Immortality? 6. (1/2)

autor: Doris & Ivetka
Billovo srdce tlouklo jako o život. Jako by to snad měla být poslední chvíle s Tomem. Pevně chytil Toma za krkem a stáhl ho na sebe. Umíral z těch polibků. Dral si jazykem cestu do Tomových úst a vrněl blahem, když mu bráška vyplnil jeho touhy.
„Měl jsem to říct dřív.“ Zakňučel Bill a nechtěl se vzdát Tomových úst docela. Tomovy polibky jako by mu vlévaly život do žil.
„Řekl jsi to, kdy jsi uznal za vhodné. Počkal bych si na ty slova klidně celý život.“ Ubezpečil ho Tom a pohladil bratrův bok. Bill se zatetelil blahem.
„Nezmění se nic, že ne? Teď když jsem to řekl.“ Odtáhl se od Toma a zkoumavě se na něj díval. Nehtama ho lehce škrabal na zátylku. Tom se usmál a nosem se otřel o Billův.
„Změní se všechno, kocourku. Jen k tomu lepšímu a krásnějšímu.“ Byl o tom přesvědčený. Věděl, že ho Bill miluje, ale proč by na něj naléhal? O to krásněji mu to teď znělo, když to Bill vyslovil čistě z pocitu potřeby. Kdy nad tím nepřemýšlel.
„Nakonec jsem rád, že jsme do tohohle tvého výmyslu šli. Myslím, že jsme pochopili to, co jsme pochopit měli.“ Usmál se Tom, naposledy Billa políbil a zvedl se z něj. Bill se zamotal do peřiny a jen na něj oddaně koukal. Štěněčí pohled ho očividně provází celý život. „Jen klidně lež, já ti dojdu udělat něco dobrého k snídani, ano?“ usmál se Tom na svého brášku a pomalu se vydal k odchodu.
„Když tak něco lehčího. Ta srna, nebo co jsi to včera ulovil, mi moc nesedla…“ zasmál se Bill a zavrtal se do peřiny ještě víc. Tom jen kývnul na souhlas a odešel.
Po pár minutách se vrátil do pokoje s obloženým talířem. Měl tam jen zeleninu, sýr a pečivo, když chtěl něco lehkého. Bill ležel zabalený v Tomově peřině, měl ji až u nosu a prstíky si ji přidržoval u sebe. Jako by nechtěl, aby mu ji někdo bral. Měl zavřené oči, vypadalo to, že znovu usnul. Tom tiše položil talíř na psací stůl a tiše k Billovi došel. Sednul si vedle něj a nahnul se nad něj. Odhrnul mu pár vlásků z obličeje a začal ho ve vlasech konečky prstů něžně šimrat. Byl tak nevinný, tak zranitelný, úžasný… Tom ho jen tiše sledoval, nemohl se nabažit toho, jak krásné stvoření mu spinká v posteli… Tom Billa něžně pohladil hřbetem ukazováčku po nosánku a na jeho špičku mu dal tu nejdrobnější pusinku, co mohl. Pak se o jeho nos začal něžně otírat tím svým.
„Princátko moje… vstávej… máš tu hotovou snídani…“ šeptal tiše Tom.
„Ale já přece nespím…“ usmál se Bill a pomalu otevřel oči. Sladce se na brášku usmál.

O_o
„Hele…? Víš, nad čím jsem přemýšlel…? Že jako jestli se dneska máme měnit v lidi a jestli to bude vždycky tak, že jeden z nás bude samička a druhý samec, tak jako to mám být dneska holka? Jen u koní jsem si nevšimnul, jestli je jeden z nás kobyla nebo ne…“ zamračil se Tom.
Bill se na Toma podíval a začal se nahlas smát… „Hm… tak to jsem teda vážně zvědavý…“ zavrtěl hlavou.
„Páni, jestli budu holka, musím zkusit, jaký je sex v ženském těle… uděláš to pro mě, prosíííím?“ vyjeknul Tom a kleknul si před Billa na všechny čtyři a začal vrtět zadkem, jako by snad chtěl vrtět ocáskem.
Bill nahnul trošku hlavu a Tomův zadek si důkladně prohlédl. „Myslím, že v tobě kus čokla zůstal… a hlavně ty pobouřený hormony…“ zasmál se Bill a do Toma něžně strčil. „Já to ale myslím vážně. Mě by to fakt zajímalo, co holky cítěj.“ Tom byl jak odvázaný ze řetězu. A kdo jiný by mu mohl jeho přání vyplnit než Bill?
„Vážně se zeseru smíchy, jestli budeš mít zrovna období menstruace. To si asi moc neužiješ.“ Zakroutil nad ním Bill hlavou. Upřímně si nedokázal představit svého bratra jako babu. Zrovna jeho, pane bože. Musela by to být pěkně zkažená holka. Ale rozhodl se to nechat na osudu. Doteď mělo všechno nějaký smysl, takže jistě i tohle.
„Nestraš. Já doufám, že budu sexy kočka a že na mě budeš celý den pěkně nadržený.“ Zlomyslně se usmál Tom a parodoval dívku plazící se před Billem.
„Tak to těžko.“ Zakroutil Bill hlavou. Takhle se mu Tom docela zamlouval.
„Proč?“ Zarazil se Tom. Jeho bráška by po něm snad netoužil? Bill se sklonil a něžně Toma políbil na rty.
„Protože jsem gay.“
O_O
Jako první se ráno probudil Tom. Na svém večerním přídělu čaje si moc nepochutnal, a teď ho dokonce cítil v žaludku. Posadil se a strnul. Přes rameno mu spadlo několik tenoučkých černých copánků, které rozhodně nebyly pletené v pánském stylu, na rukách měl dlouhé nehty a pod tričkem se mu dmula ňadra, která rozhodně nikdy nevlastnil.
„Kurva.“ Vydechl a doslova se vyřítil z postele k šatní skříni se zrcadlem. Potřeboval se vidět. Byl fakt holka. A byl kurevsky sexy holka. Otočil se přes rameno, aby kouknul na Billa. Žádná změna na něm vidět nebyla. Tom nervózně přešlápnul a ještě se na sebe pro jistotu podíval do zrcadla. Trošku se usmál, tohle se mu líbilo a menstruaci podle jeho zjištění neměl. Bylo mu vážně skvěle. Pomalu došel k Billovi a kleknul si nad něj. Mazlivě se nosem otřel o ten jeho a sladce se usmál.
Bill pomalu rozlepil oči od sebe. Chvíli se usmíval, ale pak, když se podíval pořádně, zvážněl a neznámou dívku od sebe odstrčil pryč.
„Heeej, co děláš, bráško? To jsem já, Tom…“ usmál se Tom. Měl dokonce holčičí hlas.
„Co… cože? Tome…?“ zakoktal hned Bill a pomalu se posadil. Chvíli si Toma prohlížel, shledával v něm jistou podobu, to ano, ale… měl tak pěkné ženské tělo.
„Líbím se ti takhle…?“ pomalu si stoupnul a ukázal se Billovi v saténové noční košilce.
„No já… jo, jsi hezký, sluší ti to… ale jsi holka…“ zasmál se Bill.
„No… jo… jsem holka, ale musím uznat, že pěkná a tobě se taky líbím a budu tě dneska celý den prokovat, dokud mě něčím pořádně nezkrotíš…“ pousmál se Tom a spokojeně zavrtěl prdelkou.
„A jak bys chtěl krotit…?“ řekl překvapeně Bill a promnul si rozespalý obličej.
„No já nevím, jakkoliv…“ pousmál se Tom a došel si vedle do koupelny, napojené na ložnici, ve které byli, udělat ranní hygienu. Byl tam asi 20 minut, než se vrátil.
Bill rozespale ležel na posteli a sledoval ho. „Jsi fakt horší, jak ženská…“ zakroutil Bill hlavou.
„Jenže já teď jsem ženská, Billy…“ pousmál se Tom a chytil se palci za ramínka té volné saténové košilky a nechal ji spadnout až ke svým kotníkům.
Bill na něj zůstal zaraženě civět. Měl pootevřené rty, snad ani nemrkal, jak si Toma prohlížel.
„No já… máš hezká prsa…“ kývnul uznale.
„Vážně…? A co ještě?“ zachichotal se Tom a pomalu se začal otáčet.
„A… máš hezký zadeček a hezké bříško, hezké nohy… ehm… jsi hezký celý… jo…“ zakýval hlavou.
„Páni…“ pousmál se Tom a k Billovi došel. Obkročmo si nad něj kleknul a ruce si zapřel vedle jeho hlavy a sehnul se k němu. Políbil ho hned pod ouško. „Víš, co se říká…? Že ranní sex je ten nejlepší…“ pošeptal Tom a zavrtěl se.
„Tommy…? Já… je mi jen divné se tě… dotýkat, nechci, abys pak žárlil, protože jsi v těle ženy…“ Bill nasucho polknul.
Tom se Billovou zmateností celkem bavil, byl tak roztomilý. Jednoduše vzal Billa za obě zápěstí a přitisknul si je na svá prsa.
„Možná, že ti to přijde zvláštní se dotýkat těla ženy, jenže pořád jsem to já, Tom, hm…? A víš, o co jsem tě včera prosil… Víš, že jsem ti říkal, že bych chtěl něco zkusit…“ pošeptal mu tiše do ouška a Billovýma rukama si sjel přes bříško na útlé boky. Tom se narovnal v zádech a pomalu si olíznul rty.
„Moc dobře si na všechno pamatuju, Tommy… jenže já…“
„Žádné jenže já, Billy… lásko… pořád jsem to já… prdelko, bude to hezké… moc hezké a bude se nám to oběma líbit…“ syknul Tom a hned Billa políbil na rty.
Ten bráškovy boky hned stisknul pevněji. „Takže… ty mě chceš provokovat, hm? Holčičko…?“ syknul stejně jedovatě Bill a shodil Toma pod sebe. Tom teď jako drobná slečinka neměl moc síly ani proti tak něžnému stvoření, jako je Bill. Ten ze sebe rychle strhnul boxerky a kleknul si nad Toma… „Tak dobře, budeme si hrát…“ usmál se a sehnul se k němu. Dal Tomovi ruce nad hlavu a začal ho divoce líbat.
Tom si tohle všechno nechával líbit, konec konců jeho cílem bylo to, aby si ho jeho bráška vzal, aby byl takhle roztomile divoký.
Když Bill Tomovy ruce pustil, nechal je přirozeně nad hlavou, nechtěl se mu bránit, chtěl být poslušný.
Tom si užíval něžné a pomalé laskání od Billa, postupoval po jeho těle tak pomalinku, trvalo snad hodinu, než se Bill od Tomova krku dostal k podbřišku.
„Oh pane bože…“ zakňučel Tom jako malé štěně a následně se prudce prohnul v zádech, když Bill vzal jeho stehna, roztáhnul je od sebe, jak to šlo a jazykem vniknul na to pravé místo. Tom jeho jazyk cítil snad všude a bylo to tak neskutečně příjemné, musel se celou dobu usmívat, spokojeně sténat, byl to tak příjemně lechtivý, vzrušující pocit.
„Mmmh, tak takhle se ti to líbí, ano…?“ pošeptal Bill a hned mezi rty nasál Tomův klitoris.
Tom jen znovu nahlas zaprosil a posunul se níž k Billovi. Patou se opřel o Billova záda a znovu se začal prudce prohýbat v zádech, když Bill začal rty něžně pohybovat. Svoje dlouhé, černé nehty zarýval hluboko do prostěradel. Jednu ruku po chvíli zvednul a zatlačil Billovi hlavu ještě níž.
„Oh shit, jsi tak zatraceně vlhký…“ zasyčel Bill, a hned do Toma vniknul dvěma prsty.
„Do hajzlu! Do hajzlu! Prosím, prosím!“ vykřiknul nahlas Tom, tohle bylo tak zatraceně příjemné, že se snad ani nechtěl vracet do chlapeckého těla. Snad by i vydržel tu bolestivou menstruaci.
Bill do Toma začal po pár okamžicích přirážet mnohem důrazněji, tvrději a rychleji. Pro Toma tohle bylo něco naprosto nepoznaného, ale něco naprosto dokonalého. Nic lepšího snad ještě ani nezažil. Bill ani nepřestával jazykem masírovat Tomův klitoris, pro Toma tohle byla dvojnásobná dávka vzrušení.
Po chvíli přestal… „Tak si mě pojď vykouřit, drobečku…“ oddechnul a pomalu se narovnal. Tom se bleskově zvedl, postavil se na všechny čtyři a hlavou se sklonil do Billova klína, nečekal na nic. Bill už byl připravený, sám byl z toho, co Tomovi způsoboval, tak vlhký a vzrušený. Tom Billovi jen dvěma prsty stáhnul předkožku až přes konec žaludu a celou jeho špičku nasál do pusy. Chvilku ji jen tak roztomile cumlal jako lízátko nebo zmrzlinu, pak ale semknul rty pevně k sobě a začal svého brášku dráždivě kouřit. Billovo sténání ho jen pobízelo, aby zrychloval a tlačil na něj víc…
Tom to po chvíli nevydržel, vyndal Billův penis z úst a zvednul k bratrovi pohled. Díval se na něj jako štěňátko. Špičkou jazyka mu začal laxně kmitat po špičce penisu.
„Oh, do hajzlu, ty jsi tak zvrácený…“ vyjeknul Bill, chytil Toma pevně za boky a povalil ho zpátky na záda do postele. Hned mu od sebe roztáhnul nohy a prudce do něj přirazil až po kořen.
Tom nahlas zakřičel. Měl křečovitě zavřené oči, třásl se, asi dosáhnul orgasmu, připadalo mu to tak. Bill tam uvnitř narazil do něčeho… co Tomovi způsobovalo nadpřirozenou rozkoš. „No tak, Bille! Proč nic neděláš?! Šukej mě, kurva!“ zavrčel po chvíli nic nedělání Tom.
„Oh ježiši, zabiju tě… zabiju…“ zakňučel skoro až zoufale Bill a začal do Toma s tou největší vervou přirážet. Držel Toma pevně za boky a dával si zřetel na to, aby do něj vždy přirazil prudce a až po kořen. Tom v těle téhle rozkošné slečny tak krásně křičel… Billovi se to na jednu stranu líbilo. Přeci jen to byl sex. Zatraceně dobrý sex. Bylo to uspokojení, a to je příjemné vždycky. Ale kdyby ho Tom tak nedráždil, neudělal by to. Dával přednost jinému způsobu, než byla tahle divokost. A hlavně… dával přednost chlapcům.
Tomovi se to líbilo. Bylo to zvláštní. Konečně chápal, proč všechny ty holky, které měl, byly tak nadržené. Jestli to s nimi dělal tak dobře jako Bill s ním… nebylo divu. Zakláněl hlavu do polštáře a nechával se šukat vlastním bratrem.
„Doufám…že jsem… nebyl panna.“ Vypravil ze sebe udýchaně mezi bratrovými přírazy. Nechal by ho v sobě takhle klidně celý den. Tak zatraceně dobré to bylo.
„No… tak ty rozhodně…“ Ušklíbl se ironicky Bill, naposledy přirazil a poprvé v životě vyvrcholil do těla nějaké dívky. Svalil se znaveně na postel a oddychoval.
„Zabiju tě… kurva, Tome, zabiju tě.“ Tom se k němu připlazil a políbil ho na rameno. Přitiskl se k němu. Byl zpocený, ale cítil nespoutanou touhu se k Billovi tulit.
„Děkuju. Byl jsi dobrej. Jestli takhle šukáš s klukama… tak nechápu, proč jich nemáš mraky.“ Namotal si na prst několik jeho vlasů. Bill se k němu otočil. Připadal si divně. Ano bylo to dobré ale… něco mu u toho chybělo.
„Nejsem děvka, Tome. A teď to byla tvoje vina. Vydráždil jsi mě. A já to nechápu… máš kozy a já jsem se stejně nechal.“ Zamračil se Bill sám nad sebou. Tom se jen sladce usmál. Byl opravdu rozkošná baba.
„Možná proto, že jsem to prostě pořád já. Že pod tím vším, co mám teď navíc… vidíš pořád mě.“ Odhrnul mu zplihlé vlasy za ucho a dlouhým nehtem mu přejel po rtech.
„Asi jo… ale kdybys to byl opravdu ty… ve svým těle… udělal bych to lepší.“ Pousmál se Bill a lehce se začervenal.
„Kdybych to byl já… byl bych já ten aktivní, ne?“ Nakrčil Tom čelo. Bill rozhodně nevypadal na dominantní typ.
„To jo, ale nemysli si… nejsem furt jenom pasivní. Umím kluka udělat a ojet naprosto dokonale.“ Nikdy s Tomem ani takhle nemluvil. Vlastně nikdy se s nikým nebavil o svých sexuálních zážitcích. Tom se zasmál.
„Fajn… tak to vyzkoušíme. Ale první jsem na řadě já.“ Políbil ho na ucho a vyletěl z postele. Potřeboval sprchu a celkově se upravit. Bill nad ním jen zakroutil hlavou. Bylo mu jasné, že dřív jak za dvě hodiny se do koupelny nedostane.
Tom byl hrozně rád, že se tohle všechno stalo. Vyspal se s Billem, a to pro něj najednou znamenalo, že si dali doopravdy najevo, že se mají rádi, i když to nebylo to pravé něžné milování, byl za tohle rád. Tom byl překvapený, když v koupelně viděl tolik věcí, ale jeho ruce dělaly všechno automaticky, nechápal to.
Asi za hodinu vyšel umytý, učesaný, nalíčený, jinak oblečený. Měl na sobě teď kratší tričko s krátkým rukávem, které dokonale rýsovalo jeho postavu a bokové, světle modré džíny.
Bill se jen unaveně posadil.
„Bože, dal jsi mi vážně zabrat… bylo to tak rychlé, tak divoké… bože, bože… tohle, kdyby viděla máma…“ zakroutil hlavou. Snažil se to brát s nadsázkou, celou tu dobu, co byl Tom v koupelně, nad tím přemýšlel. Na jednu stranu byl rád, že se to stalo, prohloubilo to vztah mezi nimi, ale na druhou stranu měl pocit, že Toma podvedl… dělal to s holkou, sice to byl Tom, ale byla to holka.
„Mmm… příště to bude něžnější a pomalejší…“ pousmál se Tom a k Billovi se přitulil. „Bylo to naprosto úžasné, ale až budu ve svém těle, bude to mnohem lepší…“ pošeptal a k bráškovi se přitulil jako malé dítě. Bill zakroutil hlavou a usmál se. Toma očividně chytla i dívčí povaha. Rozhodně si nikdy nevšiml, že by bylo jeho starší dvojče mazlivé.
„Ukradl jsi mi líčidla.“ Na oko se zamračil a palcem pohladil Tomovu tvář.
„Ne… jen jsem si je půjčil. Mimochodem, ta značka je geniální.“ Pohodil Tom hlavou a zamrkal svými momentálně namalovanými řasami. Bill se zasmál a krátce ho políbil.
„No, sluší ti to. Mohl by ses inspirovat i do reálu.“ Vyplázl jazyk a zvedl se, aby se pro změnu zkulturnil on. Tom si zaťukal na čelo.
„Budu předstírat, že ti vůbec nehráblo.“ Přetočil se na posteli na břicho a prohlížel si nehty.
„Měl bych si je jít nechat dodělat.“ Zatvářil se kriticky a zpod jednoho vyrýpnul neexistující nečistotu. Bill pozvedl ruce v rezignovaném gestu.
„Víš co… vzdávám to. Jsi horší než já. Tohle ti budu předhazovat, až do mě budeš rýpat.“ Zalezl do koupelny a v první řadě přerovnal svoje věci, které mu Tom seskládal k obrazu svému.
„Jestli jsou všechny ženský takový, tak jsem fakt rád, že budu mít v bytě chlapa.“ Zasmál se pro sebe Bill. Nemyslel to zle. Snad poprvé v životě nebyl on ten zženštilý a svým způsobem mu to vyhovovalo. Ne že by si připadal mužnější než kdy jindy, ale zkrátka teď nebyl on ta přítulná kočička.
Tom se chvíli ještě jen tak povaloval, pak ale vyskočil a seběhnul do kuchyně, kde začal připravovat snídani.
„Páni, ty se takhle hezky staráš, ano…?“ usmál se Bill, když přišel za Tomem.
„Snažím, když už jsem ta holka…“ usmál se Tom. „Přemýšlel jsem, jak dneska umřeš…“ podíval se na Billa…
„Tak já taky nevím, třeba mě někdo umlátí k smrti, srazí mě auto, zastřelí mě někdo…“ pousmál se Bill. „Jsem rád, že je to dneska naposledy… pak už si budeme jen užívat… spolu…“ Bill k Tomovi přišel a zezadu ho objal. „Musím uznat, že jsi vážně sexy… máš pěkná prsa…“ zasmál se Bill a plácnul Toma po zadku.
„Hele, nebuď drzý…“ usmál se Tom a strčil Billovi do pusy plátek okurky.
Nandal jídlo na talíře a odnesl to na stůl… „Co si mě tak prohlížíš…?“ zasmál se Tom.
„No já jen… že nikdy nezapomenu na to, jak jsi vypadal v těle holky… jsi tak roztomilý…“ zasmál se Bill a sednul si ke stolu naproti Tomovi a pustil se do snídaně.
Toma to těšilo. Líbilo se mu dostávat tolik pozornosti. Zvednul se ze svého místa a přesednul si k Billovi na klín. Odlamoval kusy snídaně a strkal si je do pusy. Nejspíš se mu opravdu pozměnila povaha, jelikož jako kluk si neuměl sám sebe představit, jak sedí na Billově klíně a nechá se hladit po boku. V tomhle se ale nejspíš změnila i ta Billova.
„Páni… jsem vážně chlap. Mám na klíně ženskou a jsem dominantní.“ Zkonstatoval Bill. Nepřipadal si ani nějak nesvůj nebo nezvyklý. Ovšem vidina smrti ho trochu děsila. Přeci jenom… je rozdíl umírat jako zvíře a umírat jako člověk. Jako by umíral opravdu. A nedokázal si představit, jak by se to mohlo stát. Napadlo ho, že by se mohl prostě zabít sám. Umírat umlácením nebo pod koly auta se mu moc nechtělo. Ovšem, že by oplýval sebevražednými sklony, to se taky říct nedalo. Tom si všimnul jeho zamyšlenosti. I když se ji snažil schovávat.
„Co se děje?“ Odložil snídani a ruce mu omotal kolem krku. Upřeně ho pozoroval. Bill k němu zvedl pohled a pohladil jeho kůži na zádech.
„Přemýšlím… jak umřít. Bojím se toho. A nejradši bych byl… abys to neviděl.“ Konec konců, on pořád vypadal stejně. Byl to zkrátka Bill, a Tom by tak musel koukat na to, jak mu umírá opravdu bratr. Nechtěl to. „Hmm… dobře… nebudu se na to dívat… máš pravdu… tohle bych nesl hodně těžce… jenže… jak… jak to udělat…? Já… jak zjistím, že už jsi umřel…? Že můžu usnout…?“ brouknul Tom. Hrál si přitom s vlasy svého protějšku.
„Nevím… budu o tom přemýšlet… něco vymyslíme…“ kývnul Bill a pokračoval ve snídání. Tom ho jen tiše sledoval…
„Bille… pořídíme si nějaký zvířátko…?“ vyhrknul najednou Tom a zavrtěl se Billovi v klíně…
„Tommy… zaprvé se přestaň takhle vrtět, nebo tě… zbiju tě… jo zbiju… a za druhé, žádný zvířátko nepotřebuju… jedno mi sedí na klíně, a to mi bohatě stačí…“ usmál se Bill a strčil si do pusy další kus zeleniny.
Tom se zamračil… „Jsem holka… a můj dívčí instinkt mi říká, že bych se měl urazit. Takže fajn, jsem uražený…“ zaksichtil se Tom a z Billa se zvednul. Začal uklízet nádobí, co ušpinil…
„Tomu říkám pohodička… víc jsem si přát nemohl…“ usmál se Bill. „Líbí se mi, že jsi uražený, Tommy… je to přirozený, hm? Páni, jsem dominantní… supr pocit, nechceš to zavést i v normálu…?“ usmál se Bill.
„Ne, nechci. Dominantní jsem tu já, a počkej, až se vedle tebe ráno probudím… budeš pykat…“ zasmál se Tom.
„Ou vážne? Neslibuj,“ zasmál se Bill, zvedl se od stolu a rozhodl se obtěžovat svoji nynější přítelkyni. Nějak mu to přišlo normální a snad až nutné. Tom se otočil přes rameno, když ho Billovy boky natlačily na kuchyňskou linku.
„Pořád jsem uražený. Tímhle obchytkáváním mě neudobříš.“ Našpulil rty a předklonil hlavu, když mu Bill odhrnul copánky stranou a líbal ho za krkem.
„Myslím, že to přežiju. Uražený jsi sexy.“ Nijako tohle Billa nerozhodilo. Věděl, že ho to přejde. Tom se prudce otočil čelem k němu.
„Já to ale myslím vážně. Proč nemáme žádný zvíře? Času bysme na něj měli víc než dost.“ Zatvářil se trucovitě. Bill vzdychnul a mírně protočil oči. Tom se na to konto ještě víc zamračil.
„Nekruť očima. Vy mužský jste strašní.“ Odsekl a zadíval se do strany s rukama založenýma na prsou. Bill se rozesmál.
„Oho, tak pozor. Už se nepovažuješ za chlapa?“ Tom se očividně zhostil svojí role do všech detailu.
„Teď zrovna ne. A teď zrovna chci, abysme měli zvíře. A aby můj milovaný přítel o tom uvažoval, a ne hned kroutil očima jak páprda.“ Otočil se zpátky na Billa.
„Dobře dobře… ale nechceš toho nějak moc? Zvíře, dítě…“ Odpočítával Bill na prstech.
„Dítě nechci teď. Teď chci psa. Toho přece mít můžeme.“ Zamrkal smutně Tom.
„Psa… no dobře. Tak budeme mít psa.“ Souhlasil nakonec Bill. Konec konců proč ne? Čas mají, prostor taky a společnost nějakého dalšího živého tvora není k zahození.
„Mm… tak dobře, už nejsem uražený…“ Tom se zavrtěl.
„Oh, cože? Tak to nic, už pro mě nejsi sexy…“ pokrčil Bill rameny a otočil se zády k Tomovi.
„Ty hnusáku…“ syknul Tom a pokračoval v uklízení. Pak se odebral nahoru do pokoje, kde se asi hodinu prohlížel v zrcadle.
„Co to tu děláš…?“ brouknul Bill najednou mezi dveřmi. Tom trošku nadskočil leknutím.
„Mám celulitidu… to je strašný… musím si dojít pro nějaký prášky nebo koktejl na hubnutí…“ kníknul Tom.
„Ježiši, Tome! Ty mě sereš… uklidni se… to je hrozný, ježiši… já věděl, proč mám bejt gay, podívej se na sebe, ty baby jsou hrozný… řešíte každou krávovinu…“
Tom se zamračil a otočil se k Billovi čelem. „Jsem hrozný… ježiši, už chci být ve svém těle, tohle je neskutečný, řeším to, jakej mám zadek a jestli mám nebo nemám chlupatý nohy… jestli mám vytrhaný obočí a tak… to je hnus…“ oddechnul Tom a sednul si na kraj postele. „Vymysli nějaký program, abych na tyhle blbosti nemusel myslet, Bille…“ Bill se upřímně zasmál. Naprosto živě si dokázal Toma představit s pinzetou v ruce u zrcadla, jak se snaží své obočí dovést k dokonalosti, všemožně ho u toho krčí, vytrhává i neexistující chloupky a s naprosto nespokojeným pocitem odchází.
„Tohle vůbec není vtipné, Bille. Je to vážně příšerný. Zkoumám si nehty a přemýšlím, jestli by bylo lepší si je nechat dodělat před kosmetikou, anebo po kosmetice. Jaký tričko si vezmu do fitnesscentra, abych neměl dvakrát to samý, a přitom bylo stejně dobrý a… no prostě všechno. To bys nevěřil, na kolik věcí holky myslej.“ Rozohnil se Tom. Jak je možné, že se mu Bill směje, když to bylo tak vážné. Naprosto neúnosný problém. Billovi už doslova smíchy tekly slzy.
„Moc to prožíváš. Buď rád, že nemáš období porodu.“ Kouknul na Toma a povytáhl obočí v nechápavosti, když si jeho starší bráška nahlížel do dekoltu a očividně ho moc neposlouchal.
„Můžeš mi říct, co děláš?“ Zeptal se Bill. Silně pochyboval o tom, že by Toma až tak zajímala ženská ňadra, když jich za svůj život viděl stovky.
„Nemyslíš, že by měly bejt trochu větší?“ Zakřenil se Tom a snažil se je v rukách tak nějak poupravit. Rázem mu to ale došlo a téměř hystericky ruce odhodil.
„Už zase… už zase… vidíš to. Zase myslim jak ženská. Bože, Bille, prosím… já už chci bejt kluk.“ Začínal být těžce frustrovaný a přesvědčený, že na ženském životě je dobrý opravdu jen ten sex.
„Tome… a dost…“ zakroutil hlavou Bill a otřel si vnější koutky očí od slz. Došel až k bratrovi a prohlédnul si jeho prsa se stejným zamyšlením v očích, jako to dělal Tom. „Myslím, že tvá prsa jsou naprosto dokonalá, kdyby byla trošku větší, už by se mi na tobě nelíbila… takže… prosím… Obočí máš vytrhané, oči krásně nalíčené, rty vláčné, zuby vyčištěné, pleť dokonalá, tričko super, prsa super, ruce, břicho… všechno super, kalhoty super… a…“ přikrčil se Bill a vyhrnul Tomovi nohavici, „…a nohy máš naprosto dokonale oholené. Nehty máš samozřejmě taky super, vlasy máš hezky učesané… a… a já nevím, zapomněl jsem na něco? Myslím, že jsem tě vzal od hlavy až k patě a zase zpátky nahoru. Jsi naprosto dokonalý, tak, jak má holka prostě vypadat. Spíš se chováš jako dylina, takže to hodně rychle změň nebo tě srovnám…“ usmál se Bill a vlepil bráškovi malou pusu do koutku rtů. Konec konců představa, jak krotí svého brášku, se mu celkem zamlouvala a líbila.
Tom se jen zakřenil a tiše si zatleskal, když si ho Bill tak hezky vychválil. „Mmm… mám chuť na zmrzlinu, myslím, že bychom se mohli jít někam projít, když je venku tak nádherně, co myslíš…?“ usmál se Tom.
Bill kývnul… „Na zmrzlinu mám taky chuť, tak jdeme…?“ usmál se a kývnul hlavou směrem ke dveřím.
„Emm… ne, počkej, musím se převléknout…“ zakroutil hlavou Tom.
„… vzdávám to, tohle nemá cenu… oh, modlím se jen, abych měl nervy na to, zvládnout tohle poslouchat celej den… dobře, převlékni se…“ protočil Bill oči a sednul si na kraj postele s úmyslem počkat na svého staršího bratra, až se dovede k dokonalosti sám. Kupodivu mu to netrvalo až tak dlouho, jak si myslel. Do hodiny už procházeli městem ruku v ruce a vyhlíželi nějaký dobře vypadající zmrzlinový stánek. Tom se snažil všemožně neremcat na nedokonalosti na svojí osobě a Billovi to přišlo maximálně roztomilé. Viděl na Tomovi, jak rád by něco řekl a jak moc se snaží. Na druhou stranu, aspoň jednou za život to nebyl on, kdo byl posedlý dokonalostí.
autor: Doris & Ivetka
betaread: Janule

5 thoughts on “Immortality? 6. (1/2)

  1. No konečně jsem se dočkala..:)) Je to jako vždy nádherné..:))* Zasmála jsem se u toho..:D Přestava Toma, jak  klečí na 4 a vrtí prdelí… Roztomilý..:D 🙂 A potom jak ho Bill setřel tím, ž je gay..:D No prostě jsem nemohla..:D Taky představa toho, že je zrovna Tom holka..:D Takovej děvkař a holka.. No né..:D To je paradox..:D 😀 🙂 Dokonalá povídka..:) Mrzí mě, že je to předposlední díl, protože bych to mohla číst pořád..:D :))** Každopádně se těším na další díl a další Tomoví remcání, protože pochybuju, že to vydrží..:D ♥

  2. Konečně ! 🙂 Docela se jim to obrátilo, najednou je zženštilý Tom :)) Ale flákla bych ho, fakt horší, jak ženská 😀
    ♥♥

  3. Ano, omlouváme se, že nám to s Doris trvalo takhle dlouho, ale nakonec jsme se dokopaly k tomu, tuhle úžasnou povídku dokončit 🙂
    Děkujeme moc za chválu, taky doufám, že až já nebo Doris dostaneme nějaký zvrácený nápad, tak to spolu nějak zrealizujeme do podoby další povídky. S Dorinkou se mi píše vážně báječně! 🙂 ♥

  4. Viac by som sa smiala, keby ten sex Billovi s babou absolútne nefungoval 😀 Skvelý diel, ale mám celkom strach z tej smrti.

  5. Tom v roli ženy je prostě skvělý 😀 Já se tady tomu děsně směju 😀 😀 😀
    Ovšem moc se mi nechce líbit ta smrt Billa. Ve zvířecí podobě to ještě šlo, ale tohohle se fakt bojím. Snad se nic nepodělá!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics