Jarní úklid povídek 2011 – výsledek

Tak jsem tady po měsíci s poměrně tristním výsledkem úklidu rozepsaných povídek, na které jejich autorky kašlou. V podstatě se za ten měsíc ozvaly všehovšudy dvě. Takže… máte tu seznamy; muzeum je jasná věc, tam je možnost, že povídky mají ještě šanci, u těch ostatních záleží na tom, jestli sem ještě náhodou nezabloudí některá z jejich autorek. Pokud ne, tak zhruba do měsíce je postupně všechny smažu, ono to taky zabere čas.
Takže pro ty, co jsou na seznamu ke smazání, a teď tu informaci dostali poprvé… stačí, když rychle napíšou, abych povídku nemazala (na mejl pro povídky, ne do komentářů).
Nechci moc poučovat, současní i budoucí autoři, ale bylo by fajn, kdybyste si, než začnete psát povídku, rozmysleli, jak ta povídka bude vypadat od začátku až do konce, aby poté, co vás navštíví múza, políbí vás kamkoliv a vy máte geniální téma, se vám nestalo, že po napsání prvních dílů dojdou nápady, a vy nevíte, co s tím dál. To pak většinou končí tak, jak vidíte tady dole. Když už vás ty nápady ale přejdou, bylo by opravdu fajn, kdybyste mi napsali mejla, že se vám to stalo, a já pak nebudu muset pořádat hony na autory a psát jim, aby se ozvali. Myslím, že je to základní slušnost.
Samozřejmě, že jsou tu i povídky autorů, které mezitím přestal twincest bavit a jsou už někde jinde, bůhví kde v anime nebo v jiném pekle, ale proti tomu asi není léku, pouze zodpovědnost, kterou by mohli mít vůči svým čtenářům, ale takový autor by nejspíš povídku dopisoval s nechutí, a nemá cenu ho do toho nutit. Jen ten e-mail by napsat mohl, samozřejmě v případě, že úplně nezapomněl, že někdy nějakou takovou povídku psal, a kam ji posílal. I to se občas stane, budete se divit. 😀
Takže, kdo máte jakýkoliv kontakt na autorky, které mají u povídky napsáno, že se neozvaly, napište jim, že tu mají povídku, aby mi napsaly.
Ještě bych chtěla, abyste si uvědomili, že vaše práce, kterou odvedete psaním povídky, není všechno, je v tom i moje práce, protože betaread a práce na blogu se do toho musí počítat taky. Tak prosím, berte na to ohled, budu vám vděčná. J. :o)
Povídky, které půjdou do muzea:
Povídky, které budou smazány:

2 thoughts on “Jarní úklid povídek 2011 – výsledek

  1. Akurát som dokopírovala Plač, řvi a boj se, protože máš čeho! :-/ 🙁 ja tak chcem aby to pokračovalo!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics