The Matchmaker 11.

autor: Buyyouadrank
„Padesát tisíc Euro,“ řekl Bill bez dechu, když byl silně přitlačen ke zdi a hrubě pobílen. „Oh, Tomi.“

„Máš velkou hodnotu,“ zamumlal Tom do jeho úst, hladově ho líbal. Zavadil jazykem o Billův a zavzdychal, rukama ho hladil po bocích. Vytáhl z kapsy klíčky od auta, strčil je do zámku a s omotaným Billem kolem sebe otevřel dveře.

Opustili aukci a diváky zanechali v šoku. I přesto, že za rande s Billem přišel o hodně svých peněz, velkoryse vytáhl kreditní kartu a koupil velké apartmá. Byli v luxusním hotelu a oba dva chtěli mít ‚rande‘ teď hned.

Tom kopnul do dveří a ty se zavřely. Jejich jazyky byly zapletené do sebe, Tom naváděl Billa k posteli, rukou strhl kravatu z jeho krku a začal mu rozepínat knoflíčky na košili. Bill se proti němu vrtěl a začal ho svlékat.

Jejich pohyby byly dravé a bezcitné, byli až moc vzrušení na to, aby zpomalili. Oblečení skončilo na zemi a oni v posteli.

Pokoj byl až směšně drahý, ale stálo to za to. Na posteli byla hromada polštářků a povlečení bylo z nejlepšího hedvábí s ručně vyšívanými složitými vzory.

„Nezajímají mě peníze,“ řekl Bill, těžce oddechl, jak se nad ním Tom najednou objevil. Hluboce se mu zadíval do očí. Oba byli nazí a tření mezi jejich těly víc zvyšovalo jejich touhu. „Ale kurva, Tome, padesát tisíc Euro?“

„Zaplatil bych víc,“ políbil ho na čelist, dlaň položil na jeho ploché břicho a sunul ji níž.

„Za tebe bych zaplatil i milion, Bille.“

„Oh, bože,“ Bill prohnul záda. Přivřel oči, když mu Tom položil ruku do klína. Přitlačil se boky do jeho dotyku, jeho kůže pod Tomovýma rukama hořela.

„Ty se nedáš vyjádřit penězi,“ zašeptal Tom, přejížděl otevřenými ústy po Billově krku. Černovlasý muž se pod ním svíjel slastí, když mu v ruce sevřel penis. Tom zabručel a posadil se, rozkročil se nad Billem. Pohupoval boky, tlačil svůj tvrdý penis proti jeho bokům, pomalu se hýbal a tím prodlužoval jejich slast.

„Ano, ano, prosím, Tomi,“ mumlal nesouvisle Bill, pevně sevřel oči, svraštil obočí, jak se všechna jeho krev v těle nahrnula do jeho penisu, ucítil teplo a zatočila se mu hlava.

Tom odendal ruku, když jeho nářky a prosby byly už příliš smyslné. Zasténal, jeho sobecká touha ho donutila chytit svůj vlastní penis a pohladit ho. Zaskučel, když se podíval na muže pod ním. Bill si položil ruce za hlavu, trpělivě se na Toma díval a olízl si rty.

„Tomi, vydrž,“ oddechl Bill. Chytil Tomovi ruce, aby ho zastavil. Tom se na něho zamlženě podíval, jeho ústa se tázavě zkroutila. „Chci si tě vzít do pusy, pojď sem nahoru.“

Nemusel to Tomovi říkat dvakrát. Skoro se až třásl očekáváním, rychle se zvedl z Billova těla a usadil se mu na hrudníku. Nadzvedl se, stehna měl po obou stranách Billova krku a nastavil svůj pulzující penis nad Billova ústa.
„Kurva, Bille!“ Oči mu zapadly do hlavy, jak vyklenul krk. Bill zvedl hlavu, pohladil ho po stehnech a vzal do úst jeho špičku. „Ah!“ Vykřikl, jak zatlačil kuličkou na jeho střed. Zasténal a trochu se nadzvedl, Bill pokýval hlavou, aby šel s ním. Uculil se a začal mu jemně přirážet do chtivých úst.

Bill potěšeně zavzdychal pokaždé, když mu přirazil do pusy. Přesunul svoji ruku dolů a hladil se tak, jak do něho Tom přirážel.

„Bille, ty jsi sakra… ano, přesně tam,“ Tom se otřásl, zkroutil prsty v Billových hedvábných vlasech, Bill co nejvíc otevřel pusu a lízal mu koule. Tom překroutil prsty a zatahal Billa za vlasy.

Sevřel pusu, jak jen mohl, stáhl tváře a přejížděl jemným jazykem nahoru a dolů po Tomově délce. Tom zavrtěl boky, zavzdychal, a důkladně projížděl jeho ústa, dokud se neudělal a nevykřikl. Bill vyjekl, téměř se zadávil, ale rychle se posadil a spolknul Tomovo sperma.

Tom naposledy zasténal a lehl si na polštář vedle Billa. Ten ho s úsměvem sledoval, stočil se mu do náruče a zavrněl, jak si otřel hlavu o jeho hruď.

„Na jak dlouho máme tenhle pokoj?“ zeptal se líně. Očima bloudil po luxusním pokoji, který si nikdy ani nedovedl představit. Zajímalo ho, jak si toho Tom mohl tolik dovolit, Bill nikdy nebyl natolik povrchní, aby se zajímal o společenské postavení ostatních lidí. To ho ale nezastavilo, aby ocenil fakt, že Tomovi lítají peníze přímo ze zadku.

„Do zítřejší půlnoci,“ odpověděl Tom. Podíval se z okna ven do tmy. Ucítil, jak mu něco šťouchá do stehna a podíval se dolů. Usmál se, když viděl, že je Bill tvrdý.

„Fajn,“ políbil ho na krk. „Protože jsi se mnou ještě neskončil.“

„Oh?“ zeptal se škádlivě a posadil se.

„Mmm,“ Bill se posadil s ním, líbal ho na krku a pod bradou, nakláněl hlavu, aby dosáhl na kůži. „Koupil sis mě. Jsem tvůj.“

Nabízel se mu jako nějaký prostitut, ale dělal to tak, že vůbec levně nevyzněl. Tom vykulil oči, líbila se mu náhlá změna jeho chování, vyšplhal se nad něj a políbil ho. Sám sebe na jeho rtech ochutnal, zavzdychal a znovu mu vjel do vlasů.

Byl unavený, zpocený a udýchaný, ale věnoval svoji zbývající energii tomu, aby si zapamatoval linie Billova těla. Jeho ruce ho bezostyšně prozkoumávaly, zatímco ho hluboce líbal. Bill ucítil, jak se mu zachvělo po páteři, když ho Tom popadl za zadek. V žilách se mu rozlily obavy. Vždy, když si takhle hráli a Tom ho takhle držel, bylo to hravé a zvědavé. Ale v tuto noc, v tento čas, byl Tom rozhodnutý. Jeho prst ho hladil po vstupu, Bill těžce polknul a sevřel ruce kolem Tomových ramen.

Tom se zarazil a vyhledal Billův obličej, zklamaně se zadíval do jeho vystrašených očí.

„Nebudu dělat nic, co nebudeš chtít,“ řekl potichu, odhrnul zatoulaný černý pramen Billových vlasů z jeho čela.

Bill rychle zavrtěl hlavou, skousnul si ret, jak mu zčervenal obličej. „Já chci. Jsem tvůj, Tomi.“

„Bille, nechci to udělat jen proto, že jsem si tě koupil,“ usmál se lehce, nahnul se a políbil ho na krk.

„Tak to není!“ zavrtěl Bill hlavou. Lehce se pohupoval a slabě povzdechl pokaždé, když šťouchnul svým penisem do Tomova. „Já jen… já nikdy… předtím. Chci, abys byl můj první.“

Tom se odtáhl, zcela překvapený. Bill byl panic? Tak to vysvětluje, proč byl celou tu dobu tak plachý.

„Nikdy?“ Zeptal se nedůvěřivě. „Ani s holkou?“

Bill ještě víc zčervenal a zavrtěl hlavou. Tom se usmál a hluboce se nadechl. Natáhl ruku, aby ho pohladil po boku a znovu políbil.

„Jsi si jistý, že chceš mě? Jsem dost speciální?“ Usmál se proti jeho rtům.

Bill nadšeně přikývl, zesílil sevření kolem jeho ramen. „Prosím, jen buď… opatrný.“

Tom ho konejšivě stisknul a seskočil z postele. Bill ho mezi polštáři zvědavě pozoroval, když odběhl do koupelny. Tom se rozhlédl po velké místnosti, sklonil se dolů a otevřel skříňku. Prohraboval to tam, přebíral bezplatné hotelové věci. V tomhle hotelu už jednou byl a věděl, že je velmi štědrý. Jeho úsměv se rozšířil, když našel hromadu kondomů. Vzal tři, uculil se a postavil, teď hledal něco kluzkého. Jeho oči přistály na malé lahvičce s nějakou vodičkou u umyvadla, vzal ji a zamířil zpátky do postele.

Bill zalapal po dechu, když uviděl kondomy v Tomově ruce, situace se najednou stala až moc reálnou. Chystal se na to, že přijde o panictví s někým, koho zná tak krátkou dobu. Byl si jistý, že Toma miluje, a že ho Tom nevyužívá, ale pořád byl nervózní. Dokonce mu bylo špatně od žaludku, jak jeho srdce bolestivě bušilo do hrudi.

Dredáč se posadil zpátky na postel, seděl naproti Billovi, který se posadil a natáhl se, aby zhasnul lampičku. V té tmě se každý zvuk zdál ještě hlasitější, Bill mohl slyšet svůj třesoucí se dech a polknutí, jak se snažil uklidnit.

Brzy si uvědomil, že se netřese nervozitou, ale očekáváním. On chtěl, aby ho Tom vošukal.
Zasténal, jak se jeho pulzující penis otřel o polštář, zatímco si na něj Tom vylezl.

„Jsi si jistý?“ Zamumlal Tom, sunul se ústy dolů po jeho těle. Kousl ho na hrudi a tvrdě ho políbil na podbřišku, ucítil na krku Billův tvrdý penis.

„Prosím,“ těžce vydechl, třel se penisem o Tomův ohryzek, jak se pohupoval nahoru a dolů.

Tom zavrčel, ucítil mravenčení v rozkroku, když položil ruku na druhý bok malého těla a líbal ho na kůži. Bill se svíjel slastí, když Tom jazykem obkroužil jeho bradavky. Každý nádech a sten jen víc Toma vzrušoval, byl už moc vydrážděný a těšil se, až bude uvnitř Billa.

Bill vzdychnul, chytil se rukama o rám postele, když si Tom v prstech protřel vodičku a přejel Billovi po zadku. Sledoval jeho obličej, když opatrně přejížděl prstem po jeho dírce a po spodní straně do něho zajel. Bill znovu vzdychnul, omotal nohy kolem Tomových boků, když do něho pronikl. Zasyčel, když zajel prstem hlouběji a přejel po citlivé kůži. Bill instinktivně sevřel svaly a Tom svraštil obočí, když vytáhl prst ven.

„Bille, prosím,“ řekl jemně Tom. Volnou rudou přitlačil jeho boky k posteli. „Musíš se uvolnit. Jestli chceš, abych to udělal.“

„Ne, chci to,“ našpulil pusu. Polknul, uklidnil se a kývnul na Toma, aby to zkusil znovu. Dredáč ho kousnul do krku, snažil se ho rozptýlit, když do něho znovu zasouval prst.

Tentokrát Bill svaly uvolnil a Tom do něho mohl dostat dva prsty.

„Oh, Tomi,“ Bill se propnul v zádech, z úst mu vyšel sten. „Co jsi to udělal? To bylo-“

„Tohle?“ Tom měl teď rty na Billově klíční kosti a znovu zkroutil prsty. Hrdě se culil, jak Bill zalapal po dechu a svíjel se. Kňučel, když si Tom uvnitř něho hrál – jeho tělo se víc a víc rozpalovalo a cítil, jako by se mu uvnitř zkroutily vnitřnosti. Ještě nikdy se mu tak v žaludku nechvělo a Bill byl za chvíli zcela uvolněný, vzdychal a chtěl víc.

„Tomi, už pojď do mě,“ zavzdychal. Tom používal prsty už tak dlouho, že si s ním jen hrál, dlouhou předehrou ho ale jen mučil. Ještě nikdy se necítil tak prázdný, jako by potřeboval být něčím zaplněný.

Tom políbil cestičku od kapky potu, která mu sjela po spánku. Byl pomalý, jeho pohyby byly blouznivé, líbilo se mu, jak se Bill změnil. Vždycky byl tak nevinný, a teď se choval jako děvka, jako jeho děvka.

„Otoč se,“ zlehka přikázal. Chytil mezi zuby piercing v jeho obočí a uslyšel hlasitý vzdech, když se Bill na posteli obrátil na břicho. Tom zápasil s balíčkem kondomu, musel ho roztrhnout zuby, jak se mu třásly ruce. Bručel, nandal si na sebe latex a rozkročil se nad ním. Bill pevně sevřel oči, chytil se polštářů, když se penisem skoro až bolestně třel proti měkké matraci.

Snažil se pravidelně dýchat, cítil se slabě, jako by měl každou chvíli omdlít. Ucítil mozolnatý pár rukou, jak mu zvedl boky a zasténal, když se špička Tomova penisu tlačila proti němu.

Bill byl tak vzrušený, že ani nemyslel na bolest, kterou by mohl cítit. Ale když se do něho tlačil velký penis, otevřel oči a vykřikl. Cítil, jako by se jeho tělo mělo roztrhnout.

„Oh, bože, Tome, oh,“ Bill se snažil popadnout dech. Tom svraštil čelo. Uvědomil si, že slova, která vycházejí z druhého muže, nejsou ze vzrušení. Začal se odtahovat, ale Bill rychle chytil jeho ruku, zaryl mu nehty do kůže. „Ne. Nepřestávej. Chci to, Tome, prosím.“

„Nechci ti ublížit,“ sklonil hlavu a líbal ho na krku. Bill rychle zavrtěl hlavou.

„Jen… buď opatrný, dobře?“

Tom si povzdechl, nervózně přikývl předtím, než z něho vyšel a znova přirazil. Po druhé už to bylo o něco lepší, když Bill uvolnil svaly. Pořád ho to bolelo, ale s každým dalším přírazem se bolest měnila ve slast, a ta se začala rozlévat do jeho těla.

Tom začal vášnivě přirážet do jeho ohebného těla, jeho vzrušení narůstalo, když Bill začal vydávat zvuky, které se daly očekávat. Už jen tyhle zvuky, byly lepší, než si kdy dovedl představit.

„Ah! Přímo tam, Tomi, ah… jo, jo, oh!“ vzdychal Bill. Jeho vzdechy byly tlumeny, jak měl hlavu zabořenou v polštáři. Ruce měl natažené před sebou, držel se čela postele, až mu zbělely ruce. Pokaždé, když do něho Tom vnikl, matrace nahlas zavrzala a praštila čelem o stěnu. Nejspíš tu zeď prorazí.

Tom právě prožíval nejlepší chvíli svého života. Vždycky miloval ženy, vždycky je rád šukal. Ale Bill byl jako žena a mnohem víc. Byl pěkný, půvabný, jemný, sladký a šukat ho bylo tak těsné. Jako panic dobře věděl, jak se hýbat. Sám se prohýbal, houpal boky dopředu a dozadu tak, jak do něho Tom přirážel. Tom ho hladově líbal po ramenou, líně vystrkoval jazyk, aby ho ochutnal. Billova kůže byla slaná a sladká a tak lahodná, Tom se cítil jako opilý. Jeho tělo se blížilo v tento večer k druhému vyvrcholení, byl tak natěšený, že už to skoro cítil.

Nehty škrábal do dřeva postele, jak se snažil držet. Tom horce vydechoval na jeho krk a rychle se pohyboval, ještě chvíli a udělá se. Bill byl z toho pocitu zcela mimo, jeho pohled zbledl a přísahal by, že kolem sebe viděl hvězdičky. Naposled zakřičel Tomovo jméno, nohy zamotal do polštářů, jak se bezmocně svíjel a jeho sperma se rozlilo po hedvábných polštářích.

Tom vykřikl, naposled tvrdě přirazil do toho krásného těla. Udělal se do něho a ještě v něm zůstal, funěl mu na kůži a objal ho. Bill spustil ruce z postele a nechal je nad hlavou. Ztěžka dýchal do polštáře, sotva si uvědomoval horký penis, který byl pořád v jeho zadku.

Když z něho Tom vyšel, Bill zasyčel a otočil se, sledoval Toma, jak se vedle něho posadil na polštář. Bill se sladce usmál, snažil se popadnout dech, pomalu natáhl ruku a položil dlaň na jeho břicho.

„Doprdele, Bille,“ ztěžka řekl Tom, otočil se na něho. Chytnul Billa a tvrdě ho políbil, sotva se trefil do jeho úst. „To bylo… sakra, to bylo…“ Přemýšlel, co by měl říct, ale jeho mysl byla pořád otupělá po potěšení a uspokojení. Místo toho se na Billa němě díval s rozpálenými tvářemi.

„Stály ty peníze za to?“ Ušklíbl se drze, přisunul se blíž a přehodil nohu přes Toma. Jejich těla byla stočená, perfektně do sebe zapadala.

„Vlastně si myslím, že padesát tisíc Euro má větší hodnotu, než jedno číslo,“ odpověděl Tom, otřel se nosem o Billův. Jeho ruka se už zase posouvala, miloval, jak se Bill stydlivě začervenal, jako by byl pořád panic. Tom se nadmul pýchou, když si uvědomil, že mu Bill dal své tělo, svou nevinnost, sebe celého.

„Oh? Tak dobře, pane. Nechci vás zdržovat od toho, abyste za své peníze dostal vše, co můžete,“ zachichotal se. Přetočil se s Tomem na záda.

Jak ho líbal na hrudi, poprvé v životě byl rád, že se zúčastnil charitativní akce. Koneckonců, si koupil tu nejlepší cenu ze všech.

autor: Buyyouadrank
překlad: Viky
betaread: Janule

19 thoughts on “The Matchmaker 11.

  1. Oh bože! Tak dokonale napsaný, tak intenzivní a všechno kolem… můžu jen lapat po dechu jako Bill! ♥ Prosím, prosím, ať je další středa ^^

  2. Myslím, že k tomuto dílu není co dodat. Tahle povídka mě zajímá pořád víc a víc. Jsem zvědavá, jak se bude chovat ta bloncka a Tomova máma. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

  3. Nádherný :). Autorka je jistě Pani spisovatelka, protože já bych mohla dělat cokoliv na světě a nikdy by se mi to nepovedlo takhle do detailů popsat :). Nádhera…

  4. Tak tohle mě absolutně dostalo, od začátku až po konec perfektní práce, není nic, co by se mi na tomto dílu – a na celé povídce – nelíbilo. Dobře popsaný, bezchybný, nemám co víc k tomu napsat… Myslím, že Tom své koupené rande bude využívat celý zbytek noci i další den, o tom není pochyb ♥ Ale opravdu, opravdu jsem zvědavá, až se od incidentu na té akci setká se svojí matkou, to bude ještě zajímavé. Těším se na další středu a na pokračování, povídka se mi moc líbí ♥

  5. Úžasný díl! Ale setkání s matkou, to bude teprve něco. Bych se nedivila, kdyby se jim najednou objevila v tom pokoji 😀

  6. Mmmm :). Povedený díl. Myslím, že noc bude ještě zajimá :). Tom nejspíš, ale bude mít velký problém a Bill s ním. Tomova máma, by měla být rada, za to že  už se chce třeba konečně usadit :). Ale ona vlastně chce ty vnoučata. A ta blonďatá je přece daleko užasnější, než nějakej Bill.

  7. no do prdele……to je dost nebezpecny tohle cist v praci. Kruci. To bylo tak zhavy a nezny zaroven. proste dokonalost. Jen se vazne bojim komplikaci. Mam proste pocit ze Tom Billa podvede se Sabrinou. Asi ne uplne vedomě, ale ty dve carodejnice (Sabrina a Simone) to urcite nejak naraficej. Nejlepe tak aby to Bill dostal pod nos jeste za cerstva.

  8. Ja som totálne mimo, len… ďakujem za túto poviedku a nevadí, že mám poslintanú klávesnicu…bolo to… ach… skvelé je slabé slovo.

  9. Wow, to je teda super noc :D… Som rada, že si Tom Billa nedal zobrať nejakým iným chlapom 🙂 ja osobne by som za Billa aj za Toma dala celý svoj majetok 😀 ale nie, zase to nepreháňajme, či? :D… Milujem tento príbeh! Je proste super 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics