A mess it grows 20.

autor: Tokio Terri
Čas na sexy hrátky… nebo ne?

„Věřil bys tomu!“ smál se Bill a držel se za boky. „PÁR ROČNÍKU! My?!“

Tom se usmál, když Bill zavyl smíchy a svalil se na postel. Zvedl kytaru a lehce zadrnkal na struny.

„Nemůžu tomu uvěřit. Je to tak směšné. Porazili jsme Steva a Tess! A ti spolu chodí od osmé třídy!“ Posadil se, tváře měl červené od neustálého hihňání.

„Taky že se už aspoň čtyřikrát rozešli. A to jen tenhle rok!“ dodal Tom a zakoulel očima. „Hej, Georg mi zrovna píše. Rozbilo se mu auto, takže momentálně čeká s Gustavem u krajnice na odtahový vůz.“ Řekl Tom a díval se na svůj mobil.

„Proč je s ním i Gustav?“

„Někde se spolu flákali.“ Odpověděl Tom a zastrčil mobil zpátky do své kapsy.

„Stala se z nich celkem nebezpečná dvojice, ne snad?“ utrousil Bill, prohlížel si své nehty.

„To mi povídej. Co teď?!“

Bill pokrčil rameny. „Dneska to bude jen o nás dvou!“ Bill mu věnoval jeden ze svých mega wattových úsměvů, jeho další slova mu utekla ze rtů. „Perfektní!“

„Jen ty a já. Ale nejdřív ti něco chci ukázat.“ Tom se posadil, položil si kytaru na koleno. „Není to nic moc, ale chci, aby sis to poslechl.“

Bill se posadil a zkoumavě se na Toma podíval. „Co je to?“

Tom se lehce usmál. „No, už spolu chodíme skoro 6 měsíců, tak jsem si myslel, že ti něco malého dám. Napsal jsem ti písničku. Nemá žádná slova, jen hudbu, ale myslím, že tě vystihuje dokonale.“

Bill zaraženě zíral, poloúsměv mu zmrzl na rtech. Narovnal se, složil dlaně do klína a čekal.


Tom si nastavil kytaru a začal jemně hrát. Dokonalá kombinace harmonie a pečlivě promyšlených not pečlivě propletených dohromady, plavaly ve vzduchu, když Tom opatrně brnkal na každou strunu a tvrdě se soustředil. Melodie se nesla dál, sílila, stávala se komplikovanější, s vesele znějícími notami, které vzápětí následovaly noty hořké, aby upoutaly pozornost posluchače. Když udeřil na poslední strunu a ta konečně dozněla, Tom nesměle vzhlédl.

„Tadá.“ Řekl s lehkým úsměvem, ruce si nedbale položil na kytaru.

Billovy oči se leskly neprolitými slzami štěstí. „To bylo tak krásné, Tome.“ Otřel si prstem oči, než mu nějaká slza mohla ukápnout. „Děkuji…“

Tom se usmál, potěšen Billovou reakcí, srdce mu stále bušilo od nervozity.

Bill opatrně vzal Tomovu kytaru a položil ji bokem, než vzal do rukou Tomův obličej a vášnivě jej políbil. Tom se do polibku usmál, obtočil své ruce kolem Billova krku a zatlačil ho dolů na postel.

„Tome.“ Řekl Bill hlubokým hlasem, zatahal za jeho tričko. „Chci, abys mě měl.“ Řekl bez dechu.

Tom ho dlouze políbil, srdce mu tlouklo, když se na Billa vážně podíval.

V Billových očích se zračily divné emoce. Bylo to silné, jisté, ale stále tam bylo něco bojácného. Možná spíše nervozita než strach. Každopádně, Tom přejel beze slov prsty po Billově tváři, ubezpečoval ho a zlehčoval jeho obavy.

„Opravdu?“

„Opravdu.“ Vydechl Bill. „Chci to…“ růžová se mu rozlila přes kořen nosu a dál na tváře. „Chci tě…“

Konečně se to stalo. Bill se mu nabízel. Tom nakonec odpověděl tvrdým polibkem, stahoval jejich oblečení.

Bill se usmál nad Tomovou dychtivostí a pomohl mu shodit jejich oblečení kus po kusu, dokud nebyly všechny odhozeny a zapomenuty na podlaze.

Tom přejel pohledem přes Billovu nahou postavu. „Bože, Bille, jsi tak nádherný…“ vydechl, z jemných polibků zanechával cestičku od jeho klíční kosti až po boky, zatímco jeho prst šátral.

Bill zatlačil Toma dolů, jejich těla se otírala a byla čím dál nažhavenější. Bill skrčil kolena a nechal je trochu rozevřít, aby se Tom lépe dostal mezi ně. Jejich rty byly semknuty v pevném polibku, což vyvolávalo chvění prostupující Tomovou páteří.

Bill přetočil Toma na záda, usadil se mezi jeho nohama, zatímco Tomův prst našel Billův úzký vstup, tančil s ním přes dokonalou křivku Billova zadečku.

„Máš něco?“ zeptal se Tom, když na chvíli přerušil polibek.

„V nočním stolku.“ Řekl stydlivě Bill a zrudnul.

„Tak ty už sis hrál?“ žertoval Tom, natáhl se, otevřel šuplík a vylovil malou lahvičku s gelem.

Bill zrudnul ještě víc, odvrátil hlavu. „Ne.“

Tom ho líbnul na rozpálené tváře, než otevřel lahvičku a vymačkal si trochu na prsty.

„Prostě sklapni. Do mě, prosím,“ rozkázal Bill lehce, natiskl se na Toma v hrubém polibku, mrkal nedočkavostí.

Slova vznítila v Tomovi požár, jeho prsty opatrně šátraly, putoval od jeho hrudního koše k bokům, až prsty našly jeho zadeček a dosáhly na požadovanou oblast.

Bill zasténal, když cítil, jak na něj prsty tlačí. „Do mě, Tomi.“ Prosil Bill, těsně tlačil své tělo na Toma, zajal jeho rty do pevného polibku, do kterého perfektně zapadly.

Tom jemně vniknul do Billa kluzkým prstem, čímž z něj vymámil sten, když do něj zatlačil prst až po kloub. Jemně ho vytáhl, a pak znovu zatlačil, nyní cítil, jak se kolem něj stahuje a Billovy oči vylétly na vrch hlavy.

Tom se zaměřil na Billovy vášnivé polibky, pohrával si s Billovým jazykem, zatímco do něj dychtivě tlačil další.

Bill se prohnul v zádech, ústa mu zůstala otevřená, jak Tom vytahoval a zasouval prsty do jeho těla. Tom se usmál, jemně prsty zakřivil a hrubé konečky se otřely o Billovo nejcitlivější místo.

Billovo tělo se zkroutilo, napnulo rozkoší, toužil po něčem víc a jeho tělo žhnulo do ruda, jak Tomovy prsty udržovaly stálý rytmus a jeho jazyk brouzdal v Billových ústech. Tom se na něj tlačil boky, vychutnával si tření mezi nimi a těšil se z Billova kňučení.

Tom se zrovna chystal zapojit i třetí prst, když ho Bill zastavil, lehce lapal po dechu, oči přivřené a ústa otevřená.

„Jsem připravený. Chci tě teď hned.“ Zalapal Bill po dechu, oči měl doširoka otevřené a hrudník se mu divoce zdvihal. Svezl se z Toma a lehl si na polštáře. Skousával si rty, nervózně se usmíval.

Tom si kleknul, zíral na Billa, jak na něj čeká. Těžce polknul, všechno, na čem tak tvrdě pracoval, leželo přímo před ním připravené a dychtivé. Přiblížil se k Billovi, nebyl schopný popadnout dech, když očima přejížděl přes Billovo protáhlé tělo.

Jeho výhra.

Pak ale udělal chybu a podíval se do Billovy tváře.

Bill se na něj nervózně usmíval, obličej zčervenalý vzrušením a napětím, ale smíšené s jistotou, která z něj vyzařovala. Byly to Billovy oči, kvůli kterým mu spadlo srdce až do kalhot.

Byly široké, zvědavé, ale plné jistoty a důvěry. Jeho pohled ho paralyzoval, polil ho studený pot. Bill mu lehce pokynul, aby šel Tom blíž, nakrčil na něj svůj pěstěný prstík.

Tom cítil, že měkne, a viděl, jak jím násilně projela vlna strachu a zrady. Měl Billa přímo tady, připraveného na sex! Všechno, co udělal, čeho se vzdal, jen kvůli téhle chvíli.

„Tomi?“ řekl Bill křehkým hlasem. „Jen pojď, to je v pořádku. Věřím ti.“

Bolest zasáhla Toma tvrdě prudce do hrudníku, až se ostře nadechnul, odtáhl se, snažil se spolknout ten knedlík, který mu najednou vyrostl v krku.

Nemohl to udělat. Nemohl Billa takhle zneužít.

Chtěl se s ním milovat, ne šukat ho.

Chtěl, aby tohle byl jeden z těch okamžiků, které si bude pamatovat a střežit ve své paměti, ale ne nějaká stupidní sázka.

„Tome?“ Bill vypadal zmateně, ve tváři se mu odrážely pochyby.

„J-j-j-já t-to n-nemůžu udělat, Bille…“ koktal Tom, odtáhl se na druhý konec postele.

Bill se začervenal a vzepřel se na loktech, přehodil přes sebe deku, aby se zakryl. „Co tím myslíš? Je něco špatně?“

Tom popadl své boxerky, spěšně si je navlékl a začal sbírat své oblečení. „Omlouvám se. Tohle nemůžu…“ Bez většího vysvětlení nebo dalšího pohledu vyběhl ze dveří a práskl jimi za sebou.

Bill cítil slzy deroucí se z jeho očí, stékající po tvářích, cítil zahanbení, bezmoc a odmítnutí.

Proč ho Tom nechtěl?

A co se to tu kurva zrovna stalo?

***
Tom seděl ve svém pokoji a hrabal prstíčkem do koberce, prakticky do něj vyrýval díru, jak do něj hrabal tak dlouho a na stejném místě. Hluboce přemýšlel, byl frustrovaný, naštvaný a naprosto vzteklý.

„Proč?!“ vykřikl nahlas a vjel si dlaněmi do vlasů. „Proč jsem ho nemohl prostě ojet a konec!“

Georg sledoval svého kamaráda, beze slov přecházel po pokoji.

„Georgu! Prostě jsem se zasekl. Nemohl jsem to udělat!“ řekl znovu, zatahal se za konečky copánků.

Věděl, že Billovi ublížil, kvůli čemuž se cítil ještě hůř. Teď se Bill musel cítit, jako by to byla jeho vina, že ho nechtěl. Ale vůbec. Byl to pravý opak toho. Proč ho do něj nemohl jen strčit?

Georg stále nic neříkal, jen si povzdechnul a dál poslouchal Toma, jak sám sobě nadává.

„Tohle se mi nikdy nestalo! Já ojíždím a opouštím. O tom to je! Žádné zkurvené emoce nebo city. Nikdy jsem se o nikoho nestaral! Tak proč teď?!“

Georg otevřel pusu, aby něco řekl, když najednou Tomova hlava poklesla.

„Kurvadrát do píči.“ Zaklel, srdce se mu rozbušilo, když mu to konečně došlo.

Možná měl Billa víc než rád. Možná se jeho city dostaly sakra hlouběji než ta sázka.

Sesunul se na svou postel vedle Georga, svraštil obočí, tvářil se zamračeně a zašeptal.

„Kurva, já ho zatraceně miluju…“

autor: Tokio Terri
překlad: GingerBalletGirl
betaread: Janule

23 thoughts on “A mess it grows 20.

  1. Á, můj bože! Už vím, proč každé úterý sedím v 18.29 před počítačem na Twc blogu a napjatě čekám, než skočí 18.30. Kvůli téhle povídce, která mě vždycky dokonale omráčí. Dokonalé!!

    A díky za překlad. <3

  2. Huhůůůůů!!! Echm… pardon… ale inteligentnější citloslovce mě zrovna nenapadá =D
    Tomane… jak tě nesnášim za to, že jsi tu sázku vůbec uzavřel, jak se strašně bojim, co se bude dít dál, jestli tě osobně vykastruju, pokud se ve vašem vztahu něco pokazí (což už se vlastně stalo), tak za tohle úžasné vyznání tě snad budu i před tím Billem bránit, až ti bude chtít dát navždy sbohem, až se dozví, jak to všechno bylo =o)
    Ne, vážně. Ta poslední věta mě rozesmála, ale zároveň i dojala =o) Strašně jsem se bála, že Tom to opravdu udělá, že si to neuvědomí včas a udělá tu chybu… A přestože to teď nevypadá zrovna růžově, teď už jim věřim. Věřim, že to společně nějak vyřešej a zvládnou =o)

    Nádhera. Co víc říct? =o)

  3. Hou hou hou, pěkné 🙂 No, někdo mi říkal, jak to dopadne, takže …. Oo

    ♥ Děkuji za překlad 🙂

  4. :O Neuveriteľnéééééé . Posledná veta je najlepšia z celého dielu … božinku x) Krása , do ďalšieho utorka sa zbláznim :O

  5. Bože já se pokaždý těším na úterý, kvůli týhle povídce 😀 Už jsem si jí četla v angličtině, ale i tak.. překlad, kde člověk všemu rozumí v pohodě…
    Více méně jsem čekala že to tak ňák dopadne a ta poslední věta? Jsem zvědavá jak se to bude vyvíjet dál (vím že jsem psala o pár řádků výš že jsem to četla v angličtině, ale to už je taky pár týdnů zpátky).
    Děkujeme za překlad 🙂

  6. Na jednu stranu jsem hrozně chtěla, aby už se to stalo, ale na druhou jsem tak nějak podvědomě tušila, že něco nebude v pořádku… A možná jsem i radši, že to Tomi nakonec neudělal… Že se v něm probudil ten "můj" Tom, ten Tom, co má city.. Ta poslední věta!!! Prostě a jednoduše – už se nemůžu dočkat dalšího úterý!!! ♥♥♥

  7. Oh, Bože můj! To je dokonalý! Tom se konečně zamiloval! WOW! To je nádhernej díl. Tuhle povídku prostě miluju! Už se nemůžu dočkat dalšího dílu! WOW

  8. Dokonalé.Jedna z mojich nejoblibenějších povídek :)) Nechápu jak někdo může napsat něco tak užasnýho 😉

  9. nojo Tome to se tak stává…sázky jsou špatné a vždycky se vymstí no ale ty to určitě zvládneš a s tímhle si taky dobře poradíš:D:D
    úžasná povídečka mmm:):D

  10. Konečně si to sakra uvědomil!!!!!!!SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPRRRRRRR povídka!!!

  11. nunuuuuuu.. je mi líto Nilla. těšila jsem se jak to bude žhavé a nakonec tohle!:D.. jak to mohl neudělat?:D… bych billovi řekla o té sazce, není to debil, pochopil by to kdyby viděl v jaké je tom hezké situaci, a navíc Bill se taky vsadil tak by to měl plně chápat no ne?:D

  12. Ano…Ano…a ještě jednou ANO! Konečně. Jsem tak na tebe hrdá, Tome…konečně…Jsem ráda, že ses udržel..te%d bych ti byla moc zavázaná, kdybys to Billovi všechno řekl, proč a jak si to takhle vlastně provedl…

  13. No tak ja nemám slov! 😀 Tá posledná veta bola najkrajšia veta z celého príbehu :)… najskôr som sa strašne tešila na sex ale nakoniec som aj rada že sa to nestalo. Chudák Tom ako odišiel s tým že to nemôže urobiť a nechal tam chudáka Billa len tak bez vysvetlenia. A na konci ako Tom na seba nadával a potom mu to konečne došlo!!! Konečne si to priznal. Bože ja som z toho taká nadšená. Úplne to milujem, je to skvelé. A inač pozerala som si kúsok priamej reči v budúcej časti a oh bože… nečítala som to celé ale to hlavné viem! Ja sa tak neviem dočkať utorka keď to tu budem mať celé pekne preložené! Neviem ako to dopadne lebo nechcem predbiehať takže asi umrem zvedavosťou 😀 žerem to a strašne moc ďakujem za preklad 🙂

  14. Uf, tak toto sú teda strašne silné a neskutočne zmiešané pocity. Veľmi sa teším z toho ako si Tom uvedomil čo cíti, že si to priznal, ale bolí ma, že to nepovedal Billovi. Chúďatko sa musí cítiť príšerne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics