Integrum – info

Vzkaz od autorky povídky Integrum:
Zdravím všechny čtenáře, čtenářky… 🙂
Asi jste si stačili všimnout, že v poslední době přibývá málo nových dílů povídky Integrum. Strašně mě to mrzí, ale nemůžu to teď nijak ovlivnit. Jen doufám, že neztrácíte chuť ke čtení mé povídky :).
Proto se vám chci hrozně omluvit za čekání. Bohužel mám v poslední době docela vážné zdravotní problémy, a.. opravdu to není veselé. Myšlenkama jsem byla v poslední době na naprosto jiné planetě. Dost jsem obcházela doktory.
Další věc je, že 12. května nastoupím do nemocnice, kde pár dní/týdnů pobudu. Tudíž se vám strašně omlouvám za to, že v nejbližších dnech nepřibudou další díly, stejně jako v poslední době.
Chci abyste věděli, že mě to opravdu nesmírně mrzí, ale bohužel… bůh to takhle chtěl. Doufám, že se rychle uzdravím a budu se s vámi moci dělit o Billův a Tomův příběh.
Nivian :).

8 thoughts on “Integrum – info

  1. [1]: Presne tak, máš pravdu.
    Ja si určite počkám… myslím že toto je jeden z tých príbehov na ktoré sa oplatí čakať, takže ty sa hlavne v prvom rade uzdrav a týmto sa netráp :)… milujem ten príbeh a prajem skoré uzdravenie 🙂

  2. Milá Nivian, já tady čtu tvé řádky a neskutečně mě mrzí to, že máš zdravotní problémy. Miluji tvou povídku, ale teď jsi na prvním místě ty. Hrozně moc ti přeji, ať jsi zdravá, vše ostatní je úplně nepodstatné. Brzy se uzdrav. Přeji ti hodně síly a snad i posílám pozitivní energii. Drž se. Hlavně, ať jsi zdravá ♥♥♥… Moc ti to přeji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics