Alles wird gut 16.

autor: Sandra Trümper

Alles wird gut

Anis s pobaveným úsměvem stál opřený o futra dveří v pokoji, který byl prázdný. Alespoň donedávna.
Nemohl tomu uvěřit, když Tom hned na jejich další schůzce po tom, co mu společné bydlení nabídl, souhlasil. Ale rozhodně nemohl říct, že by nebyl nadšený.
A teď, o dva týdny později, sledoval svého nového spolubydlícího, jak si poslední věci ze svého šatníku srovnává do nových skříní. Když mu Tom řekl, že bude potřebovat na své věci celou jednu místnost, nevěřil mu. Ale teď se spíš divil, že se jim všechno to oblečení do té jedné místnosti vešlo.

„Tak, hotovo,“ spokojeně prohlásil Tom a protáhl se.
„Vážně? Podle množství a objemu tašek, který sis přitáhl, bych čekal, že to budeš skládat další tři dny,“ zasmál se Anis a vtáhl si ho do náruče. Stěhování není dobrý čas pro milostné radovánky.
„Ale prosím tě! Chce to jen cvik. Tohle bylo lehčí uklízet, než když máme… sme s Billem měli v šatně bordel po výběru outfitu. To nám to zabere kolikrát až čtyři hodiny. Tentokrát to byly necelé tři, neboť to bylo už předem srovnané z… od Billa,“ Tom vypadal stále ještě rozhozený z toho, že to, co doteď byl jeho domov, teď už jeho domov není. Anis se pousmál. Bude chtít jistý čas, než si na to oba zvyknou.
„Tak teď pojď, ty šikulo. Večeře už bude pomalu studená.“

V příjemné atmosféře se navečeřeli. Tom se cítil zvláštně napjatě, slavnostně, ale zároveň krásně uvolněně a příjemně.
„Och bože. Už jenom kvůli tomuhle jídlu bylo to stěhování jasné,“ spokojeně se rozvalil na lehátku na terase.
„Jenom kvůli tomu jídlu, jo? Jsem uražený,“ usmál se na něj Anis, přicházeje k němu.
„Nebuuuuď,“ protáhl Tom a natáhl své ruce směrem k Anisovi. Staršímu muži tím na tváři vykouzlil úsměv. Sehnul se k němu a objal ho. Tom se ochotně nechal vtáhnout do náruče a přetočit se tak, že teď prakticky ležel na Anisovi. Spokojeně mu zavrtal nos do krku, vydechl a zavřel oči.
„Nějaký přítulný, ne?“ zasmál se lehce, hluboce Anis. Rukama něžně přejížděl přes Tomův pas a boky. I on měl podivně mazlivou náladu.
„Um,“ zamumlal jenom Tom a svým nosem lehce přejel po pokožce Anisova krku. Voněl naprosto nádherně a jeho to omamovalo. Anis se jenom pousmál.

„Neusínej, maličký. Něco pro tebe mám.“
„Pro mě?“ Tom překvapeně rozlepil oči a odtáhl se od Anise natolik, aby se na něj mohl zvědavě podívat. „Ale… Já pro tebe nic nemám,“ zněl smutně, zoufale. Anis se na něj jen usmál a přitáhl si ho pro polibek.
„Vždyť to nevadí. Já ti to koupil prostě jenom proto, že jsem chtěl. Nemusíš mi nikdy nic vracet. Nech mě, abych ti něco dával prostě jenom proto, že se mi to líbí a že chci, abys to měl,“ mumlal mu do ucha. Tom se v jeho rukách pomalu roztékal. Spokojeně se pousmál a objal Anise kolem pasu. Anis se rozesmál. „Ale maličký. Takhle ti to nedám,“ upozornil ho. Lehce se vymanil z jeho objetí a posadil se. Tom se posadil hned vedle něj a zvědavě ho sledoval. „Na,“ bylo jediné, co Anis řekl, když mu podával malou, tmavě modrou krabičku. Tom si ji převzal, zvědavě se podíval na Anise, ale pak celou svou pozornost věnoval krabičce. Anis ho bedlivě sledoval.

Tom s jakýmsi zvláštním očekáváním krabičku otevřel. Netušil, co by v ní mohlo být. Možná o to napjatější byl. Připadal si jako malé dítě. Tohle všechno se jeho hlavou, jeho nitrem prohnalo během krátké chvilky, za kterou se krabička otevřela. Ještě malý moment, když se jeho očím naskytl pohled na nevelkou, osminovou notu z jakéhosi kovu, byl zmatený, nevěděl, co to je. Ale pak jako by mu všechno došlo a jeho obličej rozzářil šťastný úsměv. Prstem přejel po nevelkém přívěsku a jeho úsměv se ještě rozšířil.

„To je krása,“ vydechl omámeně. Viděl v tom přesně to, co viděl Anis. Srdce by bylo přehnaně přeslazené, nehodící se. Tato nota ale představovala naprosto to samé, ale hodila se mnohem víc a Tom si dokázal představit, že to bude pořád nosit. „Z čeho to je?“ zeptal se zvědavě, když už přívěsek spolu s řetízkem vyndaval z krabičky a pohrával si s ním v prstech.
„Bílé zlato, když to musíš vědět. Chceš to připnout?“
„Jasně,“ Tom mu řetízek předal a sedl si k němu zády. Nijak nekomentoval jeho odpověď, ale vnitřně ho hřála. Věděl, že bílé zlato je ještě prestižnější a tudíž ještě dražší než normální zlaté. Ale právě to ho těšilo. Že Anis mu ho dal proto, že se mu líbil, aniž by se díval na to, jestli si za něj připlatí nebo ne. Cítil teplé prsty, jak se mu lehce otírají o pokožku krku. Pak ucítil, jak řetízek klesl na své místo. Chtěl se s úsměvem odtáhnout, ale to už ho na té samé pokožce, na které se ho ještě před chvilkou zlehka dotýkaly prsty, šimraly jemné rty. Zachvěl se. Anis svými pootevřenými ústy jen jemně, něžně přejížděl přes pokožku jeho krku. Rukama sjel přes jeho boky, zlehka jimi zajel až pod jeho tričko a šimral pokožku jeho plochého břicha. Tom tiše, spokojeně zapředl.

Anisovy polibky se zlehka, postupně měnily. Nejdříve jimi stále jen něžně přejížděl po jeho krku, ovšem občas přidal malé polibky. Ty však byly stále častější a stále intenzivnější, až se stalo, že Tom měl nakloněnou hlavu a Anis jeho pokožku sál, zlehka skousával, dráždil. Dlaně na Tomově břiše přestaly šimrat a začaly zlehka hladit a masírovat. Tom cítil, jak se mění i celá atmosféra a jeho tělo najednou proti nové ozdobě na jeho krku žhnulo.
„Anisi,“ vydechl tiše. Žádostivě natočil hlavu a Anis pochopil. Spojil jejich rty. Nejprve se jednalo o naprosto nevinný polibek, dokud Anis jazykem nerozevřel Tomovy rty. Ale to už na vítaného návštěvníka čekalo Tomovo hádě a náležitě ho přivítalo. A Tom věděl, že není tak docela pravda, že pro Anise nemá dárek. Může mu přece dát to nejcennější, co má, ne?

„Chci ti patřit,“ vydechl mu do rtů, když už oba nutně potřebovali doplnit kyslík. „Celej,“ zašeptal a rychle spojil jejich rty. Polibek byl jen rychlý, Tom chtěl pokračovat. „Vem si mě,“ bylo jediné, co řekl. Pak se na něj zcela otočil, omotal mu ruce kolem krku, celý se na něj natiskl a znovu spojil jejich rty.
S Anisem se zatočil svět. To tělo, které se na něj nyní tak chtivě tisklo, bylo tak neuvěřitelně hříšné, svádivé, vášnivé a roztoužené, ale zároveň jakýmsi zvláštním způsobem stále ještě nevinné.
„Tome,“ zasténal tiše do jeho rtů. „Víš ty vůbec, co mi právě teď nabízíš?“
„Nejsem si jistý,“ přiznal stejně tiše Tom. „Ale věřím ti.“
„Důvěra není všechno.“
„Chci tě, jestli se ptáš na tohle. Tvoje rozpálené, horké tělo, silné, drsné ruce… Prosím, dotýkej se mě, líbej mě… Vem si mě,“ zopakoval znova, tentokrát však mnohem podmanivěji. Anis zavřel oči a zasténal do polibku. Právě teď byl on ten pasivní, nedokázal vůbec nic udělat. Protože Tomova slova ho naprosto ochromila. Když si to všechno představil…

„Rozmysli si to, maličký. Jakmile začnu, nebude cesty zpět. Nedokážu se od tebe držet dál, ty to víš. S tebou se přestávám kontrolovat, s tebou je vše jiné…“
„A to milujeme oba dva, ne?“ zašeptal Tom. „Anisi, prosím… Nechci myslet. Teď ne. Teď si chci jenom užít. Užít si tebe, užít si tuhle naší chvilku. Nechci váhat, nechci z toho vycouvat. Chci všechno a chci to hned,“ tentokrát jako by jeho slova do Anise vlila novou sílu. Arab se od Toma odtrhl a vstal.
„Tak pojď,“ usmál se na něj a podal mu ruku. V jeho tmavých očích bylo cosi, co z nich dělalo ty nejčernější, nejhlubší propasti. Cosi zvláštního se v nich blýskalo, lesklo a Tom od toho nemohl odtrhnout oči. Mlčky se chytil Anisovy ruky a vstal. Spolu se vydali do nyní již společné ložnice. Anis otevřel, nechal Toma vstoupit jako prvního a zase za nimi zavřel.

A pak se najednou ocitli v posteli, Tom v ní ležel a Anis se skláněl nad ním. Několik dlouhých chvil si hleděli do očí. Ani jeden z nich nevěděl proč. Jako by na něco čekali. Vnímali jen rozpálené tělo a bušící srdce toho druhého. Nakonec, prakticky najednou, se k sobě přiblížili a opět spojili své rty. Tom si přitáhl Anise za triko blíž a Anis se vyšplhal za Tomem na postel, takže nad ním klečel. Své ruce přesunul na lem Tomova trika. Odtrhl se od něj a stáhl ho z něj. Hned na to obrátil svou pozornost na nově odhalenou kůži. Klíční kosti, krk, bradavky, hrudník, břicho… Nic z toho neuniklo jeho něžné pozornosti. Tom se pod ním jen kroutil a tiše sténal.
Když se Anis konečně dostal k Tomovým kalhotám, Tomovy ruce si jej našly a přitáhly si ho zpátky nahoru pro polibek.

„Nemyslíš, že by bylo trochu nefér, že já bych byl prakticky nahý a ty stále ještě oblečený?“ usmál se na něj ztěžka, zadýchaně Tom. Jeho ruce v tu dobu už přetahovaly Anisovi triko přes hlavu. Arab se pousmál a chystal se vrátit tam, kde skončil, ale zarazily ho Tomovy ruce, které se přesunuly až k jeho kalhotám, rozepnuly je a sundaly. „To proto, že později bych to taky nemusel zvládnout,“ zasmál se zadýchaně Tom a znovu Anise políbil. Anis se do polibku usmál.
Konečně se mohl vrátit zpátky k rozdělané práci. Rychle rozepnul zip na Tomových kalhotách a stáhl mu je, hned za nimi následovalo jeho spodní prádlo. Anis se pousmál. Maličký nemyslel jen na jednu maličkost. On přece jen byl ještě aspoň trochu zahalený, ačkoliv to pro něj bylo spíš na škodu, než na užitek. Látka nepříjemně věznila jeho vzrušený penis a snad i díky ní byl téměř šílený touhou. Ale všechno má svůj čas.

Natáhl se do šuplíku, kde měl stále schovaný lubrikační gel. Tiché lupnutí při otevírání se ozvalo na celou místnost, ale Anis tomu nevěnoval pozornost. Namočil v gelu tři prsti a tubu odložil. Vrátil se mezi Tomovy široce roztažené nohy.
„Jsi nervózní,“ nebyla to otázka. Anis to viděl na lehce se třesoucích kolenou i nepravidelně se zvedající hrudi.
„Těším se,“ Tom to nepopřel, jen dodal podstatný detail. Anis se pousmál. I on se těšil. Nechal to bez odpovědi, jen políbil Toma na jedno koleno a pak se opravdu přesunul do jeho klína. Jednou rukou přejel po jeho penisu. Dušený sten ho velmi potěšil. Sklonil se a olízl jeho špičku. Tentokrát už sten nebyl dušený. Anis si s Tomem hrál, něžně o něj pečoval, dravě ho provokoval. A do toho nechal jeho tělo pomalu se připravovat.

Ze všeho nejdříve jen vjel nagelovaným prstem mezi jeho půlky. Opatrně prozkoumával místo, ve kterém zmizí nejdříve jeho prsty a později i on sám. Opatrně kolem něj kroužil. Ze začátku cítil z Tomova těla napětí, ale když prstem delší dobu jen přejížděl kolem vstupu a nedělal žádnou výraznou akci, Tomovo tělo se uvolnilo. A Anis si byl jistý, že na tom má také velký podíl dráždění Tomova penisu ústy. Když už byl Tom na pohled zcela klidný, prvním článkem do něj vniknul. Sevřelo se kolem něj horko a úzko a on zavrněl kolem Tomova penisu. Jeho vlastní vzrušení sebou zacukalo při představě, že za chvíli tam bude osobně. Nicméně Tom se zavrtěl a Anis zpozorněl.

Mladší muž byl celý napjatý, ale nebylo to tím, že by ho to bolelo. Byl to jen nezvyklý tlak, ale on už věděl, že ten znamená blížící se slast. A jeho tělo si to nejspíš uvědomovalo také, protože se uvolňovalo rychleji než minule. Znovu se zavrtěl. Už chtěl cítit ty dokonalé pocity slasti, přestože věděl, že ty nepřijdou hned.

Anis se pousmál, když mu došlo, co za Tomovým vrtěním ve skutečnosti stojí. Vypustil jeho penis z úst a už na něm jen nechal ruku, se kterou občas pohnul. Poznal, že Tom už nepotřebuje rozptylovat. A nechtěl, aby všechno skončilo tak brzy. Prstem pohnul proti Tomovu tělu a dostal ho až na doraz do něj. Tom zakňučel a znovu se zavrtěl. Přes to všechno byl ten tlak stále ještě nepříjemný, ačkoliv lubrikační gel to mnohonásobně usnadňoval. Anis ho opatrně roztahoval, pohyboval prstem v něm dostatečně dlouho na to, aby Tom přestal vnímat ten tlak a začínal si užívat pocit naplnění. Jenomže pak přibyl ještě i druhý prst a nepříjemné roztahování tu bylo znovu. Nespokojeně zabručel a zavrtěl se. Anis se pousmál. Věděl, že teď už nebude problém udělat to pro Toma dobrým. Prsty prozkoumával vnitřek Toma, až konečně narazil na uzlíček nervů. Tom se celý napjal a velmi hlasitě zasténal. Spokojeně se usmál a znovu na stejné místo prsty přirazil. Reakce byla naprosto stejná. I nadále Toma roztahoval, ale dal si moc dobrý pozor, aby přitom nepřestal alespoň zlehka dráždit Tomovu prostatu. Nechtěl, aby mu to bylo nepříjemné. Po několika okamžicích ještě přidal i třetí prst. Tom to zaregistroval, ale už mu to nedělalo nějaký velký problém. Jeho smysly byly zakalené a on věděl, že se neustále pohybuje na hraně šílenosti. Na hraně, na které ho držel Anis svými dobře mířenými přírazy.

„A-Anisi… Pr-pro… Prosím,“ vydechl ztěžka, trhaně. Dýchal přerývavě, nepravidelně, oči musel každou chvíli přivírat a mezi prsty drtil prostěradlo. Věděl, že moc dlouho nevydrží, ale zároveň chtěl, aby Anis byl uvnitř něj, až se udělá. Anis tohle všechno chápal. Vytáhl prsty a rychle ze sebe sundal i poslední kus oblečení. Jeho penis se okamžitě plně vzpřímil, a on se mohl na vlastní oči přesvědčit, že je opravdu tvrdý, až to téměř bolí. Rychle sáhl po lubrikačním gelu a dostatečnou dávku si na svoje vzrušení natřel. Pak se zase vrátil k Tomovi. Sehnul se k němu a políbil ho. Cítil zvláštní napětí, které vnímali oba. Oba se těšili, ale zároveň se i báli. Tom toho, že ho to bude bolet, a Anis toho, že Tomovi ublíží. A zároveň oba doufali, že se to nestane.

„Nejspíš to bude ze začátku bolet,“ šeptal mu přerývavě do rtů Anis. „Myslím, že je to normální a bolest by měla rychle odeznít. Ale kdybys přece jenom nechtěl pokračovat, řekni mi to, dobrá?“ Anis věděl, že pokud Tom řekne ne, přestat bude ta nejtěžší věc, co kdy udělal. Ale byl odhodlaný to udělat, pokud by to Tom opravdu nechtěl. Nikdy by si neodpustil, kdyby mu takovýmhle způsobem ublížil. Nikdy by si neodpustil, kdyby mu jakkoliv ublížil.
„Jo,“ Tom přikývl, ačkoliv věděl, že pro Anise bude těžké vnímat. Ale věřil mu, na tom se stále nic neměnilo. „Ale teď, prosím… Pojď,“ roztáhl od sebe nohy ještě víc, jak jen to šlo. Anis se nastavil tak, aby mířil přímo do Toma. Špičku přiložil na jeho dírku. Tom cítil tu horkost, která šla z Anisova penisu. Zároveň ale cítil, že je mnohem větší než jeho prsty. Bál se, nemohl tvrdit, že ne. Ale zároveň strašně chtěl, aby se konečně spojili také na fyzické úrovni. Vyhledal Anisův pohled a kývl na něj. Anis do něj zlehka vniknul a už mu ze rtů splynul hluboký, chrčivý sten. A Tom naopak musel zavřít či pod nenadálou bolestí, pod tlakem a pálením. Tohle všechno lubrikační gel mírnil, ale stále ještě tu byla dostatečná dávka na to, aby Tom bolestně zavřel oči. Věděl, že kdyby řekl ne, Anis by přestal. Ale to nechtěl.

„Ř-řekni si až… Až budeš při-připravený,“ Anisův hlas byl hodně ochraptěný a hluboký. Tomovým tělem projela vlna mrazení. A on věděl, že to zvládne. Možná to nepůjde rychle a nebude to jako jeho zážitky z hotelů… Ale o to lepší, krásnější to bude.
Celou svoji mysl, celé své vědomí soustředil na to, aby se uvolnil. Neuvědomil si, že rukama sjel na Anisova ramena, zatíná prsty a nehty tak vytváří malé jizvičky. Anise to štípalo, ale uvědomoval si, že Tom zažívá větší bolest. Nechal ho, ať mu poškrábe třeba celá záda. A jak to vypadalo, Tomovi to opravdu pomáhalo uklidnit se. Nejdříve se uvolňovaly jeho vnější svaly. Celé jeho tělo, mimika a konec konců i síla v rukou. A pak, pomalu ale jistě, se o něco roztáhla i úzkost, svírající Anisův penis. A Anis pochopil. Opatrně, pomalu se pohnul. Když cítil, jak se kolem něj Tom svírá, ustal. Nahnul se a spojil své rty s Tomovými. Něžně, procítěně ho líbal. Chtěl mu dodat sílu, energii na to všechno. A Tomovi to, zdálo se, pomáhalo.

Bylo to pomalé, postupné, ale Anis se nakonec opravdu dostal do Toma až po kořen. Zůstal na něm takhle ležet hodně dlouho a jen chlapce pod sebou líbal. A Tom si uvědomoval, že tento pocit je naprosto dokonalý. Cítit Anise všude kolem sebe, nad sebou i v sobě… Naplňovalo ho to ve všech smyslech tohoto slova. A jelikož se nezdálo, že by se Anis nějak chystal k akci, první se na Anisův penis přirazil on sám. Nejdřív se lehce odtáhl a pak poněkud rychlejším, tvrdším tempem přirazil, čímž dostal Anisův penis víc do sebe. Jeho tělem projela vlna slasti, on se odtrhl od Anise a hlasitě zasténal, téměř až zakřičel. Anisův sten byl jen o málo tišší. Teď už to byl právě Anis, kdo z Toma téměř celý vyjel a zase se přirazil. Tom vyjekl. Tohle bylo o něco prudší, než čekal, a docela to zabolelo, ale Anis se na jeho bod znovu narazil a pocit slasti mnohonásobně přehlušil bolest. Automaticky, jako reakci na tuto slast, se celý stáhl, což vyvolalo u Anise hluboké zavrčení.

Klouzali po sobě, přiráželi se jeden na druhého. Ovšem netrvalo to moc dlouho. Tom se už po pár přírazech do jeho těla s divokým výkřikem udělal a Anis ho následoval jen chvilku po tom, když se Tomovo tělo v zajetí orgasmu celé sevřelo.
Anis se zřítil na Toma, když byl stále ještě v něm. Jeho ruce ho neudržely a on v sobě už nenašel dostatek energie na to, aby něco udělal. Alespoň prvních pár minut, kdy společně vydýchávali silný orgasmus, ne.

Nakonec, po několika dlouhých okamžicích, se Anis nadzvedl na rukou, usmál se na stále ještě omámeného Toma a políbil ho. Ten polibek vyjadřoval vše, co v tu chvíli oba cítili. Něhu, lásku, štěstí, vděčnost, vyčerpání, tohle všechno a ještě mnohem víc tam bylo. Anis nakonec z Toma vyklouzl a překulil se na záda těsně vedle něj. Tom se však okamžitě přitiskl zpátky na něj, hlavu si položil na jeho hruď a jednu ruku mu omotal kolem pasu. Anis přes jejich nahá těla přehodil deku, jednou rukou Toma pevně objal a políbil ho do vlasů.
„Miluju tě, Tome.“
„Miluju tě, Anisi.“
Tiché vyznání zpečetil polibek.

KONEC

Ano, tohle je konec jednoho dlouhého příběhu. Ale přesto od něj ještě nebudete mít tak docela pokoj.
Ne, žádnou druhou řadu nechystám. Mluvím o epilogu. Přece jen, nechtělo se mi celé toto dílo zanechat ukončený sexem. Nepřijde mi to dostatečně vhodné pro povídku plnou citů, kterou Alles wird gut rozhodně je.
No, proslov na závěr si nechám na konec epilogu. Teď jen doufám, že se vám tato povídka vryla do paměti stejně silně jako mně, protože když teď po dvou týdnech, co na ní dělám jen poslední úpravy, dopisuju tenhle text, musím si připustit, že na ni vzpomínám s jistou nostalgií.
No… Teď už nic udělat nedokážu. Takže ahoj u epilogu a snad zase někdy u nějaké povídky 🙂

autor: Sandra Trümper
betaread: Janule

6 thoughts on “Alles wird gut 16.

  1. mám tuhle FF moc ráda. Mozna tím, že je to neobvyklý pairing, ale o to vic je ten pribeh procitenejsi. Jen tak dal 🙂

  2. Tenhle díl… je naprosto kouzelný.. Tomi přijal bydlení.. mám z toho ohromnou radost.. konečně budou spolu i když budou v práci hodně vytížení 🙂
    a Tomi dostal mojí oblíbenou osminovou notičku.. jupíí.. tak moc mu musí slušet 🙂
    a ten zážitek na konci.. úžasný… musela to být pro ně důležitá a velmi krásná a nezapomenutelná chvíle.. snad jich budou mít v životě co nejvíc 🙂
    zlato,. tahle povídka se ti moc povedla.. jsem ráda, že jsi ji nakonec napsala.. rozhodně "obětovat" ten čas, úsilí a všechno ostatní za tohle konečné dílo stály.. je to skvost 🙂 ♥
    moc se těším na epilog ♥ 🙂
    AWG… Alles wird gut.. opravdu přesně to vystihuje celou povídku.. vše co se stalo.. a v budoucnu stane 🙂

  3. Sakra, no už je konec, to bylo brzy, to jsem nečekala a pořád jsem to nestihla všechno od toho 10 dílu, kde jsem ti pak napsala dodatečný komentář dočíst. Nevím, jestli sis ho četla. Takže až to dočtu, což nevím kdy bude, tak ti tady u posledního dílu nechám tedy ještě jeden komentář, abych všechny ty díly, co jsem zameškala zhrnula. Tahle povídka je úplně suprová a byla by škoda ji nedočíst a neokomentovat:)

  4. heeeeh???!!!! konec???? já protestuji!!! neeeeeeeeeeeee

    mě se to teda moc líbilo a dobře se mi to četlo….fakt je mi líto , že to už skončilo

  5. konec????????co??????? na konci jsem sebou uplně cukla 😀 to slovo a mě vybafo,jak kdybychom hráli na schovávanou 😀 poděkování a zhodnocení si nechám až na epilog,ale bude se mi po této povídce stýskat 🙁 uplně jsem se zamilovala do páru Bill a Andy, i když tu neměli "hlavní slovo" 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics