Who am I? 34.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

BILL
Chvilku mi jen tak Tom v posteli pobrukuje, ale pak si ho přitáhnu zase k sobě a něžně ho políbím.
„Chce se ti spát?“ zeptám se, přičemž mu palcem začnu přejíždět po bradě. Zase už cítím, jak mu rostou vousy.
„Ne, vlastně nechce,“ odpoví jen.
„Kdy jsi vůbec vstával?“
„Asi v 11,“ zasměje se tiše a trochu se na mně zavrtí. Trochu rozkročím nohy, protože se o mě takhle dost otírá. A to by nemuselo dopadnout nejlépe.
„To se někdo má,“ pousměju se.
„Měl jsi mě vzbudit. Odvezl bych tě,“ vlípne mi polibek na hrudník.
„Kdepak. Byl jsem rád, že tak tvrdě spíš, že si odpočineš.“
„Ale prosím tě,“ uculí se.
Povyleze ke mně výš a vyhledá si ve tmě mé rty. Ruce mu položím na záda a začnu ho jemně líbat. Jazykem hned vyhledám ten jeho a pohrávám si s ním. Vyleze ještě výš a zapře se rukama vedle mé hlavy. Jemně mi polibky oplácí, přičemž přejíždí jazykem po mém. Mazlivě se o mně tře. Musím se trošku usmát. Tak moc mě provokuje, ale přitom zlehka a nevinně. Jednou rukou mu přejedu od boku až do podpaždí a pak po paži. Začne mi tisknout bok v dlani. S tichým funěním si hraje s mým jazykem. Otře se rozkrokem o můj a trochu hlasitěji oddechne. O to víc ho pak stisknu na bedrech a vydechnu. Začnu ho líbat o něco intenzivněji. Jednu nohu pokrčím. Tyhle chvilky jsou snad ty nejkrásnější. Vychutnávám si je, jako by to mělo být naposled. Okamžitě toho využije a přimáčkne se až na můj rozkrok. Začne se o něj silně otírat svým. Jako by mi četl myšlenky. Hladově mě líbá a jazykem bloudí v mých ústech. Jeho dotyky jsou stále dychtivější. Chytnu ho rychle za zadeček a ještě si ho na sebe přitisknu a trošku ho naviguji, jakým směrem je to nejlepší.
„Oh, já už zase… tvrdnu,“ povzdechnu. Skousnu mu spodní ret a jemně ho za něj zatahám.
„To je dobře,“ šeptne mi na oplátku. Vymaní svůj ret z mých zubů a začne mě líbat na čelisti. Trochu ze mě sleze a začne mě rukou hladit po stehně. Sklouzne mi jazykem po tepně až na klíční kost. Cuknu trošku boky proti němu a zakloním hlavu, aby ke mně měl lepší přístup.

Nechápu, jak to se mnou může tak umět. Jako by přesně věděl, kde se dotknout, aby mě to co nejvíce nažhavilo. Jako by snad četl moje myšlenky, cítil moje pocity. Nerozumím tomu, ale neskutečně mě to těší. A samozřejmě mi to dělá dobře. Ale myslel jsem si, že dnes bude klidná noc. Ale jak se zdá…
Začne mi krk zaplavovat vlhkými polibky a jemnými kousanci. V dlani mi tiskne stehno. Začne pánví přirážet proti mé. Vzdychne a věnuje mi další polibek. Ještě chvilku si to nechávám líbit, ale pak převezmu iniciativu a povalím ho pod sebe. Mám rád, když je dominantní, ale někdy mám tu potřebu také. Obkročmo si nad něj kleknu a sehnu se dolů. Začnu jazykem dráždit bradavku. Volnou rukou, kterou se nepodpírám, mu sjedu po boku až na podbřišek a začnu ho tam tisknout. Vtěsnám se mezi jeho nohy, a zároveň trochu nad něj, a začnu rozkrokem přirážet na jeho. Jenomže Tom mě ze sebe shodí a se smíchem se dostane opět nade mě.
„Nezlob,“ šeptne. Pokračuje tam, kde skončil. Začne mi sát kůži na krku a rukou klesne níž na můj rozkrok. Začne mě hladit po penisu a tisknout ho přes boxerky.
„Ale když… ahh,“ oddechnu nahlas a prohnu se v zádech trošku. Chvilku se mu vzpírám, protože chci být zase nahoře, ale nakonec ho nechám, jelikož je mi to tak příjemné, že se ani vzpírat nechci. Vydechne a začne se sunout celým tělem níž. Jak se posouvá, na každý kousek mé kůže mě políbí, dokud se nedostane k bradavkám. Obkrouží ji jazykem a pak nasaje. Znovu ji olízne.
Cítím, jak se mi tělem rozlévá to příšerné horko a pocit vzrušení. Je to neuvěřitelně příjemné. Nedá se to zastavit. Semknu v dlaních prostěradlo a začnu tiše oddechovat. Nechávám ho, aby si dělal, co se mu zamane. Vyjede mi rukou po žebrech až do podpaží, až přejede na moji paži. Začne ji tisknout v dlani, zatímco okusuje moji bradavku. On si se mnou tak pohrává. A to je to, co se mi líbí. Tohle je ta nejhezčí předehra. Miluju předehry.
„Lásko,“ vydechnu prosebně a přivřu oči. Pomalinku se přešoupne k druhé bradavce, kterou začne dráždit špičkou jazyka. Opustí moji paži. Až po chvilce jeho ruku najdu u svého stehna, jak mě po něm začne hladit. Ještě tu nohu pokrčím a dám ji trošku dál od druhé. Pohladím ho po hlavě a sjedu mu až na týl. Začnu mu tisknout copánky. Oddechne a vede jazykem mokrou stopu ještě níž, dokud mi nezajede do pupíku. To se trošku zasměju.
„To lechtá, Tome,“ brouknu a zatáhnu hned bříško.
„Hmmm,“ zasměje se tiše. Pohladí mě po boku a začne mi vtiskávat spoustu polibků po celém bříšku.
„To už je mnohem lepší,“ vydechnu úlevně a kouknu se na něj. Jenomže ho to zřejmě nebaví, a tak se během chvilky přesune níž k podbřišku. Jazykem mi objede lem boxerek. Skousnu si spodní ret. Mlčky ho dál sleduji a čekám.
„Taky si s tebou chci hrát,“ pošeptám potom. Jen ke mně vzhlédne. Vezme mezi zuby látku boxerek a začne je tahat dolů, přičemž mě stále pozoruje. Přejedu si jazykem po linii horních zubů a sleduji ho dál. Trošku se nadzvednu, aby mu to šlo lépe. I tak mu to moc nejde. Tiše zavrčí a zabere.
„Fuj je to,“ zasměju se, „nekousej,“ směju se tiše. Sám mě nadzvedne a stáhne mi je až po kolena. Posune se níž, a když je ze mě konečně sundá, vyndá si je z pusy.
„Tadá,“ zvolá nadšeně a rozhlédne se. Zamíří a hodí je až na konec místnosti.
„Omrzne mi zadeček,“ řeknu upištěně a zasměju se.
„Já se o něj postarám,“ zakření se. Vezme mě za nohy a po posteli si mě k sobě dotáhne. Skloní se a uchopí do ruky mé vzrušení. Podzvednu obočí a uculím se.
„A teď se chystáš dělat co, hm?“ olíznu si svůdně rty.
„Možná tě vykouřím, když nebudeš zlobit,“ usměje se škodolibě. Stáhne mi předkožku a skoro si mě strčí do pusy, ale vážně jen skoro. Čeká a vydechuji mi na žalud horký vzduch.
„Já… já budu hodný,“ pošeptám. Mám teď vážně chuť mu ho vrazit do pusy a začít přirážet. Ale to bych asi nedokázal. Je tak jemný a něžný. Tohle si nezaslouží. Navíc chci, abychom si to oba užili.
„Nebudeš. Znám tě,“ řekne naoko a povystrčí jazyk.
„Ale ano, budu.“
„Hmmm…“ zamručí a pomalu se začne oddalovat. „Ještě si to rozmyslím.“ To si snad dělá už prdel, ne? To už bolí.
„Já budu hodný, Tome, prosím. To až bolí,“ nakrčím obočí.
„Oh, vážně?“ vykulí oči a přikryje si zděšeně rukou pusu. Pak se začne smát. Kaulitzi, neser mě!
„Tome, no tak,“ povzdechnu potichu.
„Když mně se tak líbí, když seš vzrušený. Takhle tě vykouřím, ty se uděláš a bude po všem. Tuhle chvilku si užívám,“ pousměje se. Skloní se zpět ke mně a políbí mě na vnitřní stranu stehna.
„Taky si to užívám, ale chci tě mít aspoň víc u sebe,“ pošeptám potichu a natáhnu k němu ruku. Pomalu vyleze ke mně nahoru.
„U sebe nebo v sobě?“ pošeptá sotva slyšitelně a otře se mi o rty svými. Mile mě tohle překvapí. Asi se mu to vážně líbilo. A já proti rozhodně nebudu. Bylo to to nejdokonalejší milování, co jsem kdy zažil. Nešlo jen o sex.
„Chtěl bys být zase ve mně?“ olíznu mu horní ret. Hned mi jazyk přichytí mezi zoubky a zatahá. Když pustí, skloní se k mému oušku a zašeptá: „Nechci být jen v tobě. Chci se s tebou milovat.“
„To já s tebou taky. Jde jen o ten pocit. Máš ho rád?“ zeptám se nevinně. Přesune se k mým rtům.
„Miluju ho,“ vydechne do dlouhého polibku, jakmile spojí naše rty. Bez jakékoli odpovědi jej začnu líbat. Roztáhnu nohy od sebe a vtisknu ho mezi ně. Polibky mi okamžitě oplácí. Začne třít své horké tělo o mé, přičemž příjemně dráždí můj penis vlastním vzrušením, které se snaží vycpat z těsných boxerek. Oddechnu mu hlasitě do úst a víc ho tisknu. Začnu se trošku cukat proti němu.
„Mhh, sundej si ty boxerky. Já tě chci tak moc cítit!“
„Hmm…“ zabručí jen na protest, že ze mě nechce sundat ruce a přestat mě líbat. Začnu se společně s ním zvedat. Posadím se a on tak klečí. Využiji toho a stáhnu mu konečně ty boxerky. Stáhne je ze sebe úplně, aby nepřekážely, a vtáhne si mě vsedě do klína.
„Tak se mi to líbí,“ pošeptám a přitisknu se k němu. „Pomiluj se se mnou.“
„Hm hmmm,“ kývne na souhlas a začne mě líbat na čelisti. Přesune se svými horkými dlaněmi na má rozpálená záda a začne mnou pohybovat ve svém klíně. Už je tak vzrušený. Nahlas mu vzdychnu do ouška a obejmu ho kolem krku. Nasliní si prst a přesune ruku na můj zadeček. Vpluje mezi půlky a pomalu do mě zasune prostředníček. Hned se narovnám a zakloním trošku hlavu.
„Hmmm, joo… ale já chci už tebe,“ pošeptám.
„Nechci, ať tě to bolí,“ šeptne. Nasliní dva prsty a začne své sliny roztírat kolem mého otvoru.
„Ale já jsem tak vzrušený. Tolik tě chci, víš,“ brouknu a skousnu si spodní ret.
„Já vím,“ pošeptá a políbí mě na bradu.
Přitiskne si mě až na sebe tak, aby se mi penis třel o jeho bříško. Znovu si nasliní prsty a zajede s nimi do mě, aby mě trochu navlhčil i uvnitř. Začne zlehka přirážet a třít si mě o sebe. Jen slastně přivírám oči a tiše oddechuji. Nedokážu teď asi nic víc. Jsem z něj mimo. Je to tak dokonalý. Každý jeho dotyk cítím tisíckrát víc. Po chvilce ze mě prsty vytáhne.
„Lásko,“ zašeptá a jemně mě políbí na tvář.
„Hm?“ brouknu a přitisknu si ho na sebe.
„Opravdu to chceš?“ zašeptá něžným tónem a pohladí mě po zádech. Kývnu na souhlas a políbím ho.
„Chci.“ Proč ne. Jsem si jím naprosto jistý. Miluju ten okamžik, kdy jsme jeden. Už nic neřekne. Sjede rukama na můj zadeček. Jednou mě trochu roztáhne a do druhé uchytí svůj penis. Ucítím, jak se obnaženým žaludem začne otírat o můj otvor. Víc se k němu přitisknu a skousnu mu ušní lalůček. Víc obmotám nohy kolem jeho boků, stisknu jej. Tom se do mě pomalu zasune po žalud.
„Mhh,“ oddechnu spokojeně. Pustí svůj penis, aby mě mohl vzít za zadeček. Přitlačí si mě na sebe. Ucítím, jak pomalu proniká hluboko do mého těla, dokud se nezasune po kořen. A když se tak stane, nahlas oddechnu a ihned ho uvnitř semknu. Přitisknu se k němu ještě víc a tiše zakňučím. Je to tak intenzivní. Je tak velký. Těžko si na něj zvykám, ale je to perfektní. Ten tlak miluju.
„Pšššt,“ zašeptá a utiší mě polibkem, i když sám vzdychne. Moje hruď se začne zvedat o něco rychleji. A to jde o pouhou jeho přítomnost, ani se zatím nepohybuje.
„Miluju tě, miluju.“
„Já tebe taky,“ oplatí mi rozechvělým šepotem. Pomalu mě za zadeček trochu nadzvedne a zas pustí. Celkem zlehka na něj dosednu. Krásně do mě zajede až po kořen. Vzdychne a zaryje mi nehty do zad. Pomalu se nadzvednu a prudce na něj dosednu. Tohle zopakuji nejméně třikrát.
„Bože, Bille,“ zasténá a nehty mi sjede po zádech. Pomalu se položí na záda, abych byl na něm. A to se mi líbí. Teď ho můžu uspokojovat já. Pousměju se a zapřu se rukama o jeho stehna. Začnu se na něm pohybovat o něco rychleji. Po chvilce se začnu i kroutit. Přichytí se peřiny a začne ji s křečovitě zavřenýma očima a silně skousnutým rtem, tisknout. Jeho obličej se začíná lesknout potem.
„Tome,“ vzdychnu celkem nahlas a prohnu se v zádech. Když se začnu pohupovat ještě víc, narazím na svou prostatu. On jen hlasitě oddechne a polkne. Zdá se, že není schopný ničeho jiného. Když na něj úplně dosednu, stáhnu co nejvíce svalstvo.
„Aah, bože můj,“ vykřiknu a prohnu se víc. Z Tomových úst se vydere hlasité zasténání. Stáhne si mě k sobě dolů, přichytí mě za zadeček a sám do mě začne přirážet. Snaží si najít moji prostatu.
„Sakra, sakra, sakra,“ zavzlykám nahlas a raději ho začnu líbat. Hned mi polibky oplácí. Začne do mě hluboko a celkem intenzivně přirážet. Vždy mě za zadeček ještě natiskne na sebe. Hlasitě mi sténá při každém pohybu do úst. A já stejně tak. Snažím se na něm co nejvíce pohybovat, zároveň ho uvnitř sebe tisknout. Chci, aby to pro něj bylo co nejintenzivnější. Cítím, že ani u mě to už nebude trvat příliš dlouho. Zakňučí a zavře oči.
„Už budu,“ vzdychne a nasaje můj horní ret. Zaryje mi nehty do zadku a začne rychleji přirážet na moji prostatu.
„Já taky,“ povzdechnu a skoro až zaskučím. Dnes se nedokážu moc ovládat. On to umí tak úžasně, že to ani nejde. Trochu se nadzvedne a mě si natiskne až na sebe. Nepřiráží moc, ale zato je opravdu hluboko. Snaží se, aby se můj penis třel o jeho bříško. Vzdychá a vyloženě se dožaduje mých polibků. Proto ho začnu hned líbat a jazykem se snažím dostat co nejdál. Ale hned se začnu s jeho jazykem rvát. Miluju tuhle hru. Po chvíli se ale odtáhnu a nahlas zasténám. V penisu mi škube a cuká.
„Chci, abychom… aah… abychom se udělali nastejno,“ zakňučím.
„Hmm,“ zafňuká. Přimáčkne mi penis u kořene a začne víc přirážet.
„Ale… já už to nevydržím, kurva!“ zanadávám a přitisknu se k němu o něco víc, přičemž i víc začnu dosedat. Hlavně o dost intenzivněji. Jsou slyšet ty hezké zvuky, které mě vzrušují ještě víc.
„Stáhni mě, lásko,“ zasténá. Silně mi zaryje nehty do zad a sám se proti mně snaží přirážet. Je tak hluboko a tak hlasitě to mlaská.
„Hmm,“ zabručím a stáhnu se, jak to jen jde. „Auuuuhh,“ zakňučím slastní a bolestí zároveň.
Nechci, aby to skončilo. Nemám rád žádné sado-maso hrátky, ale tahle bolest je tak dokonalá. Když cítím, jak mě Tom roztahuje. Je tak velký, bože můj.
„Bože,“ zaheká hlasitě. Celý obličej má zkřivený slastí a zalitý potem. Po spáncích mu do vlasů tečou kapičky potu. Celá jeho hruď se leskne. Je kouzelný. Miluju, když na něm vidím tu slast, oddanost a chtíč. Ucítím, jak mi v zadečku začne jeho penis cukat. Nejradši bych to ještě prodloužil, i když by nás to oba bolelo. Ale teď už to nedokážu.
„Tome, Tome,“ vřískám. Silně mi v dlani přimáčkne penis a prudce po něm několikrát přejede. Jakmile dosednu, začne mi zadeček plnit svojí horkou tekutinou. Asi si mě bude muset zase umýt. Spíš otřít. Pár vteřin na to mu pro změnu já postříkám celé bříško až k hrudi. Nestačím dýchat. Spíš jen trhaně vzdychám. Ještě na něj pomalu dosedám, abych z něj dostal vše. Nedokážu popsat, jak je tohle dokonalý okamžik. Tom hlasitě vydechuje, hruď se mu splašeně zvedá. Oči má stále zavřené a rukou lehce jezdí po mém penisu.
„Uhmmm,“ zakňučím a ještě něco málo ze sebe dostanu. Když cítím, že Tomovo napětí už odeznělo, jen na něj vyčerpaně dolehnu. Je mi teď nějak jedno, že budu celý ulepený. Zavřu oči a snažím se to rozdýchat. Cítím, jak mu splašeně buší srdíčko. Omotá kolem mne paže a jemně mě políbí na zpocené čelo. Stále z něj sálá to živočišné teplo a pot. Nikdy snad takhle propocený nebyl, ale bylo to hezký. U něj se mi to prostě líbilo. Dokazovalo to, jak moc se snažil, jak to bylo silné. Spokojeně oddechnu a líbnu ho na tvář. Jsem vysílený, ale naprosto. Tohle jsem snad ještě nezažil.
„Miluju tě,“ šeptne udýchaně a bříšky prstů jezdí po mých nahých zádech. Určitě tam od něj mám škrábance. Ale to mi nevadí. Jeden z dalších důkazů, jaké to bylo.
„A já tebe,“ pošeptám a odkašlu si trošku. Jen se k němu víc přivinu. Nechci, aby ze mě ještě vyšel. Chci ho uvnitř sebe cítit. Jsem tak šťastný, že tenhle večer dopadl tak, jak dopadl. Že je vše dobré a my dva jsme zase spolu. Tak, jak to má být. Ještě chvíli jsme tam spolu takhle leželi, ale potom jsem se z Toma zvednul a natáhnul se pro kapesníčky. Otřel jsem mu to bříško a sobě potom taky. Nakonec mi Tom otřel i zadek. Jako bych si to neříkal. Aniž bychom chtěli, prostě jsme usnuli zamotaní v sobě. Stačil jsem nás jen přikrýt. Ale skoro jsem o tom ani nevěděl. Byl jsem unavený. Kdo by po tomhle dokonalém milování také nebyl, že?
autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

7 thoughts on “Who am I? 34.

  1. tak, pěkně si to kluci užili, a ted ještě chybí, aby někdo Tomovi zničil prášky a ztrestal ho za to, jaký byl na Billa 🙂 ale to asi bude práce Billova ex, ne? 🙂

  2. No vidím,že chlapcům zas narostli růžky 😀 Rozhodně BEZVADNÝ,už se jen zbavit těch záhadnejch prášků ale věřim,že se Billovi povede i tohle 😉 Jen tak dál :)))

  3. Skvělěj díl !! 😀 😀 vážně skvělej..takovej sex na usmířenou..:D dobrý xD 😀
    Jo no to je pravda…ty prášky..no..uvidíme 🙂 snad se to Bilovi vážně povede :o))

  4. *Wow* Já nemám slov ta povídky je prostě hustodémonsky krutopřísná 😀 Těším se na další díl(y).

  5. To bylo skvělý usmiřování, miluju ty dva ♥ Těším se na další díly a jenom doufám, že Tom nebude po tomhle sexu tak protivný, jako po tom prvním 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics