Jsem jako ty, jsi jako já 32.

autor: Bitter
„Dobře, Andy… tak tedy přijeďte… Stejně jsem chtěl za váma přijet. Mám pár dobrejch zpráv.“
Usmál se David do telefonu a Andreas se ohlédl na Billa, který pořád ještě spal.
„Dobře… tak kouknem na premiéru, a pak si s tebou promluvíme…“ Přitakal a David se trochu zamračil.
„Andreasi, nelíbí se mi, jak jsi vážný… jestli z toho chcete vycouvat, tak je pozdě… ta premiéra je za pár hodin a od příštího měsíce se začne vystupovat… je v tom hodně peněz…“
„Ne, neboj, Dave, nechcem skončit… My ne…“ Ujistil ho Andreas a rychle se s managerem rozloučil, když se Bill začal probouzet.
Položil telefon na stolek a opřel se o futra.
Jeho vážný výraz ho hned opustil. Musí být před Billem v pohodě, Bill dneska potřeboval jeho podporu snad nejvíc v životě, i když Andreas by byl nejradši, kdyby to vyřídil on a Bill zatím dál spal.
Usmíval se ze spaní, když ho měl v náručí, a po probrečeném včerejšku to bylo jako slunce po bouřce…

Bill tiše zamručel a instinktivně hrábl po Andreasovi.

„Tady jsem.“ Pousmál se blonďák a Bill se překulil na záda.
„Ty už jsi vzhůru… kolik je?“ Zamžoural a posadil se. Přitáhl si kolena pod bradu a zívl. Vlasy měl, jak kdyby přespal v roští a na tváři měl pořád ještě čmouhy od líčidel.

„Bude deset. Gustav s Georgem už snídali a něco donesli i nám na pokoj. Tom ještě spí a podle všeho, ne sám.“ Ušklíbl se a Bill překvapeně zamrkal.

„Tys mluvil s Géčkama?“
„Jo… a naprosto souhlasí s tím, že půjdem, pokud nám David neuvěří… Nikdo se na tebe nezlobí…“
Usmál se, sedl si na postel a pohladil ho po tváři. Bill jen kývnul a usmál se.

„A… co ten Tom, koho tam má?“ Zeptal se váhavě.
„To nikdo neví, nikdo ho neviděl, jen slyšel.“ Protočil blonďák oči a Bill se usmál.
„Zase… nechápu, jak může bejt můj bratr taková… děvka…“ Zasmál se a Andreas jen pokrčil rameny.

„Je hezký, že se zase takhle směješ. Jsou ti vidět všechny zuby a ten tvůj dokonalej předkus.“ Líbl ho na bradu a Bill se začervenal.

„Ty se na mě vážně nezlobíš?“ Šeptl trochu váhavě a zaryl pohled do cípu přikrývky, kterou držel v ruce.
„Ne, lásko… nemám důvod, donutil tě… běž se oblíct, dáme si tu snídani, pak zjistíme, co a jak s tím Tomem a pak na premiéru.“ Broukl a Bill rychle kývl a vystřelil z postele.

„Tak za deset minut, pánové.“ Usmál se David a zapnul televizi. Bill Trochu poskočil a výskl. Jediný, kdo se neradoval, byl Tom. Bolest hlavy mu to nedovolovala. Jen seděl a záhadně se usmíval pokaždé, když se někdo zeptal na jeho nový objev, který byl téma tři.
Téma dvě byla premiéra, na kterou všichni čekali, a to první bylo zatím nevyřčeno.

Bill nakonec souhlasil, aby se to probralo přede všemi, protože se to všech týkalo, ale nehodlal si kazit premiéru, dokud to nebude nutné.
Andreas se na něj nezlobil a ostatní by nejradši viděli Patrika vykastrovanýho. Byl o tolik silnější a odhodlanější vše Davidovi říct, když věděl, že za ním ostatní stojí…

„Dave, potřebuju…“ Vtrhl najednou do kanceláře Patrik a Bill sebou cukl. Zamrkal na Andrease a stiskl mu nadloktí, když si všiml, jak se blonďák napnul a sevřel ruce v pěst.
„Teď ne…“ Šeptl a David se zatvářil dost zmateně, když všichni odvrátili od Pata pohled a najednou mlčeli.

„Co tady děláte, kluci? Myslel jsem, že budete koukat v hotelu, chtěli jste to zapít, ne? Děje se něco?“ Usmál se na Andrease, který se na něj jediný díval, a to on nevydržel.
Dřív, než stihl kdokoli cokoli udělat, vystřelil proti němu a vrazil mu pěstí do tváře.

„Ty grázle! Jak můžeš dělat jako by nic! Já tě zabiju!“ Křičel po něm a jediný, kdo rychle zareagoval, byl David, který ho od Patrika odtrhl dřív, než mohlo dojít na další rány.

„Andreasi, co to děláš? Seš normální? Co to má znamenat?!“ Křikl po něm, jen co se mu s Billem povedlo ho posadit.
„Zeptej se jeho! Hajzla!“ Sykl a Bill měl co dělat, aby ho udržel.

„Patriku?“ Otočil se David, ale ten jen pokrčil rameny.
„Já? Copak já vim, co mu hráblo? Včera byl pohodě… Nevim, o co jde…“ Rozhodil rukama a usykl, když se dotkl tváře.

„Jo tak ty nevíš? Ty hajzle, donutil jsi Billa, aby se s tebou vyspal! My ti věřili, a ty pak uděláš tohle!“ Vykřičel na něj a David jen zalapal po dechu.

„Co- cože? Bille…? Je… je to pravda?“ Zeptal se nevěřícně a Bill plaše přikývl. Skoro to ani nebylo vidět.
David zrudl vzteky a zaťal pěsti. Patrik couvl a zavrtěl hlavou.

„Ale no,tak! Dyť se na něj podívej… k ničemu jsem ho nenutil… říkal si o to už jak dlouho…“ Pohodil hlavou a Bill jen zalapal po dechu, jak se mu zamotala hlava.

„Tys… tys mi řekl… že… že jestli tě ne-neposlechnu, nedáš nám nový smlouvy a všechno se zruší… kapela… klip…“ Ukázal na televizi, ve které zrovna začínala jejich premiéra.

„Ahoj, já jsem Bill…“
„Já jsem Tom…“
„Já Andreas.“
„Gustav…“
„A já jsem Georg…“
„My jsme… TOKIO HOTEL! A vy se teď podívejte na náš první klip… ať se vám líbí!“

Ozývalo se z televize, zatímco na pozadí začal hrát jejich pilotní song – Übers Ende der Welt, ale nikdo z nich to nevnímal…

Všichni jen mlčky sledovali, jak Andreas schoval chvějícího se Billa do náručí a napjatě čekali, co řekne David…

autor: Bitter
betaread: Janule

8 thoughts on “Jsem jako ty, jsi jako já 32.

  1. DOKONALÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ……………………HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEM DAAAALLLL!!!!!!!Suprová povídka!!!!!Já mám udělané takové TOP3 povídek ktreré jsem kdy četla a tahle tam patrí já ji nečetla od prvního dílu ale začala jsem až u 31. a právě dnes jsem jí dočetla od 1. až k 32. a je to WOW!!!Já se na tom někdy (skoro vždycky) hehním jak blázen :DDD…..Moc mě baví uvýskaný a ukecaný Bill……….no, co budu říkat je to SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPROVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA povídka ….moc se těším na další dílek

  2. aaaaaaaaaaaa, je to vonku!!!!! zatial sa mi páči tá Davidova reakcia! Len mu daj, Dave! A Patrick, grrrrrr D:…. Andy mu mal dať ešte jednu, aj dve…. Ale teraz k príjemnejšej téme.. Čo Tom a jeho úlovok? Žeby ten modrooky? Hmm…. A teraz mi behá hlavou otázka: Bolo viac počuť Toma alebo toho jeho "vyvoleného"? škoda, že to ešte nebolo popísané podrobnejšie :).. Ale ja som si istá, že aj na to raz dôjde a Tom to Billoví vykecá… Snáď, budem dúfať… A ešte dúfam, že Patrick si zaslúži, čo mu patrí! A aj čo nie! Len nech trpí! Takéto škaredé veci robiť a potom robiť, akoby nič! To je vrchol!….. Ale určo to dopadne dobre :)… Ale určite potom príde niečo zlé…. Bože, stop! Začína sa u mňa vyvýjať silná schyzofrénia a začína sa to objavovať v komentároch a v tom, čo píšem, hrôza 😀

    No proste luxum a božííí 😀

  3. Krásný! Vážně jo… Tolik jsem Patovi tu ránu přála… a klidně i víc… doufám, že se Dave postaví na stranu kluků. Podle mě jim nemá důvod nevěřit. Pat by si zasloužil ještě od něj po tlamě a následně vyhazov.
    A u Toma… jsem vážně zvědavá na ten jeho objev… kdopak to asi je? 😉

  4. Andy je jednička, a mohol by to Patrokovy natrieť ešte vias. Myslímsi že David sa postavý na stranu chlalanou,  aspoô dúfam. Super, krásny diel, a tešim sa dlej rýchlo dalši diel.

  5. A ted mu rozbijou drzku. Poradne. Jinak tam nalitnu sama a takovou kastraci co zazije….Jinak Tom koukam si radne uziva…no sak dokud je mladej ze 😀 Jen aby Billik na to brzy nezacal zarlit 😀 I kdyz…ne ze by mi to vadilo nejak rapidne 😀 Okamzite Bitter pis, jinak me mas na svedomi. Necham si na nahrobek vytesat "Jeji smrt byla zpusobena utrpenim pri cekani na dalsi dil povidky od Bitter"

  6. No tak dajte mu, hajzlovi! Dúfam že David je natoľko inteligentný aby si domyslel kde je pravda lebo ak nie môžem sa ísť zakopať… Takže téma číslo 1 sa už rieši. Téma číslo 2 je v zabudnutí ale veľmi ma zaujíma téma číslo 3 😀 Asi som sviňa ale dúfam že to bolo iba na jednu noc a že Tom si s tým neznámym chalanom nezačne niečo vážne. Milujem tento príbeh, je perfektný a strašne sa teším na ďalšiu časť. Bitter si skvelá 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics