Effervescent 35.

autor: Cinematics


Bill nachází cestu domů, Tom nachází domov v Billovi

Říct, že Bill byl klubko nervů, bylo pochopitelné. Stejně jako byl nadšený, že uvidí Toma (skoro tak moc nadšený, že se mu chtělo zvracet), tak neměl ponětí, jestli mu má vběhnout do náručí a líbat ho; co když je Tom roztěkaný? Co když ho Bill půjde políbit a Tom se vyděsí, uteče a bude se ho bát? Dělal si starosti jako blázen, a ty starosti mu začaly brát jeho nadšení. Nechtěl svému Tomimu ublížit.

„Myslíš, že mě bude chtít vidět?“ zašeptal Bill, když vjeli na příjezdovou cestu.

„Jsi to jediné, o čem mluví…“
„Je nervózní, Andy?“
„Bojí se víc věcí než dřív… bakterií a tak. Ten kluk tě vážně potřebuje.“
„Taky ho potřebuju…“
„Tak na co čekáš? Běž.“
Bill si zastrčil brýle za gumu od pyžamových kalhot (opravdu neměl čas se převléknout) a vběhl do domu; kolem Simone a Gordona, a nahoru po schodech, kde si bude Tom nejspíš číst v posteli. Tiše zaklepal na dveře, předstíral, že je Andreas nebo někdo z jeho rodičů, a čekal; nohy se mu třásly, skoro jako by ho už dál nechtěly unést.

„Vteřinku,“ zavolal Tom těsně před tím, než se ozvalo zavření šuplíku. „Převlíkám se.“

Bill zaťukal znovu, chtěl být hlasitý a otravný jako vždy; pěstmi a nohama kopal do dveří. Tom neodpověděl, a tak netrvalo dlouho, než Tom otevřel dveře od své ložnice.

Výraz v Tomově obličeji byl nepopsatelný. Bylo to zmatení a úleva a nevěřícnost zabalená v lásce a oddanosti a potřebě. Dvě ruce se natáhly a vzaly Billa co nejpevněji k sobě, Bill si zabořil obličej k Tomovi do krku. Bože; jak mu chyběla vůně Tomovy kůže. Billovi se sevřel krk a vyhrkl ze sebe tichý vzlyk, když cítil, jak mu Tomovo srdce buší do hrudníku.

„Ty… Bille…“ Tom byl neschopný slova. Naprosto. Zatáhl Billa do jejich pokoje, natáhl ruku za mladšího chlapce, zavřel dveře a Billa o ně opřel.
Bill chytl své brýle, které se mu bolestivě zarývaly do boku, a hodil je na zem, než mu Tom dal ruce nad hlavu a líbal ho tak tvrdě, jak to jen šlo po celém krku. Bill zasténal, nohou se zahákl Tomovi kolem pasu a přitáhl si ho blíž. Tom se nezměnil; byl s Billem stále statečný, stejně jako když Bill odešel.

„Jsi doma,“ dostal ze sebe Tom, mumlal Billovi na rty.

„Jsem doma.“
Tom dal ruce pryč z Billových zápěstí a chytl ho za boky, přitiskl ho na dveře a Bill zajel prsty Tomovi do dredů a sladce ho políbil; sladce a zároveň vášnivě.
„Jak…“
„Andy mě unesl,“ zašeptal Bill rychle; nechtěl Toma přestat líbat pro nic na světě. Přeci jen, nemohl dostat svůj poslední polibek před tím, než odjel.
„Kurva,“ zanadával Tom a Bill se zasmál svému příteli do krku. „Chyběls mi… víc než to… Já, kurva, nevím… bez tebe jako bych nebyl.“
„Jsem doma, Tomi. Dýchej,“ zasmál se, ale také zadržoval dech.
„Jak? Ty… Bille!“
Tomovi se chtělo brečet. Neuvědomoval si, jak moc se může člověku po někom po týdnu stýskat; ale teď rozuměl. Vidět Billa mu ukázalo, jak strašlivě zlomený byl a jak se bál každé maličkosti, ale když se Bill vrátil, tak zapomněl na všechen strach a nervozitu. Bylo to, jako by Bill nikdy neodjel.
„Vysvětlím ti to později,“ zašeptal Bill. „Slibuji. Jen… kurva, Tomi… dotkni se mě?“

Bill se nemusel ptát dvakrát. Tom ho vzal pod zadkem a trochu pokrčil ramena, aby mohl Bill vyskočit a dát mu nohy kolem pasu. Doklopýtal k posteli a položil Billa na měkkou matraci, okamžitě si na něj lehl a zajel rukama pod Billovo tenké triko.

Bill se pod tím dotykem zachvěl, měl dojem, jako by měl v podbřišku miliony malých špendlíků, které ho tam dráždily. Prohnul se pod Tomem a dal mu ruce kolem krku, přitáhl si jeho rty blíž, dokud se zase nelíbali; jazyky na sebe doráželi a laskali si rty, když k tomu měli možnost.

„Co chceš?“ vydechl Tom. „Cokoliv… cokoliv… chci tě…“

„Dej mi sebe,“ zasténal Bill. Potřeboval cítit Toma celého; věděl, že je tohle realita. „Tebe celého. Chci to.“
Nemusel Toma prosit dvakrát. Vyhrnul Billovi triko, zatímco se Bill snažil přes hlavu přetáhnout Tomovi to jeho. Trvalo to déle, než kdyby se ve svlékání vystřídali, ale nechtělo se jim čekat, a tak se hýbali podle impulzu; ruce jim jely na auto pilota, zatímco se vzájemně hladili.

Oba byli nazí od pasu nahoru a Tom líně hladil Billa po hvězdě na boku, zatímco druhou rukou zajížděl do jeho vlasů. Mladší z chlapců se zahákl kotníkem o Tomovu nohu a pohladil Toma po ruce; prsty se mu zaryl do ramen, a pak se předloktími silně opřel o jeho ramena.

Přes pyžama cítili svá vzrušení, a to je rozvášňovalo ještě víc. Nebylo to ani tak o vášni, jako o pocitu; cítit toho druhého bylo to nejkrásnější na světě. Hlavy se jim motaly potřebou svléknout se a dotýkat se toho druhého všude po těle.
„Život bez tebe bolí,“ vykoktal Bill; zapomněl na to, že nechtěl svými problémy obtěžovat Tomův život. Teď chtěl, aby o něm Tom věděl každičkou věc na světě.
„Zapomeň na to všechno,“ vydechl Tom. „A já taky zapomenu. Jen…“
Tom se posunul dolů a nasál do rtů Billovu bradavku, samozřejmě, že jim teď nešlo o sex, ale nikomu neublíží, když udělá Billovi dobře, zatímco si budou jeden druhého užívat a vzpomínat na to, jak jeden druhému chyběl.

„Tomi,“ zašeptal Bill, strčil si ruku do kalhot. Tom se nad ním naklonil, držel se na dlaních a palcích, zatímco pomáhal Billovi dostat se z pyžama; Bill pod ním skončil kompletně nahý. Tom si zvykl na to, že do postele nenosí boxerky kvůli Billovi; bylo to divným způsobem hezké, že Bill tento zvyk také nijak nezměnil.

Tom také rychle vylezl z kalhot a Bill si klekl na kolena. Očima přejížděli po nahém těle toho druhého, plachými prsty se hladily po stehnech a hrudnících. Bylo to skoro, jako by toho druhého uctívali, když se na sebe dívali a neviděli nic než krásu. Samozřejmě, touha udělat dobře tomu druhému tu byla také, ale tak nějak tohle bylo úplně jiné; dokonce i od jejich poprvé. Tohle byla šance dotýkat se těla toho druhého a vnímat ho; přeci jen, Bill by se stále ještě mohl vrátit domů.
„Stejně tak nádherný, jako když jsem tě opustil,“ zašeptal Bill a Tom se začervenal, červená se mu rozlila i po hrudníku a ramenech.
Plaché, hubené prsty se natáhly a lehce přejely Billovi po boku, dolů po sametové křivce jeho pánve až ke kořenu jeho mužství. Bill se podíval, kam jdou Tomovy prsty, když mu obkroužil erekci a přejel prstem nahoru tak, že palec přitiskl na žalud; trošku zmáčkl.
„O-Oh,“ zasténal Bill hluboko v krku, když se opřel zpátky na lokty a trochu zvedl boky.
Tom pohyb následoval; opřel se nohama o Billova stehna a také trochu přirazil. Bill trochu protočil oči, přivřel je, zatímco ho Tom jednou rukou stále držel, druhou ho chytil za rameno.

Bill pomalu natáhl ruku a chytil Toma v rozkroku; také mu rukou začal jezdit nahoru a dolů, jako by to byla erekce jeho vlastní. Ti dva byli v naprosté extázi, ze všech pocitů, co cítili, a hlavně z toho, že mají jeden druhého; že se mohou držet.

„Tak jemný,“ zašeptal Tom, když hladil Billa po boku; jako by se hebkost jeho kůže najednou zdvojnásobila. Tolik mu tenhle pocit chyběl.
Bill nehty škrabkal Tomovo koleno, přejížděl s nimi po jeho ostré čéšce a vytvářel tak elektrický proud vedoucí přímo do Tomova rozkroku. Když Bill trochu zvedl pánev, bylo jasné, co chce; chtěl úplné spojení, chtěl Toma hluboko v něm se rty přitisknutými na rtech toho druhého a jejich dechy tančícími po obličeji toho druhého, zatímco budou těžce vydechovat nosy. Tom to také chtěl; vždycky chtěl Billa uspokojit.
Jako by Bill viděl přes svá zavřená víčka, přejel nehtem přes cestičku pih, kterou měl Tom na stehně; byl to vzor, kterému Bill říkal Malý Medvěd (samozřejmě, že kvůli tvaru podobnému souhvězdí). Tom si nikdy necenil svých znamének víc, než když se o ně Bill zajímal. I když Bill se zajímal o každou část Toma, ať už by mohla být jakkoliv bezvýznamná na komkoliv jiném.

„Mm,“ zamručel Bill, když ho Tom pohladil po krku, a pak ho tam políbil; aniž by u toho pustil Billův penis.

„Dostal jsem tvůj mail,“ zamumlal Tom, stále nepřestával v hlazení.
„Mm, jo? Já se, ugh, nemohl podívat, jestli jsi odpověděl.“
„Já ano,“ zašeptal Tom a znělo to naprosto nabitě sexem. Billovi se zamotala hlava.
„Cos psal?“ zeptal se Bill s malým úšklebkem a Tom se zasmál.
„Můžeš, sakra,“ Tom se podíval na svůj rozkrok, kde ho Bill tvrdě držel; pořádně cukl zápěstím, „si to přečíst později.“
Bill jednoduše přikývl, než se zvedl na posteli a nasměroval si Tomovo vzrušení ke svému zadku; opravdu to spojení potřeboval.
„Potřebujeme…“
„Otravo,“ protočil Bill hravě oči a Tom pokrčil rameny.
„Nedostanu se dovnitř, pokud to neuděláme.“
„Zkus to.“
„Bille…“
„Dobře.“
Tom se musel z Billa zvednout, aby našel vždy důležitou tubičku s lubrikantem. Za těch pár vteřin, co Tom nebyl na Billovi, se Billovi zase začalo stýskat po domově. Prostě Toma zoufale potřeboval; víc než kdykoliv předtím. Bylo to skoro až patetické, jak příšerně se potřebovali.

Když zalezl zpátky do postele, Tom potřel Billův otvor mazlavým gelem, než se na něj podíval, ten si skousával ret a přikývl. Tom opatrně strčil do Billa prst a ten starý povědomý hlučný Bill znovu vyšel na svět. Tom se naklonil a natáhl své dlouhé tělo přes Billovo, nasál jeho ret do úst, zatímco Billa dělal prstem.

„Další,“ poprosil Bill skoro bezmocně a Tom dal dovnitř rychle další prst.
Billovy dlouhé nohy se natáhly, prohnul se v zádech z toho, co mu Tom dělal; už to jen chtělo, aby do něj konečně zajel celou svou délkou a nechal je spojit se v jedno. Ještě dalších pár přírazů prsty a Bill skoro brečel, tolik ho potřeboval uvnitř.
„Prosím, Tome…“ zasténal Bill, dal si na obličej polštář, aby schoval svou hanbu, musel znít tak zoufale. „Prosím? Teď?“
„Ano,“ usykl Tom tiše, sám se správně nastavil. Zvykl si na Billovo tělo, znal ho jako vlastní, a tak do mladšího chlapce zkušeně zajel, Bill ho zoufale chytil za ramena.

Ozvalo se hlasité, roztřesené zalapání po dechu, ani jeden z nich nevěděl, kdo z nich ten zvuk vydal; možná oba. Tom přirazil boky a zajel do Billa celou délkou. Bill trochu zanaříkal, když si zvykal na tlak, který v něm Tom vytvářel; netrvalo dlouho, než si na to zase zvykl.

Tom hřbetem ruky hladil Billa po tváři, rty semknuté a oči zavřené. Pomalu se proti sobě pohybovali, perfektně do sebe pasovali. Bill měl kolena nahoře, tlačil Toma do boků, zatímco se držel za jeho boky. Bylo to naprosto jiné než minule; bylo to mnohem jemnější a něžnější, sladké milování, ze kterého je trochu bolelo srdce.

Každým momentem mohl být Bill odvezen zpátky ke svým rodičům, takže se spolu oba dva chlapci chtěli milovat tak moc, jak jen to bylo možné. Bill zajel rukou Tomovi na záda, Bill se obratně chytil Toma pod zadkem a chytil ho za stehno; tiše Toma navigoval.

„Chyběls mi,“ zaúpěl Tom tiše a přirazil trochu víc.
„Miluji tě,“ byla odpověď a Tom rychle přikývl Billovi do ramene.
„Taky tě miluju.“
Bill natáhl ruku a sundal Tomovi z dredů gumičku; vždycky miloval, když měl Tom vlasy dolů během sexu. Dredy Billa lechtaly na hrudníku, a dokonce i tento pocit zvýšil jeho vzrušení a všechno bylo naprosto překrásné.
Černé vlnité vlasy se Billovi lepily na upocené čelo. Tom ho na něj políbil, trochu vlasů se mu dostala do úst, ale jeho to nezajímalo; chtěl ochutnat horečku, kterou Bill prožíval.
Mladší chlapec trochu nakrčil obličej, oči pevně zavřené a pusu dokořán, zatímco ztěžka dýchal. Tom si pomyslel, že nikdy nevypadal lépe; obličej nenamalovaný, lesknoucí se vrstvou potu, nádherné nateklé rty a chvějící se čelisti.

„Krásný,“ zamumlal Tom, jako by nemohl kontrolovat svá slova. Tělo se mu chvělo až moc na to, aby se koncentroval, dokázal cítit pouze Billovu kůži a úzkost.

Bill zamňoukal, když Tom přirazil boky a narazil na jeho místečko. Chytil se Tomových dredů a silně za ně zatahal, dal si je přes obličej, jako by chtěl schovat to, jak úžasně se cítil; vždycky se snažil schovat své vzrušení v obličeji, vždycky měl pocit, že vypadá hloupě.
Ale Tom si myslel něco jiného. Dal si dredy na druhou stranu a chytl Billa za ruku. Ještě jednou přirazil a poslal elektrický proud skrz Billovo tělo. Když viděl, jak se Bill zatvářil, ušklíbl se svým pokřiveným úsměvem a maličko se začervenal. Miloval Billův obličej.
„Tak krásný,“ řekl ještě jednou a Bill potěšeně vydechl; zahákl se nohama Tomovi za boky, zatímco do něj Tom tvrději zajel.
„Ne dlouho…“ zasténal Bill. „Blízko… tak blízko…“
„Ššš,“ přiložil Tom prst Billovi na rty; Bill vypadal, jako by se měl rozbrečet.
„Tomi…“
„Oh,“ Tom trochu zrychlil, než cítil Billův horký orgasmus na břiše, a on se také udělal nedlouho po něm. „Bille,“ vydechl, když ho ruce zklamaly a padl na Billa.
„To-„
„Bylo-„
„Perfektní,“ dokončil Bill.
Tom se nepohnul. Oba byli ulepení, ale nevadilo jim to. Měl obličej zaražený do Billova krku, zatímco ho mladší chlapec lechtal na zádech; to dělal občas, i když Toma uspával.

„Takže teď se mám probudit, co?“ řekl Tom se smíchem a Bill zavrtěl hlavou.

„Ne… jsem tady, opravdu.“
„Na jak dlouho?“
„Noc. Pak jdu zpátky ke Georgovi.“
„Georgovi? Cože?“
„Budu bydlet tam… moji rodiče vědí, že bydlíš tady.“
„Ale…“
„Jsem si jistý, že tam můžeš přespat, když budeš chtít… určitě se zeptám a…“
„Ale já tě chci tady…“
„Jo, ale tohle je lepší než nic, a když zůstanu tady a moji rodiče mě najdou, pak si mě zase vezmou, a když budu s Georgem, tak nebudou tušit, kde bydlím, a tak tě můžu vídat častěji, než když si mě zase vezmou pryč. Je to oběť, ale je to lepší než nic… co?“
„Máš pravdu.“
„Ale dnes v noci jsme jen tvůj.“
„Takže tohle všechno je Andyho práce?“
„Jo. Unesl mě a přivezl mi tě domů.“
„Dobře.“
„Tomi?“
„Ano?“ zašeptal Tom zpátky, cítil se ospale, ale nechtělo se mu spát.
„Už je nikdy nenech odvést mě, prosím? Chci říct, jsou to debilové, ale… chtěli, abych si zítra ostříhal vlasy!“ zfalšoval lapání po dechu a Tom se trochu zasmál. Někdy Bill přeháněl, a s jeho humorem to nikdy nebylo špatné.

„Co ti udělali, Bille?“ zeptal se Tom; musel. Sžíralo ho to.

„Na tom nezáleží…“
„Ale já to chci vědět…“
„Ugh, Tomi…“ Bill ho pevněji objal a vydechl. „Nemají rádi, když mluvím a někdy mluvím až moc a můj táta mě přinutí zmlknout… někdy mi nedají najíst a někdy musím spát na zadní verandě, protože si nezasloužím pohodlí… mohlo by to být horší. Nedělej si starosti.“
„Bože… Bille… proč ses nikdy nepokusil… nevím; udělat něco, aby přestali?“
„Nemá to cenu. Můžu s tím žít. No, už nemusím, ale víš, jak to myslím. Myslím, jsou ke mně dost hodní, že mi dali místo, kde žít, mimo to, obvykle mi najíst dají… co je pár potrestání a mentální trauma na celý život?“ zasmál se zahořkle; ale věděl, jak špatné to bylo.
„Zůstaň tady se mnou. Je mi jedno, jestli tě tady najdou… nenecháme je vzít tě. Promluvíme s mamkou a-“
„Nechci, aby se rodiče dostali do problémů… Georgova máma a táta jsou právníci; můžou všechno vyřešit, když rodiče přijedou do města. Je lepší ne… kurva, prostě mě polib a nechme tohle být hezkým znovuspojením. Až moc jsi mi chyběl na to, abych čas s tebou trávil mluvením o tomhle.“
„Fajn,“ zamumlal Tom. Možná bylo lepší strávit jejich čas tím, že jsou šťastní, než aby byli smutní. Promluví si o tom s Billem později. Dnešek byl pro znovupoznání.

Bill jemně Toma políbil a znovu se začali mazlit; nazí a horcí. Ozvalo se zaťukání na dveře, nejspíš Tomovi rodiče přišli Billa přivítat, a Tom se svalil z postele na zem, jelikož se mu nechtělo se oblékat.

„Moment!“ zakřičel a Bill se začal hrabat v peřinách, hledal své oblečení.
Když se konečně oblékli, Simone strčila hlavu dovnitř a nakrčila obočí; podezřívavě. Všechno jí bylo jasné.

autor: Cinematics

překlad: LilKatie
betaread: Janule

original

11 thoughts on “Effervescent 35.

  1. Krásne. Som rada,že sú obaja štastný. a že sa privítaôi tak ako sa privítali, Bolo mi úzko keď Bill hovoril čo mu robili, a bojím sa či to nebolo ešte horšie. Ale  napadla ma aj jedna vec ktorú Andy asi nedomyslel. Billova babička býva oproti, a keď ho náhodov videla, tak to bude asi malér.

  2. Bože… já tuhle povídku miluju! Vždycky, když se objeví na blogu, div neskáču radostí. Doufám, že to klukům vyjde. Chudák Bill. Mít takový rodiče asi bych z toho taky měla trauma do konce života. Spát na verandě, hladovka, atd… co je to za trest, proboha?!

  3. Já to zbožňuju!:D Neexistuje nic, co by mě každý čtvrtek mohlo udělat věčí radost než tohle ♥ A ten jejich sex byl famozní! Budu o něm asi i snít! Pokaždý je tak jiný ^^

  4. No ten konec… úžasnej! 😀 Celý je to naprosto úžasný, já jsem tak šťastná, že jsou spolu, žeje Bill DOMA. :)) Tenhle díl byl vážně… ♥

  5. no ja chcipam, to je tak dokonaly <3 a to jejich milovani..nadherny. jsem strasne rada, ze ti dva jsou zase spolu. ta laska a zoufalost je z toho strasne moc citit. tesim se na dalsi dil. nemuzu se dockat.))

  6. Well , I have never cried during reading a sex .. but this part was so emotional and amazing . And I cried while they were having sex 😀 Wierd , I know .
    Two amazing things get together – Bill is back and their love is so strong :-*  this story could last 4ever ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics