Innocent BawdyHouse II 72.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

Tom

„Bude? Mně se tu líbí už teď.“ Uculím se a začnu ti nohy zasypávat pískem. První kotníky, potom lýtka a koleno. Vyhrnu ti plavky a zasypu ti i stehna. Baví mě to, líbí se mi si s tebou hrát. Začnu ti ten písek po nohou roztírat, jako bych ti ho chtěl vetřít do kůže. Po chvíli si uvědomím, že jsem se na to tak soustředil, že ani nevím, jak se chichotáš a mě samotného to vzrušuje. „Uhm, promiň… já… už je to skoro tři týdny, co jsme… uh.“ Provinile kouknu do země. „Ještě si jdu zaplavat.“ Rychle vstanu, než stihneš něco říct. Skočím do vody a ponořím se i s hlavou, kus plavu pod vodou a potom se vynořím a otočím na tebe. Docela se podivím, když uvidím, že plaveš ke mně. Mám celkem strach, co chceš říct, snad jsem to zase nepokazil.

Bill

Doplavu až k tobě, chytnu se tě a obejmu tě kolem pasu koleny. Zasměju se, když vidím tvůj trochu vykulený výraz. Hladím tě po zádech a lehce tě hladím i po tvářích. Pak tě políbím na krk a taky na klíční kost. Vezmu tvoji tvář do dlaní a dlouze tě políbím, pak se oddálím a dívám se ti do očí a pousměju se. Políbím tě lehce na nos. „Budeme se milovat v moři?“ zeptám se trochu ledabyle a pozoruju tvůj výraz ve tváři.

Tom

Jakmile jsi to vyslovil, málem jsme se utopili, protože jsem přestal hýbat nohama i rukama. Po chviličce ale zase rychle vyplaveme o pár centimetrů nahoru a oba se zasmějeme. „To myslíš vážně? Já myslel, že… já… já nevím, co jsem si myslel.“ Zašeptám a radostně tě dlouze políbím. Chvíli se líbáme, já tě hladím po stehnech a po zadečku, ale potom začnu plavat ke břehu. Tam, kde už je málo vody, tě vezmu do náruče a položím tě na zem tak, abychom oba byli ve vodě, ale tak, abys neměl potopenou hlavu samozřejmě. Nalehnu zlehka na tebe, vměstnám se mezi tvoje nohy a znovu tě políbím. „Jsi si jistý?“ Šeptnu a je mi tak krásně. Ty pode mnou a na nohou a zádech mi šplíchají jemné vlnky z moře.


Bill

Nepřikývnu a ani neodpovím a hned tě začnu nenasytně líbat. Držím si tě hezky za krkem u sebe a pořád pokračuju. Rukama tě začnu hladit po zádech a i po zadečku pod plavkami. Pak se vrátím rukama na tvá záda, ale polibky se přesunu na tvůj krk. Nohama tě obejmu okolo boků a přitisknu tě ještě víc k sobě. Během chvilky mě zase ty začneš líbat na krku a já jen slastně přivřu oči. Využiju volných rukou a začnu ti pomalu stahovat plavky. Když se mi to povede úplně, tak je hodím za nás na písek.
V tu samou chvíli ovšem vzdychnu, protože jsem začal cítit tvůj jazyk na mé bradavce. Prohnu se vzrušením a trochu tě odstrčím, abych se ti mohl opět vpít do tvých rtů. Jsou teď trochu slané. Jakmile se naše jazyky proplétají, cítím i já, jak mi stahuješ plavky, a taky hned můžu cítit tvoje vzrušení na holém těle.
Ještě víc roztáhnu nohy a jen si tě k sobě přimáčknu, když do mě pronikneš. Vydechnu a po zádech mi projede horko. Ruce obmotám kolem tvého krku a dlouze a nenasytně se líbáme, když mě vezmeš do ruky, vzdychnu ti do úst.
Společně se pohybujeme ve stejném tempu a tak lehce cítím, když Tom dosáhne vrcholu. Jsem chvíli za ním, ale s jeho rychlými pohyby rukou zůstanu v křeči a dolehnu na vyhřátý písek.

Tom

„Oh, Bille…“ vydechnu a lehnu si na záda vedle tebe. Jenom na tebe pootočím hlavu a usměju se, zmohlo mě to. Ty se na mě taky usměješ a přitulíš se ke mně, položíš mi hlavu na hruď. Začnu tě hladit po zádech a zavřu na chvíli oči. „Lepší dovolenou jsem si ani nemohl přát…“ Zašeptám tak tiše, že ani nevím, jestli to slyšíš. Chvilku tak nehybně ležíme a já se dokonce přistihnu, že usínám. Radši se proto posadím, tebe si u sebe přidržuju. „Jsme celí od písku.“ Řeknu a zachichotám se. „Budeme se muset pořádně umýt, a hlavně ty… nerad bych, abys měl v zadečku písek.“ Uculím se a ty do mě škádlivě strčíš. Chytnu ti ruce a políbím tě. „Pojďme… dáš si něco k jídlu?“ Vstaneme a vracíme se zpět k ‚chatě‘.

Bill

„Já teď nemám hlad,“ řeknu tiše, a hned jak přijdeme, se jdu podívat na malou. Ona už sedí a snaží se sama houpat. Pousměju se, a když dojdu až k ní, tak ji trochu zhoupnu. Pak ji vezmu na ruce a jdeme do koupelny. Začneme se s malou sprchovat a po malé chvíli za námi přijde i Tom. Společně se umyjeme a malá výská a chichotá se a snaží se stříkat vodu všude kolem nás. Když jsme čistí a voňaví, tak si vezmu malou do obýváku a položím ji na zem. Pustím v televizi nějaké pohádky a ona je zarytě pozoruje. Tom v koupelně ještě zůstal, vím, jak sám se rád sprchuje.
Po chvíli vstanu a jdu do kuchyně, otevřu všechny skřínky a ledničku a koukám, co bych mohl udělat na jídlo.

Tom

Přijdu za tebou tak za deset minut, kolem pasu mám osušku a nechávám si kapat vodu z vlasů. Něco kuchtíš, tak se jen usměju. Přijdu k tobě zezadu a obejmu tě přes bříško. „Já chtěl uvařit nějakou dobrotu, a ty jsi mě předběhl…“ zašeptám. Odhrnu ti vlasy z krku na bok a políbím tě na něj, potom tě pusinkuju pod ouškem a rukama tě stále jemnými krouživými pohyby hladím po bříšku. „Miluju tě… víš to?“ Šeptnu tiše a nechávám se unášet v laskání tvého těla.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

betaread: Janule

2 thoughts on “Innocent BawdyHouse II 72.

  1. Tenhle dílek byl strašně krásnej!!!Všechno jako vždy dokonale opsané..prostě nádhera!!Holky, jste vážně skvělé!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics