Just my boy 11.

autor: Rachel
Sin

Políbil odhalenou kůži na jeho krku, poprvé tak ochutnal neznámou horkost. Jeho dlaně sjely z chlapcových ramen níž, zatahaly za látku svršku, jenž mu již začínal překážet.

„Svlékni to. Nebudeš to potřebovat,“ zašeptal do jeho ucha, byl to jen první z jeho rozkazů, jichž měl mladík uposlechnout.

Pozoroval jej, jak poslušně vstal a stojíc k němu zády, mlčky splnil jeho přání.

„Kalhoty taky,“ zdůraznil, úsměv začínal pohrávat na jeho rtech a on z něj nespouštěl pohled. Mohl se k němu otáčet zády, jak chtěl, nebylo to nic platné. Zrcadla ukazovala jeho očím vše, co se před nimi mladík snažil skrýt.

Jeho prsty se třásly, jen pomalu sjely po nahé pokožce k lemu jeho kalhot. Tiše vydechl a ztěžkle přivřel víčka, lehce rozepnul malý knoflík. Zul boty i ponožky a svléknul látku, zanechal ji ležet vedle trička na podlaze. Byl již téměř nahý, bílé trenky byly tím posledním, co jej ještě zahalovalo.

Bílá podlaha byla studená, její nemilosrdný chlad jej řezal do nohou, když poslušně kráčel ke svému pánovi, snažil se nevnímat téměř hmatatelný led, jenž činil jeho kroky těžšími. Mlčky se posadil, strnule očekával, co se bude dít dál.

Spokojeně se pousmál, shlédnul dolů na tělo, jež mělo dnes večer patřit jen jemu. Nemýlil se. Pod látkou se skrývalo víc, než mohl očekávat.

Jeho dlaně sjely dolů, samovolně přejížděly po odhalené hrudi, jež se jejich dotekům sama nabízela. Nosem se otřel o kůži na jeho krku, lichotila mu ta mužná vůně, jež z ní vycházela. Jeho chtivé rty jej ochutnávaly, pomalu a dráždivě, drze si přivlastňovaly každý kousek, na nějž dosáhly. Nehty zanechávaly na jeho kůži dlouhé, rudé šrámy, hluboce se zarývaly do opálené, snědé jemnosti, jíž by mu mohl každý závidět.

Zuby hravě skousl kůži na jeho rameni, jeho pohled sklouzl k bílé látce, jež již chvíli přitahovala jeho pozornost. Pousmál se a prsty zajel pod její lem, nahmatal to, co žádostivému pohledu jeho očí zůstávalo doposud skryto. Odezvou mu byl přerývaný výdech vedle něj, cítil, jak mladíkovo tělo strnulo, když se jeho dlaň usídlila v klíně.

Pomalu, líně přejel po jeho délce, nevěnoval pozornost jemným chloupkům, na něž jeho prsty narazily. Sevřel kolem něj dlaň a posunul ji nahoru, osvobodil jej tak od posledního zbytku látky, jenž jej až dosud zahaloval.

„Máš tak velké péro,“ zašeptal do jeho ucha první kompliment, pousmál se, když sklopil pohled dolů. Prsty laskal jeho tvrdost, jeho pohled si jej zálibně prohlížel, jen občas zabloudil k chlapcově tváři. Viděl, jak mladík vzrušeně zaklonil hlavu, jakmile jej stiskl u kořene.

„Líbí se ti to?“ rty se jen lehce otřel o nahou kůži a vydechl na ni horký dech, jeho ruka již začínala pracovat v chlapcově klíně. Pomalu jej zpracovával, jeho pohyby ustaly s nesmělou odpovědí, jíž přes ticho zrcadel nemohl přeslechnout.

„Co jsi říkal, nerozuměl jsem ti,“ škádlivě se pousmál, vědomě jej tak dráždil ještě víc. Slastí zmučená tvář, vzrušením pootevřené rty, prosící pohled těch plachých, čokoládových očí – to bylo to, co si již od začátku přál vidět. Jak málo stačilo k tomu, aby se jeho přání proměnilo ve skutečnost.

„Ano, líbí… moc… ještě, prosím,“ zoufale zaprosil, přivřel víčka, když se jeho prosba stala splněnou. Nic si nepřál víc než to, aby mladík nepřestával. Jeho ruce byly velmi šikovné a tak dobré, samy věděly, kam mířit, přestože pro ně jeho tělo zůstávalo doposud neznámým. Jeho vlastní doteky předtím byly pouhé nic. Nic v porovnání s tím, čím jej dokázal obdařit on.

Rudé, naběhlé rty se odtrhly od snědé pokožky, jeho ruka vědomě zmírnila své pohyby v Tomově klíně. Jazykem horce přejel po celém jeho uchu a olíznul ho, jeho pohled zpod přivřených víček stačil zachytit malou kapku touhy, jež se s jeho malým gestem objevila na špičce Tomova žaludu. Nebylo pochyb, že narazil na jednu z mnoha erotogenních zón.

Prsty sjel z kořene, jeho ukazováček zachytil kapku dřív, než stihla stéci dolů. Pomalu jej vložil mezi rty, malou chvíli jen vnímal příchuť, jež se mu rozplynula na jazyku.

Chutnal dobře, moc dobře. Jeho pokožka byla snědá, nesla nádech zlatého slunce, dávala vyniknout pevné, vypracované hrudi, svalům, jež se na ní rýsovaly. Jeho tělo patřilo muži, žádalo si obdivu a pozornosti. Mužství pod jeho doteky rostlo, byl tak lehce vzrušitelný, jako ještě nikdo před ním. Vůně parfému jej dráždila a vzrušovala pokaždé, když se k němu přiblížil. Nevinnost a čistota, poslušnost a pokora, zračící se v každém jeho pohledu, jenž k němu vzhlédl.

Byl ideál. Mnohem víc, než všechna jeho očekávání. Sám jej vzrušoval tím, jaký byl, ani o tom nevěděl. Představa, že by jej takový krasavec měl za chvíli ojet, na něj působila jako to nejsilnější afrodiziakum.

Pousmál se a narovnal, jeho dlaň nadobro opustila ztopořený penis. Pomalé kroky jej zavedly před chlapcův zrak, zanechaly jej před jeho plachým pohledem.

Prsty lehce zatahal za saténovou stužku, držící jeho cudný oděv pohromadě, nechal látku volně spadnout ze svých ramen dolů k nohám. Sebejistě se pousmál, chlapcovo tiché polknutí a těkavý pohled, jenž se dosud neodvážil sklouznout k jeho vzrušenému klínu, mu dělal tak Pousmál se a spojil ruce za jeho krkem, dal si záležet, aby se o sebe jejich penisy otřely.

„I ty se staneš dospělým,“ zašeptal do jeho ucha, jeho jazyk si pohrával s ušním lalůčkem, zatímco prsty dráždily chlapcova varlata. Naposled se o něj otřel a stáhnul ruku z jeho klína, přiložil ji před jeho obličej.
„Olízni je,“ přikázal, přiložil své prsty na měkké rty, jež je pomalu, nejistě vpustily dovnitř. Spokojeně se pousmál, vytáhl poslední z nich z horkých úst, naposled se nahnul k jeho uchu.

„Chci, aby ses díval,“ zašvitořil, hravě skousnul jeho ušní lalůček. Upustil jeho penis a vstal z klína, jeho kroky se samy otočily ke druhé straně místnosti.

Jeho nahé tělo se položilo do chladného saténu, přímo kontrastovalo s rudým nádechem. Položil se na celou postel mezi polštářky, nestydatě roztáhl nohy od sebe a mírně je pokrčil v kolenou, odhalil tak chlapci před sebou tvrdost, jež s pohledem na něj rostla v jeho klíně. Pohodlně se opřel, pohled jeho očí se vpíjel do čokoládového i ve chvíli, kdy se bříško jednoho z nasliněných prstů dotklo jeho vstupu. Vzrušeně přivřel víčka a nechal jej zajet dovnitř, dovolil prvnímu, hlasitému stenu uniknout z jeho pootevřených rtů.

Jeho tělo se třáslo, nebylo schopno již ničeho. Seděl na židli, jen němě pozoroval to, co se odehrávalo před jeho očima. Jeho penis rostl, každý sten jej činil ztopořeným, jen víc a víc. Nikdy netoužil po tom, aby se jej směl dotknout tolik jako teď. Stačil jediný dotek, jen málo k tomu, aby skončila ta šílená, mučivá slast, jíž jen z posledních sil odolával. Avšak neudělal to. Jeho ruce byly pevně spleteny za zády, i přes všechen tlak, jenž cítil. Nebylo mu dovoleno pokrývat své tělo vlastními doteky. Nemohl, nesměl. Mohl jen sedět, dívat se na odhalené tělo, jež jej tolik vzrušovalo.

Shlédl dolů, jeho pohled spočinul na třech prstech, zajíždějících do úzkého vstupu, jež ještě před chvílí olizoval. Těžce vydechl a zvrátil hlavu dozadu, snažil se nevnímat prudké škubání v klíně. Do chvíle, než jeho dlaň uchopila ta jiná.

Netušil, jak se najednou ocitl v hříšně rudém saténu, uprostřed velké kruhové postele. Dolní polovina jeho těla hořela, nebyl schopen už ničeho. Jen z posledních sil se nadechl, pohled očí se stočil k jeho pánovi.

Pomalým krokem obešel celou postel a sklonil se nad ní, odstrčil růžového robertka, jehož dnes již nepotřeboval. Dlaní vklouzl do malého otvoru jednoho z polštářků, po chvíli vytáhl jeho obsah.

Dlouhé, štíhlé prsty sevřely malý, úhledný balíček, zamířily s ním mezi jeho rty. Zuby roztrhl přebytečný obal, s úsměvem vytáhl jedno ze svých pravidel. Klekl mezi mladíkovy nohy a navlékl na jeho penis ochranu, po čtyřech se doplazil až k jeho klínu, na nějž se obkročmo posadil. Nadzvedl se a prsty si roztáhl půlky, pomalu na něj začal nasedat.

Zvrátil hlavu a přerývaně vydechl. Netušil co se děje, do chvíle, než kolem sebe ucítil horkost těla, tu úzkost, jež jej srazila zpět dolů, do malých polštářků.

Jezdil na něm a pohyboval se v pravidelných rytmech, každý další příraz doprovázel hlasitý sten, linoucí se z jeho hrdla. Zrcadla mu nabízela odrazy hříchu, avšak on je nepotřeboval. Sám se díval na nahé, potem se lesknoucí tělo pod ním, jeho nehty se jeden po druhém zarývaly do mladíkovy kůže, zanechávaly na ní nevzhledné šrámy.

Nezajímalo jej to však. Bral si jeho panictví, všechnu tu nevinnost, jež patřila jen jemu. Kroužil pánví stále rychleji, prudce na něj dosedal, pohled na tělo, zmítající se pod ním, jej nutil masturbovat. Tomův penis byl velký, tvrdě narážel do prostaty uvnitř něj. Věděl, že už to nebude dlouho trvat. Vědomě nechal odeznít bouři hluboko ve svém těle, než se sám vystříkal na jeho mužnou hruď.

Hluboce vydechl, hřbetem ruky setřel pot, jenž mu v malých krůpějích vyrašil na čele. Jeho srdce splašeně bilo, orgasmus v jeho těle pomalu dozníval, dovolil mu vychutnat si posledních pár okamžiků vytoužené slasti. Jeho víčka se klížila únavou, s přicházejícím spánkem jen matně dovolila pohledu jeho očí rozhlédnout se po místnosti.

Už dávno u něj nebyl. Teď stál u malého stolku, v jeho štíhlých prstech doutnala zapálená cigareta. Odložil velkou, drahou láhev, se skleničkou whisky a s cigaretou zamířil k zrcadlové stěně.

Jeho dlaň odkryla jednu z malých tabulek, odhalila tak drobná, skrytá čísla uvnitř. Prsty se dotkly několika z nich, těch vybraných, jež znaly tak dobře. Dotykem obdařil to poslední, sledoval, jak před ním zrcadla ustoupila, uvolnila tak cestu jemu i jeho milenci.

Udělal krok vpřed, otočil se dřív, než jej stačil opustit.

„Smíš odejít.“

Naposled se na něj podíval, beze slova jej zanechal za svými zády. Bylo po všem.

Nadzvedl se na loktech, přešel ke svému oblečení, pohozenému na zemi. Oblékl se, jen vysíleně zamířil k otevřenému vchodu ze zrcadel, pryč z místnosti, jež vzala jeho tělu to jediné, co měl. Nebo mu snad něco dala?

Prošel skrze zrcadla ven dřív, než se za ním skrytý vchod hlasitě zavřel.

autor: Rachel
betaread: Janule

12 thoughts on “Just my boy 11.

  1. ty kokso, zlato, tohle bylo absolutně dokonalý! Jsem z toho cela unešená, normálně se mi orosil monitor xDD tak tohle je přesně to, co jsem očekávala a moc se mi to líbí!! <3<3 ty dovedeš člověka rozparádit xDD
    je to absolutně úchvatně napsaný, celá ta scéna je prostě dokonalá a já tuhle povídku miluju!!! už se nemůžu dočkat dalšího dílu!! juchůů <3

  2. Mě budou spíše zajímat Tommyho pocity, já nevím, jak je děj naplánovaný, ale každý, kdo by byl na Tommyho místě, by se musel cítit poté strašně, až zneužitě. Ale šel do toho dobrovolně, z vlastní vůle… Ano, ta chvíle byla jistě… no vzrušující, ale pokud člověk nemiluje, co z toho má. Třeba i ten polibek – to je přece něco tolik krásného. A Tom Billa políbit nesmí a naopak. Bill je spokojený, ale Tom? Jeho pocitů se nemůžu dočkat, až budou popsané. Ten chlad – to bylo přesné. Chlad nejde jen z té podlahy, hlavně Bill je ledovou krou, hlavně to jeho srdce! Snad později roztaje… Hříšné, ale krásné!

  3. *hledá oči pod stolem*

    Ty kráso! To je tak..neuvěřitelně úžasný! To je nejvíc sexy povídka co jsem kdy četla..úplně živě si dovedu představit arogantního Billa jak si bere Tomovu nevinnost..ach..
    I když ej to všechno krásné, Toma je mi tak moc líto..vybral si to sám, je tam dobrovolně ale i tak..musí si připadat jako levná děvka na kterou nemá nikdo čas plýtvat city 🙁 Ten chlad z této povídky přímo čiší..a mě se to tak strašně líbí..
    Rachel si bohyně =))

  4. wow.. jedným slovom dokonalosť. pri čítaní som ledva vnímala čo sa okolo mňa deje, úplne ma to vtiahlo, píšeš fakt nádherne, dokážem si to úplne živo do detailov predstaviť 🙂

  5. Tááák konečně jsem se k dílku dostala. Nevím, jak přesně bych vyjádřila, jaké jsem z toho měla pocity. Bylo to žhavé, ale zároveň chladné. Jako kdyby se spojil oheň s vodou. Takový mrazivý pocit…A Bill s tím upřeným pohledem do očí×D ten se teda vůbec nestydí, ať už dělá cokoli. Jde vidět, že si je sebou hodně jistý a myslí si, že se nemá za co stydět. A ten východ byl teda vymakaný, jak jsi říkala. To bych nečekala, takže v podstatě, pokud mu tam Bill nevyťuká kód je v háji a musí tam být do té doby, než ho Bill propustí. Jsem zvědavá, jestli budou popsány Tomovy pocity ze ztráty panenství takovým způsobem a vůbec všechno okolo toho. Taky kdy dostane první peníze. Myslím, že u toho předávání se taky nebude cítit zrovna nejlíp, protože mu vždycky budou připomínat způsob, jakým je získal. Skvělý dílek, těším se na další:)

  6. To bola sila!
    Chudák Tom,som zvedavá ako sa bude cítiť po tom čo Bill predviedol a snáď ešte viac čo to urobí s Billom.
    Zaujíma ma všetko čo sa týka Billa,ako sa dostal k majetku,jeho rodina a čo je príčinou jeho správania a ponižovania iných.
    Krásne napísané,Rachel♥

  7. Po spalující vášni, ledová sprcha. Doufám, že bude mít příležitost to tomu "parchantovi" vrátit 🙂

  8. Čakala som kedy sa ten chlad začne rozohrievať, ale vo mne vzrástol ešte viac. Bolo to tak hrozitánsky neosobné. Zdalo sa mi, že som v ľadovom kráľovstve. Dúfam, že toho princa niekto odkľaje. Možno práve tým zakázaným bozkom.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics