajdete, nějaké zajímavé téma, tak doufám, že se vám to povedlo. U mé předchozí povídky se Bill s Tomem dostali jen k polibku, uvidíme, k čemu se dostanou teď =). Předem bych chtěla poděkovat všem, co si toto přečtou.
S pozdravem ChrisTHi

Středně starý doktor dosedl na židli ve své ordinaci v rozlehlé nemocnici a promnul si obličej. Bylo už něco kolem desáté večer a dneska měl opravdu náročný den, měl štěstí, že měl tak obětavou sestřičku. Ještě jednou zazíval a pak s krátkým ‚dále‘ vyzval ke vstupu dalšího pacienta.
Do ordinace vešel mladý kluk s černými copánky vysoké postavy. Nervózně se ošil a zadíval se na doktora.

„Dobrý den, posaďte se prosím. Vaše jméno a copak máte za problém?“ řekl unaveně doktor a zadíval se na něho.

„Ehm, jmenuji se Tom. Tom Kaulitz. A ohledně toho problému, asi by bylo lepší, kdybych vám to ukázal,“ trochu se ušklíbl, a když doktor přikývl, stoupl si a stáhl si na zem kalhoty i se spodním prádlem.

„Bože můj… kolik jste si toho vzal?“ podivil se doktor, takovýhle případ ještě opravdu neměl.
„Tři, možná čtyři pilulky. Nevěděl jsem, že to takhle bude působit,“ pokrčil Tom rameny.
„Pane Kaulitzi, nevíte, že viagra je pro lidi, co mají určité problémy a jsou starší?“ nechápavě zavrtěl hlavou, ten kluk byl asi vážně cvok.
Tom jen protočil oči.
„Jo jo, to vím taky. Jenže já to nevěděl… Můj kámoš mi řekl, že je to extáze, tak jsem si jednu vzal, a když se nic nedělo, tak jsem si vzal další. A pak jsem se ráno probudil s příšernou bolestí hlavy a pořád mi stál,“ pobaveně se ušklíbl.

„No dobře, vezměte si tyto léky, je to proti bolesti hlavy…“ podal mu léky a pak na chvíli odešel. Než se Tom stačil rozkoukat, už se doktor vracel i s doprovodem. Zřejmě sestřička. Tom ji jen přelétl pohledem a dál jí nevěnoval pozornost. Najednou se ale zasekl v půlce pohybu a podíval se na ni znovu, tentokrát pozorně.
Že by to nebyla holka, ale kluk?
Tom bojoval sám se sebou. Musel to být kluk, měl jen nepatrné mužské rysy v obličeji, ale přece tam byly, a pak byl taky dost plochý, co se hrudníku týče.

Tomovi se líbili kluci a tento ho neskutečně přitahoval. Černé havraní vlasy kontrastovaly s alabastrovou pletí, oči byly obtáhlé černou tužkou, byl hubený, přesně na něho seděla uniforma pro sestřičky, dalo by se to nazvat těsné bílé šaty, které končily v půli stehen, a na nohou měl podpatky. Nikdo by neřekl, že je to kluk, ale Toma to nesmírně rajcovalo, dokonce víc, než kdyby to na sobě měla normální dívka.
„Tak tady je ten případ, Bille,“ pobaveně se zasmál doktor a Bill jen zalapal po dechu. Mírně zrudl a sklopil pohled.

„Už se můžete obléct,“ kývl doktor, aniž by si všiml Billových rozpaků, a něco zapisoval. Pak přešel k šuplíku a chvíli tam něco hledal, až našel vhodnou injekci a podal ji Billovi.
„Bille, odveď ho někam a píchni mu to, prosím tě, mám další pacienty, nestihl bych to a počkej tam s ním chvíli, než mu to opadne.“

Bill se otráveně zamračil a pak jen kývl, odcházejíc ze dveří, Tom ho následoval. Došli do malé místnosti, která vypadala jako normální ordinace, akorát bez lékařského vybavení.
„Sedni si sem nahoru,“ pokynul mu a ukázal na nemocniční lůžko, které bylo přisunuté v rohu.
„Kde to jsme?“ zeptal si Tom.
„Tady odpočívám občas mezi směnami a mám tu věci,“ pokrčil Bill rameny a dodal, „stáhni si kalhoty a spodní prádlo.“

Tom mu ochotně vyhověl a Bill vybalil injekci.
„Fajn, musím ti to vydezinfikovat, moment,“ začal se přehrabovat v dolní poličce, díky čemuž měl Tom skvělý výhled na jeho miniaturní a pevný zadeček.
„Tuhle práci… děláš to proto, abys mohl balit pacienty?“
„Ne proč?“ překvapeně zamrkal a vytáhl dezinfekci.

„Protože se ti to celkem daří…“ vykouzlil Tom na tváři úšklebek a Bill tu poznámku ignoroval. Vzal si ještě injekci a klekl si před Toma.
Trochu ho znervózňovalo, že měl Tomův tyčící se penis přímo před obličejem, ale snažil se to ignorovat.
Namazal mu malé místo na podbřišku a koukl na Toma.
„Bude to asi trochu bolet a mělo by to začít působit tak po pěti minutách,“ informoval ho.
Tom se jen pousmál a Bill mu zapíchl malou injekci do kůže. Tom zasyčel a po chvíli mu už Bill zalepoval místo píchnutí injekce náplastí.

„V téhle poloze se mi líbíš, klidně takhle můžeš zůstat,“ drze prohodil Tom a podíval se dolů na Billa, který ho propaloval pohledem.

„Promiň, ale s frajerama jako ty nespím, myslí v posteli jen na sebe,“ oplatil mu to jedovatě Bill a uklízel dezinfekci a náplasti. Když byl opět ohnutý k dolní poličce, položil mu Tom zvolna ruce na boky a přitiskl se k němu tak, že se jeho nahý rozkrok otíral o Billův zadeček zakrytý pouze tenkou látkou spodního prádla a bílou sukní.

„Můžu ti dokázat, že to tak není,“ pousmál se Tom, ale Bill měl další výmluvu.
„Může sem kdokoli přijít.“
Tom se otráveně odtáhl, přešel ke dveřím, které zamknul, a pak se vrátil k Billovi, který již stál a zamyšleně se na něho díval.

„Může to být takové malé zpestření doby, dokud to nezačne působit,“ pousmál se Tom a než stihl Bill jakkoli zareagovat, vpil se mu do rtů, přičemž se na něho co nejvíc přitiskl. Všiml si kladné odezvy z Billovy strany a tak ho chytl pod stehny a donesl ho na nemocniční lůžko. Jakmile Bill dosedl, obmotal kolem Toma nohy a přitáhl si ho blíž. Už dlouhou dobu s nikým nespal a tento kluk s erekcí a velkou výbavou se zdál víc než dobrý.

Tlak v Tomově klíně byl téměř nesnesitelný, nechtěl se s Billem nijak párat, proč taky. Na chvíli se odtáhl a netrpělivě začal rozepínat knoflíčky na jeho ‚uniformně‘.
Dostavila se mu skvostná podívaná na dokonale štíhlé tělo, zdobící tetování a piercing v bradavce, ale přece jen, nejvíc ho uchvátily černé tenké krátké boxerky, a to, co se pod nimi skrývalo.

Bill odhodil svoje oblečení na zem a to i včetně boxerek, a zůstaly na něm už jen jeho bílé boty na vysokém podpatku, přetáhl Tomovi tričko přes hlavu a znovu si ho přitáhl k polibku, přičemž mu zajel rukou do rozkroku.

„Já nepotřebuji vzrušit, já už vzrušený jsem, spíš ty potřebuješ připravit,“ odtáhl s úšklebkem jeho ruku.
„Klekni si na čtyři, ke mně zadečkem,“ pousmál se. Bill udělal, jak chtěl a Tom se nad něho naklonil a políbil ho nad zadeček, který mezitím masíroval v rukách. Lehce ho po něm pleskl, a když Bill vzrušeně zahučel, roztáhl mu půlky od sebe a jemně mezi nimi přejel jazykem. Slyšel a i cítil Billovu reakci a bez rozmýšlení zaplul do jeho otvoru. Projížděl ho jazykem a užíval si Billovo kňučení. Po chvíli se odtáhl a otočil si Billa zpátky. Věděl, že nebude připravený, ale chtěl ho trochu navnadit. Krátce ho políbil a odtáhl se.

„Máš lubrikant?“ Bill přikývl a vytáhl ho z šuplíku vedle lůžka. Tom pobaveně pozvedl obličej. „Často tady s někým spíš?“
„Ne, je to jen pojistka…“ pousmál se Bill a sám si na dlaň vymáčkl trochu gelu. Jemně jím potřel Tomův penis, a pak si k němu opět klekl zády a začal se prsty od gelu sám prstit. Tom oněměle zalapal po dechu a doslova hltal pohledem Billův zadeček.

Když už to nemohl vydržet, odtáhl zlehka Billovu ruku a ten si sedl na lůžko čelem k Tomovi. Ten si protáhl za stehna na okraj a trochu do něj zatlačil, aby si lehnul.
Bill si ho znovu přitáhl k hladovému polibku, zatím co si Tom připravoval penis k jeho dírce a zároveň vstupu do ráje.

Zasunul do něho špičku penisu, a když Bill okamžitě zasténal do jeho rtů, Tom se do něj zasunul celý a zastavil se, aby si Bill zvyknul.
Ten si ještě víc Toma přitáhl, bolelo to. Sice ne moc, ale bolelo. Nedivil se, jeho úzkost a Tomova velikost byla vražedná kombinace.

Bill se najednou pohnul, a to byla pro Toma dobrá reakce. Zvolna se proti němu rozpohyboval. Věděl, co slíbil a chtěl to dodržet. Laskal Billovy rty a kůži, jemně ho tahal za vlasy a na krku mu vyznačil pár fialových flíčků.
Bill hrdelně sténal a Tom přidával na tempu, přičemž sjel rukou do Billových slabin a začal pracovat na jeho penisu.
Při jednom obzvlášť prudkém přírazu Bill skoro nahlas zasténal a prohnul se jako luk oproti Tomovi. Tom se snažil přirážet na stejné místo, kde našel Billovu prostatu, a čím dřív bude Bill u vrcholu, tím líp pro něho.

Z rychlých přírazů se pomalu staly trhané a hluboké, podle čehož oba poznali, že se Tom blíží ke konci.
Ten ještě zrychlil pohyby rukou, a když se pod ním ozvalo slastné hlasité zasténání a na jeho břiše se objevila lepkavá tekutina patřící Billovi, dorazilo ho to a pomocí tří nebo čtyř tvrdých přírazů se s výkřikem udělal do Billa. Jeho tělo se skoro bezvládně sesunulo na lůžko a o kousek minulo to Billovo.

Hodnou chvíli se vydýchávali.
„Jak vidím, injekce už zapůsobila,“ pousmál se Bill, směřující narážku jeho ochablému klínu.
„Injekce zapůsobila už dávno,“ pousmál se Tom, zvednul se a začal se oblékat. Bill ještě chvíli znaveně ležel, a pak se zvedl a začal se oblékat také. Nebylo to moc dlouhé milování, ale i tak pěkné. Ne, tohle vlastně nebylo milování, byl to čistě jen sex, tenhle kluk by přece nikdy nestál o víc, jak jednorázovou záležitost, pomyslel si Bill.

„Měl bych jít,“ ozval se Tom. Bill jen kývl, nic neříkal.
„Třeba se ještě uvidíme, tak se měj hezky, Bille, rád jsem tě poznal,“ pousmál se a zmizel ze dveří. Bill se snažil na to nemyslet a vrátil se do ordinace.

—-

Bill dorazil do své malé místnůstky a vyzul si boty. Konečně mu skončila směna a on se opravdu těšil do postele. Do říše snů. Jen tam se setkával s Tomem a prožíval krásné chvíle. Od jejich nezávazného sexu uplynul asi týden a Bill ho nemohl dostat z hlavy.

Když si sundával svůj oděv alá nemocniční sestřička, z kapsy mu vypadl pomačkaný lístek. Zvedl ho a se zájmem se na něho zahleděl. Stála na něm adresa, telefonní číslo a pod ním krátký vzkaz:
Je jen na tobě, jestli se znovu uvidíme.
S pozdravem Tom…

autor: ChrisTHi
betaread: Janule

8 thoughts on “Night Nurse

  1. WOW , je to moc pěkný:-) takoví jednodílky mám nejraději , ne moc přeslazený , stručně napsaný 🙂 tak jak to má být >MÁŠ MŮJ OBDIV< 🙂

  2. Děkuju všem… V blízké době se mě snad dočkáte v jedný společný povídce, už se možná i poslala na TWC blog… A teď hledám téma na nový… =)

  3. Představa Billa v oblečku zdravotní sestřičky..vrrr =P Každopádně skvělá povídka, stručná a sexy, tak to má být =))

  4. Ty jo, opravdu dobrý nápad! 🙂 A suprově sepsáno. Akorát představa Billa převlečeného za sestřičku mě lehce děsí. Troufám si říct malé "fuj" na Billa v sukni s botama na podpatku. Až moc přehnaně ženské, ale do povídky se to skvěle hodilo… 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics