No one is innocent I – Chocolate love 37.

autor: Catherine & Sch-Rei
„Taky se lásko napij, hm?“ usměje se a nabízí mi láhev do ruky.
Podívám se, co to vlastně je. Nakrčím nos a zakroutím hlavou. Tohle mi moc nejde.
„Ne, děkuju,“ vydechnu a znovu zakroutím hlavou. Hladím Billa pořád po bříšku.
„Proč, lásko?“ nakrčí obočí a otevře mi ji. Oh… Jak milé.
„Tohle mi moc nejde, víš?“ zakroutím hlavou. No, jsem zvědavej, jak přítulnej bude Bill za pár minut.
„Dobře, jak myslíš,“ usměje se a napije se za mě. Pak se o mě začne opírat a koukat po místnosti.
„Ahoj. Hey… Jsi to ty?“ pootočím hlavu doleva. Eh… Bonnie? Přejede mi mírný mráz po zádech. Zvednu jak klasicky jedno obočí.
„A-ahoj Bonnie,“ vydechnu a trošku se aspoň pousměju.
(Bill)
Otočím hlavu do strany. Tam, kde slyším nějakej… Dívčí hlas. Nakrčím nos. Volá na Toma. Na mého Toma. Tiše zavrčím a stisknu jednu ruku v pěst. Ta holka… se mi nezdá. Ne. Nebude na něj mluvit. Nebude se na něj ani dívat. Od toho jsem tady já! Yeah. Jenom já, já, já! Zkoumám její obličej. Musím se tomu ušklíbnout. Snad tunou make-upu má zakryté nedokonalosti, který stejně vyčnívají. A taky má křivý zuby. A… Pihatou kůži. Jo, je ošklivá. Nemusím si s tím lámat hlavu, ale… Co to kurva? Ona mu dala pusu na tvář?! Tak to ne.
„Jo, dlouho jsi Toma neviděla, ale to neznamená, že se mi tady po něm budeš sápat! Tom je totiž jenom můj!!“ zavrčím na ní a začnu Tomovi tvář otírat. Zůstala tam její laciná rtěnka. Agrrrrh!
„A-a…“ koktne Tom.
„Nová přítelkyně?“ ušklíbne se ta blondýnka na mě a pak se usměje na Toma.
„Nebo si slečnu potkal až… tady? Jako normálně?“ zasměje se a sedne si vedle, odkud odešel nějaký… kluk. Zavrčím. Přítelkyně? To sotva. Ušklíbnu se na ni.

„Nevím, co seš, a je mi to kurevsky jedno. Jen ti dám… radu. Ber to jako radu slabším. Zajdi si na oční, hm? Když nepoznáš holku od kluka, seš na tom hodně špatně,“ ušklíbnu se na ni. Jo. Je to tím, že mám už v sobě alkohol. Cítím se… Lehčí? Yeah. Mnohem lehčí. Je mi… Uvolněně. Tom trošku nechápavě kouká ze mě na ni. Chystá se nadechnout a něco říct, ale blondýnka ho předběhne.
„Aha… takže ti Tomi asi ještě do kalhot nesáhnul, že? Ten se totiž nikdy s… něčím takovým nezahazoval,“ odfrkne si a sjede mě pohledem. Pohodí dlouhýma, platinově blond vlasama. Všimnu si jednoho růžového pramínku. Ušklíbnu se a za vlasy ji zatahám. Kouknu do ruky. Och… Umělé vlasy? Musím se začít smát.
„Další rada. Měla by ses naučit ty vlasy lépe přidělávat, když je chceš nosit,“ pokrčím rameny a rozcuchám příčesek. Hodím ho na zem. Otevře jen němě pusu a uraženě po mně hodí pohledem. Z jejího pohledu nejdou vyčíst vůbec pozitivní věci, než se zašklebí a podívá s úsměvem na Toma.
„Tomi? Nedávno jsem zase potkala tvoji mámu, je pořád tak stejně úžasná. Dobře jsme si popovídaly, ale nezmiňovala se mi, že bys… Změnil orientaci na… něco,“ zašklebí se, ale hned se usměje.
„No… Vlastně to něco se jmenuje Bill,“ řekne Tom a zajede mi rukou ještě trošku víc pod tričko. Opřu se do Tomova doteku a spokojeně se mu v klíně zavrtím. Přitlačím zadečkem na jeho penis. Ušklíbnu se na tu… nevím jak se jmenuje, a je mi to jedno.
„Víš, čemu se ale divím? Pokud měl Tom něco s tebou… Tak že se dokázal zamilovat. Bejt Tomem, mám z tebe doživotní trauma, děvko,“ ušklíbnu se na ni. Yeah. Je to děvka. Nic víc, nic míň. Laciná, blonďatá kurva.

„Zamilovat? Pff,“ odfrkne si. „A zlatíčko, já nejsem děvka. Jediný, kdo tady tak vypadá, budeš ty. Kolik že ti Tom platí?“
„Bonnie,“ napomene ji Tom a otočí se na ni. Nenápadně se otře svým klínem mně o zadeček.
Tiše zasténám a víc se mu v klíně zabydlím.
„Neřikej mi zlatíčko, puso. Kolik mně platí? Mh… Na kolik se přepočítává láska?“ odfrknu si a pohladím Toma po tváři. Napiju se.
„Jo, tak dneska se sexu říká láska, aha,“ protočí panenky.
„Lidi se mění, Bonn,“ povzdechne si Tom a zakroutí hlavou. Podívá se na ni, ta se na něj usměje a Tom zakroutí hlavou.
„Jasně, nepovídej, že už neběháš za každou sukní, Tomi,“ zasměje se a olízne si rty. Zbystřím. Když se zasmála, zalesklo se jí něco kovového v puse. Ušklíbnu se… Aha, tak zlatý pierc v jazyku? Uchechtnu se.
„Jak dlouho máš píchlej jazyk? Ne že bys mě nějak zajímala… Ale pokud tam budeš mít zlato, může ti to vyvolat spoustu negativních reakcí,“ zasměju se a zakroutím hlavou. Trošku pití si naleju do pusy a přisaju se Tomovi na rty. Jazykem mu tam trošku alkoholu vtlačuju.
Blondýna se zašklebí, ale spokojeně se usměje, když je za Tomem slyšet zase Andreas.
„Sleduješ to?“ zasměje se a vezme Tomovi čepici, trošku mu trhne hlavou. Tom zakňučí, ale dál se věnuje mně a jeho dlaň mému bříšku. Jede s ní trošku níž. Oženu se po ní rukou. Udeřím ji… Myslím do nosu? Nevadí. Sám pro sebe se ušklíbnu a víc se na Toma natěsnám. Nejsem schopen plně vnímat s alkoholem v krvi. Ne… Nevypil jsem toho moc, ale nepil jsem hodně dlouho, tudíž to je znát. Mačkám se na něj a vylizuju mu pusu. Blondýna začne nadávat a Andreas se začne smát.
„Vidíš, kdo teď nahradil tvoje místo na Tomově gauči?“ pořád se Andy směje.
„Pff… Jestli ještě vůbec. Chlapec vypadá nalitě, kdo ví, jestli by na sebe nechal bez chlastu šáhnout,“ ušklíbne se blondýna.
„Mmm… Bez chlastu? Bez Toma se nikam nehne, hele. Je takový… Odtažitý,“ pokrčí Andreas rameny. Tom se věnuje jenom mé puse a rtům, ničemu jinému. Rukou zajede konečky prstů pod moje kalhoty. Andreas se začne smát a šťouchne do Toma.
„Rodiče ti neřekli, že tohle se na veřejnosti nedělá?“ zasměje se. Tom zavrčí a odtáhne se mi od rtů.
„A mlčet byste asi nechtěli, hhh?“ zavrčí. Pohladím Toma po tváři a na ty dva se ušklíbnu. Kouknu na hodiny za nima a pak zase na ně. Zasměju se.
„Je pro vás namáhavé mít ještě otevřené oči? Je pár hodin po večerníčku. Měli byste dávno ležet v posteli a neučit se od starších,“ ušklíbnu se a zase se přisaju k Tomovým rtům. Ne… Neodvážil bych se k tomu za normálních okolností, třeba venku na procházce. To bych s nikým ani nekomunikoval takovýmhle způsobem… Usměju se mu do rtů a opatrně ho za dredy zatahám. Masíruju mu pokožku hlavy.
„Pff. To by chtělo si s ním promluvit zejtra, až bude úplně střízlivej,“ zasměje se škodolibě blondýnka.
„Prosímtě, Tom by tě nenechal ani se k němu přiblížit. Bill je jen a jen jeho. Kdybys viděla, jak šílí, jenom když se na něj chvíli dívám,“ začne se smát Andreas.
„To je to s nima tak žhavý?“
„Hm, nevím, jestli žhavý, když asi ještě stále bez pořádného sexu,“ zakroutí blonďák hlavou. Tom mi zajede hlouběji pod boxerky prsty a pohladí mě po kůži.
„Vždyť Tom šukat umí,“ zvedne Bonnie obočí a podívá se na blonďáka. Ten se začne smát.
Mmmm… Mohl bych se odtáhnout a promluvit si s tou… Agrh!!… Ale ne. Neudělám to. Mám lepší nápad. Bez pořádnýho sexu? Fajn. Jednu ruku spustím dolů a pohladím Toma přes kalhoty párkrát po klíně. Olíznu mu patro a rukou mu rozepnu kalhoty. Dlaní mu vklouznu do boxerek a stisknu v ruce pořádně jeho penis. Na chvilku se mu odtáhnu od rtů a nakloním se mu k uchu.
autor: Catherine & Sch-Rei
betaread: Janule

3 thoughts on “No one is innocent I – Chocolate love 37.

  1. já tu přes pátek a sobotu nebyla…těšila sem se na další díl a vyplatilo se……ta bloncka je mi příjemná jak hnisající bedar na prdeli…..(teda ne že bzch ho tam měla xD)…..každopádně se klepu na pokračování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics