No one is innocent II – I will love you forever 16.

autor: Catherine & Sch-Rei
(Tom)
Billovo konání mě… Hodně vzrušuje. Nedokážu si představit nic vzrušujícího, než slastně sténajícího černovláska, jehož penis mě chvilkami šťouchá do břicha. Jo, tak… Strašně tvrdý penis. Přijde mi to čím dál tím zvláštnější. Nikdy předtím mě kluk nevzrušil, ale Bill…?
Pokroutím uvnitř Billa prsty a zase ho pokoušu na krku. Tvrději do Billa ruku přirazím. Je to tak… příjemně teplé a úzké… Ale stále nejlepší požitek je být sám v něm.
„Oh… To je tak super,“ zasténá a chytne mě za ruku, kterou mám v jeho zadečku. Vytáhne si sám ze sebe moje… prsty? Nevinně se usměje a líbne mě na tvář.
„Lásko, prosím, pojď do mě,“ zaúpí prosebně a zamrká. Olíznu si rty a s nakrčeným obočím se pousměju. Líbí se mi, když je Bill na tyhle věci nedočkavý. Chytím ho za zadeček a nad sebe si ho nasměruju, sám ho na sebe nechám dosednout tak, že se i svým penisem tvrdě otře o moje břicho. Spokojeně zamručím a tiše zalapám po dechu. Miluju to úzko a teplo okolo mého penisu. Obemkne své dlouhé paže kolem mých ramen. Podívá se mi do tváře a pod náporem slasti přivře oči. Pomalu se na mně pohne a unikne mu z pusy sten.

„Takovouhle polohu… jsme nedělali,“ vydechne šťastně a nevědomky se kolem mě prstencovými svaly stáhne. Vydechnu mu na rty, na které ho i něžně políbím. Jen pomalu přikývnu a usměju se. Má pravdu, opravdu nedělali. Zatím jediné místečko pro milování byla moje postel. A taky postel na chatě. Oh, poprvé s Billem… Aneb můj první dokonalý sex. Stále Billa držím za zadek, rozpohybuju ho na sobě. Jeho tvrdý penis se mi tře o břicho. Ah, miluju tohle… Milování s mým sladkým Billem. Tím, že mě hladí všude, kde dosáhne, to ještě dolaďuje do větších detailů. Je roztomilý při všem, co dělá. A při tomto zvlášť. Z mého malého, nevinného Billa se stává… ďáblík. Ale jen při těchto věcech a já jsem za to rád. Miluju ho jako křehkého, nevinného andílka.

„Tohle je… Svým způsobem taky poprvé,“ zachichotá se a spokojeně zasténá. Olíznu si rty.
„Jo,“ pousměju se šeptem. Začnu ho na sebe narážet, ne moc tvrdě, jen trošku prudčeji. Já… Nemůžu si pomoct, kdybych mohl, ohnu ho o okraj vany a ošukám do bezvědomí. Och, on… Je jednoduše neodolatelný. Narazím si ho tvrdě na sebe a zalapám po dechu.
„Och,“ zasténá černovlásek hlasitě. Znamená to, že se mu to líbilo? Začne se na mně vrtět a přiráží se na mě sám s takovou vervou, jak jsem přirazil já. Pousměju se a začnu si ho na sebe stejným stylem přirážet sám. Jednou rukou zabloudím k němu do klína a stisknu jeho penis, kousnu ho do krku. Třeba se to Billovi líbí? Slíbil, že kdyby ne, poví mi to. Ale třeba andílkovi vážně vyhasíná svatozář, co se sexu týká. Prohne se tak prudce, že spadne zády do vody. Ponoří se mu do ní i hlava. Polekaně kolem sebe máchá rukama, snaží se dostat nad hladinu vody. Než si toho stihnu všimnout, přirazím. Bill pod vodou zasténá a začne se rázem dusit ještě víc. Poplašně zamrkám a zalapám po dechu. Chytím ho za pas a vytáhnu nahoru. Vezmu ho za tvář, do které se mu podívám. Zakuckal se.

„Lásko, jsi… Jsi v pohodě?“
Vykuckává vodu a horlivě přikyvuje. Po chvilce se uklidní a usměje se na mě.
„Jo, jsem. Můžeš… pokračovat,“ přikývne a chytí se mě kolem ramen pevněji než dosud. To se mi líbí… Na jeho místě bych asi pokus o sblížení se vzdal a počkal do postele, kde se nemůže stát nic tak… životu nebezpečného. Krom toho, že se rozbije postel, hah. Ale… To asi v nejbližší době nehrozí. Ne že bychom ji neměli jak zničit… Ale něžným milováním se opravdu nezničí, pokud není stará.
„Opravdu jsi v pohodě?“ musím se ujistit. Nechci, aby mu třeba bylo špatně, jde mi hlavně o to, aby byl opravdu v pořádku. Neříkám, že nechci pokračovat, ale jeho zdraví je mi přednější, i kdyby to měla být sebemenší maličkost. „…Nechci, aby ti bylo nějak zle, nebo tak, víš, že?“ zašeptám a obejmu ho. Nevím, jestli péči k němu někdy trošku nepřeháním… Ne! V žádném případě, musím se o něj starat, tak.
„Jsem naprosto v pohodě. Pokračuj prosím,“ popožene mě s šibalským úsměvem a rozpohybuje se na mém penisu, který je uvězněn v jeho těle. Ale je tam… Dokonale uvězněn.
„Drž se mě pevněji, hm?“ šeptnu, ale rukama sklouznu na jeho zadeček a začnu s ním na sobě pohybovat. Celkem mě překvapuje, jak se rychle vzpamatoval na to, jakého ho znám. Možná ale bych nad tím takhle neměl přemýšlet, ne?
„Budu,“ přikývne mi Bill na souhlas a usměje se. Přiráží se na mě a tím pádem se svým tvrdým penisem otírá o moje břicho. Hlasitě sténá. Občas mám pocit, že prasknou všechny skleněné věci. Nevadí. V duchu se tomu zasměju. Sténající Bill… Praskající sklo… Mh… Jako předtím vezmu do dlaně Billův penis, ale tentokrát opatrněji. Prudčeji si ho na sebe narazím. Nevím jak a proč, ale z poloviny moje tělo opustilo vzrušení s náhradou péče. Péče a starosti o Billa. Sakra, od kdy je sex tak nebezpečný. Ne, že by to bylo poprvé, co tohle ve vaně dělám, ale s Billem je to prostě všechno jiné. Zasténá a vyvrcholí. Oh… Tak brzo? Ne, nevadí. Já k tomu také nemám daleko. Cítím na svých rtech letmý dotek těch Billových.
„Promiň. Já… Už jsem to nemohl vydržet,“ šeptne tiše a omluvně se ke mně přivine. Pousměju se a prohrábnu mu mokré vlasy. Říkal jsem už někdy, že je krásný za každé situace? Políbím ho na tvář.
„Nemáš se vůbec za co omlouvat,“ šeptnu a pohladím ho po zádech. Nu co? Každému se tohle stane. Ano, vím, o čem mluvím. Ale rozhodně mi to nevadí. Vůbec ne.
(Bill)
Omluvně se na něj dívám. Ne, neměl jsem v plánu se udělat takhle brzo. Ale… ne, nešlo to vydržet. Snažil jsem se, ale… to je jedno. Zabořím hlavu k Tomovi do krku a políbím, ho na rameno.
„Ale nevydržel jsem moc dlouho,“ vydechnu smutně a propletu s ním prsty, zatímco do mě dál přiráží. Tom na chvíli přestane, zvedne mi za bradu pohled k němu a pousměje se na mě jedním koutkem úst, ale i tak se mu mezi rty zalesknou bílé zuby.
„Zlato, to vůbec nevadí, dobře? Nikdo nemůže umět všechno, víš, že se mi to též stalo,“ zamrká. Na tvářích se mu objeví lehká červeň. Políbí mě. Někdy mi přijde, že těmi slovy se mě vždycky zkouší… ujistit. Udělat mě jistějším. Ale i když je to Tom… Neuklidní mě to pořád dokonale. Moje přesvědčení je prostě… Jiné, jak jeho slova. A to nejde změnit jen tak, nebo snad jo? Vydechnu a přitulím se ještě víc. Rázem se ale narovnám, když mi prudce přirazí na… někam. Nevím kam, ale je to strašně příjemné. Slastně, hlasitě vykřiknu.
Omámeně se chvěju. Tomovy koutky úst se zvednou do lehkého úšklebku. Pevněji mi chytí boky. Párkrát přirazí jenom… opatrně, skoro vůbec, ale… Udělá to znova. Zase zopakuju svojí reakci. Hlasitě zasténám. Tady v koupelně se to rozléhá snad ještě víc než normálně. Oh… shit. Nevadí. Já i Tom si to užíváme, hodně užíváme, tak co.
„Tam… je to… tady?“ zašeptá. Přirazí a opět se mi narazí na ten… Ten bod, a pomůže si, narazí si mě proti sobě za boky. Uh… Ptá se na to, jestli tam mám… prostatu? Jo, asi jo, když mi to je tak příjemné, ne? Přivřu oči. Cítím, jak se můj penis zase probouzí… k životu.
„J-jo. Je tam… Něco strašně příjemného. Asi je to ono,“ zasténám, když to udělá znovu. Je to úžasně dokonalý. Vydechne mi na krk a kousne mě tam… Zase, ale jen jemně. Dal se zase víc do pohybu. Přírazy na můj bod zrychlí, začne si mě zase na sebe přirážet za boky. Vypadá to, že ho opravdu… Vzrušuju, ano. Strašně moc mě to těší. Vždycky jsem chtěl někoho vzrušovat. Nejen dotyky… ale i obyčejnými pohledy a polibky. U Toma se mi to daří dokonale. Ale občas mě napadne… Nemůže to být tím, že je to mezi námi ještě relativně čerstvé? Sám pro sebe to v duchu zamítnu. Ne. Je to tím, že mě miluje… Stoprocentně. Nanovo sténám a přivírám oči. Zavřu oči a pevně se stáhnu. Sice to trošku bolí, ale určitě je to pro Toma… Příjemnější. Vydechne mi na krk a s přírazy mi spodním rtem mi vyjede k uchu, přes které přejede špičkou jazyka. Tvrdě proti mně přirazí a zasténá mi vzrušeně u ucha, lehce mě do něj kousne.
„Tomi, lásko, už?“ přivřu oči. Sice jsem se už udělal, ale cítím… že to jde na mě znovu. Oh. Je to… Strašně moc příjemný pocit v podbřišku. Tentokrát chci ale vydržet… A vyvrcholit až s Tomem. Pokud možno, ve stejnou chvíli. To by bylo… Mhhh… Sexy.
„J-já,“ zašeptá koktavě a tvrději do mě přirazí, tiše zalape po dechu. Asi se mu to hodně líbí, jo. „…chvilku,“ vydechne mi do krku a rukama z boků mě chytí za zadek. Přikývnu a trošku zadek nadzvednu. Ne, opravdu nevím, co má v plánu. Ale už teď se mi to moc líbí. Ostatně jako všechno, co udělá. Mám přivřené oči a užívám si každý příraz. Z pusy mi vychází steny jeho jména. Teď mě tak napadlo… Kdyby se Tom jmenoval Helmut… Sténal bych… ‚Helmi‘? V duchu se ušklíbnu. Vtipná to představa.
Stiskne mě pevněji za zadek, zvedne si mě z klína a posadí na stehna. Dotýká se svým penisem letmo o ten můj, jedna jeho ruka zabloudí ke vstupu, kam vjedou dva jeho prsty. Mám pocit že… Zkouší najít zase ten bod… Kroutí a přiráží rukou proti mně, a za zadek, za který mě drží, si mě přirazí tak, že se narazím svým penisem o jeho. Zasténám a pohnu penisem proti jeho. Koukám se na to. Je to tak… žhavé. Zvrátím hlavu, když mi přirazí na bod. Němě otevřu pusu. Olízne si rty a začne mi prsty na bod narážet. Ještě párkrát se mi přirazí na penis, než zalape hlasitě po dechu a se stenem mého jména se udělá. Koukám na to a přivřu oči. Též se udělám, ale už… Ne tak moc. Taky se není čemu divit, že? Svalím se mu do náruče.
„Oh, to bylo tak…“ vydechnu šťastně a políbím ho na hruď., Bylo to neskutečně krásné, úžasné a hlavně zase… nové. Tom si mě k sobě stulí, i se mnou se zády opře o mramorový podklad vany a zhluboka vydechne. Zavře oči a i tak se pousměje.
„…Perfektní,“ dokončí moji nedopovězenou větu.
„Šíleně moc,“ přikývnu a usměju se. Zavrtám nos do jeho krku.

autor: Catherine & Sch-Rei
betaread: Janule

One thought on “No one is innocent II – I will love you forever 16.

  1. No teda, tak to bolo zhavé, a Bill sa trochu , konkretne malilinko pritopil,  dúfam, že nabudúce budú opatrnejší. :-DD uzasný diel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics