A mess it grows 12.

autor: Tokio Terri
Nebezpečný krok vpřed

Pár týdnů uteklo jako voda. Prázdniny přišly a zase odešly, ale šumění okolo Toma a Billa bylo stále silné. Někteří se domnívali, že má Tom nějaké postranní úmysly, zatímco druzí si mysleli, že se konečně zklidnil a trošku dospěl. Ostatní zůstávali pořád stejně šokováni. Hvězda Bill chodil s Kurvícím Tomem? Vypadalo to tajemně, nepravděpodobně, ale bylo to tak.

***

„Tak co?“ zeptal se Georg, když vklouzl na sedadlo spolujezdce vedle Toma.

„Polibek na rozloučenou jako vždycky.“ Odpověděl Tom, zasunul klíč do zapalování a probudil auto k životu.

„A něco kromě líbání?“ modlil se Georg.

„Nic, zatím ne. Nechci na něj tlačit.“

Georg zíral s otevřenou pusou.

„Co?!“ bránil se Tom.

„To nezní jako ty. Vůbec ne. Měl jsi něco i s někým jiným v poslední době?“

Tom se nepohodlně zavrtěl. „V poslední době ani ne. Před pár týdny jo, ale od té doby nic.“

Georg se znovu zarazil v tichém úžasu.

„Co, Georgu?! Bůh pomáhej, jestli na mě budeš ještě chvíli takhle čumět, tak ti nakopu koule!“

„Ne! To jen… Bill tě zkrotil!“ zalapal po dechu. „Přešel jsi od nabalování každý den k ničemu! Ani se o to už nesnažíš!“

„Georgu, je to sázka. Musím udělat, co musím udělat. Kdybych si s někým něco začal, tak se to k Billovi stejně donese, a už bych se mu nikdy do trenek nedostal. Musím na to jít chytře!“ bránil se, frustrovaně drtil v rukou volant, až byly jeho klouby bílé.

„Oh můj Bože! Ty ho máš rád!“


„Nemám,“ řekl Tom přes zatnuté zuby. Začínal být vážně otrávený. „Je fakt cool, ale nemám rád zapšklé panice!“

„Jak myslíš.“ Georg pokrčil rameny.

„Přisahám, že tě zabiju.“

Georg odpověděl jen smíchem, čistě neznepokojen a nezastrašen Tomem. „Okej, Tome. Tak jaký je plán teď?“ řekl skrz svůj úšklebek.

Tomovo mračení přešlo v podlý škleb. „Mám pár nápadů, díky kterým bude prosit o víc. Už brzo, Geo,“ mrknul na něj.

„To je ten Tom, kterého znám a nesnáším!“

***

„Jak se má tvůj přítel?“ zavtipkoval Gustav.

„Má se fajn.“ Bill po něm hodil varovný pohled.

„Už jsi poznal jeho rodinu?“

„Moc o své rodině nemluví. Jeho matka mluví francouzsky, ale to je všechno, co vím. Nikdy nic neřekl o svém otci.“

„Pořád je to na mě moc divné, než abych tomu rozuměl.“ Gustav potřásl hlavou.

„O tom mi povídej.“ Zamumlal Bill. „Cokoliv. Je to všechno pro tebe, Neno!“ řekl s pohledem k nebi, mluvil k ní, jako by tam s nimi byla.

„Nicméně, všechno to jde dobře, ne?“

„Jo, jen doufám, že se se mnou nezačíná nudit,“ přiznal Bill.

„Nudit?“

„No, vždycky okamžitě ošukal každou díru, kterou mohl. A se mnou ještě nedělal nic jiného, kromě líbání. Nejspíš už začíná být netrpělivý.“ Zasmál se, myšlenka na Toma ho znepokojivě pobavila.

„Nejspíš musí pořád chodit s šutrem v kalhotách! Chudák!“ zamrkal Gustav.

„Mám plán, jak ho i tak držet v zájmu,“ řekl Bill, uličnický výraz se mu táhl přes celý obličej.

„Oh, ty a tvoje šílené plány! Ty jsi tak tvrdohlavý a umíněný, že uděláš cokoliv, abys dostal, co chceš.“

„Upřednostňuji spíš výraz cílevědomý než umíněný.“ Poznamenal Bill a udělal na něj obličej.

„Takže, co to je za nápad?“

„Dám mu ochutnat toho, co nejspíš doopravdy chce. Jen ochutnat, aby neztratil zájem.“

„Pouštíš se na nebezpečné území,“ varoval ho Gustav, nesouhlas vepsaný v obličeji.

„Vím, co dělám, Gusti. Pro sázku cokoliv.“

„Jo, jasně. Sázka.“ Zamumlal Gustav, za Billovými zády převrátil oči v sloup.

***

„To je tvůj dům!“ vykřikl Tom zírající z okna s nosem přitisknutým na skle, aby měl lepší výhled.

Nemohl uvěřit svým očím. Ten dům musel mít aspoň tři patra, a to nepočítal přízemí, s pracně upravenou krajinou kolem, jako by to byl velký viktoriánský zámek. Jestliže to z venku vypadalo tak majestátně, Tom si nedokázal představit, jak to musí vypadat uvnitř.

Bylo to jasné, že Billova rodina má víc peněz, než na kolik Bill vypadal. Dalo se bezpečně říct, že nejspíš budou velmi, velmi bohatí. Tom se cítil trochu trapně, když si uvědomil, že Bill nesmí nikdy vidět, kde bydlí on. Ne, že by s tím někdy počítal. Ale v tomhle případě už to vůbec nepřipadalo v úvahu.

„Nechtěl bys přestat civět a jít dovnitř?“ zažertoval Bill, šťouchl Toma do boku.

„Oh, že se ptáš!“ řekl Tom a hravě odstrčil Billovu ruku.

Uvnitř vedl Bill Toma procházejícího domem jako ve snách, oněmělého úžasem nad věcmi v domě. Obrovská, přepychová kuchyně, plazma na stěně v obýváku, malby známého a slavného umělce, klavírní křídlo, hedvábné závěsy, podlahy z tvrdého dubového dřeva, intercomy na volání do vedlejších místností. Bylo toho všeho až moc.

Bill pokynul Tomovi, ať za ním jde do patra. „Můj pokoj,“ řekl s úsměvem.

Tom nakoukl do místnosti. Byla aspoň dvakrát větší než jeho vlastní pokoj, stěny natřené do šeda a červena, těžké sametové závěsy upozorňovaly na dvě velká okna. Tom vešel dovnitř, stále jako omráčený. Manželská postel s povlečením ladícím se zbytkem místnosti, a dokonce i pracovní stůl a noční stolek v barvě zdí.

„Co na to říkáš?“ zeptal se Bill stojící za Tomem, ušklíbl se.

„Máš úžasný dům. Řekni, proč jsme tu nikdy předtím nebyli?“ Tom promluvil poprvé od té doby, co vešel do domu.

Bill pokrčil rameny. „Nevím. A kdy já uvidím tvůj dům?“ nadhodil.

NIKDY! Zařval Tom v duchu a kousl se do jazyka, aby to nevykřikl nahlas. Namísto toho se pousmál. „Um, k sobě domů tě radši brát nebudu, obzvlášť po tom, co jsem viděl tvůj dům. Oproti tomuhle žiju v úplném ghettu!“

To, co řekl, nebylo zas až tak daleko od pravdy, ale to Bill nemohl a ani nepotřeboval vědět.

Bill převrátil oči. „Sklapni. Jsem si jistý, že máš pěkný dům.“ Tvrdil, zatímco si Tom prohlížel jeho širokou sbírku filmů v rohu místnosti

„Co bys chtěl dělat? Zrovna jsme jedli a je trochu zima na to, abychom šli ven,“ zeptal se Bill. Nebyl zvyklý bavit i někoho jiného než Gustava, a už vůbec ne někoho, kdo byl jeho přítel.

Možná tohle byla ta pravá chvíle pro jeho plán.

Pro sebe se zašklebil.

Tom držel v ruce film a jemně naznačil, že tenhle by si mohli pustit. Usmál se a ukázal na obal od DVD.

„Jo, okej, pustíme si film. Ale až později.“

„Dobře, později. Co chceš udělat teď?“ zeptal se Tom a položil film zpátky.

Bill ho ignoroval, skočil na postel a sledoval Toma s plamínkem v očích. „Tebe,“ ušklíbl se.

Tom cítil, jak mu zacukalo v rozkroku, když se zasmál. „Billouši, už ses ode mě nakazil. Mám pocit, že jsi říkal, že mě chceš udělat.“ Mrknul na něj a pokrčil rameny.

Bill natáhl ruce, aby dosáhl na Toma. Tom ho za ně chytil, byl ohromen, že Bill udělal takový pokrok. Bill těžce potáhnul a stáhl si Toma k sobě do postele.

Tom se usmál. „Ty jeden drzoune!“ zamumlal, když se Bill vyhoupnul na něj a rozkročil se se svými boky na jeho nohách. Tomův rozkrok ožil svým vlastním životem a vyskočil do pozoru, když se Bill zavrtěl, aby seděl pohodlněji.

Tom přeběhl svýma rukama přes Billova stehna, usmíval se. Bill položil své ruce na Tomův hrudník, usmíval se nazpátek.

„Moc narychlo?“ zeptal se stydlivě Bill, okusoval si tvář zevnitř, bojoval se svými nervy, které třásly celým jeho tělem.

„Ne, vůbec ne. Ty jako dominantní, to je fakt sexy,“ řekl Tom a oblíznul si kroužek ve rtu, když si jeho oči prohlížely Billovo tělo.

Bill se lehce začervenal, když prsty tahal za límec Tomova trička. Jeho srdce nervózně bušilo. Zaprvé proto, že se sám dostal do situace, která zahrnovala fyzický kontakt s Tomem, a zacházení dál, než kdy s kým byl, a zadruhé, protože to chtěl. Jeho krev vřela a žaludek se mu točil příjemnou závratí. Líbilo se mu, být ovládán a líbilo se mu, jak se ho Tom dotýkal.

„Pojď sem,“ nařídil mu Tom, přitáhl si Billův obličej k sobě a jejich rty se srazily, vpíjeli se do sebe. Billovo vzrušení tlačilo a on se zanedlouho zakousl do Tomova spodního rtu, jeho ruce se toulaly po Tomově krku a obličeji, zkoumaly každý záhyb a křivku.

Tomovy ruce našly svůj směr k Billovu úzkému zadečku, mnuly ho a mačkaly. Zasténal, když Bill nečekaně napadl jeho krk řadou kousanců a polibků, které Tomovi zatočily hlavou. Tom se rozhodl, že je na čase prohodit si role.

Drsně Billa odstrčil a přetočil si ho na záda, vyšplhal se na jeho hubené tělo. Bill se usmál a Tom ho políbil na otevřená ústa, jejich jazyky tančily a hrály si spolu.

„Bože, Bille. Jsi tak sexy…“ zalapal po dechu Tom, když se jeho ruce plížily dolů po Billově obličeji na krk a dál na boky. Tam se jeho ruce zastavily, třel Billovu kůži palcem v malých kroužcích.

Něco Billa posedlo. Potřeba, chtíč, touha, jakou nikdy předtím necítil, dokonce silnější než u těch předchozích mazlících akcí. Tomovy ruce byly tak blízko a jeho vzrušení začínalo být bolestivé. Byla to část jeho plánu, malá ochutnávka, ale Bill neočekával, že to bude chtít tak moc. Tomova ruka sjela trochu níž, pohrával si s lemem jeho spodků.

„Pokračuj…“ bez dechu navigoval Toma. Tom se odtáhl a podíval se na něj, chtíč a vzrušení se mu třpytil v očích a obličeji. Jemně Billa pohladil přes džíny, aby cítil, co přijde hned poté.

„Tome! Nebuď děvka!“ zasyčel Bill a jemně ho odstrčil. Tohle jejich tření bylo dobré, ale potřeboval, aby se ho Tom dotknul. Potřeboval to víc než cokoliv jiného, jeho mysl byla zahalena mlhou touhy a blaha.

Tom se ušklíbl, prsty jedné ruky ho hladil po tváři, zatímco prsty té druhé bojovaly s knoflíkem Billových kalhot. Bill si stáhl kalhoty po stranách, snažil se vrtět rychleji. Zatáhl společně s Tomem, jeho úzké kalhoty sklouzly, byly odhozeny někam na zem a brzo zapomenuty.

Tom začal prozkoumávat Billovo tělo, na cestě dolů líbal jeho oblečenou horní část, držel ho za vystouplé pánevní kosti. Něco se sepnulo v Billově hlavě, jakmile Tom opustil jeho rty, aby na jeho těle políbil i něco jiného. Na tohle nebyl Bill připravený! Bylo to moc! A příliš rychle! Znovu v něm zavřela panika, srdce se mu zastavilo v hrudníku.

„Tome!“ vykřikl a posadil se, vzpíral se na loktech, když Tom zajížděl prstem pod horní okraj jeho boxerek. „Ne, jen se mě dotýkej. J-Já nejsem- To je-“ koktal. „Nejsem ještě na tohle připravený.“ Sakra, byl vážně tvrdě připravený na to, co mělo přijít! Růžový odstín se mu rozlil přes kořen nosu, když sklopil oči dolů.

Tom zamrkal a vyšplhal se zpátky k Billovu obličeji. Hluboce políbil jeho rty. „Okej, Bille. To je v pořádku. Nechci tě nutit do ničeho, co bys sám nechtěl.“ Řekl upřímně. Šokovalo ho, že to tak vážně myslel, že si ukradl od Billa další polibek. Možná začínal být v takovém lhaní moc dobrý. Tak dobrý, že věřil sám sobě!

Bill si povzdechnul a znovu se zaměřil na líbání Toma, když Tom znovu zajel prstem pod jeho boxerky a strhnul je dost daleko dolů na to, aby odkryl Billovo ztvrdnuté mužství. Tom slintajíc, zíral na nejspíš nejúžasnější věc, co kdy viděl. Rukou přejel po celé Billově délce, tak lehce, až to lechtalo.

Bill zasyčel, stáhl se a svíjel pod nárazem toho elektrického proudu, který přes něj neočekávaně přeběhl.

„Jsi okej?“ zeptal se Tom a políbil ho na krk.

„Sklapni a prostě se mě jen dotýkej!“ žádal Bill, prakticky škemral, jak jeho boky narážely na Toma.

„S radostí.“ Zasténal Tom, zabořil svůj obličej do Billova krku a slastně obtočil svou dlaň okolo Billovy chlouby, pohyboval rukou nahoru a dolů.

Bill vyloudil zvuk, napůl kňučení a napůl sténaní, ale byla to ta nejžhavější věc, jakou kdy Tom slyšel, a která mu ušima prošla až k jeho ptákovi, začínal mu pulzovat a vzpínat se proti džínovině. Rozhodl se učinit Billa hlasitějším, těsněji obtočil dlaň a zvýšil tempo, jeho palec občas přejel přes vrcholek Billova penisu, čímž se stával více vlhkým.

Billovo tělo bolestivě brnělo a vzpínalo se. Nemohl uvěřit tomu oslepujícímu blahu pronikajícímu do každé buňky v jeho těle a v žádném případě nechtěl, aby to skočilo. Zjistil, že už to nebude moct vydržet příliš dlouho, obzvlášť když Tom přejížděl prstem nahoru a dolů blízko jeho kořene a pokračoval s nimi až ke špičce.

Tohle bylo milionkrát lepší, než když si honil sám, ne že by to dělal často.

Lapal po dechu a svíjel se, sténal nesrozumitelné věci, naléhal na Toma, aby pokračoval. Tom se usmál, jak skousnul Billovu kůži na krku a dál honil svého přítele, přičemž se vůbec nestaral o svoje vlastní bolestivé vzrušení v kalhotách.

Ještě jeden stisk jeho dlaně a dotek palcem a Bill hlasitě zakřičel, prohnul se v zádech a udělal se přes celou Tomovu ruku a břicho. Tom zachytil Billova ústa a začal je tvrdě a zuřivě líbat, když pomáhal zakončit Billův orgasmus.

Bill divoce dýchal, vypadal lehce zmatený a v rozpacích, když Tom odtáhl ruku z jeho polotvrdého vzrušení a něžně ho políbil do koutku úst.

„Už jsem ti říkal, jak dechberoucí jsi?“ zeptal se Tom a políbil ho ještě jednou. Převalil se a podal sobě i Billovi kapesník z nočního stolku.

Bill pokrčil rameny, stále zrudlý kvůli svému orgasmu a z rozpaků.

„Nestyď se!“ zasténal Tom.

„Nestydím!“ řekl Bill, schovával si obličej v dlaních. Na chvíli ztichnul a poposednul si, aby políbil Toma. Tom ho sledoval a s úsměvem mu to drobné klovnutí vrátil. Najednou se Bill natáhl po jeho knoflíku a snažil se mu rozepnout kalhoty.

„Bille, ne.“ Řekl jemně Tom, odstrčil ho rukou. „Dneska to bylo o tobě. Jsem v pohodě.“ Řekl.

„Nevypadáš tak,“ řekl Bill, podíval se na bouli v Tomových kalhotách. „Spíš to vypadá dost bolestivě.“

To vůbec! Ale mám tě přesně tam, kde jsem tě chtěl! Myslel si Tom. „Dnešek byl celý jen o tobě, zlato… Mně je fajn.“ Řekl a začal se upravovat, najednou sebou trhnul. Tolik věcí, co pro tohohle kluka udělal, bože! To už by se od něj rovnou mohl nechat ošukat.

„Potřebuji se umýt. A ty určitě taky.“ Řekl Bill chabě, posadil se a nasadil boxerky. „Půjdu do koupelny na patře, ty můžeš používat tu moji.“ Ukázal na dveře blízko skříně, než vyšel z pokoje, po cestě sebral čistý pár boxerek.

Ještě v koupelně se Bill těžce zadýchával. Vyčerpaně se opřel o umyvadlo, pevně svíral jeho okraje a hluboce dýchal nosem. Co to do něj vjelo? Bylo to tak dobré! Ne dobré, bylo to prostě nepopsatelné! I když to nebylo fér. Bill si představil, jak dobré by to mohlo být Tomovou pusou, a musel si vlepit facku, že na to vůbec myslí.

Natáhnul si čisté boxerky a džíny a těžce vydechl, nebyl připravený se tam teď vrátit, ale věděl, že musí. Ještě jednou si povzdechl a trucovitě si to namířil zpátky do pokoje.

Tom seděl na jeho posteli, čekal a usmíval se, poklepal na místo vedle sebe. Bill se tam neochotně posadil.

„Připraven na ten film? Už jsem to nachystal.“ Zeptal se a zmáčknul play.

„Připraven jako nikdy,“ řekl Bill, což mělo pro oba dvojí smysl.

„Pojď ke mně, Billboule!“ řekl Tom a lákal ho ještě blíž k sobě.

„Oh, já tě tak nesnáším.“ Bill se našpuleně ušklíbl.

Tom hravě popadl Billa a přitáhl si ho do dokonalé mazlící polohy. Bill se rychle vzdal, odpustil Tomovi, přitiskl se k jeho tělu a obmotal své štíhlé paže kolem jeho pasu, stejně jako Tom obtočil svou ruku kolem jeho ramen, aby si ho držel blíž.

Zase ta vůně! To lahodné aroma, které Bill tak moc miloval! Ta kolínská! Bill se lísal k Tomovu krku a pohodlně se tak usadil na další dvě hodiny.

***

Toma měl jeho nejlepší kámoš vyzvednout až později, takže Bill nemusel jít ven znovu. Ještě pořád byl zmatený z toho, co se předtím stalo.

Jedna jeho část mu říkala, že to bylo potřeba, aby Tom neztratil zájem, a tak mu dal to, co chtěl, a druhá jeho část křičela, aby si to prostě užíval tak jako předtím a chtěl ještě víc. Byl šokován a trochu znechucen, že nechal Toma, aby se ho dotknul na tak intimním místě, a ještě byl zvědavý, jestli by Tomovi dokázal udělat to samé. Zuřil v něm vnitřní boj. Chodil sem a tam, nahoru a dolů, vlevo a vpravo ve své mysli.

Pár hodin po tom se rozhodl, že se pokusí jít spát. Vešel do koupelny a zastavil se, zírajíc na své milované zrcadlo. Na obličeji se mu vyloupnul úšklebek, jeho oči si prohlížely zrcadlo znovu a znovu.

Zpráva napsána něčím, co vypadalo jako něco z Billova make-upu, určitě to udělal Tom. Bill se na něj ani nemohl zlobit, že použil jeho make-up na jeho zrcadlo, protože to celé bylo tak sladké.

Bille, úžasně jsem se s tebou bavil, jako vždycky. Jsi můj splněný sen!

„Sakra, Tome!“ zanadával Bill stále se šklebící od ucha k uchu. „Přestaň být tak kurevsky sladký, pak je těžké tě nemít rád!“

O chvíli později vklouzl Bill do své postele, stále se usmíval jako blázen, zpráva pořád zůstávala na zrcadle, aby se na ni mohl Bill podívat zase ráno.

A další ráno.

A další.

A další.

autor: Tokio Terri

překlad: GingerBalletGirl
betaread: Janule

17 thoughts on “A mess it grows 12.

  1. ,,Možná začínal být v takovém lhaní moc dobrý. Tak dobrý, že věřil sám sobě! " – Hmm, Tomi, myslím, že tomuhle se říká jinak, ale budiž 😀

    Totálně dokonalé, ježiš! ♥______♥ Ať už je další úterý! 🙂 *modli, modli* 😀

    Mockrát děkuji za překlad!♥♥

  2. hehe:D miluju jak se sami sebe snažej přesvědčit, že toho druhýho pořád nesnášej:) skvělej dílek

  3. Každým dílem tuto povídku obdivuji víc a víc, asi to bude tím, že to psala úžasná spisovatelka a překládala úžasná překladatelka. Hodně mi tato povídka připomíná jedno dílo, taky zahraniční, je to tady na blogu, nevím přesně jméno, ale bylo to …. Academy, nebo jak 😀 Přijde mi to jako ppodobný styl psaní. No, to jsem ale odbočila. Je to krásně popsané a já si zamilovala přezdívku Billboule 😀

  4. To je vážně… dechberoucí!! :D♥ Strašně mě ti dva baví, doufám, že to bude trvat ještě hodně dlouho, než si uvědomí, že ten cit co k sobě chovaj neni nenávist, protože tak jak je to teď je vážně úžasný 🙂 Vůbec jsem takovou akci dneska nečekala, wow 😀 Miluju too ♥

  5. juu, dneska i s prekvapkem. Taky jsem to tak rychle necekala, ale je to super. Skoda, ze je to tady jen jednou tydne, ale chapu to, vim, kolik casu to prekladani zabere..

  6. Aaaaaaa 😀 pridávam sa k ľuďom ktorí to nečakali xD… to bolo úžasné! Och tento príbeh ma raz zabije :D… bolo to naozaj perfektné aj keď ma tí dvaja naozaj štvú 😀 to by ich zabilo keby si proste priznali že sa majú radi? 😀 ale musím uznať že keby si to teraz hneď tak priznali nebolo by to ono 😀 strašne ma baví to ako si stále niečo nahovárajú :D… och a ten Tom a tie jeho správy 🙂 to je proste skvelé… najskôr podčiarknuté písmena v učebnici potom ruže a teraz odkaz na zrkadle 🙂 aaach na Billovom mieste by som sa z toho zbláznila 🙂 strašne sa mi to páči… a inač ja dúfam že Tom raz Billa dovedie ku sebe domov 😀 zaujímalo by ma aké to tam má a zaujímalo by ma čo by na to Bill povedal 😀 och je to super, milujem to a teraz sa môžem ísť zase týždeň trápiť 🙂 😀 veľmi ďakujem za preklad 🙂

  7. Od rána čakám na nový diel 🙂 . To je neuveriteľné ako som sa namotala na túto poviedku x) . Ak nenávisť vyzerá ako tento diel , tak by sa mohli neznášať ešte viacej ;))

  8. Pány G bych nejradši vykopla do vesmíru, neboť svým hloupým šťouráním těm dvěma jenom vemlouvají díry do hlavy. 😀
    Je to úžasné, skutečně. Nedovedu si představit další týdenní čekání. Děkuju za překlad, moc. 🙂

  9. Páááááni 😀 Tak toto som teda nečakala O_o 😀 ♥ Úžasná časť 🙂
    Ako vidím, tak sú obaja zamilovaní.
    Už iba čakám, kým sa niečo zvrtne a pokašle. Ale dovtedy si to riadne užívam 🙂 Táto časť bola naozaj skvelá! ♥
    Milujem tento príbeh ♥ Je to úžasné 🙂 ♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics