Doppelleben 10.

autor: Saline A.
Upřeně jsem zíral na zeď před sebou, na které byla zásuvka, a nedokázal jsem pochopit, proč mi neodpovídá, když jsem na ní několikrát mluvil.
„Hej!“ vztekle jsem do ní narážel pěstí. „Tak mluv se mnou!“ křičel jsem.
„Co se děje, Bille?“ stoupl si vedle mě Tom.
„Nemluví se mnou,“ fňuknul jsem, když se mi od zásuvky nedostalo odpovědi ani teď. „Nevím, co jsem jí provedl, ale nemluví se mnou!“ hlasitě jsem se rozvzlykal.
„Ty jsi pil, Bille?“ podezíravě ke mně přikročil.
„Ne!“
„Můj bože!“ nevěřícně pootevřel pusu. „Byl jsi za ním, že jo, Bille? Byl jsi za Thibaultem?“ vztekle mi zasyčel do obličeje. Rezignovaně jsem kývnul a dál fňukal kvůli zásuvce.

„Kde to máš?“ zavrčel.
„Už nic není, Tomi. Všechno jsem vykouřil,“ zářivě jsem se usmál a napnul hruď. „Bylo toho hodně, ale zvládnul jsem to. Promiň, kdybys přišel dřív, určitě bych ti kousek nechal, Tomi. Já nejsem zlý.“
„Kolik toho bylo?“
„To, co vždycky,“ pokrčil jsem rameny a odhopsal k televizi, kde jsem se okamžitě začal kroutit v rytmu písně od Britney Spears.

„Divím se, že ještě nezvracíš!“
„Nedal jsem si to najednou, ty blbče. Postupně! Mohlo by mě bolet bříško, víš?“ rozverně jsem si povytáhl tričko a poskytl mu tak pohled na mé tělo poseté tetováním.
„Stáhni si to tričko, Bille,“ zavrčel znovu.
„Nechci,“ zasmál jsem se a na protest si ho sundal úplně, ale dál jsem pokračoval v tanci. Před očima mi probíhaly nejrůznější barvy a obrazce. „Uh!“ zasekl jsem se v půli pohybu, když se mi vykreslil obraz mě a Toma, vášnivě se milujíc na pohovce.

„Stalo se něco, Bille?“ okamžitě ke mně vystrašeně přiklusal.
„Tomi!“ zavrněl jsem a vyskočil mu do náručí, nohy obmotávajíc kolem jeho boků. „Chci, abys mě šukal, Tomi! Na pohovce, tak jako poprvé,“ okusoval jsem mu ucho a vítězně si uvědomoval zachvění jeho těla, když jsem mu to šeptal.
„Poprvé jsme byli opilí, Bille.“
„Teď jsem zhulený, to je mnohem lepší. No tak, Tomi, šukej mě!“ sténal jsem hlasitě a všelijak se kroutil, jen abych dosáhl svého.
„Bože můj, Bille!“ prudce vykřikl a shodil mě na gauč, kde mě okamžitě zalehl a dravě se přisál na mé rty. „Z ničeho mě pak neobviňuj.“
„Nebudu, Tomi!“ hbitě jsem se svlékal nejrychleji, jak jsem uměl, přičemž Tom nezůstával pozadu. „Věděl jsem, že mě chceš,“ zachraptěl jsem, když se úplně svlékl a já mohl spatřit jeho vzrušený klín.
„Není chvíle, kdy bych tě nechtěl,“ pošeptal mi do rtů, zatímco do mě vnikal.
„Au, Tome, ty hulváte, to bolí!“ zaskučel jsem, sotva tvrdě přirazil.
„Počkám.“
„Příště nic nebude, jestli si mě nepřipravíš!“
„Já vím, jen, Bille, pospěš si, nevydržím v tobě, dokud se neuvolníš.“
„No jo, no jo,“ trochu jsem se uklidnil a snažil se co nejvíc uvolnit, aby nás oba mohl Tom uspokojit.
Když se mi to konečně podařilo, Tom začal nelítostně přirážet. Byl tvrdý, dravý a neoblomný přesně tak, jako při naší první společné noci, před třemi lety. A stejně jako předtím, i teď to byl sex, na který se nezapomíná.

***

♥ FLASHBACK ♥

Seděl jsem v křesle a nepřítomně zíral před sebe na pohovku, na které se odehrálo to, co mi už navždy změnilo život. Před očima mi běžela předešlá noc, která buď všechno zničí, nebo zažehne plamen něčeho nového, zakázaného. Která varianta bude správná, se dozvím, až se vzbudí Tom a řekne mi, co si o naší společné noci myslí, přestože bych byl možná radši, kdyby se nikdy nevzbudil, jen abychom to vůbec nemuseli řešit.
Polekaně jsem sebou trhl, když kousek ode mě zašustila peřina pronásledována rozmrzelým povzdechnutím a zakňouráním. Bleskově jsem si oči zakryl dlaněmi v zoufalé snaze být neviditelný.

„Já tě vidím, Bille,“ povzdechl si Tom a protáhl se tak, že jsem slyšel každé lupnutí v jeho zádech.
Pomalu jsem dlaně sklopil a nesměle pohlédl na osobu, která v těch peřinách vypadala jako řecký bůh.
„Já vím,“ zamumlal jsem. „Ale snaha byla,“ pokrčil jsem rameny.
„Uklidni se, Bille. V tom včerejšku nejsi sám, pamatuješ? Byl jsem tam taky,“ pousmál se a nadzvedl peřinu. „Pojď sem, promluvíme si.“
Rychlými pohyby jsem přelezl do postele, kde jsem si sedl a nohy si přitáhl k tělu. Když jsem si pažemi objal kolena, Tom rozpoznal mou obrannou pozici a o několik centimetrů se odsunul, za což jsem mu byl neskutečně vděčný.

„Mluv,“ tiše jsem ho pobídl, aniž bych mu věnoval pohled.
„Včera večer jsme byli oba hodně opilí a udělali jsme věc, kterou bychom za střízliva asi nikdy neudělali, ale ať to bylo, jak to bylo, já toho nelituju, Bille.“
„Ne?“ překvapeně jsem se na něj otočil.
„Ne, protože, i když to zní neuvěřitelně, to byl nejlepší sex mého života. Oh bože, snad nikdy to nebylo tak dobré! Ne, určitě nebylo,“ vzrušeně se posadil. „Klidně bych to celé zopakoval!“
„Jo, já… já taky,“ zašeptal jsem a okamžitě hlavu poníženě schoval mezi kolena.
„Můžeme se přeci dohodnout!“
„Jak asi?!“ ironicky jsem zahuhlal.
„Každou noc, nebo prostě když budeme chtít, se můžeme sejít.“
„Mám přítelkyni, kterou miluju!“
„Nikdo se to nedozví! Uděláme si doma náš pokoj, zvukotěsný, a nikdo nebude nic vědět. Bude to bez citů, bez emocí, bude to jen sex, nic jiného,“ naléhavě mě přesvědčoval o pravdivosti svých slov.

„Jen sex?“ znovu jsem se přisvědčil.
„Jen sex, nic jiného nežádám, Billy. Slibuju.“
„Tak dobře,“ tiše jsem zamumlal a podíval se na něj. Zářivě se usmál a svalil mě pod své velké tělo tak rychle, že jsem vypískl šokem.

„Teď jsme víc, než bratři a dvojčata, Billy. Teď jsme milenci.“
„Nemají mezi sebou milenci city?“ pochybovačně jsem nakrčil obočí.
„V tom případě budeme už navždy zvláštní druh milenců.“
„Navždy? Nikdy v tom nebudou city?“
„Ne,“ kousnul mě do ucha a rukou pomalu směřoval do mého klína.
„Slibuješ?“ ze rtů se mi vydral hluboký sten, když mě začal hladit.
„Slibuju.“
„Dobře,“ zašeptal jsem a prudce přirazil proti jeho ruce, která odváděla víc, než skvělou práci.

♥ KONEC FLASHBACKU ♥

autor: Saline A.
betaread: Janule

2 thoughts on “Doppelleben 10.

  1. To boli ale keci, ako žiadne city, keď sa už aj tak majú radi 🙂 len si to trošku okorenili 😀 milujem keď sa majú radi a sú spolu.Vadia mi všetci, ktorí narúšajú ich vzťah.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics