Diva

autor: Rose

Zdravím všechny twincestní čtenáře! 🙂 Moc se omlouvám, že jsem tak dlouho nenapsala další díl When you look at me, ale slibuji, že se tady 6. kapitola během pár dní objeví. Mezitím mám pro vás jednorázovku na námi všemi milovaný pár Bill/Tom, jak jinak :D. Je to má první jednorázovka, ale na mé psaní jste už zvyklí, tak by se vám snad měla líbit. 🙂 Rose
„No tak, Kaulitzi, pohni si!“ popoháněli Toma jeho kámoši a nedočkavě stepovali u dveří do jeho pokoje.
„No jo, vždyť už jdu,“ zabručel.
„Co je s tebou, vole? Jindy jsi připravenej jako první. Copak se netěšíš na sex s nějakou tou děvkou?“ nechápali. Ta poslední věta Toma dostala
„Tak na co čekáme? Dělejte!“ povyskočil a už se řítil z domu ven.
„Ten ale rychle změnil názor,“ prohodil nechápavě blonďák ostatním, co stejně jako on stáli stále u dveří do Tomova pokoje – „kinga“ jejich party.
Když celá parta asi dvaceti hoperů dorazila na diskotéku, dívčí polovina si začala vzrušeně šuškat, jedna přes druhou se začaly předvádět a svíjet se na parketu, mužská polovina se ale netajila tím, že přítomnost dvaceti osmnáctiletých machrů jim vadí.
Kluci si toho samozřejmě nevšímali a rozprchli se do všech stran. Někteří k baru, jiní na taneční parket a další se okamžitě vydali hledat dívku, se kterou by zašli na WC, aby je „obsloužila“.

Tom se hrnul na taneční parket, kde okamžitě rozbalil své taneční kreace, které na dívky zabíraly pokaždé. Skutečně se kolem něj začalo motat tak šest slečen. Všech šest bylo přesně podle jeho vkusu – dlouhé, husté vlasy, velké poprsí, celkem vysoké a štíhlé.
„Tak která se mnou půjde jako první? Na všechny se dostane,“ mrkl vyzývavě Tom. Dívky se zahihňaly a už se k němu opět hrnuly.
Tom očima znovu přejel taneční parket. Už-už se chtěl s jednou z těch dívek přesunout na nějaké klidnější místo, když v tom ji spatřil. Dlouhé, černé vlasy jako uhel lehce promelírované platinovou blond, černé tričko, co obepínalo její úzké boky a bílé těsné džíny, které zvýrazňovaly ten nejhezčí zadeček, jaký kdy viděl.
V tu chvíli dredatý chlapec odstrčil tu dívku s tím, ať si najde někoho jiného, a vydal se směrem k tomu magickému stvoření. V tu chvíli se dívka otočila a Tomovi spadla brada až na zem. Perfektní porcelánová pleť, dlouhé černé řasy, tmavě šedé kouřové líčení, které ještě prohloubilo pohled už tak dost hlubokých čokoládových očí, piercing v obočí a dokonalé plné rty. To vše by Tom na té dívce ocenil. Jenže to by to nemělo mít takový „menší“ háček – ta dívka byl chlapec. Ale to nebylo to nejhorší. Nejhorší bylo, že Tomovi se ten chlapec líbil víc, než kdyby to byla dívka.
Skutečně, černovlásek měl sice tak trochu dívčí rysy v obličeji, ale ty chlapecké nemohl úplně popřít.
„Potřebuješ něco?“ Tomovo ucho pohladil ten nejsametovější a nejměkčí hlas, jaký kdy slyšel. Musel na moment i zavřít oči, aby si ho mohl na sto procent vychutnat.
„No, ehm, já…“ koktal. Taková potupa! Zakoktat se a ještě ke všemu před klukem.
„Ano?“ usmál se chlapec. Ten úsměv Toma odrovnal. Musel se chytnout barového stolku, aby nespadl. Žádná dívka ho nikdy takhle neočarovala, a což teprve kluk.
„No, totiž, říkal jsem si, jestli by sis nešel zatancovat,“ dostal ze sebe Tom po chvilce úsilí.
Bylo vidět, že černovlásek trochu znejistěl.
„No… jo, klidně,“ kývl po chvilce. Vydali se spolu tedy na taneční parket mezi spoustu svíjejících se tanečníků.
Asi tak po dvou písničkách se změnilo osvětlení a nastaly ploužáky. Tom si nebyl jistý, co má udělat. Černovlasý chlapec tančil absolutně perfektně a on si stále připadal nervózní. Nakonec se ale přeci jen překonal, chytil ho za boky a pevně si ho k sobě přitiskl.
„Jak se vlastně jmenuješ?“ zeptal se Tom, když mu jeho společník ovinul ruce kolem krku.
„Bill,“ šeptl mu do ucha.
„Tak, Bille, doufám, že mi neutečeš,“ pousmál se na něj dredatý chlapec.
„Proč bych měl?“ položil mu Bill hlavu na rameno. Tom posunul své ruce na jeho jím tolik obdivovaný zadeček a zatajil dech v očekávání, jak bude černovlásek reagovat.
„Jo proto,“ rozesmál se Bill. „Neboj, nevadí mi to.“
„Bille?“ oslovil ho po chvilce Tom.
„Hm…?“ zamumlal Bill, který měl hlavu schovanou někde mezi jeho krkem a ramenem.
„Nepůjdeme se projít?“ navrhl.
„Rád… už mě to tu nebaví.“ Bill přijal nabídnutou dlaň svého nového přítele, propletli prsty a vydali se ven na čerstvý vzduch.
„Proč jsi mě vlastně oslovil?“ zeptal se po chvilce tiché bezkonverzační chůze Bill.
„To je jednoduchý – líbil ses mi,“ pokrčil Tom rameny. Začínal se pomalu uvolňovat a to znamenalo jediné – opět myslel i něčím JINÝM, než jen hlavou.
„Ano?“ zamrkal na něj Bill svými dlouhými řasami.
„Jo…“ posadil se Tom na lavičku a černovláska si posadil obkročmo na sebe, „máš v sobě takové osobní kouzlo, které mě očarovalo.“ Jemně se mu rty přisál ke krku a Bill těžce vydechl…
Neuběhlo ani deset minut a oba chlapci již byli téměř bez oblečení. Tom zajel Billovi pod boxerky a jeho hlasitý sten umlčel ve vášnivém polibku. Jejich jazyky spolu hrály nelítostný souboj o nadvládu.
„Líbí se ti na mém klíně hodně?“ zeptal se Tom, protože již dobrou čtvrthodinu Bill seděl na jeho rozkroku a boule, která se mu pod XXL džínami vytvořila, byla již celkem bolestivá.
„Moc,“ líbl ho černovlásek na tvář a na znamení, že to myslí vážně, se na jeho klíně lehce zhoupl.
„Sakra, Bille, jestli tohle budeš dělat, tak se neudržím,“ zasténal Tom.
„A co?“ hrál Bill nechápavého a pohyb zopakoval, jen trochu těsněji. Dredatý chlapec ho pevně chytil za boky a strhl na záda na lavičku.
„Au!“ zaskučel bolestně Bill. Tom na to však nedbal, zalehl ho celou svou vahou, čímž ho přimáčkl až na doraz a chtivě mu začal na krku vytvářet cucflek. Kolenem mu oddálil stehna od sebe, Bill se prohnul v zádech a trochu se nadzvedl, aby mohl opět pocítit Tomovy rty na těch svých.
„Nepůjdeme ke mně?“ navrhl Tom. Přeci jen, mít sex na lavičce v parku, kde by je mohl kdokoliv vidět, mu nepřipadalo jako to nejlepší. Sice tudy zatím nikdo neprošel, ale náhoda je blbec.
„Rád,“ pousmál se Bill a natáhl se pro své černé tričko. „Ale rychle. Už se nemůžu dočkat,“ šeptl mu vzápětí chtivě do ucha a jeho ušní lalůček jemně skousl. Tom dopnul pásek u svých džín, popadl černovláska za ruku a rychlým krokem vyrazili k Tomovi domů.
Schody, které vedly do prvního patra domu Kaulitzových, vyběhli tak nejrychleji, jak dovedli, a sotva Bill dovřel dveře do Tomova pokoje, už byl na ně namáčknutý – Tomův jazyk někde hluboko v jeho ústech. Vzájemně si opět svlékli oblečení, načež Tom Billa posadil na postel.
„Chci tě, Bille. Moc tě chci…“
„Já tebe taky… Tak už to konečně udělej,“ oplatil mu Bill chtivý šepot. Tom tedy obrátil černovláska na břicho a nadzvedl ho tak, aby zaujal pozici v kleku. Ze šuplíku nočního stolku vytáhl kondom, který si vzápětí nasadil a chytil Billa za boky.
Bylo to tak zvláštní…. tak jiné. Když by se mu takhle nastavila dívka, no, spíš kdykoliv se měl s dívkou vyspat, myslel jen na vlastní uspokojení. Obvykle ji bez větších něžností vysvlékl a téměř bez přípravy si ji vzal, ale Bill v něm probouzel ochranitelský pocit. Potřebu uspokojit především jeho. Přál si, aby se to Billovi líbilo.
Začal ho tedy jemně líbat po křivce zad směrem dolů, ale u posledního obratle se zastavil. Mezitím si sundal s trochou práce kondom. Byl nemálo vzrušený. Rukama přejel po jeho vnitřních stehnech a chytil ho za boky. Bill instinktivně zavřel oči v očekávání tupé bolesti, ale Tom ho překvapivě otočil na záda, položil ho na postel a zalehl ho. V té pozici už dnes byli podruhé.
„Co? Pro-proč?“ nechápal černovlásek.
„Ještě ne. Vím to. Vidím na tobě, že ještě nejsi připravený. Vím, že máš strach.“
Bill se zasekl. Jak to na něm může kluk, co ho zná sotva dvě hodiny, poznat? Jak může poznat, co cítí? Je tak jiný než kluci, se kterými doteď byl.
„Děkuju…“ šeptl dojatě a procítěně Toma políbil.
Zbytek noci strávili jen líbáním a hlazením. Dál to nezašlo.
Když Toma ráno vzbudily sluneční paprsky, okamžitě nahmatal místo, kde Bill spal. Ale nic po hmatu nepocítil. Vyplašeně otevřel oči, ale spatřil jen úhledně složenou deku a polštář, na kterém byl malý papírek. Bylo mu jasné, od koho je.
Milý Tome,
děkuji za krásnou noc. Jsi úplně jiný, než jsem si na první pohled myslel. Jsi něžný, milý, chápavý a máš velké srdce. Je mi jasné, že tak tě asi moc lidí nezná a jsem moc šťastný, že zrovna mně jsi ukázal tvé pravé JÁ.
S láskou,
Bill.
P.S.: Jsem si jistý, že se ještě někdy uvidíme.
Tom zmučeně padl zpět na postel a zavřel oči. Snad aby si slzy nemohly najít cestu ven, snad aby utekl pryč od kruté reality. Ten dopis byl nádherný, ale to je málo. Jen dopis… To mu Billa nenahradí. Bill… jeho spřízněná duše. Diva, která ho očarovala.
O půl roku později

Tom seděl znuděně na židli, nohy na lavici, kolem něj jeho parta. Obyčejný den ve škole. Od té osudné noci, spíš rána, si nasadil jakousi masku. Ledovou masku. Kámoši a holky byli jen takové povzbuzení. Nikoliv náplň života. Jeho život zmizel před půl rokem.
„Tak se usaďte,“ ozvalo se od katedry přísně. Tom si otráveně odfrkl. V tom se ozvalo klepání. Otevřely se dveře a z nich vyšla vysoká postava s černými vlasy, v černých úzkých džínách a v červeném tričku.
Tomovi se zastavilo srdce. Vytřeštil oči a nebyl schopný se nadechnout. Ten zbytek kyslíku se mu bolestivě zabodával do plic. To není možné… To nemůže být…
„Tohle je Bill Trümper, váš nový spolužák. Tak se někam usaďte. Třeba támhle vedle pana Kaulitze.“
Tom bez sebemenšího mrknutí dál zíral na Billa, jak se k němu s lehkým úsměvem blíží. Posadil se vedle něj, vyndal si věci na lavici a začal něco psát na papír. Po deseti sekundách ho Tomovi podal.
Já říkal, že se ještě uvidíme.
Tak co? Jak se vám moje první jednorázovka líbila? 😀 Vím, že mě teď asi nesnášíte za to, že je to tak otevřené, ale je to pro vás, aby každý mohl zapojit fantazii. 🙂
Rose
autor: Rose
betaread: Janule

11 thoughts on “Diva

  1. No gtak jako já bych nikdy neřekla, že to je tvá první, protože je úplně skvělá!!!Má první, když mám pravdu říct byla úplně nepoužitelná…byla to jen ostuda, fakt krávina ale tohle, tohle je už něco jinýho!!A When you look at me je jedna z mých nejjoblíbenějších povídek….je vážně skvělá!!A ty si skvělá autorka zasloužíš si jen a jen chválu nic víc!

  2. Aj keď je to jednorázovka, má v sebe úžasne krásny príbeh a prísľub niečoho veľmi pekného do budúcnosti. Moja fantázia pracuje na plné obrátky.
    Ďakujem, vážne je to nezabudnuteľná poviedka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics