Take your clothes off 2/2

pokračování

Rozhodně se nedotýkali. Tom měl ještě džíny a Bill na sobě měl pořád své boxerky, když si na Toma sedl obkročmo a svíjel se okolo něj tak dlouho, jakmile byli schopni se dostat po show zpět na hotelový pokoj. Už se nedotýkali dny a Bill si to užíval. Hodně. Zdálo se to pro Billa být jednodušší, takže to byla jejich obvyklá pozice, když se nedotýkali.

„Silněji,“ zasípal Tom zpod Billa. „Musíš silněji.“

Bill se příliš soustředil na reakci, nechtěl ztratit svou koncentraci anebo pohyby, prostě se jen tisknul dolů tak silně, jak jen mohl, tisknul dohromady jejich slabiny a vybudoval dobrý, stálý rytmus, který dal oběma takové tření, které fungovalo. Mohl říct, že jej Tom chtěl chytit za boky nebo stehna, ale bylo to příliš riskantní; mohl snadno a nechtěně přejet holýma rukama přes Billovy nohy, a to rozhodně nebylo dovoleno.

Tom vydal vrčivý zvuk a přirazil směrem vzhůru, což naznačovalo, že se blíží ke konci a vydrží tak dlouho, dokud Bill nepřestane. Bill samozřejmě nezastavil, své pohyby jen zrychlil, dokud neucítil lahodné chvění ve svých prstech. U Tomova krku sevřel jeho šňůrky od mikiny a stáhnul je vpřed, pevně je stisknul a vykřikl hlasitě přímo do Tomovy tváře, jeho tělo se chvělo dlouho očekávaným orgasmem. Mlhavě s potěšením si Bill ještě pamatoval, že se stále třel o svého bratra, lehce se přesouval tak, že Tomův tvrdý penis se otíral o zadek a ne o Billův právě teď příliš citlivý penis.

Bill ucítil, jak Tom ztuhnul a zamrkal si pot, který ho pálil v očích, aby se mohl dívat, jak se Tom udělal.

„Do prdele, to bylo dobrý,“ zamumlal Tom konečně, potom z něj Bill slezl a položil se vedle něj, kde lapal po dechu.

Bill zívnul. „To bylo.“ Usmál se ospale, a když zavřel oči, připraven si zdřímnout, uslyšel, jak se zapnula televize.

Oni se nedotýkali. Nedělali nic špatného.



*

„Dobře, mohli byste se, kluci, trochu promíchat? Změnit pozice – jo, to je ono. Skvělé.“

Bill bojoval s tím, aby nezívnul, když přes jeho obličej přešel blesk z fotoaparátu. Jeho marnivost byla to jediné, co ho v tom zastavilo. Poslední věc, kterou chtěl, bylo, aby nějaký skalní fanoušek platil prachy za vysokou kvalitu jeho otevřené pusy, a aby to rozšířil po celém internetu jako lesní požár.

Než se fotograf připravil na další snímek, kluci se chytili příležitosti se protáhnout a něco mumlat mezi sebou. Neustále si byli vědomi kamery, která je sledovala, jak se zdálo, dvacet hodin denně. Předvídatelně mezi Tomem a Georgem vznikl hravý boj, zatímco Gustav a Bill je sledovali a pobaveně kroutili hlavami.

Tvrdé strčení Toma poslalo od basisty přímo k Billovi a Tom se rychle narovnal tím, že se jednou rukou chytnul za Billovo rameno.

Bill tiše zalapal po dechu, když z místa, kde se jej Tomova ruka dotýkala, vystřelila jiskra, a trhnutím se oddálil, jeho oči byly rozšířené šokem. Tom se na něj podíval stejně divně a odvrátil se, připraven pokračovat ve focení. Bill vnitřně zasténal, když viděl, že kamera je jeho směrem, protože věděl, že zachytila zvláštní moment.

Jeho srdce divoce bilo a zamyslel se znovu nad tím, kdy se Tom od Billa rychle odtáhl a řekl ‚nesmíme se dotýkat‘, a konečně to pochopil. Bylo to špatné, nemohli si dovolit sebemenší dotyk kůže.

Protože by potom chtěl víc.

*

Další hotelový pokoj, další postel. Bill byl na klíně svého bratra jako obvykle, začínal se cítit trochu frustrovaně, když to vypadalo, že jeho orgasmus je v nedohlednu. Jediná dobrá věc na tom byla, že se mohl na Toma dívat déle, a to opravdu chtěl; Tom na sobě neměl tričko. Nebylo to, že by Bill viděl své dvojče poprvé bez trička nebo nahého, ale bylo to jiné. Teď Tomova holá hruď, břicho, ramena – všechno tohle reprezentovalo něco mimo dosah, něco zakázaného. Bill to chtěl.

„Kurva,“ zabručel Tom poté, co se na něm Bill pohyboval mnohem déle, než bylo obvyklé.

Bill překvapeně vyjeknul, když ho Tom sestrčil a na chvilku si myslel, že byl odmítnut. To ale jen dokud se Tom neposadil a nezatlačil Billa dolů tak, aby si lehnul na záda.

„Oh…“ vydechl, protože Tom byl mezi jeho nohama. Tohle nikdy předtím nedělali. I přes své kalhoty mohl cítit, jak se Tomův tvrdý penis tiskne proti němu, když se o něj Tom silně třel. Bill se začervenal; kdyby byli nazí, prakticky by to dělali.

Ale nedělali to, ani se nedotýkali. Bill to ale chtěl, strašně. Strčil si ruce za záda a jen tak nechal bloudit své oči po zpocené hrudi. Byl si perfektně vědom Tomových rukou, které mu silně tiskly boky, a skutečnosti, že by se pravděpodobně mohl opřít a lízat slanou holou kůži. Ale jen to sledoval, protože očima se dotýkat nemohl.

Tom se během několika minut udělal, Bill nevěděl, jestli to bylo tím novým úhlem pohledu, anebo tím tělem přímo před jeho očima, že se udělal taky, ale rozhodně chtěl Toma znovu na sobě.

*

Kdyby měl Bill popsat svou náladu, nazval by ji nejspíše povrchní, hyperaktivní. Nevěděl, co se mu to stalo, ale všichni a všechno se mu zdálo směšné. Kamera je natáčela jako obvykle a Bill si hrál, bylo mu jedno, že většina z natočeného materiálu je nepoužitelná. Zdálo se, že tím nakazil ostatní kluky, a dokonce i několik dalších lidí z jejich týmu, v místnosti bylo spousta smíchu; to Billa dělalo ještě více roztržitým.

Byli v New Yorku a pro Billa to bylo velké. Byli tu už dřív, ale jen si to tu prohlíželi. Dnes večer budou doopravdy vystupovat a možná to byly právě tyhle vlny, které působily, že se Bill choval jako praštěný, anebo to bylo možná tím divným pitím, které měl předtím.

V zákulisí si Bill všimnul svého bratra mezi partou lidí z jejich týmu, vypadalo to, jako by s ním kameraman natáčel, pokládal mu otázky. Bill si prostě nemohl pomoci.

„Tomi!“ vykřikl a poskakoval směrem k pohovce, na které byl Tom roztažený.

„Bille,“ odpověděl Tom hladce, důvěřivě se usmál, ale Bill mohl vidět náznak obav číhající z jeho očí. Ten stejný pohled, který měl Tom vždycky, když cítil, že Bill chce udělat něco, co by se mohlo anebo nemuselo líbit.

Bill se zaculil na kameramana předtím, než se posadil na Tomův klín.

„Bille!“ Vyjekl Tom spíše jako holka.

„Co?“ Bill se culil, jak se Tom kroutil kolem ve snaze ho sundat, Bill se na něj ale tlačil příliš silně. Zasmál se do kamery. „Tom nemá rád, když se ho lidé dotýkají, dokonce ani já. Není to tak?“

Tomův obličej byl jasně červený a Bill věděl, proč,cítil, jak mu na zadek tlačí známá boule a on se nemohl ubránit pocitu, ale byl na sebe trochu pyšný. Trochu mu bylo líto Toma, ale nejvíc byl hrdý.

„Dobře, kluci,“ oznámil David, objevil se ve dveřích a zatleskal rukama. „Čas na Meet&Greet.“

Bill se zachichotal a slezl ze svého bratra. „Tak, Tomi, jdeme pozdravit nějaké holky.“

„Aw, kámo.“ Tom se stále svíjel, vypadal nepohodlně.

Když šli špatně osvětlenou chodbou, Tom se otřel o Billa s úšklebkem na tváři. „Za to zaplatíš, přísahám,“ zašeptal.

Billův úsměv se roztáhl přes celý obličej. Už se nemohl dočkat.

*

Jen v kalhotách se Bill natáhl na svou hotelovou postel, cítil se naprosto spokojeně. Tomovi netrvalo dlouho a překulil se z něj a tiše si vedle něj lehnul. Bill právě přemýšlel nad tím, jestli by měl objednat pokojovou službu, ale Tom se znovu tyčil nad ním. Bill zamrkal, nikdy to nedělali dvakrát, ještě ani nebyl dostatečně uklidněný.

„Jdu pod sprchu,“ řekl Tom a díval se na něj v očekávání. Bill se zachvěl, Tomův dech se mu vznášel na hrudi a nutil na rukách vstát chlupy. Přemýšlel, jestli se tohle počítá, jestli je to dýchání dotek. Určitě dotek cítil.

„Um, okay,“ odpověděl Bill, nebyl si úplně jistý tím, co říct.

„Víš co, musíme se připravit na dnešní odpoledne,“ zamumlal Tom, posadil se a sklouznul z postele.

„Jo…“ řekl Bill, sledoval Toma, jak jde do koupelny. Tom se k němu obrátil a usmál se předtím, než vešel. Dveře nechal otevřené.

Bill si pohrával se svým piercingem v jazyku, když pár minut poslouchal zapnutou vodu a Toma, jak do něčeho v koupelně bouchal. Netrvalo dlouho a ze zvědavosti se plížil po koberci ke dveřím, za kterými byl Tom v současné době ve sprše, mokrý a nahý.

Zhluboka se nadechl a tiše pootevřel dveře ještě víc. Viděl Tomovy kalhoty a tričko vlevo v neuspořádané hromadě mezi záchodem a sprchovým koutem, ale jeho oči rychle přešly z podlahy na sklo sprchových dveří, kde mohl vidět svého bratra, jak stojí pod vodou. Voda nebyla dost teplá na to, aby se na skle mohla vytvořit pára, a tak měl Bill docela slušný výhled na Toma, celého Toma.

Už to nějakou chvíli bylo, co Toma viděl nahého, a to bylo to první, co udělali, když začali s jejich věcí. Tohle nebylo, jako když se sprchovali po vystoupeních nebo foceních, a měli ručníky; sotva se podíval na Tomovu soukromou oblast.

A teď to bylo všechno, na co se Bill dokázal zaměřit. Na tu část Toma, která byla opravdu mimo dosah. Bill mohl skrz sklo vidět všechno. Tomova třísla, která kolem pokrývaly zvlněné chloupky, a ten kus citlivého těla pod tím. Viděl i dokonale tvarovaný Tomův zadek. Byl to celý Tom. Bill se nesměl dotknout ničeho z toho, a to ho přivádělo k šílenství.

Neměl ponětí, jak dlouho tam jen stál, ale náhle se skleněné dveře rozlétly a Tom se na něj usmíval. Vystrčil mokrou hlavu ven a otřel si vodu z očí.

„Jdeš dovnitř?“ zeptal se, jako by to byla ta nejpřirozenější věc na světě. „Musíš se připravit taky, nezapomínej.“

„Já… uh. Jo,“ odpověděl Bill, byl vyvedený z míry. Upustil své džíny na zem a vstoupil do velké kachlové sprchy za svým bratrem. Ani jeden z nich neřešil, že Bill měl svůj sprchový kout v koupelně svého hotelového pokoje jen přes chodbu.

Pokud sledování ode dveří bylo mučivé, sledování zblízka bylo noční můrou. Bill mohl sotva dýchat, když jen stál pod vodou, opatrně, aby se Toma nedotknul, ale umřel by pro to. Cítil by se trapně, protože jeho penis trčel tak, až se otíral o jeho břicho. Jenomže Tomův byl tvrdý taky.

Tom nevypadal, že by jej to nějak znepokojovalo. Popadl další mýdlo z police za ním a usmál se na Billa, když mu ho podával. Bill se po něm natáhnul, ale ruku jen otočil dlaní nahoru a Tom mu mýdlo do dlaně jednoduše upustil. Bill se mydlil, ale přitom se stále díval na Toma, jak jeho dvojče zrcadlí jeho akce na svém vlastním těle, zatímco sledoval Billovu ruku s mýdlem, kterou přejíždí po kůži.

Billovi se z chvění v jeho žaludku dělalo trochu nevolno a musel se odvrátit, aby si zabránil, dotknout se kousku Toma, na který mohl dosáhnout. Zavřel oči a stál přímo pod proudem, aby se pořádně opláchl. Zalapal po dechu, když otevřel oči a viděl, že Tomova ruka si udělala cestu dolů přes jeho břicho a ovinula Tomův penis. Tomovy oči byly na Billovi.

Bill hlasitě vydechl a vyškrábal se ze sprchy, sáhnul slepě po ručníku.

„Bille, jsi v pořádku?“

Bill rychle popadl z podlahy svoje kalhoty a věnoval Tomovi krátký pohled. „Jo, já jen… už jsem se umyl a potřebuju se připravit, víš, jak dlouho mi trvá, než si vyžehlím vlasy a tak.“

Tom se usmál, ale zdálo se to být spíše napjaté. „Dobře,“ řekl a zastrčil hlavu zpět do sprchy. „Uvidíme se později.“

Bill jen zavrčel a rychle opustil koupelnu, ujistil se, že za sebou dobře zavřel dveře.

*

Tom už v autobuse tvrdě spal a od té doby, co měla dvojčata vlastní autobus, Billa už ostatní nemohli odvést od jeho myšlenek. Smutně seděl u jejich malého kuchyňského stolu, bradu měl opřenou v ruce a pozoroval, jak noc plyne přes velké okno vedle něj. Nevěděl přesnou příčinu záchvatu své deprese, ale něco ho napadalo. Byla to stejná věc, kvůli které byl i Tom v poslední době nabručený. Bill ale nevěděl, jak to napravit.

Stýskalo se jim po sobě, tak jednoduché to bylo. Nic z neustálého vzdychání, dokonce ani orgasmů za celá ta léta nemohl nahradit jeden jednoduchý dotek – Billovy ruce se po koncertech otíraly o Tomovy prsty. Hravý kopanec bojoval pod stolem s bosýma nohama, dokonce i Tom hladil Billa láskyplně prsty po nose, ale nic z těchto doteků právě teď nebylo. V tom, co dělali, nebyla žádná láska, a Tom už ho ani neobjímal, dokonce už ani když měl na sobě oblečení. Bylo to, jako by se báli, že se dostanou příliš blízko, že překročí tu pomyslnou čáru.

Bill zvedl ošuntělou starou fotografii ze stolu před sebou, tu, kterou měl ze své peněženky, tu, kterou tam nosil několik let. Nikdo o tom nevěděl, dokonce ani Tom. Byla vybledlá stářím, což nebylo nějak neobvyklé, a měla malinkou trhlinu v rohu, ale obraz to vůbec nedeformovalo.

Smutně se usmál, jak prstem přejížděl po dvou postavičkách na fotce, byla to dvě novorozeňata, jen několik týdnů stará. O tom mu řekla jeho matka, když obrázek našla doma ve staré krabici. Billovi ho nechala a řekla, že fotografií, jako je tahle, má stovky a Bill tomu věřil; zdálo se, že čerství rodiče opravdu milovali focení svých dětí.

Na fotografii byli samozřejmě on a Tom ve stejně barevných modrých pyžamkách, spali a pevně se objímali v kočárku. Jeho matka mu nebyla schopná říct, kdo je kdo, protože si nemohla vzpomenout. Ale na tom nezáleželo, na fotografii byli nos k nosu a malinké ručičky pevně svírali kolem sebe, nepřipraveni se stát dvěma oddělenými osobnostmi. Bill se zasmál, když jeho matka zavrtěla s úsměvem hlavou a řekla, že starat se o ně bylo mnohem těžší, protože se začali rozčilovat a dělat povyk vždy, když byli odděleni ke koupání nebo k jídlu.

Řekla Billovi, že když ho zvedala z kočárku, on jen nepřetržitě kňučel a popotahoval, a Tom začal rozzlobeně plakat a jeho obličej zrudnul, když na protest kopal nožičkama, a že nepřestal, dokud Billa nevrátila zpátky do kočárku. To Billa zahřálo, když to poprvé slyšel, ale teď z toho byl smutný. Neměli být jeden bez druhého, nikdy neměli být rozděleni, dokonce ani teď ne.

Cítil se hloupě a příliš sentimentálně, ale stejně si své oči otřel, vstal od stolku a vydal se ke svému lůžku, fotografii stále v ruce. Z postele si stáhnul celou přikrývku a omotal si ji kolem sebe předtím, než zamířil k Tomovu lůžku.

Tom se vzbudil, když se na něj Bill unaveně díval. „Co se děje?“ Zeptal se a jeho hlas byl od spánku hrubý. „Vypadáš… mizerně.“

Bill pokrčil rameny a žďuchnul do Tomovy ruky. „Jdu dovnitř.“

Tom neprotestoval, posunul se ke straně, aby se Bill mohl vmáčknout vedle něj. Tom už se ho znovu neptal, a tak Bill mlčel. Po několika minutách Bill ucítil něco těžkého na svém boku a usmál se, přitulil se zády k Tomovi. Nedotýkali se, ale bylo to nejblíže po dlouhé době, kdy bratra cítil.

*

Tom stále spal, když se Bill vzbudil a autobus už stál. Usoudil podle teploty v autobuse, že bude buď dopoledne anebo brzy odpoledne. Převalil se a téměř skočil zpět překvapením, když se jeho nos málem srazil s Tomovým. Využil možnosti studovat z blízka Tomovu tvář a uvažoval, jak moc špatné by bylo, kdyby se jí dotknul, jen do ní maličko šťouchnul svým nosem.

Ale co kdyby nebyl schopný to zastavit? Co kdyby to posral a všechno udělal ještě horší? S těžkým srdcem opatrně sklouznul z postele, nechtěl svého bratra rušit, pokud chtěl ještě spát. Ucítil něco v ruce a uvědomil si, že stále drží tu fotografii, kterou mu dala matka. Naposledy se na ni podíval a dal ji na matraci vedle Toma. Nevěděl, jaký na to bude mít Tom názor, nebo proč to tam vlastně nechával, ale zůstalo to tam.

Bill se oblékl a potom, když šel najít ostatní, zjistil, že jsou v dalším městě a že by se tam měli pár dní zdržet, takže potřeboval dotáhnout na hotelový pokoj nějaké věci, pokud nechtěl chodit sem a tam. Netrvalo mu dlouho najít věci, které potřeboval, a o ty těžší se postará později.

Z hotelového pokoje viděl vršek autobusu, který stál na parkovišti. Na slunci se ostře leskla jeho střecha. Myslel si, že Tom je ještě stále v posteli, nebo že se možná právě probudil. Bill tam toužil jít a podívat se. Dneska se cítil, že bude dělat jen to, co bude chtít, a chtěl trávit čas se svým bratrem.

Místo toho vytáhl svůj laptop; už to bylo dost dlouho, co naposled zkontroloval své e-maily, bude tam hromada odpovědí, na které by měl odepsat. Ucítil trochu bolest, když se obrazovka konečně blýskla a ukázala se fotka jich dvou, kterou Tom fotil. Jejich obličeje byly u sebe a na obličejích měli hloupé úsměvy. To bylo před několika měsíci.

Zakňoural, když uviděl, ve své složce doručené pošty seznam nepřečtených e-mailů. Většina z nich byla ale naštěstí od Andrease a většina byly jen hloupé věci, které mu kamarád přeposílal. Bill si je chvíli pročítal a trochu se chichotal; Andreas ho rozesmál, i když byl na míle daleko.

Ozvalo se tiché zaklepání na dveře a Bill s povzdechem zavřel notebook. Pokud to bude David a přichází mu říct, že jeho volné odpoledne je ‚volné jen s malým rozhovorem‘, chystal se mu jasně vysvětlit, že odpoledne chce mít volné úplně. Rozrazil dveře, jeho pohled byl připravený, ale nebyl to David, kdo tam stál, byl to Tom. Tom zřejmě přišel přímo z autobusu, ani se neobtěžoval s nasazením kšiltu.

„Oh,“ Bill překvapeně zamrkal. „Nevěděl jsem, že jsi vzhůru.“ Usmál se a ustoupil stranou, aby nechal Toma vejít dovnitř, v jeho žaludku se to začalo příjemně chvět.

Tom mu úsměv nevrátil, ani nic neřekl. Vstoupil do místnosti a podíval se zpět na Billa, v obličeji měl zvláštní výraz, který byl Billovi naprosto cizí. Trochu ho to vyděsilo.

„Zamkni dveře,“ řekl Tom tiše.

V Billově břichu se vše začalo chvět silněji a udělal to, co mu bylo řečeno předtím, než obrátil na Toma nervózní pohled. Neměl tušení, co se děje, nebo jestli se mu to bude líbit. Tom vypadal velice, velice vážně. Bill pootevřel ústa, aby něco řekl, ale zarazil se, když si Tom tam, kde stál, stáhl tričko přes hlavu. Podíval se na Billa, když si začal rozepínat opasek.

„Bille,“ řekl a jeho hlas byl mnohem hlubší, než bylo obvyklé. „Sundej si oblečení.“

Bill stál jako přimrznutý, když se Tom úplně vysvlíknul, celé téhle situaci příliš nevěřil.

„Ale jestli já… jestli budeme nazí.“ Bill poslední slovo vydechl. Pokud by si sundali své oblečení, nebyli by schopni se nedotknout.

Tom přikývl, došel k posteli a lehnul si na ni.

„Dobře,“ řekl Bill statečně a sundal si tričko. Jeho srdce bilo jako o závod, vzrušení z neznámého působilo třas jeho prstů, jak neohrabaně vyklouzl z kalhot. Tom ho celou dobu sledoval z postele, dokud Bill nebyl úplně nahý. Otřásl se.

Tom poklepal na postel vedle sebe a Bill tam s bušícím srdcem vlezl. Ležel tam, aniž by se podíval na Toma, aniž by se podíval na cokoliv. Jeho oči pozorovaly strop a přitom se snažil kontrolovat svůj dech.

„Bille,“ zamumlal Tom. Bill otočil hlavu a nespouštěl pohled z Tomovy tváře, obávajíc se, že kdyby nechal oči přecházet přes jeho tělo, jeho ruce by ho následovaly. „Dotkni se mě,“ zašeptal Tom, jeho prosba zněla Billovým uším zoufale.

Billovi se chtělo křičet, že nemůže, že to je špatné, že se to prostě nedělá. Ale chtěl to tak strašně, i jeden jediný sebemenší dotek, chtěl tu blízkost zpátky. Nejistě sunul nohu přes postel, nechal třít svoje prsty na nohou proti těm Tomovým. Stačilo to na to, aby zalapal po dechu. Jen věděl, že jeho kůže se dotýká té Tomovy.

„Doopravdy, doopravdy se mě dotkni,“ zasténal Tom, jeho hruď se nadzvedala.

Bill se celý třásl, když natáhl ruku, netušil, čeho se má nejprve dotknout. Chtěl všeho a chtěl to všechno najednou. Zaměřil se na Tomovu ruku, uchopil ji prsty a pevně stisknul. Tom stiskl zpět a Billovi poskočilo srdce v hrudi. Předtím, než stihl vůbec protestovat, byl Bill přetažen na druhou stranu postele a ocitl se s roztaženýma nohama před Tomem a jejich holá těla se navzájem dotýkala od hrudníků až k jejich slabinám.

Oba zalapali po dechu a Tom přitiskl Billovu hlavu prudce dolů. Jejich již otevřená ústa se setkala a jejich jazyky neztrácely čas, ihned se do sebe zapletly. Bill cítil, jak jej Tomův jazyk lechtá nahoře na patře – tohle rozhodně dotýkání bylo.

Neměl ponětí, co dělat s rukama, nemohl se dostatečně Toma dotknout, nedokázal ruce udržet v klidu. Tom na tom nebyl o moc lépe; Bill cítil, jak bratrovy dlaně hladí celá jeho záda až na zadek, předtím, než svými prsty jemně roztáhl jeho zadek. Bill zasténal a tlačil se proti tomu doteku. Téměř viděl hvězdy, když zhoupl tělem a ucítil hladkou, vzrušující tvrdost, která klouzala proti jeho penisu. Byl to Tom, jejich penisy se dotýkaly. Bill si myslel, že jeho mozek asi zkratuje, ale podařilo se mu vklouznout rukou mezi jejich těla a přejel prsty po Tomově penisu.

Tom mu zavrčel do pusy a další věc, kterou si uvědomil, bylo, že s ním Bill leží na zádech a tlačí si ho dolů mezi svoje nohy.

„Oh bože, oh kurva… Tomi,“ lapal po dechu, nedokázal si uvědomit, kdy ve svém životě byl takhle moc vzrušený.

Tom kopíroval pohyb, který Bill udělal, svou rukou vklouznul mezi ně a omotal ji kolem Billova penisu. Bill ze sebe Toma skoro shodil, ale Tom se držel pevně. Kroutil se a snažil se trochu posadit, očividně se snažil ukázat trochu obratnosti, jenže Bill měl zájem jen o škrabání každého kousku kůže, který se mu dostal do rukou, tak to Tom nakonec vzdal a přitiskl se dolů proti svému mladšímu bratrovi.

Bill tvrdě sál Tomův spodní ret a omotal nohy kolem Tomových zad, tisknul ho na sebe, jak se svíjel proti jeho tělu, chtěl cítit každý centimetr Tomova těla. Tom hlasitě zasténal a svým penisem se dostal dolů, mezi Billovy nohy, přejel jím přes Billovy koule a dotknul se Billova otvoru. Bill zalapal po dechu; tohle bylo tak nemravné. Když se Tom dostal až sem, tak k sobě měli tak blízko, jako za celý život ne. Jeho nohy byly rozevřené a on sklopil hlavu, zasténal, když Tom olíznul jeho krk a ušní lalůček, když přirazil proti Billovu zadku.

Celá tahle věc byla něco, čemu se chtěli tak moc vyhnout, ale Bill si uvědomil, že to není zase tak úplně špatné. Jako dvojčata se potřebují dotýkat, potřebují kontakt, to byl instinkt a nic to neznamenalo, dokud to nebylo přerušeno, tím se potřeba stala nápadnou. Tím, že to odmítli, se jen přiblížili hrozícímu střetu. Střetu, který znamenal zmatek, pot, zamotaná těla, Tomovo vrčení a nesmyslné mumlání do Billova ucha, když se oba třeli a přiráželi proti sobě. Bill cítil, že tohle bude znamenat silnou explozi.

Udělal se první, což byl pravděpodobně Tomův plán, a nevynakládal žádné úsilí, aby tišil svůj křik z uvolnění a Tom ho tisknul až do úplného konce, dokud to Bill nemohl už déle snést, dokud se neudělal do Tomovy dlaně a bůhvíkam ještě. Cítil, když se udělal i Tom, a nejen díky tomu, jak se proti němu Tomovo tělo chvělo, ale cítil i teplé sperma přímo proti svému zadku, a to, jak Tom vše rozmazal kolem jeho otvoru, když skončil.

Bill sotva dýchal, ale nechtěl ho přestat líbat a dotýkat se ho, pro něj to nebyl konec a nechtěl ho pustit. Lapal do Tomových úst hlasitě po dechu, když Tom těžce klesnul na jeho tělo a zasténal, když Tomův prst začal putovat mezi jeho nohama. Tom tak cítil vlhkost a teplo od spermatu, které nechal na Billově kůži.

„Kurva,“ zachraptěl Tom, zvedl trochu hlavu a podíval se na Billa.

Bill si ho přitáhl zpátky a znovu vsunul jazyk do Tomových úst, chytil ho za krkem. Tom ho políbil nazpět a jemně se nad ním pohnul, svýma rukama Billa hladil po bokách.

Tom odtáhl své rty a znovu se na Billa podíval. „Bille,“ zašeptal. „Už nikdy nedělej, že se mě nesmíš dotýkat.“

Bill se na něj lehce usmál, byl příliš vyčerpaný, než aby zareagoval nějak jinak. „Jestli budeš mít štěstí, tak odteď z tebe svoje ruce nesundám,“ zamumlal.

Tom se tím zdál spokojen a vrátil se svými ústy na ta Billova a oba lehce přetočil na bok, dokud k sobě nebyli obličeji. Jeho ruce byly omotané kolem Billových zad a Bill se v tom objetí roztékal. Napadlo ho, jestli by o něj Tom bojoval, kdyby se od něj někdo snažil Billa odvést, a šťastně došel k názoru, že ano, že by měl.

„Tomi,“ řekl Bill, přerušil polibek a zamyšleně se kousnul do rtu. „To, co jsme dělali, bylo špatné, že?“

Tom se zazubil a políbil ho na špičku nosu. „Ne, to je v pohodě. Chci říct, nebylo to, jako kdybychom měli sex.“

Bill v jeho odpovědi slyšel náznak škádlení a usmál se, přitulil se pod Tomovu bradu předtím, než k sobě ještě jednou přitisknul jejich rty.

autor: Haylzee

překlad: Larkys
betaread: Janule

original

14 thoughts on “Take your clothes off 2/2

  1. O můj bože, tohle bylo dokonalý, krásný, úžasný, prostě perfektní!
    Haylzee píše dokonalý povídky a doufám, že to nebude dlouho trvat a dočkáme se dalšího skvostu… Strašně její povídky miluju, krásně se to čte, občas mám dojem, že to, co napsala, vidím přímo před očima a řeíkám, že je to dokonalá podívaná:)<3…:)
    Takže, opět smekám před touhle skvělou autorkou a budu se moc moc moc těšit na další díl… Snad to čekání nebude tak dlouhé… Ale na takovouhle povídu se čekat vážně vyplatí…:)

  2. O_O , O_O , O_O , :O – moja obvyklá rekcia keď čítam niečo od Haylzee 😀 .
    Napádajú ma teraz slova len – ty vole , kokso , ty moj boh .
    Ona je úžasná . Fakt . Keď som čítala časť o Tomovi a Billovi v kočárku … neksutočné krásne to bolo ♥ . Najkrajšia časť .

  3. Aww, miluju to ♥ Ten konec je geniální 😀 Ale co jinýho taky od Haylzee taky čekat, její povídky a vůbec pojetí dvojčecího vztahu mám uplně nejradši.
    Díky za překlad 🙂

  4. Práve som si privodila jeden bombastický orgazmus touto poviedkou. Som úúúúplne hotová. Bolo to asi najdokonalejšie od Halyzee, alebo jedno z najdokonalejších vecí čo som zatiaľ čítala. Ďakujem za preklad.

  5. To bylo moc hezké! 🙂 Líbilo se mi, jak si kluci pořád zdůvodňovali, že se vlastně nedotýkají 🙂 No nemohlo to skončit jinak, než jak to skončilo 🙂 A já jsem za to ráda! Vážně se mi tato povídka moc líbila 🙂
    Děkuji za překlad!

  6. Haylzee je proste úžasná a s ňou všetky jej príbehy. Viac sa k tomu povedať (ani napísať :D) nedá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics