The Matchmaker 5.

autor: Buyyouadrank
Tom tu noc nemohl usnout. Nepohodlně se v posteli převaloval a vnímal každé vrznutí postele a každou malou kapku, která dopadla na střechu. Žádná poloha pro něj nebyla dostatečně pohodlná. Jeho žaludek se nervózně třásl a cítil přicházející bušení v hlavě.

V duchu sám sebe proklínal. Přál si, aby nebyl tak hloupý. Jak jen mohl dokázat zničit tak perfektní moment, který s Billem ještě před několika hodinami sdílel. Nemohl z mysli dostat muže s havraními vlasy a dopodrobna si přehrával každý detail jejich společného dne.

Ale pokaždé se jeho mysl vrátila ke stejné věci: Billovy hedvábně jemné vlasy kolem jeho obličeje, Billova bledá, neposkvrněná kůže, způsob, jakým Bill téměř každých pět minut pozvedl propíchnuté obočí a samozřejmě vynikající způsob, jakým chutnal, chuť, která byla spolu s kovem zvláštně štiplavá.

Tom si povzdychl a převalil se na břicho, hlavu zabořil do měkkého péřového polštáře. Dělal si o sebe starosti a přemýšlel, kdy přesně se mu začali líbit muži. Ačkoli Tom dobře věděl, že není gay, pořád měl rád prsa a to všechno, ale na Billovi tu bylo něco neodolatelně krásného.

Podíval se na budík a zasténal, když viděl, že jsou teprve čtyři ráno. Potřeboval Billovi co nejdříve zavolat. Věděl, že Bill by neocenil, kdyby mu zavolal v tuhle dobu. Takže bude čekat tak dlouho, jak jen bude moct. Ale zhrozil se při pomyšlení, že Billovi ještě několik hodin nezavolá, že neuslyší jeho sladký hlas.

Tom se podíval na vysoký strop a v zoufalství si začal počítat ovečky, přestavoval si nadýchaný, tlustý, bílý zvíře jak skáče přes jeho matraci a mizí pod postelí, než se objeví další a celý cyklus zopakuje.

Jedna. Dva. Tři. Čtyři. Pět. Šest. Sedm.

Bill se probudil v devět ráno. Otevřel oči a pomalu se posadil, v uších mu zazněl pronikavý zvuk telefonu, slepě se po něm natáhl a zvedl ho.

„Halo?“ zamumlal.

„Bille? Bille! Dobré ráno. Tady Tom.“

Bill se zamračil a pokládal telefon, když Tom zběsile zakřičel: „Nepokládej to!“

Bill si povzdechl. „Co chceš, Tome?“

„Chci… um…“ Tom se na druhé straně linky neklidně ošíval. Přemýšlel, co by tak mohl říct. „Mluvit o ženách. Víš jak, profesionálně. Mohli bysme se sejít ve Starbucksu, tam jako včera?“

Bill zavřel oči, poklepával nohou o podlahu. „Fajn,“ řekl nakonec.

„Dobře. Budu tam za chvíli, ahoj.“ Položil telefon. Bill mu chtěl říct, že se s ním nesetká ještě několik hodin. Ale teď neměl na vybranou. Vstal z postele a šel se připravit na schůzku s dredatým mužem.

„Co to je?“ svraštil Tom obočí, když Bill na stůl položil tlustou složku.

„Tvoje potenciální rande. Pamatuješ, už jsi to viděl, jsou to asi tři dny.“ Protočil očima Bill, když si sedal naproti němu. Hned na to otevřel složku a začal vytahovat profily žen. „Vybral jsem nějaké, o kterých jsem si myslel, že by s tebou mohly být kompatibilní. Takže, to můžeme urychlit.

„Uh, Bille?“

„Co?“

Tom se zamračil. „Já jsem tak trochu lhal. Nechtěl jsem se s tebou sejít kvůli tomuhle. Jen jsem tě chtěl vidět a promluvit si.“

Billovi poklesla ústa. „Takže jsi mě sem přitáhnul přes půlku města?! Pro nic?“

„Promiň,“ zamumlal Tom, stydlivě se na něj podíval. „Chtěl jsem s tebou mluvit a omluvit se ti.

Bill se opřel o opěradlo židle a překřížil ruce, koukal se všude kolem, jen ne na Toma. Nebyl zas tolik naštvaný. Ačkoli malá část z něj doufala v to, že by se s Tomem mohli usmířit. Potom všem, i když to byla jen chvilka, užíval si polibek stejně jako druhý muž.

„Tak prosím,“ řekl Bill.

„Okay. Byl jsem idiot. Choval jsem se jako blbec a zkazil jsem perfektní rande. Neomlouvám se za ten polibek, ale omlouvám se za… ať už jsem řekl cokoli, zkazil jsem to,“ zakončil to Tom chabě. Ve skutečnosti ho Billův náhlý odchod minulou noc zmátl. Nemohl přijít na to, co mohl tak hrozného říct, že Bill odešel.

„Řekl jsi, že ten polibek byl jen pro tu chvíli, že v tom nebylo nic víc,“ odpověděl Bill rozmrzele.

„No, chci říct. Mám tě rád, ale ještě nemám odvahu na to mít vztah, chápeš?“ Tom neměl nejmenší tušení, že s každým slovem, které vyslovil, byl Bill čím dál tím víc naštvaný.

„Potom zřejmě nejsi pro mě ten pravý. Protože když s někým jsem, tak s ním chci být na sto procent,“ řekl Bill chladně. „Nemám sex s každým na potkání, vlastně si myslím, že je to nechutný. Nechci plýtvat časem a energií pro někoho, koho nemiluji.“

„Možná to je důvod, proč sis ještě nikoho nenašel,“ zamumlal Tom.

„Podívej se na sebe!“ vyštěkl Bill. „Jakou jsi ty měl skutečnou přítelkyni v posledních deseti letech.“

Tom si promnul čelo. „Bille, mám tě rád. Všechno, co chci, je šance. Prosím?“ Bill se na něho pořád nedíval, Tom se nahnul přes stůl a chytil ho za ruku. Jemně mu zmáčkl ruku předtím, než se naklonil víc a políbil Billa do koutku úst.

Když se Tom vrátil zpátky, Bill se na něj zmateně podíval.

„Jsme na veřejnosti, uvědomuješ si to?“

Tom se usmál. „Jako by mě to zajímalo,“ zabručel, naklonil se ještě jednou. Bill zavřel oči a nechal se od něj políbit, a to i za cenu měkkého zakňučení, kdy Tom polibek přerušil.

„Porušil jsi pravidla,“ řekl tiše a usmál se.

„Jaký pravidla?“

„Žádný líbání do třetího rande, pamatuješ?“

Tom se uchechtl. „Okey, takže včera jsme měli první rande. Zrovna teď máme druhý. Vraťme se ke mně domů a může to být naše třetí.“

Bill se ušklíbl a přikývl. Jeho břicho se zachvělo vzrušením, když ho Tom vzal za ruku a vedl ho z kavárny pryč.

Tom brzy zjistil, že Bill neměl pít ten likér, protože po dvou panácích vodky zakopl a přistál koleny na koberci.

„Hey, Tomi,“ zahihňal se Bill. „Podívej. Jsem na kolenou.“

Tom obrátil oči v sloup nad jeho divnou narážkou a natáhl ruku, kterou Bill rád přijal a nechal se vytáhnout nahoru. Vypadal, že nechtěl stát na vlastních nohou, opřel se o Toma a tváří se přitulil na jeho klíční kost.

„Tomi?“ zašeptal Bill, jeho dech zašimral Toma na krku.

„Yeah?“ odpověděl tiše, obtočil ruce okolo jeho útlého pasu a přitáhl si ho blíž.

„Políbíš mě?“

Tom zasténal a naklonil se, jeho jazyk okamžitě sklouznul na Billova pootevřená ústa. Bill zasténal proti jeho rtům a objal ho, jak ho Tom pomalu tlačil dozadu. Trochu zavrávoral, ale brzy byl natisknutý ke zdi, Tom se tlačil proti němu a jejich těla byla neuvěřitelně blízko sebe. Bill si s blažeností povzdechl a začal jemně kroužit jeho boky oproti Tomovým.

Tom těžce vydechl a odtáhl se zpátky, cítil, jak mu začíná tvrdnout penis.

„Co?“ zeptal se Bill.

„Neměl bych tě líbat,“ zamumlal Tom. „Jsi opilý. Nechci toho využít.“

„Nejsem opilý. Sotva jsem si líznul,“ zapředl Bill.

Prohnul se zády proti stěně, přitisknul jeho vlastní tvrdý penis proti Tomovu a přiměl ho tak zasténat.
„Sakra,“ zaskřehotal Tom. Jeho příliš volné džíny mu začaly být těsné. „Moje postel, teď?“

Bill šťastně přikývl, a na to skončil v Tomově posteli. Tom se nad ním naklonil a zapřel se rukama vedle jeho hlavy, zatímco si ho detailně prohlížel. Billovy vlasy pod osvětlením v místnosti modře zářily, oči měl napůl přivřené a rty pootevřené. Jeho tričko se mu na bokách trochu vyhrnulo a Tom prsty přejížděl přes dětsky hebkou kůži, než se zastavil na vytetované hvězdě. Zajímalo ho, jak by vypadal bez ní a naklonil se, otevřenými ústy se přitiskl na vytetovanou kůži a jazykem ji dráždil. Bill zavzdychal a boky se na něho přitiskl, jeho teď zcela tvrdý penis narážel do Tomova krku.

Tom si vždycky myslel, že šukat někoho, kdo má penis, je děsivý. Ale teď, když cítil Billův, jak se tlačí proti němu, bylo to vlastně dobré. Jako kdyby mu nemělo vadit si na to zvyknout. Najednou pod ním už Bill nebyl, posadil se a jemně tlačil Toma k okraji matrace, donutil ho tak si sednout.

„Bille?“ Tom se narovnal a umístil ruce na Billovy boky, díval se na jeho bouli v kalhotách, stejně velkou jako ta jeho.

Bill zamrkal, nejistý tím, co by měl udělat. Opilý nebo ne, věděl, že by neměl mít sex s někým, koho nezná déle než dva týdny. Ale pohled, kterým se na něho Tom díval, v něm vyvolával touhu, chtěl víc. Věděl, že nemůže Toma takhle nechat, a tak přemýšlel. Položil ruce na Tomova ramena, postrčil ho zpět do postele. Potom se k němu přisunul, culil se a svůdně pohupoval boky.

Tom by přísahal, že se jeho ústa zaplnila slinami, jak si Bill pomalu přetáhl triko přes hlavu, zůstal tak jen v riflích a ozdobném pásku. Zavzdychal a přejel si rukama po hrudi, díval se na Toma spalujícím pohledem. Tom zavrčel a natáhl se, zahákl prst přes opasek a přitáhl si ho k sobě. Povalil ho a hladově políbil.

„Jsi tak nedočkavý, Tomi,“ uchechtl se Bill a přetočil se zpět. Usadil se Tomovi na klíně, rozkročil se a začal se proti němu pohybovat, zesílil tak tření jejich penisů. Tom zaklonil hlavu a zasténal. Bill si olízl rty, ještě se zakroutil na Tomově klíně předtím, než se naklonil dopředu, jazykem a zubama přejel přes Tomův krk a bradu.

„Sakra, Bille,“ ztěžka oddechl Tom. S každým pohybem, který udělal, Bill vypadal, že tření proti Tomovi je stále těžší. Tom pocítil neuvěřitelnou horkost, jako kdyby měl každou chvíli explodovat. Bill se proti jeho krku laškovně zasmál a odtáhl se z Tomova klína předtím, než se k němu otočil zády. Znovu si na něho sedl, tentokrát se na Tomův penis tiskul svým zadkem, zavrtěl se, jak přes džíny ucítil šťouchnutí na jeho vstupu.

Tom těžce dýchal, ruce na bocích druhého muže, který pokračoval v kroužení na jeho klíně.
Uvědomoval si, že kdyby Bill na sobě neměl ty zatracené džíny, vzal by si ho hned teď; zkroutily se mu prsty u nohou, jak mu ta myšlenka křičela v mysli.

Tom dopadl na záda úplně bez dechu, neohrabaně ležel na posteli, kolena měl pořád ohnutá přes okraj postele a nohama se dotýkal podlahy. Bill se zasmál a položil se na něj, přitulil si hlavu na jeho rameno a vtiskl mu lehký polibek na jeho hruď.

„Ježiši Kriste,“ zvládl Tom ještě říct. „Co to bylo?“
To byl břišní tanec,“ odpověděl Bill hrdě, sunul ruce po jeho břiše, a pod každým dotykem cítil jeho napnuté svaly.

Tom se nadzdvihl, podpíral se na loktech a díval se na Billa. Natáhl ruku, aby mu zastrčil vlasy. „Děkuji,“ řekl jemně. Cítil, jak ho Billův stále tvrdý penis šťouchá do stehna. „Chceš abych…“

Bill rychle zavrtěl hlavou, jeho tváře zčervenaly. Rychle se do Toma zamiloval, ale pořád ještě nechtěl, aby se ho intimně dotýkal někdo, koho zná chvíli. „Budu v pořádku, pokud mě necháš se vysprchovat,“ řekl.

Tom to pochopil a přikývl. „Chceš tady být přes noc?“

„Oh, nechci tě otravovat.“

„Věř mi, neotravuješ mě,“ zasmál se Tom. „Prosím? Nebudu dělat nic, co sám nebudeš chtít. Pokud o to hezky nepožádáš.“ Mrknul na něj Tom a Bill se zahihňal.

„Sheesh, fajn,“ protočil oči a vyplázl jazyk. Tom rychle využil příležitosti a chytil Billův jazyk mezi rty, což vyvolalo překvapivé vypísknutí následované lehkým zasténáním. Tom kolem něj omotal paže a přitiskl si ho na sebe, zatímco ho líbal, jejich jazyky kolem sebe kroužily. O pár minut později Bill přerušil polibek a šel do sprchy, hravě Toma ještě cvrnknul do nosu.

Tom si povzdychl a otočil hlavu. Pousmál se, když viděl, že Bill nechal do koupelny otevřené dveře. Díval se, jak si Bill rozepnul pásek, sundal si kalhoty a vstoupil pod teplou sprchu. Potom všem viděl jen Billovu nejasnou siluetu. Tom zavrčel, vstal z postele a svlékl se z od spermatu špinavých boxerek a přetáhl si košili přes hlavu. Sundal si čepici a svázal dredy do culíku předtím, než si sedl na postel a přitáhl si pokrývku až k bokům.

Bill vylezl po dvaceti minutách, jeden ručník měl omotaný kolem boků a druhým si vysoušel vlasy.

„Tomi, můžu si půjčit… ty jsi nahý?“ jeho oči se rozšířily, polknul, jak zíral na proužek tmavých blonďatých chloupků, jež vedly k Tomovu rozkroku, který byl právě zakryt tenkou dekou.

„Samozřejmě,“ jako by to byla ta nejsamozřejmější věc na světě. „Obvykle spím nahý. Nevadí ti to, že ne?“

„Uhh,“ Bill upustil ručník, který doteď držel. Vlasy měl skoro suché, přesunul ruku k bokům, aby si přidržel ručník na bocích.

„Neříkal jsi, že ti nevadí, když tě ostatní vidí nahého?“ pozvedl Tom obočí.

„Yeah,“ odkašlal si Bill. Bylo vidět, jak váhá, ale povolil sevření a nechal ručník sklouznout na podlahu.

Tomův úsměv se rozšířil, když ukázal na prázdné místo na matraci vedle sebe, zval Billa k sobě. Bill vydal nervózní povzdech a vlezl si na postel, rychle si přitáhl prostěradlo až k ramenům. Tom okamžitě odsunul jeho paže, přitáhl si Billa na hruď a dal si jeho hlavu pod bradu.

„Nebuď tak napjatý, Bille. Slibuji, že nikdy neudělám nic, co nebudeš chtít,“ zamumlal Tom a políbil ho na temeno hlavy. Bill se viditelně uvolnil, povolil ramena ještě před tím, než Toma obejmul a uvelebil se na jeho hrudi. Tom se usmál a natáhl se, aby vypnul lampičku, znovu obmotal ruce kolem Billa. Jejich nahá těla do sebe perfektně zapadala.

Tom tentokrát neměl potíže tu noc usnout.

autor: Buyyouadrank
překlad: Viky
betaread: Janule

22 thoughts on “The Matchmaker 5.

  1. no já už myslela že zase něco zkazí xDD naštěstí ne a už by ani nikdy nemuseli nic kazit,je to super,už aby byla příští středa! xDDD

  2. Ježíši kriste, to fakt neni možný! Naprostá perfektnost tohle. 😀
    "Tom si vždycky myslel, že šukat někoho, kdo má penis, je děsivý."
    Tlemím se u toho vždycky jako blbeček. A jako bonus ta smyslnost! Jdu si to přečíst znovu. ^^

  3. Oh ♥ Vůbec jsem něco takového nečekala, ale bylo to tak dokonale dráždivý, že být Tomem, neváhám, strhám z něj ty zbytky oblečení a znásilním ho! 😀 Naprosto famozní a nechci si představovat, co bude dělat Tomova matka, až zjistí, že si Tom našel MUŽE (:D:D:D zní to komicky říkat o Billovi muž O_o) a ne ženu ^^ Těším se na další středu ♥♥♥

  4. Ty vole ani si neviete predstaviť aká som rada že to takto dopadlo. Som rada že Bill Toma moc dlho netrápil a odpustil mu.
    Inač ľúbila sa mi tá menšia akcia u Toma. Ja som sa už zľakla že sa hneď na to vrhnú, akože nieže by sa mi to nepáčilo 😀 ale bolo by to fakt moc skoro. No nakoniec to bolo fakt husté.
    Naozaj ma to baví, som zvedavá ako budú tí dvaja ďalej pokračovať a strašne ďakujem za preklad 🙂

  5. Takhle o useknout… Ts! 😀 Jsem zvědavá, co řekne Simone na to, že syn se zabouchl do matchmakera, místo do holky… 😀
    Mockrát děkuji za překlad! ♥

  6. Konec je zase tak zatraceně brzo! Zvlášť po takovýhle naprosto dokonalým dílu!! Nečekala jsem, že Bill povolí takhle brzy, ale jsem za to ráda! Jednoduše vzrušující, roztomilý a naprosto ohromující část!!
    Díky moc a těším se na přes týden ;)) 😀

  7. Tyjoo to byla teda rychlost 😀 Opilý Bill vrtící se na Tomovi, to je něco sakra :D♥ Tom se mi začíná líbit, pěkně se snaží 🙂
    Děkuju za překlad :))

  8. …………… ♥____♥
    dokonalé, perfektní, brilantní, úžasné…♥
    líbí se mi, jak je Bill… Opatrnější? Myslím, jak s !tím" chce počkat, typický na Billa, většinou.
    Tom je… tak dokonalý, jak se k němu chová, je pěkné, že se do Billa zamoloval.^^ neee pěkné, perfektní! ♥
    Do koho taky jiného, že? 😉 😀 *__*
    Taky musím říct, že se mi hodně líbí, jak je to přeložené… Většinou ty překlady jsou takové pofidérní? Takové.. Nevim. 😀 Ale tohle se mi líbí!! ^^
    Jsemzvědavá, co řekne Simone Tomovi na to, že je s Billem. >:DD to bude určitě taky hodně zajímavé. ^^♥
    Jinak děkuju též za úžasný překlad… ♥

  9. Nádhera!! 🙂 Konečně jsem se dočkala toho, na co jsem se tak moc těšila! 🙂 🙂 Jo a nemůžu si pomoct, ale to fotka kluků, která je k týhle povídce, nehorázně se mi líbí. Vypadají tam, jako by spolu vážně byli. 🙂

  10. "Tomi, můžu si půjčit… ty jsi nahý?" jeho oči se rozšířily, polknul, jak zíral na proužek tmavých blonďatých chloupků, jež vedly k Tomovu rozkroku, který byl právě zakryt tenkou dekou.
    tak a já dneska neusnu <3 😀

  11. Mam pocit, ze ten slib na konci…že nikdy neudela nic co Bill nebude chtet…tam neni jen tak. Mam obavu ze ho porusi. Neco se semele…kdo vi…jinak je to uzasny. jejich vzrustajici vztah nema chybu. Bill je tak rozkosne neprofesionalni <3

  12. Jůů..:D skvělá povídka..:D díl od dílu pořád lepší.:D 😀 Já si myslim že Tom toho stejně nějak využije.:D 😀

  13. to je opravdu perfektní překlad. 🙂
    radost číst! 😉
    tuhle kopu komentářů si zasloužíš za svoje bezvadný překladatelský schopnosti. 😉 a pěkně sis s "lapdance" poradilo, to by mě ani nenapadlo. 😀
    budu doufat, že tě tohle nadšení jen tak neopustí a přispěješ do fondu překladů anglicky psaných skvostů ještě pořádným dílem. 🙂

  14. Woah, tyjo, tak toto se mi líbilo. Ještě, že se usmířili a víc, než jen to, teď jen čekat, až se zase něco jak na potvoru stane. Ale pořád je to slibné, ráda tuhle povídku čtu, je perfektní. Bill začíná překonávat všechny své zásady xD

  15. Nádherné. Neviem ako napísať, že ako sa mi to veľmi páči. Obaja sú tak nádherne sladký. Som rada, že sa až tak neponáhľajú 😀 A baby naozaj už hľadať nemusia :)mamina bude žasnúť ako agent splnil jej požiadavku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics