Jsem jako ty, jsi jako já 31. (2/2)

autor: Bitter
„Andreasi, a co se tím vyřeší… David ho vyhodí a bude. Tím, že budeš běsnit, jen Billa vyděsíš.“ Snažil se Tom alespoň trochu zklidnit naprosto rozběsněného Andrease, což bylo vzhledem k počtu vypitých panáků docela nemožné.

„Ale copak to můžu jen tak nechat? Vždycky jsem říkal, že ho ochráním před vším, že už nebude mít důvod brečet, a pokud jo, tak toho dotyčnýho zřídím do bezvědomí, a tohle mám nechat plavat? Prakticky ho znásilnil… Billa, mýho Billa.“ Zakroutil Andreas hlavou a Tom jen chápavě přikývl.

„A co to nechat na Billovi, hm…? Řešíme tady něco, o čem víme tak málo.“ Rozhodil Tom rukama a sebral Andreasovi panáka z ruky.
„A už nechlastej. Stačí, že je zle Billovi.“ Pousmál se a vypil vodku za něj. Chvilku bylo ticho a Andreas jen hypnotizoval hotel, na který bylo skrz prosklené dveře vidět…
„Asi bych měl jít zpátky do hotelu…“ Broukl a Tom kývl.
„Bill spí a asi ještě dlouho bude. Ty prášky jsou celkem silný, beru je, když mam migrénu, než mi zaberou analgetika, abych usnul.“
„Asi je to tak lepší… vychladnu a rozmyslím si, co mu vůbec řeknu a připravím se na to, co uslyším, protože to nebude nic hezkýho.“ Ušklíbl se a Tom se na něj zkoumavě zadíval.

„Nebudeš vyvádět, viď? Andy, já chápu, že máš vztek, ale Bill má dost už takhle, jestli na něj budeš nějak tlačit, aby ti všechno řekl nebo tak…“

„Tome, neboj… Asi nebudu úplně klidnej, ale jestli někomu něco udělám, tak jedině Patovi, to ti můžu odpřísáhnout… a … promiň za to, jak jsem řekl to s tím, ať jdeš do prdele s tím, že jste dvojčata… nemyslel jsem to zle, jen…“
„Jsi měl vztek… chápu.“ Usmál se Tom a plácl ho do zad.
„Už jdi, já to zatáhnu. Ještě tady zůstanu a pak asi půjdu za klukama a řeknu jim, co a jak, aby si o Billovi nemysleli bůhvíco.“

Andreas potichu vklouzl do pokoje a ještě tišeji došel až do ložnice. Bál se každého případného zvuku, který by Billa mohl vzbudit, i když věděl, že je pod prášky, nechtěl nic riskovat.
Pomalu otevřel dveře a zjistil, že veškerý jeho strach byl zbytečný.

Bill seděl na posteli, rukama si objímal kolena a díval se do prázdna. Ani ho nezaregistroval.
Z očí mu tekly slzy a stíny měl všude. Byly i na povlečení, převážně na Andreasově půlce, a jemu projela srdcem neuvěřitelná bolest. Ve vteřině ho veškerý vztek přešel a jediné, co chtěl, bylo stisknout to vyděšené stvoření v náručí.

„Jak to, že nespíš… Tom ti přece dal prášky…“ Začal tiše a Bill sebou trhl.
Prudce zamrkal a zalapal po dechu.

„Já… já je ne – nespolkl jsem je…“ Zakoktal a otřel si slzy.
Andreas jen kývl a váhavě došel až k posteli. Sedl si, ale oči nespouštěl z podlahy.
Bill seděl nehnutě na místě a neopovažoval se cokoli říct.
Viděl na Andreasovi, že se zlobí, měl to v očích, a počítal s tím, že kdyby teď začal vysvětlovat, asi by mu přiletěla facka. Nedivil by se Andreasovi ani trochu.
Ještě mu nedocházelo, že on není ten, koho by Andy s největší chutí uhodil.
Nejradši by si totiž nafackoval za to, jak utekl a nechal ho v tomhle stavu.

„Omlouvám se… měl… měl jsem tě nechat mluvit…“ Šeptl zničehonic Andreas a přišoupl se k Billovi blíž. Ten jen rychle zamrkal a měl tendence se od něj odsunout.
„Billy, neboj se… Nezlobím se… ne na tebe…“ Šeptl a opatrně k sobě Billa přitáhnul. Dával mu však dost prostoru na to, aby se mohl popřípadě odtáhnout.
To poslední, co teď chtěl, bylo, aby se Bill cítil nervózně nebo nepohodlně v jeho přítomnosti.

„Andreasi, já…“ Začal a blonďák ho zarazil ukazováčkem, který mu přitiskl na rty.
„Já vím, Tom mi to řekl.“ Pousmál se na něj a dal mu pusu na čelo.

„Řekl mi o těch smlouvách… že tě k tomu donutil…“ Broukl a i s Billem v náručí si lehl. Bill se k němu přivinul, a konečně se mu podařilo zastavit slzy.
Sice se pořád chvěl, ale najednou byl o tolik klidnější, když byl on zpátky.

„Ještě pořád se chvěješ…“ Broukl Andreas, natáhl se po dece a zachumlal je.
„Měl bys spát.“ Dodal a pohladil ho po vlasech.
„To – to ani ne- nechceš nic slyšet?“ Špitl váhavě Bill a Andreas jen zavrtěl hlavou.
„Ani nevím… chceš o tom mluvit?“ Vydechl Andreas a natočil se na bok.
„Nechci, aby sis myslel, že jsem tě chtěl podvést… Miluju tě…“
„Taky tě miluju… dobře… tak mi řekni všechno… neboj se, nebudu se zlobit…“ Šeptl tiše, podvědomě k sobě Billa ještě víc přivinul a Bill spustil.

Řekl mu naprosto všechno, co se stalo od chvíle, kdy vešel do Patrikovy kanceláře.
Jak se bál jeho nabídku nepřijmout, aby tak nezničil to všechno, co je čeká, a jak moc se bál toho, co bude, až mu kývne.
Nebál se říct ani to, jak moc ho to bolelo, psychicky i fyzicky, jak věci, co měl na sobě, rozdrásal nůžkama, a že se dvakrát pozvracel, když se mu o tom v noci zdálo.

Andreas ho ani jednou nepřerušil a pevně ho držel v náručí. Po tvářích mu tekly slzy vzteku.
Nejradši by vyletěl a Pata namístě zabil, ale musel být s Billem.
Obzvlášť když Bill řekl, jak ho Patrik nenechal pomalu ani dooblíknout a doslova ho vyhodil z kanceláře…

Bill dovyprávěl a v pokoji zavládlo hrobové ticho. Andreas neměl co říct. Z Billova pohledu pochopil, proč to udělal, nechtěl mu ublížit, naopak, jen si neuvědomil, že vedle něho ztrácí všechno pro Andrease cenu.

„Billy, pamatuj si, že nic na světě není víc než ty… ani ta sláva, klidně bych se jí vzdal, jen kdyby se tohle smazalo…“ Šeptl a Bill polkl slzy.
„Já jen chtěl, aby to všechno klaplo… nechtěl jsem to pokazit…“
„Nic jsi nepokazil a nic bys ani nepokazil, pokud bys odmítl…“ Namítl mu Andreas v plné vážnosti a Bill popotáhl. „Ale notak… už neplač… už je po všem… jsem u tebe, neboj se… promluvíme s Davidem, a jestli neuvěří tak nazdar…“
„Ale…“
„Žádné ale… nestojím o takovouhle slávu… ne za tuhle cenu.“ Namítl Andreas a se vší láskou Billa políbil…

„Ještě něco?“ Usmála se na Toma servírka a Tom zaváhal. S klukama už sice mluvil po telefonu, ale chtěl s nima ještě pokecat, to by se ale na něj nesměly od vedlejšího stolu smát krásně modré oči černovlasého chlapce…
„Absint… dvakrát.“

autor: Bitter
betaread: Janule

6 thoughts on “Jsem jako ty, jsi jako já 31. (2/2)

  1. absint, hej? to už ide rovno na vec, chlapec 😀 … a k predolím udalostiam.. som tak rada, že to Andy pochopil a že mu to Bill všetko povedal….. Naouzaj si to na ňom cením…. A ak im David neuverí… Prídem za ním a osobne mu to zoči voči vysvetlím! 😀 ..Bože, normálne zabúdam, že je to len poviedka.. No, len…. Poviedka, ale nie len .. Je skvelá! Bitter, si úžasná, úžasne píšeš a nevzťahuje sa to len na túto poviedku…. Ale túto mám osobne najradšej.. Je tak reálna.. Len ja na Andyho mieste by som sa tak ľahko presvedčiť nedala 😀

  2. jakej kluk zase?? já myslela, že bude Bill hezky s Tomem ale vůbec to tak nevypadá..:(
    i tak je to úžasný:) těšim se na další:)

  3. Som rada, že Andy to pochopil a dal Billovy potrebnú podporu.  Som zvedavá akého chalana  Tomb ojjavil.

  4. Aaaaa mňa drbne ľudia! Ale teraz už vážne! Čo som komu urobila? :D… takže radšej idem od začiatku, na konci sa k tomu dostanem :D… Takže, som viac než rada že Andreas to pochopil a tak, ale hlavne ma potešilo to, že Bill prestal plakať 🙂 chuditako moje malé. Už v štvrtom komentári ho musím poľutovať. Oh keď som čítala ako Andreasovi všetko povedal aj to že ho to bolelo fyzicky aj psychicky a že ho Patrik potom tak hnusne vykopol. Bože ja by som tam k Billovi najradšej prišla, objala ho a už ho nepustila. Som naozaj zvedavá čo na to povie David… No a teraz sa dostávam k tomu o čom som písala na začiatku aj keď som zase len tak preskočila od toho znásilnenia až tu 😀 koho to ten Tom do riti stretol? Mňa vykotí, akoby nestačilo že Bill má Andreasa a aj to je dôvod prečo s Tomom ešte stále nie sú ale teraz sa tu pripletie ešte aj nejaký čiernovlasý chalan s modrými očami! Ako vidím čítať 4 časti za sebou mi neprospelo a teraz som z toho na prášky 😀 Možna ťa moje komentáre už obťažujú lebo sú furt dokola iba o tom ako strašne chcem aby už boli dvojčatá spolu ale ja naozaj chcem aby boli spolu! 😀 Síce mi pár Bill/Andreas nevadí ale už to proste chcem 😀 Mňa fakt porazí, idem radšej do sprchy :D… inač ešte niečo, milujem tento príbeh 😀

  5. absinth dvakrat a jednu velkou ranu pro Bitter :DDD Ja te fakt klepnu…nebo spis me klepne. ja uz nevim co k tomu mam rikat…nechci se furt opakovat. Doufam ze ten "brzyimpotentni" krypl to pekne schyta. A Andy pujde pekne za Billem a budou stastny az do smrti….ale to by asi neslo kdyz to ma byt twc co…..Jsem z toho tak v cudu ze ani nevim zda chci aby byl s Tomem :DDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics