Just my boy 18.

autor: Rachel

Punishment

Jeho pohled se naposled, zálibně pokochal spoutaným milencem a odtrhl se od něj, zamířil jinam. K malé kruhové posteli, k níž právě přistoupil. Bylo zde ještě něco, co dosud nepoužil.

Třetí věc, položená v drahé, hebké látce, čekající jen na něj.

Pousmál se, přistoupil ještě blíž a vědomě se otočil zády k mladíkovi, pomalu vzal do rukou svoji nejmilovanější hračku, pro niž měl slabost. Jediný ze tří předmětů, jenž nenáležel jeho chlapci. Měl patřit jen jemu.

Dlouhý, středně velký vibrátor z růžové gumy. Erotická pomůcka, jíž si oblíbil ze všech nejvíc. Byl tady pokaždé, když jej chtěl, v těch chvílích, kdy měl chuť si hrát. Jen jedním z jeho velké, obsáhlé sbírky.

Uchopil jej do dlaní a otočil se, pomalu se posadil na okraj postele. Lehce přivřel víčka a smyslně pootevřel rty, nechal svůj jazyk vyklouznout, špičkou důrazně, líně obkroužil umělý žalud. Jeho hladová ústa si žádala víc, vsála jej do svého horka, dovolila mu zajíždět hlouběji a hlouběji. Olizoval jej, jako by byla věc v jeho rukou opravdovým mužstvím, tak dlouho, dokud nebyl dostatečně vlhký a připravený.

Trvalo jen krátkou chvíli, než po něm zakmital jazykem, naposled jej vsál, osvobodil jej ze zajetí svých úst. Posunul se na posteli víc dozadu a pohodlně se na ni položil, nadzvednul se na jednom loktu, zatímco jeho druhá ruka, svírající robertka, zamířila jinam, k místu, kam měl patřit.

Uvelebil se na jednom z malých polštářků, nestydatě roztáhl nohy od sebe a krčíc je v kolenou, tiše vydechl, téměř neslyšně zasténal, když se umělý žalud poprvé, lehce otřel o jeho vstup.

Pevně semknul rty a více natočil hlavu na stranu, již nevnímal bolest z okovů, jež sužovala jeho bolavá zápěstí. Nemohl odtrhnout oči od podívané, jež se mu sama nabízela, i kdyby tisíckrát chtěl. Zrcadla stála za každým pohledem jeho těkavých, plachých očí, odhalovala mu obraz dráždícího se muže ze všech úhlů, kamkoli, kam se jen podíval. Nebylo před ním úniku, jeho odraz byl všude, na stropě, na stěnách, nechyběl na žádné ze čtyř mohutných zdí, na žádném z tisíce zrcadel kolem.

Nikdy nic takového neviděl. Nedokázal pomyslet na to, co všechno by se s tím jemu neznámým předmětem smělo provádět, ani tehdy, když jej před malou chvílí poprvé spatřil, ležící v hebkém saténu. S každým dalším pohledem na svého pána začínal chápat, již věděl, co mu až nápadně připomínal. Vypadal jako velké, ztopořené mužství. To, k čemu měl jeho pánovi sloužit, spatřoval teď před svýma očima.
Pozoroval jeho počínání téměř bez mrknutí oka, umělý penis, jenž pomalu zajížděl stále hlouběji, roztahoval jinak úzký vstup do mladíkova těla. Každá buňka uvnitř něj se začínala probouzet, cítil ten povědomý, příjemný pocit, jenž se mu s pohledem na vzrušení a chtíč, vepsaný ve tváři jeho pána, pomalu rozléval jeho dosud klidným tělem.

Nebo za to snad mohla vůně, smyslně dráždící jeho čichové buňky? Byla všude kolem něj, tak vášnivá a silná, jako malé, vznášející se afrodiziakum, jejž nemohl vidět, jen cítit. Mohlo jej snad něco tak prostého vzrušit?

Přerývaně vydechl a roztáhl nohy ještě víc, nadzvedl se a opět klesl zpět do polštářků. Vibrátor kousek po kousku mizel v jeho vstupu a opět se dostával ven, jeho tělo si zvykalo na nemalé rozměry hříšné hračky. Vytáhnul jej a uvolnil se, silněji zajel dovnitř, mohl cítit, jak prudce narazil na jeho prostatu.

„Tome!“

Táhlý, hlasitý sten se vylinul z jeho pootevřených rtů, naplnil celou místnost ozvěnou. Přivíral víčka a tiše šeptal jeho jméno, užíval si tu nekonečnou slast, jíž mu robertek uvnitř něj způsoboval. Nestyděl se za své představy, jež naplnily jeho hříšnou mysl, každá z nich v sobě nesla malý obraz mladíka, toho plachého kolouška, jenž byl pro něj již od začátku tím největším dráždidlem, lákadlem, jež si přál ochutnat. On sám byl tím největším afrodiziakem, jež jej pokaždé dokázalo svést k hříšným myšlenkám, k těm nemravným činům, jež s ním prováděl.

Přivřel víčka a nechal vibrátor zajet co nejhlouběji, tiché, přesto důrazné zacinkání řetězů jeho činnost přerušilo, jeho představy zmizely s tím jednoduchým zvukem, jenž v okamžení zabil ticho v celé místnosti.

Naklonil se, krátce pohlédl na nahé, spoutané tělo, neklidně ležící jen kousek od něj, vědomě se zastavil pohledem na probouzejícím se klíně. Zřetelně viděl, jak se jeho penis napjal, přímo ztopořil před chtivým pohledem jeho očí. Zasloužil si větší pozornost, žádal si o ni svou velikostí a narůstající tvrdostí.

Nadzvednul se, opatrně vytáhl robertka ze svých útrob. Překulil se do kleku a pomalu, líně se svezl z postele, jeho kroky si samy našly cestu k mladíkovi.

Jeho pohled utkvěl na vzrušeném, nateklém mužství, vyvolal na jeho rtech malý, spokojený úsměv. Měl jej přesně tam, kde jej chtěl mít již od začátku – vzrušeného, nadrženého, zoufale prosícího o jediný jeho dotek, jenž měl uvolnit to bolestivé, stahující pnutí v jeho neklidném klíně. Feromony, jimiž byla místnost prosycena, působily rychle a silně, stejně jako jeho malé, erotické číslo. Důsledek pozorování se již zřetelně zračil v chlapcově klíně, získal si pozornost muže, stojícího před ním.

Přistoupil blíž, sám se pohladil po svém údu, dráždil jej pohled na uvězněného, vzrušeného milence. Dosedl na postel, jeho tváří prolétl úsměv, jakmile se sehnul, jazykem lehce slíznul vlhkost z chlapcova žaludu, dal si záležet, aby se jeho piercing jen nepatrně otřel o narůžovělý vrcholek. Tiché zasténání, škubnutí a hlasitější zařinčení okovů mu byly odezvou, odměnou za jeho malé, dráždivé gesto.
Opustil jeho penis a vzhlédnul, setkal se s pohledem dvou čokoládových očí, jež na něj pohlížely. Nahrbil se, po čtyřech se doplazil jako kočka až k němu. Jeho pohled se stále vpíjel do chlapcova, neuhnul, ani když se na něj obkročmo posadil, cítil jeho tvrdý úd, jenž narážel do jeho zadečku, snažil se o něj třít. Pousmál se a opětoval mu uhrančivý pohled, jeho ruka si sama našla cestu do jeho klína.

Palcem silněji promnul žalud, přejel po celé délce a stisknul u kořene, mohl cítit, jak pod jeho dotekem ztvrdnul, reagoval na vzrušení, jež začínalo prostupovat jeho tělem, stoupalo a rostlo s každým pohledem na chlapce pod ním. Uchopil jej do dlaně a začal pohybovat, táhlými pohyby přejížděl od kořene k žaludu a dolů.

Nezáleželo na zrcadlech před ním, jež mu sama odhalovala jeho počínání, ani na chlapci, jehož pohled jej provázel. Sám si dělal dobře, honil ho přímo před jeho očima, jeho stud neexistoval. Věděl, čím jej nabudit, masturbace, jíž byl jeho milenec nucen přihlížet, byla jen dalším z dráždidel, jež se tento večer rozhodl použít. Stačila jen malá chvilka, několik vteřin a…

Esovitě se prohnul v zádech, z jeho rtů unikl vzrušený sten, jakmile vlna slasti a prvního uvolnění projela jeho tělem. Na pohled plné, sladce růžové rty byly tím prvním, co zasáhl, když z jeho penisu vyrazila bílá tekutina. Skrápěla chlapcovu tvář, dopadala v pravidelných výstřicích na jeho mužnou, obnaženou hruď. Tiše vydechl a lehce si skousl ret, pohyboval rukou ve svém klíně, dokud poslední kapky spermatu nedopadly na nahé tělo chlapce, svíjející se pod ním.

Jeho tváří prolétl úsměv z dobrého uspokojení, chvíli jen nehnutě pozoroval chlapce pod sebou, užíval si pohledu na nevinnou, jemnou tvář, na níž zasychaly kapky jeho semene. Pomalu se nadzvedl, posunul se blíž k jeho obličeji a uchopil svůj povadající penis do dlaně, vlhkým žaludem přejel po linii jeho rtů, zanechal na nich to poslední z jeho vyvrcholení.

Přivřel víčka a zvědavě, pomalu si promnul rty, ochutnal na malý okamžik jeho semeno. Nebylo to odporné, ani lahodné ne, chuť, jež právě spočívala na jeho jazyku, se nedala přirovnat k ničemu, co znal. Nic podobné chuti ještě nikdy neokusil. Alespoň do této chvíle.

„Chutnalo ti to?“

Tichý, milý hlas jen krátce zašeptal do jeho ucha, i přesto v něm však směl rozpoznat vábivý podtón, to, čím jej k sobě lákal ještě před chvílí, chytal jej do své pasti, aby jej mohl lehce připoutat k posteli.

Pootočil tvář, setkal se s pohledem očí, jež na něj pohlížely. Ležel vedle něj, trpělivě vyčkával jeho odpověď.

„Ano.“

„Víš, proč jsem si tam na posteli hrál s robertkem?“ zašeptal do jeho ucha, jeho horký dech se otřel o chlapcovu nahou pokožku, na níž se v okamžení objevila husí kůže.

Mlčky zavrtěl hlavou, tiše očekával odpověď, jíž neznal.

„Abych byl dostatečně roztažený, připravený pro tebe,“ odpověděl, ani na okamžik nespustil pohled z jeho tváře.

„Víš, proč tě tu stále držím?“ zeptal se, vědomě mu tak položil další ze svých dotěrných otázek, bříška jeho chladných, studených prstů lehce, dráždivě přejížděla po horké pokožce na mladíkově hrudi, na jeho rtech začínal pohrávat nepěkný úšklebek. Věděl, že jeho otázka zůstane nezodpovězenou, nikdo na ni neznal odpověď, pouze on. Mlčení a krátké zavrtění hlavou bylo to jediné, co očekával.

„Abys byl divoký a neklidný,“ jeho úsměv se rozšířil, jakmile vyřkl odpověď, jeho tvář teď přímo zářila jakýmsi neznámým potěšením, jež v něm převládalo. Pohledem sjel jeho mužnou hruď, jeho pozornost upoutal malý, zlatý klíček, jejž na ni onoho času položil.

„A víš, co se stane, až tě tento klíček vysvobodí z pout?“ zamrouskal tenkým, podlézavým hláskem, jeho rty se téměř otíraly o chlapcovo ucho, jako by jej mohl slyšet snad někdo druhý.

Štíhlé prsty uchopily drobný klíček, lehce s ním přejížděly po rýsujících se svalech, krátily mu čekání na odpověď, jíž se mu nedostávalo.

„Tak víš to nebo ne?“ prskl hrubě, miloučký tón se z jeho hlasu na okamžik vytratil. Prsty vědomě přitlačil na tupé ostří klíčku, zanechal na snědé kůži rudé šrámy.

„Ne.“

Tichá, nesmělá odpověď přerušila jeho činnost, vrátila na jeho rty úsměv. Tak, jak to chtěl.

Přisunul se co nejblíže k nahému, vzrušenému tělu, s úsměvem se sklonil k jeho uchu.

„Půjdeš a ojedeš mě jako děvku. Pěkně tvrdě, rozumíš?“ zavrněl jako koťátko, rty se chtivě otřel o jeho ušní lalůček, než jej vsál, cítil lehce strnulé pokývání hlavou vedle sebe. Nebylo tu nic, co by mu mohlo zabránit v jeho počínání.

Rty opustil ušní lalůček, jeho jazyk se přesunul na citlivé místečko pod ním, mohl slyšet prudké zařinčení okovů, vzrušený sten, jenž se k němu dolinul. Znal jeho erotogenní zóny až příliš dobře, jeho jazyk si razil vlhkou cestičku k jeho krku, narážel na některé z nich. Jeho chtivé rty se pootevřely, hladově se přisály na hebkou kůži na chlapcově krku.

Dráždil ji a skousával mezi zuby, horkost jeho jazyka ji lehce ošetřovala, dělala tak drobnou bolest snesitelnější. Nemuselo to trvat dlouho a on se odtáhl, v jeho očích se zablesklo, jak pohlédl na důsledek své práce, zálibně si prohlížel nevzhlednou, zarudlou skvrnu, již svým pečlivým sáním a kousáním vytvořil.

Takhle to mělo být. Patřil jen jemu a nikomu jinému, každý to měl poznat, každý měl vidět, že na něj již nemá nárok. Nikdo, jen on.

Znova se sklonil, pokračoval ve své práci tak dlouho, dokud jeho laní krk nebyl pokryt dlouhým řetězem tmavých skvrn. Povědomě sjížděl níž a níž na jeho hruď, ke dvěma bradavkám, k nimž se jeho rty dychtivě přisály. Střídavě je olizoval, kmital jazykem a žhavě olíbával tak dlouho, dokud nebyly dostatečně tvrdé.

Uvelebil se na chlapcově těle a pohrával si s nimi, nohou svádivě sjel do jeho značně ztvrdlého rozkroku, nevnímal důrazné, prosebné cinkání pout, jež se k němu seshora donášelo.

Byl to trest. Trest, o kterém mluvil ještě před chvílí, jenž si zasloužil. Mučení, o němž nevěděl, zda někdy skončí. Nebylo zde ničeho, co by mu mohlo pomoci, nic, čím by se dalo jeho potrestání zmírnit.

Pouta se jen hrubě vysmívala jeho pokusům utéci z nich, jejich ostří se bolestivě zařezávalo do jeho rukou, nemilosrdně jej tak ztrestalo pokaždé, jakmile se jen zkusil pohnout, osvobodit ruce ze zajetí okovů. Čím víc se o to snažil, tím to bylo horší. Jeho tělo se dokázalo vzepnout, avšak vydržet jen pár vteřin, než se bezmocně svezlo do měkkých, nadýchaných polštářků.

Již mu nezáleželo na tom, jak dlouho bude uvězněný v poutech, jak dlouho jej bude jeho pán mučit, pohrávat si s ním, jak dlouho ještě bude trvat, než se odsud dostane. Zůstal by tu i do konce života, jen pro ten doušek uspokojení, jež mu bylo neustále odpíráno. Na ničem jiném mu již nezáleželo, přál si jen uvolnění, jen zbavit se toho tlaku dole, jenž jej činil stále nevrlejším.
Cítil jej stále zřetelněji, spodní polovina jeho těla brněla. Neukojený chtíč silně proplouval jeho tělem, burcoval uvnitř něj, byl jen malým krůčkem k explozi, jenž jej nutil se vzpírat, bojovat v nerovném boji s ostrými, pevnými okovy, z nějž nikdy nemohl vzejít jako vítěz.

Jeho penis bolel, špička jeho vrcholku se leskla prvními kapkami touhy. Stačilo jen tak málo… avšak trestem za jeho prohřešek bylo čekat, odolávat silnému náporu vzrušení, jenž jej dráždil stejně jako jeho pán. Nevěděl, kdy to celé skončí.

Naposled jazykem obkroužil jeho bradavku a nadzvedl se, prsty zajel pod jeden z malých polštářků kolem nich. Roztrhl malý balíček, štíhlými prsty elegantně vytáhl jeho obsah a přebytečný obal odhodil stranou, nasadil čepičku na ztopořený penis jeho trestance. Pečlivě po ní přejel prsty a vrátil se zpět, spokojeně se pousmál, jakmile nahmatal zlatý klíček, sklonil se k mladíkovu uchu.

„Než budeš, ošoustej mi pusinku, ano?“ zašvitořil, dlouhým nehtem přejel po jeho líci.

Otočil se k poutům, podvakrát otočil klíčkem v zámku, nechal chlapcovy bezvládné, bolavé ruce spadnout do jeho klína. Odhodil klíček, popošel ke druhé, menší posteli, položil se na ni a překulil se do kleku, lacině roztáhl nohy od sebe a vyšpulil zadeček, pohodil hlavou.

„Pojď si pro mě,“ pohlédl na mladíka, stále ležícího vedle něj, jazykem si svůdně přejel po rtech, čekal na jeho divokost a tvrdost.

Nečekal, nezaváhal ani na okamžik. Vstal, poodešel k jeho posteli a poklekl si za něj, jeho víčka se přivřela pod návalem slasti, jakmile jeho žalud pronikl do hříšně úzkého vstupu.

Ztratili zábrany. Oba dva. Jejich steny, hlasité výkřiky se splétaly do sebe, naplňovaly celou místnost stejně, jako jejich obraz všechna zrcadla. Žili jen tímto okamžikem, nebyl důvod k sebeovládání. Jejich těla jednala sama za sebe.

„Oh, jo, mrdej mě, víc!“

Vzrušený výkřik vyklouznul z jeho hrdla, dolinul se k chlapci, jenž poslechl, zrychlil své pohyby, silně narážel na jeho prostatu.

Dlouze zasténal, zavlnil se v bocích, chtivě zadeček vyšpulil ještě víc. Přesně tak to chtěl, tvrdě a nelítostně. Kdykoli se podíval před sebe, spatřoval v odrazu zrcadla tvář svého milence, poznamenanou vzrušením, jeho víčka, jež přivíral pod náporem slasti, rty, z nichž vycházel jeden sten za druhým. Kdykoli natočil hlavu na stranu, zrcadla mu odhalovala tvrdý, ztopořený penis, přirážející do jeho úzkého těla, dlaň, jež putovala v jeho klíně, jezdila nahoru a dolů po jeho mužství. Tak, jak si to přál.

Pohyboval se pánví v pravidelných rytmech, úplně ztratil hlavu pro jedinou chvíli toho blaženého pocitu, jež se stále více blížila. Dlaní pevně svíral úzký bok, tou druhou pohyboval v klíně svého pána, do té doby, než ji naplnila teplá, lepkavá tekutina. Proudila z penisu, škubajícího se v jeho ruce, stékala po jeho prstech, avšak nebyl schopen vnímat nic z toho. Jeho chvíle se blížila, cítil to. Přirážel do zmítajícího se těla pod sebou, rychle a tvrdě, vzrušení, ten chtíč, jenž jej opanoval, byl až příliš velký na to, aby jej směl ovládat.

Rychle z něj vyklouzl a sundal si kondom, pohonil jej u kořene, než zajel do jeho připravených úst. Špinavou rukou od jeho semene zajel do půvabné, černé vlny, sám přirážel do toho mučivého horka. Věděl, že bude, zbývalo jen pár posledních vteřin…

Odtáhl se od něj, nastavil svoji tvář a pootevřel rty, cítil, jak na jeho obličej začaly dopadat první kapky semene. Nechal si nastříkat do úst, pomalu obtočil prsty kolem kořene a znova vsál žalud mezi své rty, jeho vrchol byl až příliš bouřlivý na to, aby spolykal vše. Sperma vytékalo z koutků jeho úst, stékalo po jeho rtech a bradě dolů, až na rudý satén pod nimi.

Dlaněmi objal jeho boky a slastně zamručel, připlazil se k němu blíž, jeho oteklé rty se chtivě natahovaly po lesknoucím se žaludu, slíbávaly vlhkost z jeho vrcholku. Jazykem jej zlehka pohladil, krátce pohlédl na zrcadlo vedle něj a přivřel víčka.

Opravdu vypadal jako malá kurvička, která právě vykouřila svému pasákovi. Jak moc se mu ten pohled zamlouval.

„Dnes už je konec. Smíš jít,“ odtáhnul se od něj, dal mu tak svolení k odchodu. Bylo po všem.

Natáhnul se na posteli a pohodlně se uvelebil v moři malých, hebkých polštářků, pozoroval siluetu chlapce, jenž se jen kousek od něj začínal oblékat. Pomalu sjel rukou do klína a pohladil se po penisu, na jeho tváři se usídlil malý, na výsost spokojený úsměv.

Věděl, že si jej ponechá déle než ty ostatní. Déle, než kohokoli před ním. Jen tak jej ze svých spárů nepustí.

autor: Rachel
betaread: Janule

8 thoughts on “Just my boy 18.

  1. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffff! Rachel ty mě normálně zabiješ! A to doslova a do písmene. Bylo to prostě něco kurevsky žhavě dokonalýho! Myslela jsem si tedy, že to bude naopak a vibrátor tam je pro Toma. Ale teda, hned, jak tam byla věta o tom, že je to pro Billa, přesně jsem věděla, co chystá a trefila jsem se. Chtěl Toma vydráždit.

    No dneska byli fakt oba, jak zvířata a nechali se vést jenom svými pudy. Připomnělo mi to písničku Human Connect To Human×DD A to, jak si zase Bill pohrál se slovíčky, to byl nářez!! No to je ostatně vždy;-) A ty jeho otázky, jak celou dobu Tom vždycky jenom zavrtěl hlavou a Bill se naštval a prskal tam na něj, jestli ví nebo ne u té poslední otázky×DD tak má si to ujasnit, chudáka Toma který neví z keré do keré tam traumatizuje. Nejdřív, že teda má vrtět hlavou a potom chce, aby odpovídal slovně×DD má si rozmyslet co chce×DD No ale řeknu ti, myslela jsem na to tvoje úsilí, cos do toho dala, až jsem se při tom čtení zapotila to doslova!!

    Tohle se ti povedlo, je to mega bombový a bylo to krásně dlouhý. A teď jsem hodně hodně zvědavá na Tomovy myšlenky po téhle akci, jestli vůbec nějaké budou, taky, co doma řekne mámě na ty cucfleky, protože si určitě všimne, když mu jimi Bill ozdobil celý krk. Ještě, aby si tak začala myslet, že Tom někoho má. Pak takové: "Tak Tome, doveď ukázat tu svoji slečnu."×DD To by se asi chudák máma pěkně divila×D A taky se těším, až bude znovu ve firmě a Georg se s ním bude pokoušet znovu mluvit, aby třeba šli spolu po cestě domů, jak se domluvili. To chci vidět, jak se mu Toman vymluví nebo se mu bude stále vymlouvat. No jdu si to asi přečíst ještě jednou, bylo to vážně skvělé *palec nahoru*

  2. Oh můj bože Rachel…to je..ty vole..no nemám slov 😮 četla jsem to s pusou otevřenou..to je tak..žhavý =D Ty vado, myslela jsem že Bill Toma potrestá trochu jinak ale naštěstí to bylo ,,jen,, tohle..a bylo to zatraceně sexy =D A to byl nejspíš jenom začátek..Bill ho žere čím dál tím víc, takže počítám s tím že bude na Toma čím dál tím tvrdější, tvrdější a bude mu zakazovat se na ostatní jenom podívat..
    Rachel, ty jsi prostě bohyně =)

  3. přidávám se i se svým uuuuuuufffff, protože jsem si na konci opravdu oddechla. 😀 tohle byla síla! wow.
    myslím, že jsem celou dobu čtení snad ani nemrkla, protože by se mi jinak ztratil ten nejdráždivější obrázek Toma a Billa, který se ti povedl tak báječně vykreslit. 🙂 skoro jsem si taky začala myslet, že tenhle díl snad nebude mít nikdy konec a jak Tom, tak všechny čtenářky téhle úžasné povídky, budou do nepříčetnosti mučené dál a dál. 🙂
    jsem nadšená. z příběhu, z tvého talentu..ale to ti určitě píšu furt ne? 😀 ještě jednou wow, protože jsi v tomhle vážně mistr. 🙂

  4. Snažila jsem se vymyslet něco originálního, čím bych pochválila, to, co jsem právě dočetla a co mi totálně vzalo dech, ale nic tak originálního, aby to vyjádřilo všechny moje pocity, jsem prostě nevymyslela. Já se vážně snažím, ale myslím, že slova mi na tohle absolutně nestačí, protože tohle bylo tak…tak… sakra, já ani nevím, jak to mám popsat, protože… no prostě nemám slov…
    no jako, zase jsi mě totálně dostala, nestačily ubrousky na monitor… Měla jsem ho orosenej jak svině xDD Ale bylo to opět dokonalý, prostě ty to tak rozepíšeš.. Musím se přiznat, že chvílema mám problém poznat, kdo je kdo, ale pak se objeví něco, co mě to zase vrátí do normálu..:) ale prostě Bill jako šukací panenka pro Toma kolouška.. ty fakt máš nápady, až z toho jde hlava kolem…
    No, co říct ještě? Bylo to zase perfektní, jsem z toho totálně odvařená a budu se zas těšit na další díly! Tohle je prostě povídka eňo ňuňo..<3 já to fakt žeru…:)

  5. No tak mám psát komentář nebo na sebe otevřít okno :)))
    Kdo koho si tady omotává kolem prstu, Tom má bod a ten trest snesl docela dobře 🙂

  6. Bill si to jednoznacne uzil a Tom jakbysmet. Jenom me vzdycky dorazi to, jak Toma Bill po kazde akci hned vyexpeduje ven… ani mu chudakovi nedopreje, aby si odpocinul, dal posexovni cigaro a treba nejaky ten napoj na obcerstveni, aby se vzpruzil, nez ho zase zacne hryzat svedomi, normalne ho vzdy vyklopi standopere na ulici jako levnou devku… slusnemu chovani vas nikdo nenaucil pane nadrzeny? :-DDD
    Dik za dalsi dil… prituhuje, prituhuje. Bill si ho uz chce ponechat dyl, zeby okouzleni Tomem zacalo pusobit?

  7. Tak veľmi som sa o Toma bála 🙂 a som rada, že som nemusela. Bill je fajn, keď sa jedná o sex. Je dokonalý. A snáď sa už pomaly roztápa to jeho studené srdiečko.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics