Who am I? 1.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

Zdravíme, tak jsme konečně tady s naší novou povídkou ‚Who am I?‘. Už před nějakou dobou tady na blogu byl trailer k této povídce, takže je možné, že vám ten název něco říká. Když jsme zasílaly video, myslely jsme si, že už brzy budeme mít povídku dopsanou, ale nastaly jisté komplikace. Proto se tu tahle povídka poprvé objevila až teď. Ti, kteří si trailer už nepamatují, nebo ho neviděli, zde je odkaz. Snad vás trochu naladí a rozhodnete se tuhle povídku číst. Takže díky a užijte si to. Budeme vděčné za nějaké komentáře. =)
Btw.: Složení je stejné jako naposledy. Mischa jako Tom, Turmawenne jako Bill.
TOM
„Ale pane!“ vykřikne ten ubožák, plazící se u mých nohou, přičemž pozoruje Roberta.
„Přestaň vřískat jak malej harant!“ okřikne ho Vincent, který stojí vedle mě a kopne toho chudáka na zemi. Jmenuje se Peter.
„Vincente, uklidni se…“ řekne klidným sametovým hlasem muž, sedící ve velkém pohodlném křesle. Má už trochu prošedivělé vlasy, černý oblek a v ruce doutnající doutník. Robert. Můj šéf. Ladným pohybem se zvedl z koženého křesla a přešel k malému stolku, kde ležela láhev whiskey a pár skleniček. Peter klečel přede mnou a já ho jako neposlušného psa musel hlídat. Vincent stál vedle mě. On byl větší drsňák, a hlavně rychle vybuchnul. Já ne.
„Pane, prosím vás, slitujte se nade mnou. Mám ženu a děti. Prosím, nedělejte to,“ zašvitořil muž u mých nohou s prosebným gestem a zoufalým výrazem. Robert mu věnoval pouze krátký pohled, a poté pohlédl na mě.
„Dáš si také whiskey, Tome?“ nabídne mi.
„Ne, děkuji, pane,“ odmítnu ze slušnosti a dál tam tak stojím. On tedy pokrčí rameny a pomalu se vrátí ke svému stolu, kde si sedne zpět do křesla. Tiše sleduji každý jeho pohyb. Je pravda, že už je to starší muž a má trochu panděro, ale pokaždé mě překvapuje jeho ladnost v každém pohybu. Dosedl a přísným pohledem si změřil Petera.

„Tak hele, mladej,“ řekl lhostejným hlasem a rukama se zapřel o stůl. „Nezajímá mě, že máš rodinu. Nezajímá mě tvá pošahaná ženská, ani tvoje zasraný děti!“
„Ale pane, já je živím. Vydělávám jim na živobytí, na jídlo, na oblečení. Prosím vás, ušetřete mě,“ vzlykne.
„Pokud si nevystačí s penězi, tvoje žena mi sem do klubu může přijít dělat kurvu,“ ušklíbne se Robert škodolibě a Vincent se rozesměje. Já raději nijak nereaguji.
„Ty… ty bastarde!“ vykřikne Peter. Prudce sebou škubne a rozběhne se na Roberta. Okamžitě ho čapnu za vlasy a prudce s ním mrštím o zem, až se zatřese podlaha.
„Zmrde,“ zasyčím na něj a nohou mu přišlápnu krk. Mně nikdo nebude utíkat, kurva!
„Hahaha, dobře ty!“ tlemí se Vincent vedle mě a potěšeně tleská. Jakmile po něm hodím vražedný pohled, raději ztichne. Je to debil, ale má ze mě respekt.
„Oddělej toho parchanta, Tome,“ řekne hnusně Robert a postaví se. „Já nikomu zradu odpouštět nebudu, natož takový svini! Zabijte ho na nádvoří, pošlu někoho, aby to uklidil. Pak už máte volno.“
„Ano, pane,“ přikývnu. Robert mi přikývne na pozdrav a odejde ze svého salonku.
„Užij si to,“ popřeje mi škodolibě Vincent a jde také pryč. Po cestě si kopne do Petera. Debil.

„Tak pojď, ty zmetku,“ popadnu Petera jednou rukou kolem krku a druhou kolem pasu. Vytáhnu ho na nohy, rychle si obléknu svoji černou bundu a zase ho čapnu.
„Tome, prosím tě, ušetři mě. Já vím, že ty nejsi stejná svině jako oni,“ prosí mě bezmocně Peter, zatímco ho vedu chodbou dozadu za klub.
„Zradil jsi nás. A to se neodpouští. Já tě varoval,“ zadrmolím, otevřu mu dveře a vystrčím ho zadními dveřmi z klubu.
„Dělal jsem to pro Lucy! Už jsem nemohl dál, prostě jsem nemohl. Vždyť mám dvě děti!“ rozbrečí se. Bolestivě se mi stáhne hrudník. Žádné city, žádné city. Rychle se oklepu a opět nasadím tvrdou masku.
„Je pozdě. Měl sis to rozmyslet dřív.“ Vezmu ho za vlasy, podkopnu mu nohy a hodím ho obličejem na zem. Hlasitě zakvílí bolestí. Vyhrnu si triko a vytáhnu si z kalhot zbraň. Ujistím se, zdali tam jsou náboje a pak nabiji.
„Tome, Tome, prosím! Udělám, cokoliv budeš chtít!“ brečí a klekne si přede mě na kolena.
„Už je moc pozdě,“ šeptnu. Přiložím mu zbraň k hlavě, zavřu oči a zmáčknu spoušť. Ozve se ohlušující výstřel a já na obličeji ucítím mokré kapky. Jeho tělo s hlasitým žuchnutím dopadne na beton. Otevřu oči a zhluboka se nadechnu. Pohlédnu na jeho bezvládné tělo a tvořící se kaluž krve vedoucí od jeho hlavy. Vidím o kousek dál rozlítané kousky jeho mozku. Znechuceně si otřu obličej od těch pár kapek krve a odflusnu si. To je humus. Za tuhle práci si nechám vážně zvýšit plat. Zastrčím zbraň za kalhoty a přetáhnu přes ni triko a bundu. Couvnu a ucítím podivný smrad. Jeho tělo už je mrtvé a z něj se vypustily všechny sračky. Bleh. Tohle už není moje práce. Zašklebím se na jeho zakrvácené tělo a rozejdu se zpět do klubu. Ve dveřích už stojí pár chlápků a sledují mě.
„Ukliďte to někdo,“ řeknu tónem, který jasně dává najevo, že je mi u prdele, že jsem právě zabil svého bývalého kamaráda. Projdu kolem nich a na záchodech si opláchnu obličej. Pak se přesunu nahoru do klubu.

Když si objednám na baru u Harryho pití, kouknu se k tyčím, co je tu dnes za kočky. Možná už nějakou z nich znám. Už jsem vošukal polovinu těch štětek, co sem nepravidelně dochází. Zaujme mě ovšem nová tvář. Má krátké havraní vlasy, nagelované dozadu. Obličej má opravdu hezký a jeho oči jsou černě zvýrazněny. Má čistě dívčí rysy. Ale když si prohlédnu jeho polonahé tělo, jak se ležérně točí kolem tyče, zjistím, že to je mladý chlapec. S úsměvem si vezmu svůj drink a přesunu se k jeho pódiu. Když viděl, že ho pozoruji, o to víc se začal snažit. Neustále se točil kolem tyče, až nakonec začal dlaní přejíždět po svém těle. Nehty měl černě nalakované, maličko delší. Byl zvláštní a opravdu hezký. Přisedl jsem si co nejblíže a usmál se na něj. Se zájmem jsem si prohlížel jeho štíhlé tělo a plno pěkných tetování. Po chvíli se ten mladíček ale sebral a došel na konec podia ke mně. Sedl si na bobek a roztáhnul nohy od sebe, přejel si po stehnech a usmál se na mě.

„Ještě jsem tě tu neviděl. Jsi nový?“ zeptám se zaujatě, napiji se whiskey a vytáhnu z kapsy pár euro. Dvěma prsty mu je přistrčím ke rtům. Opravdu se mi zalíbil. Nebudu nic popírat. Odpovědí mi je pouze jeho kývnutí. Peníze si potom zastrčí za vysoké boty. Opřu se rukama o podium a prohlížím si jeho štíhlé tělo, jak se hýbe do rytmu a pohupuje boky. Vydechnu a skousnu si ret. Po dnešním dnu by se mi opravdu hodila něčí společnost, i když to je kluk.
„Mám za sebou těžký den, tak mi udělej nějaké pěkné představení,“ pousměji se a opřu se do křesla. Načež podzvedne obočí a olízne si rty. Ve světle se zaleskne ocelová kulička, co ukrývá v ústech. Ihned se chytne jednou rukou tyče a chvilku vyčkává. Jakmile začnou hrát trošku rychlejší písničku, pustí se do toho. Začne se kroutit a vrtět do rytmu. Svíjí se pomalu až k zemi. Nezapomíná se u toho sám sebe řádně dotýkat a tiše povzdychávat.

Je krásný. Moc kluků tu v klubu u Roberta k vidění není. Vlastně tu nejsou žádní. Všude se tu točí jen holky, pití také roznášejí holky. Jediný chlápek tu je Harry a ten nalévá pití. Tenhle tu je první kluk, kterého tu vůbec vidím za celou tu dobu. Je zvláštní, že Robert najal nějakého chlapce až teď. Ale pokud se tenhle přišel ucházet o práci striptéra, nedivím se, že Rob svolil. Také bych ho hned vzal. A všemi deseti.

„Jen tak dál,“ zasměji se potěšeně a zatleskám. Usměje se a klekne si přede mě na čtyři. Napřed se jen tak vrtí a pohazuje hlavou, ale pak se ke mně natáhne a dlaní mi přejede po hrudi.
„Tvé jméno?“ šeptnu a udržuji oční kontakt. Olízne si smyslně rty a koukne se na mě… jako by mě probodával pohledem.
„Bill,“ šeptne. „A ty?“ dodá po chvilce. Rukou jede stále níž. Ten si troufá.
„To nepotřebuješ vědět,“ usměji se a přistoupím až k němu. Hned se zvedne a klečí jen na nohách.
„Chci,“ řekne. Chvíli si ho měřím pohledem.
„Tady nemáš právo něco chtít. Jsi striptér,“ olíznu si trochu spodní ret a dívám se mu do očí. Jen se zasměje a stoupne si, odejde ode mě a dál tancuje. No to snad ne. On si chce snad hrát.

„Pojď sem,“ řeknu pobaveně a poklepu prsty na místo, kde stál. Ale on nejde, dál si tancuje. Stáhnu obočí a rozhlédnu se. Všichni chlapi jsou nalepení očima na svých nahých tanečnicích. Jen já se tu zaobírám s tímhle klučinou. Déle už neváhám a vylezu k němu na podium. Pobaveně přijdu až k němu a přichytím se tyče.
„Byla to jen taková rada. Chlapi tady nemají rádi, když po nich něco budeš chtít. Umí být pěkně nepříjemní a hnusní, to mi věř…“ pousměji se a stále se mu dívám do čokoládových očí. Nevím proč, ale nerad bych, aby někdo tomuhle roztomilému klukovi ublížil. Zvlášť ne chlapi tady. Někdy jsou vážně hnusní a tvrdí. A zdá se, že Billa s pravidly ještě nikdo neseznámil.
Udiveně se na mě dívá.
„Běž… běž dolů nebo tě vyhodí,“ řekne, ale můj pohled mi opětuje. Jen se tiše zasměji. Je rozkošný.
„Ne, mě určitě nevyhodí. Pracuji pro šéfa tohohle klubu, jsem tu skoro jako doma a každý mě tu zná. Zdá se, že se máš ještě co učit, Bille,“ usměji se.
Sklopí trošku oči. „Jsem si toho vědom.“

„Kaulitzi, slez z toho pódia nebo mi uděláš striptýz!“ zavolá na mě Harry od baru. Se smíchem se k němu otočím.
„Chtěl bys, ty starej chlípníku?“ oplatím mu polokřikem a poplácám se po zadku. Jen ukáže fuck off a já se pobaveně vrátím k Billovi. Ale ten pohodí hlavou, čímž mi naznačí, abych klidně šel na jeho místo, a pak se začne smát.
„Líbilo by se to hodně lidem, myslím si,“ usměje se.
„O tom pochybuji,“ zavrtím hlavou a přitisknu se trochu k té tyči a koukám na něj. „Jestli sis všimnul, všichni chlapi tu visí očima na ženských. Proto mě překvapuje, že jsi tu ty. Jsi jediný kluk, kterého jsem tu za tu dlouhou dobu viděl.“
„A víš, že mě to překvapuje taky?“ šeptne. „Vlastně jsem ani nepočítal s tím, že bych tady mohl pracovat. Ale majitel byl nadšený…“
„Nedivím se mu,“ pousměji se. „Rob má holt dobrý vkus, to říkám pořád.“
„Myslíš?“ olízne si rty. Rozhodně přikývnu a chvilku sleduji jeho rty, až mi na mysl znovu vytane ten incident, který se odehrál před chvílí. Znovu jsem viděl, jak jsem prostřelil Peterovu hlavu, všude vystříkla krev a on dopadl na zem. Zavřu oči a přichytím se za hlavu. Sakra. Zatracená migréna.
„Eh, děje se něco?“ zeptá se a ladně se protočí kolem tyče, protože lidi se na nás dívají a on si nemůže dovolit nepracovat.
„Ne, jen…“ vydechnu, otevřu oči a zakroutím hlavou. „Už budu muset jít.“
„Aha,“ řekne trošku snad i posmutněle. Odhrnu mu pramen vlasů z obličeje a usměji se.
„Tak se měj hezky… Billy,“ popřeji mu. Seskočím z podia, vezmu si ze židle bundu a odejdu domů.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

14 thoughts on “Who am I? 1.

  1. Jé, Bill je zase za lehkou holku (vím, že striptér není to samé, ale v případě Billa…:D :D) Začíná to dobře, určitě si přečtu další díl už podle toho traileru, to bude další skvělá povídka.

  2. Konečně……….. Na tuhle povídku se těšim od tý doby, co sem poprvý viděla trailer – mimochodem, je úplně úžasnej – a konečně sem se dočkala, jupííí 🙂 těšim se, až se to trochu rozjede…

  3. Tak to je moc zajímavé 🙂 Už se těším na další díl holky. Zase jednou povídka, co mě opravdu zaujala. Trailer k ní je taky výbornej.
    Mimochodem Bill jako striptér a Tom mafinán, vážně zajímavá a vzrušující kombinace, pro nás úchylačky na twincestu :D:D Jen tak dál :))

  4. Tak toto vypadá opravdu zajímavě. Shlédla jsem i trailer k otmuto dílku a myslím si, že se máme na co těšit:) protože když se tyto dvě autorky dají dohromady, tak je z toho super povídka jako tomu bylo v případě Obssesion…:)) Už se těším na další dílek…:))

  5. Už som celá rozpálená na ďalšiu časť 😀 Neviem sa dočkať , ako to bude spísané ďalej 🙂 Trailer ma dosť uchvátil , akurát sa bojím sama seba jak budem nadávať keď sa tá nehoda stane 😀 No každopádne podľa toho čo tu píšete je to už dopísané , takže si pokračovanie nevyberiem. Ale ani nechcem , o čom by to bolo však? Strašne som zvedavá na další diel 🙂

  6. no tak tohle mě zabije =D =D naprosto úžasné =D jak už bylo řečeno Bill u tyče a Tom mafián .. no hoodně zajímavé .. ah tak mám zase další závislost nemůžu se dočkat na další =D =D

  7. Ja som sa začítala… Keď Tom toho chlapa naozaj zastrelil, povedala som si, že to asi vzdám, ale zvedavosť je mrcha 😀 a Bill bol dokonalý, takže čítam ďalej.

  8. Drsný začiatok 😀 som vážne strašne zvedavá, čo všetko sa v tomto príbehu udeje.. ale viem, že to bude mať určite grády.. a už sa na to teším 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics