Zkrocení zvířete 36.

autor: Mykerina
Je pozdě odpoledne a já konečně dokončil důležité papíry ohledně dalšího kšeftu s kokainem. Ten první mi nevyšel, ale to neznamená, že jsem se z něj poučil. Dopíšu poslední dokument a zaklapnu desky. Jsem z toho unavený. Protáhnu ztuhlé klouby a páteř. Asi stárnu. Přece jen už mi není 20, že? Vstanu a jdu se po něm podívat. Fakt by mě zajímalo, co dělá. Sice mám všude kamery, stačilo by zajít jen do jednoho pokoje a kouknout na monitory, ale chci ho vidět na vlastní oči. Zkusím jeho pokoj. Nic. Tohle se mi trochu přestává líbit, ale pořád ho držím v šachu jeho rodičema. A navíc… náš vztah se poslední dobou mění. Zdá se mi povolný, když je se mnou. Ta kuřba dole v kuchyni byla z jeho iniciativy, a já nebyl proti. Kdo by taky byl, když se vám nabídne taková pusinka, jako je Bill. Jdu se kouknout do koupelny. Nic. Trochu se zamračím, zkusím ještě kosmetický pokoj Márie, ale ta mi rovněž řekne, že tam Bill není. Teď už ale chytím nerva a rychle seběhnu schody dolů.

„Bille?!!“ zakřičím nahlas. Nic. Ticho. Vyběhnu ven a rozhlídnu se. Uklidním se, když ho uvidím na lehátku uprostřed bazénu a opalovat se. „Bille? Neumíš se, sakra, ozvat?!“ zavrčím. Trochu vystrašeně na mě koukne.
„Já… já neslyšel, promiň,“ plave ke kraji rychle. Vyleze a postaví se těsně ke mně.
„Neslyšel?!“ mračím se.
„Omlouvám se, opravdu,“ trochu se třese.
„Dobře, ale jen pro tentokrát. Varuju tě,“ chytnu ho za boky.
„Opravdu jsem tě neslyšel,“ broukne.
„A kdo tě vlastně pustil ven?!“ dám mu jinou otázku. Viditelně ztuhne.
„Já… byl jsi zavřený… a nechtěl jsem tě rušit.“ Koktá. Pozvednu obočí a chvíli ho nechávám v nejistotě. Je celý bledý, chudáček, asi si myslí, že ho zase budu mlátit nebo nutit do sexu. Ale já pochopil. Když jsem na něj hodný, je i on povolný a ochotný.

„Takže ses byl koupat a opalovat jo?“ chytím ho za vlasy.
„A-ano,“ dostane ze sebe.
„Dobře,“ pustím ho a začnu se svlékat. Vyděšenýma očima mě sleduje.
„Tak teď půjdeme spolu, hmm?“ vlezu si do vody, je příjemně teplá, že mi okamžitě uvolní ztuhlé a bolavé svaly. Bill se jen jemně usměje, když pochopí, že jsem si jen hrál a nechtěl mu ublížit. Během chviličky je taky v bazéně a někam si plave.
„Hej, hej,“ zahulákám a rychle ho doplavu. Okamžitě si jej stáhnu do náruče.
„Ano, můj pane?“ koukne mi do očí.
„Dneska jsi mě nechal celý den samotného, je čas mi to trochu vynahradit, nemyslíš?“ přitisknu se rty na ten štíhlý krček. Slyším, jak vydechl a uvolní se.
„Tak jsi hodný, tak se mi líbíš,“ pochválím ho. Posunu se více ke kraji, abych si toho svého kocourka mohl vysadit na kamenný břeh. Koukám mu do očí a jemně se usměju, než zaháknu prsty za lem plavek. Slyším ho, jak polkne, ale tohle bude pro něj… za jeho poslušnost.

„Zvedni zadeček,“ brouknu tiše, a když tak učiní, stáhnu mu přebytečný kus látky a hodím do neznáma. Povrchem celé dlaně přejíždím po té hladké kůži na stehnech až do slabin. Trochu sebou cukne.
„Tohle je pro tebe,“ přitáhnu si ho blíže a rty přitisknu na bezchybné bříško.
„Umhhh…“ vydechne překvapeně. V duchu se usměju, jak je sladký. Chvíli se s tou kůží mazlím, trošku štípnu, aby si nemyslel, že se ze mě stala bábovka.
„Copak bys chtěl, abych udělal?“ zabručím do kůže a stisknu stehna. Cítím, že váhá.
„Řekni si…“ Zajedu jazykem do pupíku.
„Do-dole… tvoje rty… a… pusa… dole…“ vykoktá ze sebe.
„A co s ní mám dělat?“ hraju si laškovně.
„Ko-kouřit… mě… chci být v tvojí… puse… ve vlhku,“ dá si ruce na obličej. Usměju se doširoka. Jeho nikdo nebude mít, kromě mě.
„Vezmu tě do vlhka a budu tě kouřit tak dlouho, dokud se neuděláš a já nespolknu tvoje sperma,“ mluvím nízkým, hlubokým hlasem. Když se silně otřese, bez zaváhání ho vezmu hluboko do pusy a ihned začnu intenzivně sát.

************************

„Andreasi! Mě to nezajímá! Prostě to nějak zařiď! Unes je třeba! Mně je to jedno, ale zítra ať jsou jeho rodiče v té staré továrně za městem a opovaž se to zvorat!!“ vrčím.
Ale proč? Vždyť jsem je měl zlikvidovat…“
„Přestaň se vyptávat a doveď je tam! Zítra! V 16:00 hodin!“ sem na něj protivný, aby ze mě měl respekt.
„Cože?!“ uslyším za sebou zděšený hlas. Fakt super! Bill mi hystericky rve sluchátko od ucha.
„Přestaň!“ oženu se po něm jemně. Naprosto zlomeně na mě koukne. Natáhnu ruku, aby se mě chytil. Mračí se. Hodně, ale nakonec mi packu podá a já si ho stáhnu na klín.
„Andreasi? A opovaž se jim zkřivit vlásek,“ varuju ho ještě. Bill se na mě šokovaně koukne. Zavěsím a pohladím ho po tváři.

(Bill)
Když mě odpoledne tak pěkně udělal, myslel jsem, že to bude v pohodě. Celý zbytek dne na mě byl hodný, pozorný, dokonce mi udělal masáž. A když jsem ho teď večer hledal a slyšel to, co jsem slyšel, krve by se ve mně nedořezal. Teď na něm sedím a chápu ještě méně.
„Ty… je nezabiješ???“ mrkám.
„Ne,“ jednoduchá odpověď.
„Ne? Tak… proč továrna?“ nic mi nedochází.
„Uvidíš zítra, Billy,“ stiskne mi boky.
„Tome… já nechci sex,“ zkusím protestovat. Je pozdě a jsem unavený.
„Dobře, jdi si lehnout, ráno tě vzbudím,“ usměje se. NECHÁPU HO!!! Ale poslechnu. Ve dveřích se ještě otočím a vrátím se. Dobrovolně a jemně se mu přitisknu na rty.
„Dobrou noc,“ zašeptám a rychle odejdu, kdyby si to s tím sexem rozmyslel.
autor: Mykerina
betaread: Janule

10 thoughts on “Zkrocení zvířete 36.

  1. aaaah umírám!!:Dúžasný úžasný:):)doufám, že to s těma rodičema vyjde;) ted mě zajímá co se bude dít potom..:D a Tom a masáž??:Dnejlepší!:)rychle další díly

  2. tenhle díl byl fakt potěšující a moc se mi líbil,kdyby tak takovýhle Tom zůstal a bydleli by společně s Billovými rodičy mm, xDD jsem zvědavá co se odehraje v továrně x)

  3. Konečně další díl. Ten Tom mě stále víc a víc příjemně překvapuje. Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne s Billovými rodiči.
    Doufám, že nějak dobře.
    Už se nemůžu doškat, až bude další dík 🙂

  4. Tahle povídka je úplně dokonalá! Šíleně se těšim na další díl..Tak honem honem 😀

  5. Kedy bude další diel…? Už tak dlho tu nič nebolo a mne to chýba…chcem aby bol dlaší diel… 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics