The Matchmaker 14.

autor: Buyyouadrank
Později v noci ležel Tom na gauči a bez zájmu přepínal programy, jestli by něco mohlo upoutat jeho pozornost. Zastavil se na hudebním kanále s několika dobře vypadajícími ženskými hrudníky, ale sotva to vnímal, zasténal a televizi vypnul.

Před měsícem by si našel miliony věcí, kterými se mohl zabavit. Teď by pravděpodobně byl někde venku, tancoval v klubu a sbalil by milou mladou holku. Teď se ovšem na ty holky nevydržel dlouho dívat – pokaždé, když přemýšlel o blonďaté, smyslné ženě, začalo se mu stýskat po černovláskovi.

Tom si hluboce povzdechl a dal si ruce za hlavu, lehl si a zlostně se díval na strop. V jednom měsíci Bill vstoupil do jeho života, a hned zase zmizel, jeho nepřítomnost vzala tomu životu jiskru.

„Bille,“ zamumlal Tom jeho jméno a na chvilku zavřel oči. Pohnul koutky úst, když si vybavil štíhlého muže, jak se pod ním při líbání svíjí. Vzpomněl si, jak šli spolu do klubu, jak tancovali. Vzpomněl si na charitativní aukci, na sladké a nervózní zvuky, které Bill dělal, když ho zvedl a odnášel pryč.

Někdo zaklepal na dveře a Tom se posadil, ani se nepodíval kukátkem ve dveřích a otevřel je.

Jeho radost rychle zmizela, když uviděl známé blonďaté vlasy dědičky stojící ve dveřích.

„Sabrino,“ řekl jemně, ze zdvořilosti se snažil neznít tak zklamaně.


Sabrina se slabě usmála, zastrčila si za ucho blonďatý pramen a vešla do místnosti.

„Takže, um….“ Odkašlal si, zastrčil ruce do kapes a následoval blondýnu do obýváku. „Proč jsi přišla?“

„Oh, jen tak. Jen jsem si chtěla promluvit. O Billovi. O Antoniovi.“

„Antoniovi?“

Sabrina se usmála. „To je ten muž, který si mě na aukci koupil.“

„Oh,“ Tom pokrčil rameny, vzpomněl si na dobře vypadajícího, tmavovlasého muže.

„Nic?“ Sabrina se na něho smutně podívala. „Ty se… tebe to nezajímá?“

„Antonio? Uf. Doufám, že vy dva budete spolu šťastní,“ odpověděl hořce a zakoulel očima. Byl unavený ze Sabriny a jejího pokusu o vítězství, kdyby nikdy nebyla na té fotce, mohl teď klidně být s Billem.

„Dobře,“ znovu pohlédla na zem a propletla své prsty. „Nikdy jsi mi neřekl o Billovi. Kdybych věděla… myslím tím, nikdy bych-“

„…ti nelezla do cesty?“ dokončil za ni Tom.

Sabrina se zamračila a podrážděně zkroutila obočí. „Nemusíš znít jako blbec. Nikdy by mě nenapadlo, že ze všech lidí budeš zrovna s Billem.“

Tom byl trochu překvapený a zamračil se na ni, naznačil, aby pokračovala.

„Uznávám, trochu jsem žárlila,“ blondýna překřížila ruce a sedla si na pohovku. „Ale můžeš mě obviňovat? Nikdy jsi mi nedal šanci. Čekala jsem na tebe jedenáct let a Bill se tu objevil odnikud a dostal tě během týdne.“

„Nečekala jsi na mě jedenáct let,“ zamumlal Tom. „Před jedenácti lety jsi mě potkala na nějaký pitomý párty, když jsme byli děti a koukali na horor. Celou dobu jsi mě držela za ruku.“

Sabrina se usmála a zavrtěla hlavou. „Tome, takhle to fakt nebylo! Tohle se nestalo.“

„Oh? Tak tedy, prosím, pouč mě,“ řekl pohrdavě.

„Dívali jsme se spolu na horor, ale ty jsi byl ten, kdo se bál,“ zakřenila se Sabrina, hravě do Toma píchla prstem. „To si nepamatuješ? Brečel jsi a schoval ses v koupelně, strávila jsem celou noc přede dveřmi a mluvila na tebe, dokud ses neuklidnil.“

Tomovy oči se rozšířily. Otevřel pusu, chtěl jí to vyvrátit, ale ihned ji zavřel a lehce červený se otočil. Všechno se mu začalo vracet – ve filmu byly detailní krvavé scény a Tom začal plakat. Koneckonců, bylo mu jedenáct a utekl do koupelny. Vzpomněl si, jak se na podlaze stulil do klubíčka a snažil se nemyslet na obrázky z filmu, když Sabrina zaklepala na dveře a pokoušela se mu strach rozmluvit.

„Myslím, že se mi líbilo, když jsi ukazoval svoji slabost,“ řekla tiše a usmála se. „Líbila se mi představa, že tě budu moct chránit a starat se o tebe.“

„Nejsem mimino,“ zamumlal Tom, jeho ego bylo z této vzpomínky trochu sraženo.

„Já vím, já vím,“ poplácala si po koleně. „Jen chci říct, že jsi byl první kluk, který ukázal kousek svojí zranitelnosti. Svým způsobem to bylo pěkné, nemyslíš? V tu noc jsem se do tebe zamilovala a myslím, že na to nikdy nezapomenu.“ Současně se na sebe podívali svýma hnědýma očima. „Ale řekla bych, že jsme se změnili. Nebo alespoň, ty ses změnil. Pokud vím, měl jsi rád holky. Já vím, že Bill je trochu zženštilý a tak…“

„O Billovi nic nevíš,“ řekl Tom hrubě, shrbeně si sednul na křeslo na druhém konci místnosti. „On je prostě… úžasný. A já jsem ho do prdele nechal odejít.“

Sabrina stiskla kolena k sobě a podívala se na podlahu. „Když je tak úžasný, proč za ním nejdeš?“

Tom si povzdychl a hlavu si opřel o křeslo. „Je pryč. Odstěhoval se a už se nikdy nevrátí.“

„Takže? Není to tak, že by byl mrtvý,“ dělala si Sabrina legraci. Pořád zněla trochu nepříjemně. „Ale když tě dělá šťastným, a ty ho doopravdy miluješ, potom nevidím v ničem problém.“

„Já ho nemiluju,“ odpověděl automaticky Tom. Mluvil bez přemýšlení, ve skutečnosti nevěděl, jestli Billa miluje. Láska byla silné slovo, ve které Tom už dávno ztratil víru. Nikdy nepřemýšlel o tom, co k Billovi cítí. Věděl, že ho nějakým způsobem zaujal, a že se s ním cítí dobře.

„Zní to, jako že ho miluješ.“

Tom se znovu podíval do Sabrininých očí. Byly uklidňující, ale tmavé smutkem a zklamáním. Trochu našpulil pusu, když si uvědomil, jak nesobecká Sabrina byla, myslela na jeho štěstí víc než na svoje vlastní.

„Možná jsem tě příliš rychle odsoudil,“ řekl potichu Tom. Zvedl se ze svého křesla a sedl si k Sabrině na gauč, kolenem se otřel o její. Položil svoji ruku na její a zadíval se do jejího pěkného obličeje. Byla pro něho vážně dobrá, a ztratil ji taky.

„To je v pořádku,“ přidušeně zašeptala Sabrina. „Měl bys být s někým, koho miluješ, a to je Bill, ne já.“

„Yeah…“ Tom přikývl a stiskl jí ruku, přes její porcelánovou tvář se přelilo několik slz. „Chci, abys byla šťastná, dobře? Kdo je ten Antonio? Jestli se k tobě bude chovat hnusně, tak mi řekni a já mu nakopu prdel.“

Sabrina se zasmála, rychle si otřela tvář rukou. Usmála se na Toma a její Jessica Alba rty se stočily nahoru.

„Bill je šťastný kluk,“ řekla, naklonila se a dlouze Toma políbila do koutku úst.

Tom se na ni zmateně podíval. Právě se ho vzdala, a ještě ho políbila. Hluboce se mu zadívala do očí, tála v jeho pohledu. Nemohla si pomoct. Milovala Toma polovinu svého života a ztratila ho. Další slza unikla z jejího oka, když se znovu naklonila. Tentokrát ho chtěla políbit vášnivěji.

Tom svraštil čelo a otočil hlavu, cítil, jak se mu její rty přitiskly na tvář. Díval se ke dveřím, které zapomněl zavřít.

Stál tam ve dveřích, červený a rozcuchaný, jako by rychle běžel. Bill. Jeho hruď se nadzvedávala, jak se díval na dvojici na gauči, rychle otevíral a zase zavíral pusu.

Jeho oči se na chvíli setkaly s Tomovými předtím, než se otočil na podpatku a klopýtal zpátky do chodby.

„Sakra! Bille. Bille!“ Tom vyskočil z gauče a běžel ke dveřím.

Sabrina seděla na gauči s doširoka otevřenou pusou. Tomovi vlály dredy, jak běžel za Billem. Dědička si povzdechla, přehodila si nohu přes nohu a odpočívala na gauči. Teď ho ztratila doopravdy.

*

Bill se snažil nebrečet, když naštvaně stiskl tlačítko na výtahu. Roztržitě zasténal, snažil se pravidelně dýchat. Celé odpoledne řídil, závodil o to, aby mohl být s Tomem, a našel ho, jak se mazlí a líbá se Sabrinou.

Ještě nikdy v životě se necítil tak hloupě. A chtěl se nakopat za to, že nepřijal svoji životní příležitost – mohl se vrátit se svým otcem, nechat si Simoniny peníze, mohl dostat pořádnou práci, odstěhovat se na druhý konec světa a zapomenout na blondýnu a dredatého muže, ale ne. Opět se nechal unést svou horlivou fantazií a očekáváním na nerealistickou romantiku.

„Bille!“ Tomův hlas se rozlehl po chodbě.

Bill se přikrčil a podíval se přes rameno. Koutkem oka spatřil Toma a trhl sebou, děkoval, že se dveře výtahu konečně otevřely. Rychle vstoupil do výtahu a stiskl tlačítko do přízemí.

Ve chvíli, kdy se dveře začaly zavírat, přiběhl Tom a strčil mezi dveře nohu, ztěžka oddechoval.

Nic neřekl. Natáhl ruce, chytil Billa za malá ramena a postavil se před něj.

„Nech mě jít!“ Odsekl Bill. Zkřivil ústa, jak se snažil vykroutit.

Tom si ho nevšímal, tlačil se na něj, až se opřel o chladnou kovovou stěnu. Naklonil se a přitiskl svá ústa na Billova. Líbal ho tak vášnivě jako na aukci.

Billovy oči se šokem rozšířily, jak vstřebával nejintenzivnější polibek ve svém životě. Pomalu zavřel oči a vychutnával si ten okamžik, položil mu ruce na ramena. Sotva postřehl, že se výtah dal do pohybu. Tom pomalu olízl Billovy rty, žádal o vstup a Bill nedočkavě otevřel ústa. Lehce zasténal, když Tomův jazyk tlačil na jeho. Jejich zuby se srazily a polibek začal být vášnivější a vzrušenější.

„Bille,“ vzdychl Tom a odtáhl se. Čelem se opřel o Billovo a zavřel oči. Billův jemný dech ho lechtal po krku. „To, co jsi řekl, jsi nemyslel vážně, že ne? Že my dva spolu být nemáme. Zlato, řekni, že jsi lhal.“ Zašeptal a prsty ho hladil po bocích.

„Já nevím, Tome,“ odpověděl, otíral se rty o Tomův krk. „Ta kompatibilita, to-“

„Seru na kompatibilitu. Miluji tě, Bille.“

Bill se chytil za nos a skepticky se na Toma podíval. „Nemůžeš mě milovat, Tome, sotva mě znáš. Neměli jsme dost času na to-“

„Bille, mohl bys už přestat s tím svým stupidním uvažováním?“ Povzdechl Tom a lehce poklepal ukazováčkem Billa na spánek. „Ne všechno v životě je podle pravidel nebo norem, nic není naplánované podle času. Neexistují magická čísla, která nám mohou říct, co je správné. Některé věci prostě tak jsou.“

„Já ale nepatřím do tvého světa. Já prostě… nemůžu.“

„Ty jsi můj svět.“

Bill zvedl obočí a pomalu se na Toma usmál. Tom ho konejšivě držel, pevně ho objal kolem pasu. Bill se usmál a oddělal dredy z jeho ramene.

Když se výtah konečně zastavil a otevřel, objímali se a líbali. Tom se odtáhl a usmál se na Billa, otřel se svým nosem o jeho.

„Tak pojď,“ zašeptal, vzal ho za ruku a vyšel ven.

Simone stála před vchodem do budovy s doširoka otevřenou pusou.

„Ty!“ Zasyčela, zírala na Billa. „Řekla jsem ti, abys odešel. Řekla jsem ti-“

„Řekla jsi co?“ Tom se před ni s chladným pohledem postavil.

Simone Billa ignorovala, zatřepala hlavou a podívala se na Toma, přinutila se k úsměvu. „Zlatíčko, viděla jsem venku zaparkované Sabrinino auto. Měli jste se vy dva dobře?“

„Sabrina je s někým jiným,“ řekl Tom pevným hlasem a stiskl Billovi ruku.

Simone předstírala, že si toho gesta nevšimla. „Vsadím se, že on je nic v porovnání s tebou. Měla by ho kvůli tobě opustit.“

„Vlastně to neudělám,“ Sabrina šla po schodech a blížila se k trojici, s rukama založenýma na hrudi. „Jsem zamilovaná, ale ne do Toma. Opravdu byste se měla naučit nechat věci být tak, jak jsou, paní Trümperová.“

Simone si jí nevšímala a s každým okamžikem byla bledší, začala se houpat ze strany na stranu a zírat jako blázen.

Je to jen na chvíli, je to jen na chvíli. Opakovala si pro sebe, konečně si připustila Billovu přítomnost. Chladně se na něho podívala a povzdechla si. Otočila se na podpatku, zamířila zpátky k autu a u toho vrtěla hlavou. Tom se s ním rozejde, a on bude pryč. Mantra byla jediná věc, která ji v tu chvíli udržovala v normálním stavu.

„Bude v pořádku?“ Zamumlal Bill do Tomova ucha, když Simone klapala podpatky v tmavém parkovišti.

„Nedělej si s ní starosti,“ Tomovy rty se otřely o Billův krk. „Jsi v pořádku? Bille, zapomeň na všechno, co ti řekla, ok?“

Bill přikývl a přitiskl se k Tomově ruce. Věděl, že by se měl se Simone dříve či později usmířit, ale rozhodl se o tom tolik nepřemýšlet.

„Um…“ Odkašlala si Sabrina. Cítila se nepříjemně v přítomnosti dvou milujících se mužů.

Tom se otočil a usmál se na ni. Sabrina otevřela pusu, ale začal jí zvonit telefon. Ohlédla se přes rameno a zamávala dvojici, než se ztratila ve tmě.

„Upřímně jsem zapomněl, proč jsme šli ven,“ poškrábal se Tom na uchu a podíval se na Billa.

„Chceš jít zpátky?“ zahihňal se Bill, protočil oči nad Tomovou zapomnětlivostí a laškovně ho vzal kolem boků.

„Máš něco na mysli?“ Pozvedl Tom svůdně obočí a přejel rukou po Billových zádech.

Bill pomalu vyvlékl svoje ruce z Tomových a flirtovně se na něho podíval. Jak se pomalu vracel k bytu, svůdně se na něj ohlédl přes rameno a zavlnil boky.

Tom se kousnul do kroužku ve rtu a neschopný se přestat křenit jako blbeček následoval Billa, svoji lásku.

autor: Buyyouadrank

překlad: Viky
betaread: Janule

16 thoughts on “The Matchmaker 14.

  1. jůůůů už sem se těšila na dlaší dílek jsme moc ráda že jsou opět spolu a nedělá jim problémy Sabrina jink děkuju za překlad a těšim se na další dílek 🙂

  2. wow tak tento díl je best 🙂
    tleskám Sabrině,skoro mě rozplakala,opravdu.
    musí to hodně bolet…

  3. my god. umrela jsem. <3 konecneeee)
    jinak, Sabrina je silna slecna. muselo to stat spoustu odvahy a sily obetovat nekoho, koho tak moc miluje.
    jo a jestli tem dvoum jeste nekdo zkrizi cestu, budu vrazdit ! 😀

  4. jůůůů krásnej dílek..i když ze začátku jsem měla strach, že se Bill naštve a znova uteče 😀 ale naštěstí ne :DD

  5. "Ty jsi můj svět."
    Miluji tě, Bille."
    Tieto slová boli určite to najlepšie čo Bill potreboval počuť……
    A záver poviedky je sľubný,teším sa na to čo nás čaká…….

  6. Sabrina mě mile překvapila..je to vážně hodná holka, i když musí trpět,když ji Tom nemiluje..
    A jsem moc ráda, že se Billa za Tomem vrátil..ti dva prostě patří k sobě..;)

  7. Na tohle jsem se ták těšila :)) Nejvíc se mi líbil Bill a jeho kompatibilita :D:D blbounek 🙂 Co říct na Simone, no… Musí to bejt pro ni těžký, ale má smůlu 🙂

  8. Úžasný díl!Jsem tak ráda, že Bill Tomovi tu pusu odpustil a takhle to dopadlo 🙂 A překvapila mi Sabrina, že se Toma vzdala 🙂

  9. Rozpustila jsem se. Boze….normalne jsem dojata. Tohle bylo nadherny. Jsem rada ze se vratil a ze si Tom uvedomil ze ho miluje a ze Sabrina neni takova pinda jak jsem si myslela <3 Ale porad se bojim Simone…ta jeste neco udela. Ani bych se nedivila kdyby nejak oblbla vlastniho syna a strcila mu do postele nejakou couru zatimco by na Billa hrala divadylko. Ale to doufam ze ne.
    Takze..k certu s kompatibilitou. Protiklady se pritahuji 🙂

  10. Konečně jsem to tady našla a celý tenhle díl byl perfektní. Sab přišla k rozumu a Bill se k němu vrátil. Co víc si přát, že? ^^

  11. To bolo o chlp 😀 som rada, že sa Bill vrátil, že Sabrina miluje niekoho iného, že Tom si priznal, že miluje a že dobehol to treštidlo v tom výťahu a nenechal ho utiecť 🙂 Simone to rozdýcha a ak nie tak smola. Láska je láska…

  12. No, ešte že tak! :D… Trochu som sa nasrala, keď k Tomovi prišla Sabrina a snažila sa Toma pobozkať. Ešte k tomu, keď to Bill videl… Ách, ale dopadlo to skvele 🙂 som naozaj rada. Simone došla reč 😀 konečne :D… A so Sabriny sa vykľul celkom dobrý človek 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics