Alles wird gut 6.

autor: Sandra Trümper

Pamela Anderson, která nutí Toma k žárlivosti

Tom pobíhal v jejich malé kuchyňce, kterou si nechali udělat ve zkušebně. Nebavilo je pořád pobíhat sem a tam pokaždé, když se chtěli napít, udělat si kafe nebo něco pojíst. Tak si prostě udělali malý koutek, kam chodili vždycky takovéto věci dělat. Koutek, ve kterém se právě motal Tom a každému plnil jeho přání se širokým úsměvem na tváři jako bonus.

Gustav s Georgem ho jen s ústy otevřenými dokořán sledovali. Nedokázali si vysvětlit tu změnu, co se s Tomem stala od posledního koncertu. A Bill se královsky bavil. Těšilo ho, že zná něco, co ani jeden z Géček neví. Něco takového se nestávalo často, proto si to teď vychutnával.
„Trocha mléka, kostka cukru, pampadam pampam,“ zpíval si Tom tiše jakousi melodii znějící v jeho hlavě a pohledy od jeho spoluhráčů nevnímal. Vlastně nevnímal nic z okolí. Jen přemýšlel, jestli Anisovi nebude vadit, když dneska zase přijde. Je tam dennodenně. Opravdu mu to nevadí? Přece jen, měl by pracovat… Ale na druhou stranu, Anis nic neříkal. Naopak, vypadal spokojený. A vykopnout ho může vždycky, ne? A on měl takovou potřebu být mu na blízku! Takže ano, opět za ním půjde. „Jop,“ odpověděl nevědomky na své myšlenky a rázně kývl hlavou, až se mu copánky roztančily kolem obličeje.

„Je opravdu zamilovanej,“ zamumlal Georg téměř až vyděšeně. Protože on se opravdu bál, neboť takového Toma neznal. Nikdy ho neviděl v takovém stavu, a hlavně si nikdy nemyslel, že ho tak uvidí. To spíš tipoval, že Bill se před nimi bude takhle vznášet na růžovém obláčku.
„A je to kurevsky strašidelné,“ strnule kývl hlavou Gustav. Ani on se ohledně toho necítil zrovna nejpohodlněji. Vždycky si myslel, že Tom je prostě jen machr. Stroj na ošukání holek. Ale nebylo to tak. To teď viděl na vlastní oči.

„Náhodou. Není to tak zlé,“ namítl Bill. Georg i Gustav strnule otočili hlavu jeho směrem. Jak na něj upřeně zírali, Bill znejistěl. „Nebo je?“ kousl se do rtu a vrátil se k pozorování Toma.
„Viděl si ho někdy tak… tak…“
„Uvolněného? Přirozeného?“
„Denně,“ pokrčil rameny. Teprve teď mu došlo, že Tom odložil své masky. Ty masky, které nasazoval denně, díky kterým se mohl každému jevit jako velký machr, na kterého se každý téměř bojí sáhnout. Takže ho také nikdo nezraní. On ho takto uvolněného znal, zbytek světa ne. Kromě Simone. A Anise. „A viděli jste ho vy někdy takhle šťastného?“ Georg a Gustav sebou trhli. Tohle je nenapadlo. Ano, Tom vypadal mnohem šťastněji, než jak ho doteď znali. Vlastně opravdu představoval Billa. A to by je mělo uklidňovat, ne? Konečně ti dva dokazují, že opravdu jsou dvojčata.

„Jak se vede mým svěřencům?“ vtrhl dovnitř David s širokým úsměvem na rtech. Tom sebou trhl a otočil se za hlasem, úsměv z tváře mu však nezmizel.
„Skvěle,“ odpověděl za všechny. Docela zapomněl na obavy, že by ho David mohl seřvat za jeho duševní nepřítomnost na koncertu. „Dáš si kafe?“
„Samozřejmě,“ přikývl David a z vysoka dosedl na pohodlnou sedačku.
„Trocha mléka, kostka cukru?“
„Pampadam pampam,“ dokončili jednohlasně zbývající přítomné osoby. Tom na ně stočil nechápající pohled.
„Hrabe vám?“ zeptal se starostlivě. Bill se rozesmál.
„Nikoliv, bráško. To ty sis tohle prozpěvoval celou dobu.“
„Já? Zpívat si?“ Tom vypadal, že neví, o čem to Bill mluví. „A kdy, prosim tě?“ Bill si jen povzdechl a mávl rukou. Jistě, přál svému bráškovi, že je šťastný a zamilovaný. Byl kvůli tomu sám šťastný. Ale chyběl mu jeho Tom. Jeho nezamilovaný Tom, který by věděl, co dělá, co říká, a který by si s ním prostě jen tak povídal. Od koncertu spolu vůbec netrávili čas, neboť Tom veškeré své volno trávil s Anisem. Bill mu to nevyčítal, opravdu upřímně mu to přál. Jen si bude muset zvyknout na to, že není první a hlavní v Tomově vesmíru.

„Tak, pánové, proč jsem přišel,“ začal David, když dostal ono kafe. Všichni se někam usadili, jen Tom se zapřel o kuchyňskou linku a prsty lehce bubnoval o její povrch. „Koncert dopadl úžasně. Hala byla naprosto narvaná, jak jste si jistě všimli, a všechny ty holky po vás šílely. A váš song s Bushidem se okamžitě dostal do top žebříčků. Upřímně, takový obrovský úspěch jsem ani nečekal,“ David vypadal spokojeně. „Na turné můžeme vyjet prakticky kdykoliv a vsadím se, že budeme mít plno. Je o vás stále zájem, chlapi,“ na všechny se usmál.
„A… ehm… nic k mému… výkonu?“ zeptal se opatrně Tom, který si najednou vzpomněl, proč se tak strašně netěšil na setkání s Davidem.
„Jo, tohle!“ vzpomněl si jejich manažer. „No, bál jsem se, jestli neonemocníš, ale vypadá to, že jsi v pořádku. Což mi připomíná – ozvi se někdy někde a řekni, že jsi v pořádku. I některé fanynky si myslí, že s tebou možná něco je. Ale jak vidím, nic to není. I když…“ tázavě pohlédl na Billa.
„Nic vážného,“ uklidnil ho černovlasý.
„Jak se to vezme,“ zabručel Georg.
„Jak to myslíš?“ ujal se toho David. Tohle nechápal.
„No… Tom se nám zamiloval,“ vysvětlil mu to lehce neochotně brunet.
„Vážně?“ manažer se obrátil přímo na kytaristu. Tom si skousl ret. Jak z toho ven? Ohledně celé té věci ̎pane-bože-Tom-se-dokázal-zamilovat!̎ se cítil poněkud roztrpčele.
„A proč bych nemohl?“ vyjádřil své myšlenky.
„Ne, to ne, jistěže můžeš, to jen… A jsi si tím jistý?“ ptal se opatrně David. „Víš, jak to myslim – v soukromí si dělejte, co chcete. Dokud to nezačne zasahovat do vaší kariéry, nic proti tomu nemám. Ale… než to vyhlásíš do světa, byl bych rád, kdyby sis byl jistý, že je to vážné.“
Tom si povzdechl. Ano, on by si taky rád byl jistý. A přestože Anis mu nedával důvod být nejistý, stále nebyl tak docela přesvědčený. Jenomže věděl, že teď už vážnost jejich vztahu ukáže jen čas. Protože, přestože mu Anis řekl spoustu krásných věcí, on se až moc bál ublížení a bolesti. Ale možná se jednou už bát nebude. A možná to bude brzy.

Byla neděle, pozdní odpoledne, a Tom se strašně netěšil, že další den bude muset jít do práce. Jistě, jeho práce ho bavila, ale teď byl celé ty dva dny prakticky pořád s Anisem. A to ho činilo neuvěřitelně šťastným.
Užívali si posledních pár chvil spolu v poklidu. Všechny okna měli pootvíraný, neboť byl pozdní, velmi teplý květen, a dívali se v obýváku na televizi. Anis seděl pohodlně opřený na sedačce a Tom na ní ležel s hlavou v Anisově klíně. Anis ho jednou rukou lehce hladil po tvářích a společně sledovali reprízu notoricky známého seriálu Pobřežní hlídka. A Toma neuvěřitelně rozčilovalo, že se tam neustále promenádovaly holky v bikinách. Mohl mít cokoliv, mohl Anisovi dát cokoliv, ale holčičí tělo ne. A to ho rozčilovalo. Konec konců, to chlapská přirozenost způsobuje, že takovéto postavy hltají pohledem. Ale on si je teď měřil téměř až závistivýma, žárlivýma očima. Protože to potěšení, které Anisovi může poskytnout každá žena, mu on dát nemůže. Nebo ano?

Vlastně ani pořádně nevnímal seriál. Zvuk z televize pouštěl jedním uchem tam a druhým ven a obraz prakticky nedorazil do jeho mozku. Jeho najednou zcela zaujala myšlenka, jak se budou uspokojovat. Na to ještě, přiznal si, nemyslel. Bude to vůbec možné? Ale proč by to možné nebylo? Můžou se udělat rukou. Nebo pusou. Po zádech mu přejel mráz. Jaké by to bylo, držet Anise v rukou? Jaké by to bylo, mít ho v puse? Lehce ony růžové polštářky pootevřel. V průběhu jejich nevinných hrátek si už několikrát všimnul, že je Anis vzrušený, ale vždycky to raději rychle vytlačil z mysli. Necítil se na takovou věc, jako je sexuální sblížení, připravený. Ale nemohl si nevšimnout, že Anisova chlouba rozhodně nebyla z nejmenších. Vejde se mu do pusy? A jak se to vůbec dělá?

To může nechat na jindy. Může se podívat na net a něco si o tom zjistit. Jeho teď ale zajímala jiná část jeho myšlenek. Jaké by to bylo, cítit Anisovu tepající touhu v rukách? Jaká by byla na dotek? Jaký by to byl pocit, přivést svého přítele až k vrcholu? Jak by se Anis asi tvářil? Sténal by jeho jméno? Byl by hlasitý? Nebo je to spíš typ, který svůj orgasmus prožívá tiše?
Z myšlenek ho probralo až Anisovo lehké zavrtění se. Lehce zamrkal a do hlavy mu dorazil obrázek běžící Pamely Anderson. Jeho tělem projel silný osten žárlivosti. To ona způsobila, že se Anis musel zavrtět?

„Vzrušuje tě?“ promluvil ochraptělým, ostrým hlasem. Neuvědomoval si, jak moc to na Anise působí, jak moc sexy mu to přijde. „Přitahuje tě?“ jeho hlas ještě o něco klesl a potemněl. Lomcovala jím žárlivost. „Ošukal bys ji?“ Anis musel zaklonit hlavu, neboť mu Tomova slova zněla v hlavě. Ale tam se změnila do jiné podoby. Ošukal bys mě?
„Ty ne?“ jeho hlas byl vzrušený. Tomovi zčervenal svět, jak v něm tato skutečnost cosi popíchla. Neuvědomoval si, že je to on, kdo Anisovi způsobuje tohle. Měl za to, že za Anisovo vzrušení může ta děvka v televizi.
„To není odpověď na moji otázku,“ prudce se zvedl a otočil. K jeho překvapení se jeho pohled střetl s čokoládovým, hlubokým. Anis se nedíval na televizi, ale na něj! A on viděl, že opravdu je vzrušený… Ale z něj!
„Ne,“ zašeptal. Tom nevěděl, jestli je to potvrzení jeho slov nebo ona odpověď na otázku. Ale nepřemýšlel o tom. Natáhl se k Anisovi a políbil ho. Tvrdě, dravě, vášnivě. Podroboval si jeho ústa, alespoň pro teď. Chtěl, ne, musel mu dokázat, že od jeho vzrušování je tady on. Ne nějaká blonďatá štětka s umělejma kozama. To on ho může vzrušovat, to on je tu proto, aby na něm visel Anisův pohled. A Anis věděl, že mu tím říká právě tohle. Žárlivost z Toma zářila do okolí. A jemu se z toho motala hlava. Ano, to Tom byl jeho. A on byl Tomův.

„Tome,“ odtrhl se od něj s lehkým zasténáním. „Ještě chvilku takhle pokračuj a já budu muset jít do koupelny pozdravit svou ruku.“
„Nepotřebuješ svou ruku,“ zavrčel mu do rtů Tom a dravě, krátce ho políbil. Přitom se mu obkročmo vyhoupl na klín. „Já ti snad nestačím?“ dráždivě mu zašeptal do ucha a následně ho olízl. Anis zaklonil hlavu a hlubokým hlasem zasténal. Tom se spokojeně usmál. Ano, teď má možnost vyzkoušet si, jaké to bude. Jestli jeho myšlenky byly správné, jestli se nepletl. A jestli jejich vztah je připraven na další krok.
„Nestačíš,“ vydechl těžce Anis. Tom se lehce zamračil a kousl ho do ucha. „Ty jsi totiž ten luxus, který má ruka nahrazuje,“ a hned ho chlácholivě ožužlal. S touhle odpovědí byl spokojený. Potěšila ho.

Rukama vyhledal lem Anisova trika a přetáhl mu ho přes hlavu. S nezájmem ho odhodil kamsi za sebe. Tmavá látka symbolicky zakryla obraz televize a Tomovy rty se přisály na horkou pokožku Anisova krku.
Starší muž jednu ruku přesunul na Tomovy boky a druhou za jeho krk. Lehce ho hladil na obou místech a tiše sténal. Tom pod tím zvukem spokojeně přivíral oči a i nadále si hrál s Anisovou pokožkou. Bavilo jej zkoumání, jak Anis reaguje na jeho polibky, jazyk nebo zuby. Na jeho jemné nebo hrubé škádlení, na jeho hravé kousání. Anis vše tohle přijímal s otevřenou náručí a Tom pod sebou cítil, jak jeho vzrušení roste. Lehce se zavrtěl. Ani jeho to nenechávalo zcela chladným. Stále však měl čistou hlavu a soustředil se pouze na hraní si se svým protějškem.

Zkusmo olízl jednu jeho bradavku, poté ji celou vsál mezi rty. Opatrně skousl a ihned ošetřil jazykem. Pomalu, ale jistě tvrdla a jemu se to strašně líbilo. Líbilo se mu, jak stisk na jeho boku zesílil, jak Anis dýchal stále mělčeji. Miloval tu moc nad ním.
Jakmile cítil, že bradavka v jeho ústech je zcela tvrdá, ztratil o ni zájem. Místo toho se přesunul k té druhé. I na ní byly jasné známky vzrušení, stačilo tedy jen několik drsných přejetí po ní jazykem a už i ona byla zcela tvrdá. Tom už na sobě neměl Anisovy ruce, neboť rapper se bál, že by v nich Toma rozdrtil. Místo toho teď ničil svou drahou, koženou sedačku, ale bylo mu to jedno. Za ty úžasné pocity, které proudily celým jeho tělem, to rozhodně stálo.
Tom přejel svými rty až na ploché břicho. Lehce vtiskával polibky na každý jeho centimetr a přivíral přitom oči spokojeností. Připomínal lísající se kočku, Anisovi to však v žádném případě nevadilo. Očima přivřenýma slastí ho sledoval, což mu způsobovalo stejně silné pocity jako Tomovy doteky samotné.

Po malé chvilce si Tom řekl, že rozmazlování už bylo dost. Zadkem se trošičku posunul z Anisova klína, aby k němu měl lepší přístup, až se ocitl na jeho kolenou. Rukou sjel k přezce pásku a jedním šikovným pohybem ji rozepnul. Hned na to několika stejně šikovnými pohyby rozepnul i zip, knoflík a rukou zajel až pod černé spodní prádlo. Přimáčkl svou ruku na Anisův tvrdý penis a celý se otřásl. Jednak díky táhlému výkřiku, který ze sebe Anis vydal, a jednak díky velikosti a tvrdosti, kterou pod svou rukou cítil. Bylo to tak neuvěřitelné!
„To-Tome,“ vypravil ze sebe ztěžka Anis. „Nemusíš… a-ah!“ nedořekl. Tom ho silně stiskl a jen s úsměvem sledoval, jak Anis neovládá své reakce. Viděl, jak zavírá oči a kouše si ret, aby nekřičel.
„Já vim,“ odpověděl prostě a lehce promasíroval jeho úd. „Ale já chci,“ vyklouzl rukou zpoza jeho trenek a zmocnil se jeho rtů. Dravě, vášnivě. Chtěl, aby si to Anis užil. Aby na to vzpomínal, protože je to jejich poprvé. Prakticky nevinné, ale poprvé. Poprvé, co to dělá a poprvé, co spolu něco takového zažívají.

Když se od něj odtrhl, okamžitě pohledem sklouzl zpátky k Anisově klínu stále zakrytému látkou. Skousl si ret a rukou mu posunul veškeré jeho oblečení o něco níž. Díky tomu byl jeho penis náhle osvobozený a okamžitě se úplně vzpřímil. Tomovi se zrychlil dech. Byl tak velký! A pulzující. Jednou rukou ho nejistě, přesto však pevně uchopil. Palcem obkroužil jeho špičku a stáhl předkožku. Anis se celý prohnul a vykřikl slastí. Bylo to tak příjemné! Měl co dělat, aby se neudělal hned v tu chvíli.

Tom se lehce pousmál. Stále si ještě nebyl tak docela jistý tím, co dělá, ale Anisovy reakce mu dodávaly potřebnou sebedůvěru. Lehce stiskl a udělal rukou dobře známý pohyb nahoru-dolů, tou druhou přitom obmotal kolem jeho kořene. Palcem rozetřel Anisův preejakulát po špičce a přitom si skousl ret. Jak to asi chutná? Jaké by to bylo na jazyku? Nebyl však dost statečný na to, aby to opravdu vyzkoušel, aby se sehnul a toto malé množství tekutiny olízl. Ještě ne, ale věděl, že časem se k tomu také dostane. Místo toho teď ještě zesílil svůj stisk a zapumpoval rukou. Anis sebou mlel a snažil se nevyvrcholit moc rychle, ale věděl, že jeho úsilí nebude mít moc velký vliv. A když Tom promnul jeho špičku v dlani, s výkřikem se do ní udělal.

Mezitím, co si Anis užíval svůj pobyt na nebesích, Tom svou ruku, potřísněnou od Anisova semene, podrobně zkoumal. Nejdříve jen pohledem, následně k tomu lehce čichl a nakonec si malé množství slízl jazykem. To bylo v okamžiku, kdy Anis otevřel oči. A když viděl, jak Tomův růžový jazyk nabírá bílou hmotu a zase s ní mizí ve své jeskyni, zamotala se mu hlava. Bylo to tak neuvěřitelně sexy, vzrušující! Tom teplou hmotu válel po jazyku a snažil se nějak zhodnotit nevýraznou chuť, prakticky téměř nechuť Anisova semene. Bylo to bez chuti, jen lehce nasládlé. Nakonec se rozhodl, že mu to chutná. Polkl a slízl si z dlaně další nános.
Anis to nevydržel a prudce si ho přitáhl k sobě pro polibek. Byl dravý a vášnivý, stále v něm byla příchuť Anisova semene, ale Anis se do něj zároveň snažil dát všechno, co v tu chvíli cítil. Vděčnost, lásku, něhu. Rukou sjel z Tomova krku přes záda, boky, až do jeho klína. Lehce stiskl a poznal, že i Tom je tvrdý, a to ne zrovna málo. Přesto se od něj Tom odtrhl a dal mu ruku pryč.

„Ne, Anisi… prosím. Já… ještě ne,“ neodvážil se mu pohlédnout do očí. To, co udělal… Udělal to prostě proto, že chtěl, že mu to připadalo správné. Ale aby se Anis dotýkal jeho… Těšil se na to, a zároveň byl nervózní. Nebyl připravený a zároveň chtěl, aby to, co on udělal pro Anise, bylo mimořádné, výjimečné a aby to nezastínilo to, co by teď Anis rád udělal pro něj. „Ne dneska, dobrá?“ pohlédl mu do očí a snažil se do svého pohledu dát všechno, vysvětlit mu to tím. Anis se pousmál a políbil ho. Něžně, láskyplně. Chtěl mu říct, že ho chápe a počká.
„Nezajímá mě nějaká umělá kurva,“ odpověděl mu na původní otázku. „Už dlouho ne,“ a znovu ho políbil. Tom se do polibku usmál. Byl spokojený.

autor: Sandra Trümper
betaread: Janule

3 thoughts on “Alles wird gut 6.

  1. No, tak abych to vzala pěkně popořádku. Přišlo mi docela divné, že Tom svou masku machýrka neodhazuje ani pře Géčkama, když jsou přátelé a znají se takovou dobu. Vypadali pak úplně nechápabě a vyděšeně z Tomova chování…to se mi tam úplně nezamlouvalo. No a scéna u Anise doma byla skvělá:) vlastně mi to ani nepřipadalo nějak rychlé, Tom si byl tak nějak akorát nejistý a prostě celkově to působilo dobře:) takže tuhle scénu jsem si užila a těším se na další díl.

  2. Šťastný a uvolněný Tomi, usmívající se Bill a zírající Géčka.. skvělá kombinace 🙂

    Tomi je opravdu zamilovaný až po uši.. a to je dobře 🙂 nemohl přece do konce života žít pouze ze "vztahů" na krátkou dobu, ne-li na jednu noc 🙂

    Neboj Tome, na žádnou Pamelu žárlit nemusíš.. Anisovi je nějaká silikonová bárbína ukradená 🙂

    Umm.. krásně jsi se o něj postaral Tomi, jsi opravdu šikulka.. myslím, že Anis teď nebude delší dobu schopný normálně myslet, uvažovat, fungovat.. 😀

  3. teda.. to bylo hot. 🙂 ale když začal Tom zkoumat sperma, jako kdyby ho viděl prvně, už jsem se neudržela a vybuchla smíchy. 😀 jeho zdrženlivost je dosti zvláštní a nezvyklá. už se těším, až na to vlítnou, že se bude celé město otřásat. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics