Výhled na Puerto Colon 8.

autor: Lenna W.K.T.

Hola, hola!

V minulém díle jsem už nechtěla psát, jak je to se mnou a psaním, protože už jsem se tak dost rozkecala. Ti, co mě znají, vědí, že jsem se na spoustu věcí vykašlala, kdo chce vědět proč a jaký jsem k tomu měla důvody, může si přečíst tohle , kde se zároveň dozví, že na povídky kašlat nebudu 😉 xD

Sobota

BILL

Probudil jsem se už ve svém pokoji. Malá se zase houpala zepředu dozadu v kočárku a huhlala si. Po dalším z dokonalých večerů s Tomem jsme se sebrali a raději šli ke mně do pokoje, protože nikdy nevíš, kdy se kdo v noci probudí. Tulili jsme se k sobě celou noc a mně bylo dobře. Možná víc než dobře. Vstal jsem a rukama si přejel po pažích, protože všude okolo byla docela zima. Tom se zavrtěl a zachumlal se i do mé deky. Králíček jeden roztomilej. Ihned jsem vzal kočárek a jel s ním do kuchyně, začínajíc připravovat Ari mlíčko. Když se ohřívalo v ohřívačce, tak jsem ji obrátil na zádíčka a dělal na ni ksichty. Smála se jak pominutá. Pak jsem jí na hrudi složil plínu a na ni položil lahvičku, takhle se jí to lépe drželo. Pak jsem se oblékl. Tak tiše, jak jsem jen dokázal, ale stejně jsem toho anděla vzbudil. Převalil se na záda, opřel se o lokty a rozespale se na mě podíval.

„Vstáváš v nekřesťanskou dobu.“ Zakňučel a padl zpět na polštář.

„A to mám štěstí, že už Ari nevstává na mlíčko v noci.“ Zakřením se a hupsnu k němu, abych si vyžadonil rozespalý polibek.
„Kdy přijde ráno, kdy nebudeš muset vstávat tak brzo, kdy se budeme spolu válet, z polospánku se o sebe otírat, dokud se nezačneme rozespalí mazlit a nakonec milovat?“ zakňourá ještě víc utrápeně. AHA! Tak na tohle myslí?
„To já nevím, Tomy. Naši zítra přijedou až po deváté a Ari vstává v sedm na mlíčko. Vicky vstává v osm.“ Pokrčím rameny. Ale jeho nápad se mi líbí, bylo by dobré, tohle jednou realizovat. Ale kdy?
„Mám nápad.“ Zahuhlá. Nějak mu to po ránu myslí.
„Povídej, jsem jedno velké ucho.“
„Tvoje ségra přijede zítra ráno, mám pravdu?“
„Ano.“ Řeknu překvapeně, co tím myslí? Proč se na tohle ptá?
„A odjíždíš v pondělí odpoledne.“
„Yep. Tome, o co jde?“ zasměju se. Podrbe se na hlavě a začne ze sebe sypat.
„No, zítra, až ségra přijede, tak si tě ukradnu a pojedeme spolu pryč minimálně na polovinu dne. Pak si zajdeme spolu na oběd a odvezu tě domů. Ty zatím čmajzneš klíče od bytu pro hosty a upravíš se. Zítra zrovna otevírají po pěti letech největší diskotéku v Costa Adeje a my tam půjdeme. Pak se uvelebíme v pokoji pro hosty a budeme spinkat až do rána a užijeme si krásné, líné ráno spolu.“ Usměje se. Je geniální.

„Oh, to je skvělý plán.“ Zatleskám a políbím ho na tvář. Pak se ale usměju.
„Copak?“ koukne na mě.
„Jen jsem šťastný.“ Pohladím ho po tváři a zaculím se. „Jsi geniální. Tohle bych nevymyslel.“
„Mám po ránu šílené chutě, po tak divokých snech tě potřebuju. Proto jsem schopný vymyslet téměř cokoliv.“ Koukne na mě omluvně. Naoko posmutním. I když ne tak úplně naoko. On takovýhle plán dokáže po ránu vymyslet během chvilinky jenom kvůli sexu?
„Aha.“ Řeknu a trošku se zakaboním. Myslím, že dneska si mě bude muset hodně usmiřovat. „Po ránu máš chutě. A co když zrovna já po ránu chutě nemám, hm?“ řeknu rázně. Tom ihned pozná, že je zle.
„Ale vždyť víš, jak jsem to myslel.“
„Ne, to opravdu nevím.“ Prsknu a vstanu.

Udělám si svoje extra super sladký kafe a jemu udělám taky. Donesu mu připravenou snídani na tácu a začnu se oblíkat do kraťasů a tílka. Dneska budu super extra netýkavej. Poklidně si dopiju kafe a pak jdu běhat kolem Vicky, protože se jí k ránu asi zdálo něco ošklivýho a začala plakat- hledat mámu. Už mně to tu trošku leze krkem. Díky Tomovi to není tak nesnesitelné, snaží se mě vytáhnout z toho mateřského stereotypu. Furt pro mě něco vymýšlí a kutí, a ve finále je to moc krásný, ale teď mi přijde, že to dělá jen za účelem sexu.

Přebalil jsem to plačící dítko nešťastný a dal jí krásné šatičky. Už jenom dneska a zítra ráno, a pak budu moct spát až doposrání. Zatetelil jsem se nad tou představou, jak ležím rozpláclý na svojí palandě, koukám na Queer as Folk a pomalinku u toho usínám. Když jsem ucítil ruku na svých zádech, charismatická tvář Briana Kinneyho se okamžitě rozplynula.

„Nemyslel jsem to zle.“
„KOM!“ vykřikla Vicky a okamžitě k němu natáhla ruce. Utáhl jsem jí culík a nechal již oblečeného Toma, aby si ji vzal do náruče. Ihned se k němu přivinula a přestala plakat. Aspoň, že tak. Promnul jsem si spánky, cítil jsem, jak mnou prostupovala blbá nálada a podrážděnost.

„V pohodě. Já stejně za chvíli odjedu a budeš moct na tu svojí tajnou pláž tahat jiný mladý a velmi úzký turisty.“ Zahuhlám a jdu pomalu dolů. Nechám Toma, aby Vicky usadil, a začnu ji krmit čokoládovýma cornflakama..
„Ale tak to vůbec není.“
„A jak to teda je? Proč mám pocit, že jsi na mě hodnej a milej a přítulnej jenom za účelem s…“ zaseknu se, kouknu na malou. „Big bang bum?“
„Bik bak bum.“ Zopakuje Vicky s úsměvem. To je skvělý, teď na mě ještě ségra bude ječet, co jí to učím.
„To se neříká, Vicky.“ Napomenu ji jemně a raději jí nacpu pusu.
„Protože mě přitahuješ, jsi krásný a sexy. Jsi milý, umíš se starat o děti, který miluju. Umíš dobře vařit, zvládáš milion věcí najednou, a ještě stíháš být krásný a milující.“
„Ooohohoo… ty brďo, teď mi přijde, že mě znáš víc jak já. Znáš mě pět dní. Ani to ne. Jak můžeš tohle říkat?“
„I pět dní je dost na to, abych se zamiloval.“ Řekne Tom smutně. Kouknu na něj. Stojí tam jak štěně na pranýři a táááák smutně na mě kouká.
„Nekoukej na mě takhle, mám pocit, že mě máš jen na sex, když první, na co ráno myslíš, je to, jak mě zase co nejvíc udržet v posteli.“
„Copak tobě se sex se mnou nelíbí?“
„A…“ zaseknu se. Teď mě docela dostal, protože i já sex s ním zbožňuju. Sklopím hlavu.
„Víš co, jdu na zahradu pracovat, děkuji za úžasnou snídani. Až budeš mít náladu, tak to přijď dořešit.“ Řekne mi docela chladně a se smutným obličejem odejde. Tak a teď je to posraným nahoru.

Když jsem obstaral holky, umyl se, a konečně si zapálil u bazénu s Vicky, která okamžitě skočila do vody, začal jsem přemýšlet ještě o to víc, najednou se mi po Tomovi strašně začalo stýskat a bál jsem se, že o něj i tak přijdu. Že to mezi námi skončí špatně. Věděl jsem, že jakmile se kola letadla odlepí od země, tak bude našemu vztahu konec, ale nebyl by to konec ve zlém. To je to, co mě teď rmoutilo. Slyšel jsem, jak Tom odfukuje kdesi okolo bazénu, ale neviděl jsem ho. Nakonec jsem ho zahlédl u záhonu s Leovými rajčaty. Tílko měl strčené v kapse, na hlavě šátek. Byl tak okouzlující i při takovéhle práci. Něco ryl v tý kamenitý hlíně.

„Tomy.“ Brouknul jsem tiše a věděl jsem, že mě nemůže slyšet. Proto jsem šel na druhou stranu bazénu, aby mě slyšel, a zároveň jsem měl dohled nad malou Vicky. „Tomy…“ brouknu trochu víc nahlas.

Tom zvedne hlavu od rajčat a koukne mi přímo do očí. Jeho pohledem je směsí smutku, stesku a ukřivděnosti.
„Omlouvám se, jsem přecitlivělý.“ Kouknu do země, cítím, jak mě pálí v očích slzy. Jsem zamilovaný, opravdu zamilovaný.
„To ale neomlouvá tvoje slova, který mě docela ranily. Nejsem takový, Bille. Možná jsem mladej, blbej, melu krávoviny, občas si zapálím jointa, ožeru se k nepoznání, ale nejsem takovej, abych balil turisty a měl je jen na sex.“ Koukne na mě vyčítavě.
„Promiň. Já jenom nevím… nechce se mi od tebe odjet, ale nemůžu tu zůstat… prostě bych chtěl být s tebou a je mi už teď smutno, že spolu nebudeme.“ Fňuknu.

„A proč se zabýváš tím, co bude? Proč si neužíváš to, co je?“ přejde ke mně a sedne si na malou zídku vedle mě a koukáme na Vicky.
„Jsem takový, vždycky myslím na budoucnost. Tohle do mě vecpala sestra, víš jak…“

„Užívej si toho, co je teď a na budoucnost mysli, ale netrap se jí, pak ti bude líp, hm?“ řekne konejšivě a obejme mě kolem ramen. „Promiň, fakt promiň, nemyslel jsem, že bys mě mohl mít jen na sex. Těší mě, že tě přitahuju.“ Šeptnu tiše a zavrtám hlavu do místa mezi krkem a ramenem. Je trochu zpocený, ale mně to nevadí, vždycky se mi líbila vůně jeho těla.
„To je v pořádku, ale už to neříkej, ubližuješ mi tím.“ Broukne a hladí mě po zádech.
„Jdeš se mnou do bazénu?“ kouknu na Toma a ten se zašklebí.
„Je to studený.“
„Není, jinak bych tam Vicky přece nepouštěl, hm? Pojď, prosím, až bude Vicky spát, tak pouklidím a udělám ti dobrý oběd, jo?“ pohladím ho po té dokonalé hrudi. Awm… teď bych si za svoje slova o sexu dal facku. Říká se, že muž myslí na sex každých 11 vteřin. Pokud je ten muž gay, na sex myslí každých 5 vteřin. Takže je to vlastně normální.
„To bych bral, a po obědě se všichni čtyři pomazlíme.“ Broukne mi do ucha a vstane. „Jen si skočím pro plavky.“ A rozejde se do domu.

Řekl jsem mu ať si sem přiveze pár věcí, kdyby tu se mnou přespával. Sice byl proti, ale probouzet se vedle něj bylo tak skvělé, že jsem nakonec na totéž ukecal i jeho. Přivezl si malou tašku s věcmi. Až odjedu, zase si je odveze, je to jasné.

Má pravdu, neměl bych myslet na to, co bude, nebo se tím alespoň netrápit, teď jsme spolu a je blbost, abych kazil krásný chvíle jenom tím, že se deptám, že odjedu.
Rychle přejdu ke schodům do bazénu a stoupnu si na první. Vodu mám tak do poloviny lýtek. Voda je naštěstí teplejší, než jsem očekával. Trochu vody z bazénu jsem cáknul na okraj, abych si na něj mohl sednout a nespálil si zadek. Takhle jsem čekal na Toma. Přišel a mně se opět zatajil dech. ‚Bille, klofnul jsi opravdu krásnýho chlapa,‘ pomyslím si a usměju se, když si sedne vedle mě.
„Co na mě tak koukáš?“ dloubne mě do žeber, zakroutím se a vstanu.
„Jak na tebe koukám?“ otočím se a pozpátku scházím schody, dokud nestojím na dně bazénu. Vodu mám těsně pod hruď.
„Zvláštně na mě koukáš.“ Vstane taky. Natáhnu k němu ruce.
„Jsem hotovej z toho, jak skvělýho chlapa jsem to klofnul.“ Přiznám se. Tom mě chytne za ruce a vleze si do bazénu taky. Vicky něco zaječí, tak se otočím. Naštvaná, že sahám na jejího Koma, ze mě stahuje plavky.
„Vicky! To nemůžeš.“ Zasměju se a vezmu si ji z vody do náruče mezi nás. Tom si ji ode mě vezme a zahodí ji skoro na druhej konec bazénu.
„Tome! Ještě neumí plavat pod vodou, co když se zakucká.“ Vyjeknu a hned za ní plavu.
„Prosím tě, malý děti jsou odolný, koukej… ještě se jí to líbí.“ Vicky se rozkoukává, co se to stalo a dává si mokré vlásky z očí.
„Etě!“ vyjekne a tím je mi potvrzeno, že je vše ok. Tak je tedy nechám, aby si spolu takhle hráli.

autor: Lenna W.K.T.

betaread: Janule

One thought on “Výhled na Puerto Colon 8.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics