Dokonale nedokonalý svět 1.

autor: Darkbeth

Ahoj twincesťačky 😀 Přicházím s novou povídkou. Je to moje první povídka s Billem a Tomem, dřív jsem používala jiné postavy. Tak buďte prosím shovívaví 😀 Děj se bude teprve rozjíždět a budu ráda za všechny komenty 🙂 So enjoy 😉

Mladý, sotva sedmnáctiletý chlapec jménem Bill Kaulitz, právě opět seděl ve svém pokoji a usedavě plakal. Obklopovaly ho samé luxusní, drahé věci a cokoliv, o čem by si mohl skoro každý nechat zdát. Ale k čemu mu to bylo, když od něj právě jeho otec odcházel s rozepnutým poklopcem? Nahé tělo Billa se celé chvělo pláčem a věděl, že mu nikdo nemůže pomoct. Raději vystupoval jako povrchní rozmazlený fracek, než aby někdo poznal, že není něco v pořádku. Jeho otec, James Kaulitz, velmi úspěšný právník, mu několikrát vyhrožoval. Nechtěl vědět, co by se stalo, kdyby někomu přiznal, co se děje.

Černovlasý mladík se upravil do školy. Chodil do normální školy, i když to bylo, jak s radostí říkal jeho otec, pod jejich společenskou úroveň, ale jeho zesnulá matka Simone by si to tak přála. Zemřela těsně po porodu a přála si, aby její syn žil normální život. James často dával její smrt za vinu Billovi.

Perfetkní make-up kryl chlapcovu pravou tvář a vytvářel obrannou stěnu oproti vnějšímu světu. Nastoupil do svého drahého černého Porshe, které mělo symbolizovat dokonalost jeho nedokonalého života.

Nechal se svým šoférem odvést do školy a opět s arogantním výrazem ve tváři a s hrdým postojem vešel do školní budovy. Posadil se do své lavice a rozhlížel se kolem. Bylo mu z toho trochu zle. Byl zvyklý na luxus. S lidmi ve třídě se nebavil. Přece jeho otec na něj měl dost velký vliv a stačil mu vsugerovat, že jsou pod jeho společenskou úroveň. Nějak se mu to zarylo pod jeho dokonale sametovou, bledou kůži.
Tento den psali opět velký test, a jakmile Bill spatřil zadání, věděl, že je zle. Poslední dobou se otcovo chování vůči němu stupňovalo a Bill neměl na učení ani sílu, ani vůli. Věděl, že za špatnou známku bude následovat trest. Jeho otec si na jeho vzdělání potrpěl. Přeci jenom po něm má jednou převzít právnickou firmu, v níž byl James ředitelem. Platil mu soukromé učitele, navíc i učitele etiky, aby měl správné společenské vychování a mohl být další figurkou ve frašce, jež se odehrávala v té povrchní a „dokonalé“ vysoké společnosti.

Konečně se ozvalo zvonění a mladý aristokrat se zvedl z lavice. Podíval se na svoje luxusní hodinky, jejichž hodnota byla mnohonásobně vyšší, než majetek všech jeho spolužáků vyskytujících se ve třídě. S pohrdavým a povrchním úšklebkem vyšel na chodbu. Pokračoval ráznými kroky po chodbě, kde se jeho kroky honosně ozývaly, když najednou klapot ustal a jeho oči se stočily ke dveřím, do kterých už tak dlouho chtěl vstoupit.
Školní psycholog
Tom Trümper

Věděl, že potřebuje pomoct, ale zároveň to bylo pod jeho úroveň. Než se ale stačil jakkoliv rozmyslet, tak se dveře otevřely a koloběh osudu začal spřádat své nevyzpytatelné sítě.

autor: Darkbeth
betaread: Janule

8 thoughts on “Dokonale nedokonalý svět 1.

  1. nooooo…… jediné co mi na tom vadí, je že první dílek byl krátký, ale zase se snad můžu těšit na další díl a na to, že to snad bude brzo ;)… no, každopádně, první díl, hezky napsaný a tuší zajímavý děj :)) a taky doufám, že to skončí dobře protože hodlám tuhle povídku nejspíš číst dál ;)))

  2. JEEEEE..Tahle povídka vyzerá úplně skvěle!!!Zbožňuji povídky takového typu..A ještě k tomu to je strašně krásně napsaný!!Doufám,že se bude pokračovat,protože se nesmírně těším!!!Je to vážně upe dokonalý..Nevím,co dodat!

  3. začína to moc dobre, som zvedavá na ďalší diel, dúfam že bude trochu dlhší xD 🙂

  4. yeah,fakt zaujímavé…Začala som iba tak čítať prvú vetu,ale potom som to už musela dočítať a už sa neviem dočkať na další diel…snád bude dlhší 😉 len chudák Bill,no snád mu psycholog pomôže,hlavne ked je to Tom ;P

  5. Vypadá to moc pěkně! Ovšem musím říct, že číst jsem to začala pouze kvůli tomu, že jsem si všimla toho otcova rozepnutého poklopce… je to totiž má oblíbená tématika, zneužívání rodičem. No. 😀 Uvidíme, jak s touhle povídkou naložíš.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics