Who am I? 51.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne


TOM

Zavřu za námi dveře od bytu a zamknu. Bill se mi třásl v náručí zimou, i když jsem mu nakonec dal svoji bundu. Byl úplně promrzlý. Jako kdybych mu to neříkal, že? Ale já jsem vždy blbý.

„Běž hned do sprchy,“ řeknu a pomůžu mu z té bundy.
„Jo, jo,“ zadrkotá zuby a zaběhne do koupelny. Po chvilce ale vystrčí hlavu. „Můžeš přijít taky,“ zasměje se a zase tam zaleze.
„Však já přijdu,“ křiknu za ním ještě pobaveně. Pověsím bundu na věšák, odkopnu boty stranou a odejdu do ložnice. Hned jsem otevřel skříň, vytáhl prostěradlo a začal povlíkat postel. Tak nějak jsem to ještě nestihl. To prostěradlo už tu bylo celkem dlouho. Obvykle už bych ho dávno vyměnil, jenomže z něj byla stále cítit Billova vůně a mně se tak v noci lépe spalo. Asi jsem už vážně blázen, ale když jsem se ráno pokaždé probudil, objímal jsem jeho peřinu a spal na jeho polovině postele, hlavu samozřejmě zabořenou v jeho polštáři.
Jakmile jsem měl povlečeno, vytáhl jsem ze šuplíku připravené svíčky a rozestavěl je různě po místnosti. Postupně jsem je zapálil a vdechoval úžasnou vůni. Mělo to být aroma růží, ale nejsem si tím jistý. Vím, že Bill miluje tyhle serepetičky, tak proč mu tím neudělat radost.

Když jsem měl hotovo, svléknul jsem se a přesunul se do koupelny. Bill byl ještě ve sprše. Slyšel jsem jen proud vody. Přes stěnu jsem viděl, jak se všude omývá a dotýká se sebe. Přál jsem si, aby místo jeho rukou po něm jezdily mé. Což jsem mohl brzy zařídit. Spěšně jsem k němu vlezl a zatáhl za sebou stěnu, abych o něco náhodou nepřišel. Jen se na mě usmál a otočil se ke mně.

„Šup, pojď pod ten proud, ať se taky zahřeješ,“ šeptne a posune se dál.
„Víš, že se raději zahřívám o tebe,“ usměju se a přitisknu se k němu. Byl celý namydlený.
„Mhh, tak to mě těší,“ přivine se ke mně a začne mě hladit po zádech a bocích. „Zahřeju si tě rád.“ Tomu věřím. Omotám kolem něj paže pevněji a začnu dlaněmi klouzat po jeho křehkém těle. Stále byl trochu studený, tak jsem přidal více teplé vody. Jsem zvyklý se tu pařit jako prase. Tohle je pro mě celkem studený. Cítím, jak se pod mými doteky rozechvěl. To mě samozřejmě donutilo k úsměvu. Nahnu se k jeho oušku a jemně ho na něj políbím, načež šeptem promluvím: „To mě tak napadlo… Někdy bychom mohli zkusit sex s olejíčky. Bylo by krásný po sobě tak dokonale klouzat.“ Zavrní mi ihned do ouška a víc se na mě přitiskne.
„To je skvělý nápad. Mám chuť zajít do obchodu,“ pousměje se, „muselo by to na tvém těle být tak sexy,“ zakňourá. To ale není vůbec špatný nápad.

„Vzpomínáš si, jak jsme včera provokovali Marthu?“ zajímám se.

„Samozřejmě,“ přikývne.
„Řekl jsem… No… něco neobvyklého,“ připustím. Zajímá mě, jestli na to přijde sám. Chtěl bych vědět, zda o tom také přemýšlel, nebo to ani nepostřehl.
„Já vím, pozastavil jsem se nad tím.“
„Zajímá mě tvůj názor na to. Přemýšlel jsi nad tím, že kdybychom se milovali, tak bychom si prohodili role?“ pozvednu obočí. Prsty mu začnu sjíždět po páteři až k zadečku a opět vyjíždím zpět k lopatkám.
„No,“ semkne rty k sobě a viditelně se zamyslí, „nebudu ti lhát, že jsem o tom nepřemýšlel. Samozřejmě, že ano. Myšlenka je to perfektní,“ začervená se. „Ale nevím proč, přijde mi přirozené, když si mě ty bereš. Když se řekne milování s tebou, představím si to, že si mě vezmeš ty. Ale kdybych si tě měl vzít já… Mám strach, abych ti jednoduše neublížil. Navíc nerad bych tě tím urazil nebo nějak pohoršil, zklamal…“ podívá se mi do očí. …wow. Čekal jsem… no… něco jiného. Jen se pousměju.

„Jsem rád, že vím, jak to je,“ pohladím ho po tváři a políbím ho.

„Ty bys to chtěl?“ zeptá se přímo poté, co mi polibek oplatí.
„Ani nevím. Nějak zvlášť jsem nad tím neuvažoval,“ zalžu. „Možná někdy na to dojde.“
„Až bude ten správný čas,“ pohladí mě po tváři. To odkývnu a položím si hlavu na jeho hebké rameno. Vydechnu a zavřu oči. Bill mě začne hned hladit po krční páteři a lopatkách. Pak se ale otře tváří o mou.
„Měl bych se oholit,“ pousměje se, „a asi nejen tady,“ sjede si rukou do klína, „jo, musím se oholit,“ zasměje se. Pomalu se od něj odtáhnu.
„Tak se v klidu ohol. Já se holím zásadně ráno,“ pousměju se. „Ale to už víš.“
„Co kdybychom se oholili navzájem?“ pošeptá. Bože, on je stále tak nadržený.
„Bille, já se holil ráno,“ povzdechnu. „Nemůžu se holit denně, vždyť to ani nejde,“ zamračím se. Navíc se mi hodí vylézt dřív než on.
„Okay, promiň,“ broukne a trochu se odtáhne. Stoupne si pod sprchu a smyje ze sebe mýdlo. Skvěle. Teď se bude cítit odmítnutý a nevím, co ještě všechno. Ach jo. Pohladím ho po zádech a políbím ho na rameno. Nechci, aby se zlobil nebo ještě hůř byl smutný. Mám tak pěkné plány.
„Půjči si tady, co potřebuješ jako obvykle. Já na tebe počkám v posteli. Zatím ji zahřeju, dobře?“ pošeptám.
„Děkuju, já hned přijdu,“ broukne tiše. Už jen ten tón mě znervózní. Povzdechnu, odtáhnu se od něj a raději vylezu ze sprchy. Omotám kolem sebe ručník, a když si vyčistím zuby, seberu z poličky tělový olej a vypadnu odtud. A co mám teď dělat? Buď se cítí uraženě, nebo odmítnutě. Možná je smutný nebo naštvaný. Sakra. Tohle tak děsně nesnáším na vztazích. Teď nevím, jestli vůbec bude mít chuť a náladu… Oh, risknu to. On určitě neodolá.

Pořádně se v ložnici otřu a odnesu ručník na topení. Poté srovnám povlečení na posteli a opatrně si do něj lehnu. Otevřu voňavý olejík na tělo a začnu si to po sobě všude stříkat a mazat, dokud se dokonale nelesknu. Takhle nahý tam jen ležím a čekám opřený na loktech. Snad sebou nesekne. Zaslechnul jsem, jak za sebou zavřel dveře v koupelně. Po chvilce se otevřely dveře, tiše vešel, hlavu měl sklopenou. Měl na sobě můj bílý župan. Zavřel potichu dveře a teprve se na mě otočil. Zůstal stát a koukat. Jen se pousměju. Hlavně, ať to s ním nešlehne o zem. Skousl si ret a udělal pár krůčků k posteli.

„Je to sen?“ šeptne tiše.
„Vypadá to tak?“ zakřením se. Schválně si začnu prstem kroužit po lesknoucím se bříšku. Hmm… jsem tak sametový.
„Bože,“ dojde až k posteli a přivře oči. Nasaje vůni, která se rozkládá po celém pokoji, a znovu se na mě podívá. „Vypadáš dokonale,“ olízne se.
„A tohle…“ poukážu na své tělo, „…čeká na tebe. Celou noc jsem jenom tvůj.“ Schválně si skousnu ret. Kdyby tohle udělal on mně, už bych po něm skočil jak nadržený králík. Jeho hruď se zvedne nahoru, jak se zhluboka nadechne. Rty pootevře a jazykem si sjede od horního rtu až po zoubky, jen hravě ho povystrkuje.

„Vážně jsi můj?“ vydechne a po čtyřech začne lézt do postele.

„Jo, ale až si sundáš ten župan,“ usměju se. Roztáhnu nohy a přijmu ho mezi ně. Ihned toho využije a vleze si mezi ně. Narovná se a pomalu si začne župan rozvazovat. Nechá ho po sobě zlehka sklouznout. Rukama se zapře vedle mého těla a nahne se nade mě. Pokrčím nohy v kolenou a stisknu ho mezi stehny. Jenom se mu dívám do očí a provokativně si jezdím jazykem po spodním rtu. Pomalu dolehne rozkrokem na můj a skloní se k mým rtům. Povystrčí jazyk a laškovně s ním pohladí můj. Vydechnu a trochu se o něj otřu svým naolejovaným tělem.
„Co se mnou budete dělat, pane Trümpere?“ pošeptám mu do rtů tiše.
„To si ještě rozmyslím, ale mám pocit, že z vás dřív zešílím, než cokoli udělám, pane Kaulitzi,“ vydechne a nasaje mi spodní ret. Otře se zlehka tělem o moje, tak hezky to klouže.
„Chcete taky namazat?“ pozvednu obočí a na oplátku mu nasaji horní ret.
„Já nevím, chci to okusit na vás, ale láká mě to. Budu po vás pak víc a víc klouzat a vše bude snadnější a více vzrušující,“ oddechne a zakroutí se na mně. Beze slova se natáhnu po olejíčku, a když se trošku nadzvednu, začnu mu ho lít po zádech.

„Mmm, studí to,“ vydechne a narovná se. Druhou rukou to po něm začnu roztírat. Dlaněmi a prsty kloužu po celých jeho zádech až na zadeček. Poté sjedu na stehna.

„Tolik miluju, když se mě dotýkáš,“ zachvěje se a hlasitěji oddechne.
„Miluju, když se tě můžu dotýkat,“ pošeptám mu do ouška, a poté ho na něj políbím. Přetočím se nad něj, a když dolehne na záda, obkročmo si na něj sednu. Vezmu lahvičku do ruky a začnu mu to stříkat po bříšku a hrudi. Prohýbá se pod mými činy, a to doslova.
„Tak se mě prosím dotýkej, pořád a pořád,“ vydechne svoji prosbu. Zatáhne bříško, pokrčí nohy a v zádech se prohne tak, že hlavu zakloní zcela dozadu. Odložím olejíček a začnu po něm klouzat dlaněmi. Roztírám olejík na každý kousíček jeho nahé pokožky. Bill pode mnou spokojeně vrní a hladí mě po pažích.
„To je nádherný,“ šeptne. Nad tím se usměju. Znovu se natáhnu po olejíčku a začnu mu ho stříkat v oblasti stehen a podbřišku.
„Tam taky?“ šeptne s úsměvem. Spíš se jen tak nevinně uculuje.
„Hlavně tam,“ zazubím se. Odložím lahvičku a začnu ho hladit po stehnech, kde mu roztírám tu mazlavou tekutinu. Poté se přesunu na bříško a podbřišek. Když to tam má krásně rozetřené, začnu mu to roztírat po penisu. Podívám se na jeho výraz. Oči má přivřené a pusu dokořán.

„Ono to… hřeje a zároveň… chladí, mmm,“ vydechne a kroutí pánví. Začne k sobě tisknout stehna. S úsměvem obemknu prsty kolem jeho penisu a několikrát zapumpuji.

„Tomi,“ vzdychne a opře si tělo o lokty. Ještě párkrát zapohybuji rukou, až toho nechám. Tohle nejsou mé plány na večer. Položím se na něj a přetočím nás, čímž se ocitne nade mnou. Převrátím se pod ním na břicho.
„Natřeš mi záda?“ pošeptám a otřu se mu schválně zadkem o rozkrok.
„Natřu, ale nesmíš se u toho tolik hýbat,“ pokárá mě se smíchem. Nastříká mi na záda trošku olejíčku a začne ho všude roztírat. Pche. Prej, že se nesmím hýbat. Však já mu ukážu. Zůstanu tedy klidně ležet. Začne u lopatek a postupně jede níž a níž, až mi sjede celá záda. Potom se přesune na zadek. Ale to se trochu nadzvednu, čímž ze mě sklouzne a já ho na něj trochu vystrčím. To jsem zvědavý, jestli odolá.
„Neboj se, já bych neudělal nic, co by se ti nelíbilo,“ pošeptá a rozetře mi olejíček i po bocích. To se mi snad zdá. Tak já mu ho takhle podbízím a on řekne tohle? Ježiš, to je poleno.

„A kdo řekl, že se mi to nelíbí?“ brouknu.

„Takže můžu sem?“ zasměje se a přesune svoje dlaně znovu na můj zadek. Jen pokývám hlavou a vyšpulím na něj zadeček trochu víc. On je asi vážně retardovaný. Usměje se a začne po něm přejíždět. Až po chvilce zajede i mezi půlky, ale jen mě hladí. No sláva. Konečně mu to došlo. Klidně držím a čekám, jestli udělá něco dalšího. Pomalu mi přejede prstem po otvoru, ale hned zase vyjede pryč. Očividně se bojí mojí reakce.
Vydechnu. „Nebuď takový srab,“ pošeptám.
„Nejsem srab. Nechci, aby ti něco bylo nepříjemný, ale okay.“ Jak to řekne, začne mi po otvoru přejíždět znovu. Jen tak něžně kolem něj krouží. Druhou rukou mě začne po zadku hladit. Trochu oddechnu. Udělá to znovu, ale silněji, až ucítím kousíček jeho prstu v sobě. Sice jsme si v té sprše neřekli, že to uděláme dnes, ale asi to bylo nějaké znamení. Bylo to předem tak nějak jasné.

„Hmm, zkus to,“ zašeptám. Je zvláštní, když do mě proniká zadkem. Je to takové intimní a důvěrné, ale vlastně mi to nevadí. Ne, nevadí. S Billem určitě ne. Vtiskne mi několik polibků na záda a zajede prstíkem trošku dál. Tiše zavrním a popolezu k němu o kousek blíž.

„Dobrý?“ zeptá se starostlivě, když už do mě zajede prstem na doraz.
„Jo,“ vydechnu. „Docela bych zkusil dva.“
„Tak dobře, jen…“ začne ve mně prstem pohybovat, kroutí s ním. Přivřu oči a sjedu si rukou do rozkroku. Wow, už jsem tak tvrdý. Skoro mě to nutí si ho začít honit. Ale ovládnu se a opět se zapřu o obě ruce.
„Nebolí tě to?“ zeptá se.
„E-e. Zkus dva, Billy,“ pošeptám. Sáhnu si na zadek a sjedu na jeho ruku.
„Okay,“ usměje se. Roztáhne mi půlky od sebe. Najednou ucítím něco vlhkého – jazykem mi začne po otvoru kmitat. Dvěma prsty už krouží kolem.
„Bille, neblázni,“ začnu se smát. „To lochtá.“ Bill se začne smát taky. Odtáhne se a pak ucítím, jak se prsty snaží protlačit dovnitř. Uvolním se, aby se do mě mohl lehce dostat. Dva prsty není moc. Jak se uvolním, jde to. Zajede do mě opatrně tak do půlky a chvilku tak setrvá.
„Mmh,“ vzdychnu tiše. „Ještě.“ Začíná se mi to líbit. Zajede hlouběji a prsty trošku zahýbe.
„Jo,“ skousnu si ret a lehce proti jeho prstům přirazím. Chci je mít až na doraz uvnitř sebe. Uh. Nenapadlo mě, že by to mohlo bejt tak citlivý a příjemný. Chytne si mě za bok a prsty zasune až do konce. Prostředníčkem se začne cpát dál, až s ním začne třít o mou prostatu. V tu ránu mě polije horko a s tichým stenem se zachvěji. Jemně do ní začne vrážet a tlačit na ni.
„Aahh,“ stisknu mezi prsty prostěradlo, načež se prohnu v zádech. Jakmile vidí, že se mi to líbí, přitvrdí a přiráží na tenhle bod slasti ještě víc. Rty mi sjede po páteři a líbá mě všude, kde může.

„Bille,“ zasténám a sám proti němu přirazím. „Chtěl bych… chtěl bych tě v sobě, poznat to.“ Znovu vzdychnu a skloním hlavu. Je to tak intenzivní. Co kdyby teprve byl uvnitř mě. Bože, chci to zkusit. Jednou rukou mě chytne v podpaží a donutí mě, abych se narovnal. Přiráží do mě dál, je to ještě jiné.

„To bys vážně chtěl?“ vydechne mi do ouška a skousne mi ušní lalůček. Zakňučím a ihned přikývnu na souhlas.
„Chtěl bych tě cítit v sobě, poznat ten pocit,“ vzdychnu a natisknu se zadkem na jeho ruku. „Chtěl bys taky?“ Prosím, ať řekne ano. Už jsem tak vzrušený. Rozechvěle vydechne.
„Chtěl,“ řekne a přidá na intenzitě. Začne mě roztahovat víc a prsty pořád tlačí a šťouchá do prostaty. „Sakra, neumím si ani představit, že bych cítil to teplo. Kdybys mě obemknul a… mmm,“ oddechne. Sotva jsem přes tu slast schopný zvednout ruku a natáhnout se pro olejíček. Vtisknu mu ho do druhé ruky. Celkem silně přirazí, až mě to donutí hlasitě zasténat.
„Promaž mě a zkus to,“ vydechnu a zavrtím se samým vzrušením.
„Dobře, jo,“ šeptne. Vytáhne ze mě prsty, nastříká si na ně trošku olejíčku a rozetře. Pomalu s nimi zajede do mě.
„Hmm,“ zakňučím a přirazím se proti němu. Tak pěkně to klouže.
„Mám to zkusit? Já… nechci, aby tě to bolelo,“ vydechne mi do ucha.
„Neboj se tolik. Sám víš, jaké to je. Prosím, už jsem tak nadržený. Chci tě v sobě,“ vzdychnu.
„Tak fajn,“ ještě do mě párkrát přirazí prsty a pak je vytáhne. „Asi bude dobré, když to bude zezačátku takhle. Nebo bys chtěl jinak?“
„Nevím, jaké to je, takže je to spíš na tobě. Ty už s tím máš zkušenosti,“ pošeptám rozechvěle a rychleji dýchám, abych se alespoň trochu uklidnil.
„Zkusíme to takhle, jo?“ usměje se. Pootočí si mě trošku k sobě a dlouze mě políbí. „Miluju tě,“ šeptne.
„Já tebe taky,“ oplatím mu polibek, ale pak se pobaveně odtáhnu. „Pojď mě už pomilovat.“

BILL

Nad tou větou se zachvěju. Vážně se chce milovat? On? Neřekl bych do něj, že by mi někdy tohle dovolil. Myslel jsem si, že tohle bude vždy jen v mých představách, ale ono se to má najednou stát. Tohle nesmím pokazit. Vždyť… je to jeho poprvé, když to tak vezmu. Tak rád bych mu ho zpříjemnil.

„Jak rád,“ vydechnu a nechám jej, aby si kleknul. Když tak udělá, chytnu si penis a několikrát po něm přejedu rukou. Ihned se probudí k životu. Jsem z něj tak nadržený, tolik chtivý. Jinak to s ním ani nejde. Roztáhnu mu půlky od sebe. Stáhnu si předkožku a přejedu mu žaludem po otvoru. Tom se uvolní a vydechne.
„Pojď…“ šeptne. Přichytím si ho za bok. Sakra, Bille, zasuň a přestaň být nervózní. Neublížíš mu, klid. Tohle jsem si opakoval pořád. Zhluboka se nadechnu. Opatrně se do něj začnu žaludem cpát.
„Hmm,“ zabručí a drží. Když do něj konečně pomaličku zajedu, nechávám ho, aby si přivykl. Zatraceně, je uzoučký a tak horký. Já umřu, když se do něj dostanu dál. Sykne a sevře mě. Kurva, Tomi, tohle ne! Já se udělám a to v tobě nejsem ještě úplně. Opatrně se k němu skloním a líbám ho na záda. Snažím se ho trošku ukonejšit.

„Vysuň se,“ pošeptá a trochu se odsune. Tak a je po všem. Ale pořád lepší, než aby ho to bolelo. Hned tak udělám a trošku se odtáhnu. Konejšivě ho po zadečku pohladím. Oddechne a chvíli čeká, dokud se ke mně znovu zadečkem nenatiskne. Uchopí můj penis a sám si ho do sebe pomalinku po žalud navede. Tak to jsem si nemyslel.

„Broučku,“ vzdychnu a pohladím ho po zádech. Sjedu mu rukou do klína a uchopím jeho penis. Hlasitě vydechne a po těle mu naskočí husí kůže. Uchopí mě pevněji u kořene a sune si mě dál. Najednou sykne a silně mě sevře. Ježiši, to ne. Ještě ne. Snažím se ovládat. Vím, že ho to bolí, ale to jak se stahuje, mi přivozuje takovou slast.
„Pomalu, počkej chvilku,“ řeknu a chytnu ho. Takhle v něm zůstanu. Ani se nepohnu. Pustí mě a opře se o obě ruce. Impulzivně mě uvnitř sebe svírá ve snaze si přivyknout. Jednou rukou ho chytnu za pas a přichytím si ho.
„Klid, jenom pomalu. Snaž se co nejvíc uvolnit. Nesvírej mě, bude to bolet víc, lásko,“ šeptám mu. Sjedu mu znovu do klína a začnu rukou pohybovat.
„Jenomže ono mě to nutí svírat,“ vzdychne tiše. I přes jeho slova se uvolní podle mé rady.
„Já vím, ale zkus tomu odolat. Jen se uvolni, pomaličku. Já můžu přestat,“ pošeptám a rukou v jeho klíně zrychlím. Začne tiše vrnět a vzdychat. Cítím, jak se uvolňuje. Po chvilce se přichytí rukou za jednu půlku a trošku víc na mě vystrčí zadeček.

„Můžeš…“
„Dobře, jen pomalu,“ usměju se a rukou přitlačím. Začnu mu mezi prsty mnout špičku a opatrně do něj zajedu zase o kousek dál. Zakňučí a sevře mě. Začal se mnohem víc zužovat a do toho mě ještě silně svíral. To nemá dlouhý trvání, Trümpere.
„Ahhh,“ uletěl mi hlasitý sten a sevřel jsem jeho penis víc, „uvolni se, broučku. Tak jako předtím,“ pošeptám. S tichým stenem sklonil hlavu a trochu se prohnul, čímž na mě doslova vyšpulil prdelku.
„Zkus to,“ vydal tichý pokyn. Poslechnu ho. Trošku zajedu dál. Už jsem v něm skoro celý. Přivřu oči a snažím se vyrovnat s tím pocitem blaha. Začnu mu penis zase rychle honit. Zasténal a tlačil se proti mně. Natlačil se na mě tak, že jsem zajel až na konec. Trošku jsem se nahnul a narazil mu do prostaty. A to jsem přesně potřeboval. Byl jsem v něm tak moc hluboko. Penis jsem mu stisknul a přidal. Najednou se začal chvět a kňučet. Horlivě mě uvnitř sebe svíral. Byl to tak dokonalý pocit. Byl uvnitř tak horký. Když mě ještě svíral, měl jsem pocit, že mě rozdrtí. Byl to tak velký tlak.

„Tomi?“ šeptnu starostlivě.

„To je tak… Mmh… Jsi tak hluboko,“ šeptal trhaně.
„Hrozně hluboko,“ pošeptám a sehnu se k němu. Začnu ho opět líbat na záda, pak i zadeček. Nepřestávám hýbat rukou. Když po chvilce cítím, že se trošku uvolnil, narazil jsem mu do prostaty znovu.
„Aah, mmmh,“ zakňučel hlasitě a sevřel mě. Nemůžu se přece udělat tak brzo! Ještě ne…
„Ohh!“ vykřiknu a zakloním hlavu. Udělám to znovu a znovu. Tak hlasitě kňučel a vzdychal. Svíral mě tak pevně. Zatraceně, je to tak dobré! Odhodlal jsem se a začal do něj přirážet v určitém tempu, ale jemně. Třel jsem se stále špičkou o jeho prostatu. Snažil jsem se nijak neuhýbat. Stiskl jsem ho v dlani u kořene.
„Bože,“ zasténá a sám proti mně přirazí. To skoro až vykřiknu. Trošičku zrychlím. Začal hlasitě sténat a prohýbat se při každém přírazu, jako by se mohl zlomit. Najednou jsem slyšel nějaký zvláštní zvuk, jako by něco křupalo nebo se páralo. Trošku jsem zpozorněl. Když jsem se ale podíval, co dělá, musel jsem se usmát. Chytnul jsem ho za tu ruku a stisknul mu ji. Pěkně roztrhl prostěradlo. Miluju, když je takhle divoký. To jsem přesně chtěl. Nečekal jsem, že to půjde tak snadno. Nebo spíš, že to vůbec půjde. Mile mě překvapil. Začal jsem přirážet intenzivněji. Byl tak úžasně povolený. Sténal pořád hlasitěji a sám proti mně přirážel.

„Bille, bože… Ještě,“ žádal mě vzrušeně.

„Jsi dokonalý!“ vzdychnu a narovnám ho. Možná to pro něj bude ještě intenzivnější.
„Ne, ne,“ začal se bránit a vyvléknul se mi.
„Dobře,“ šeptnu jenom a pustím ho. Jen pokračuju.
„Počkej,“ zastaví mě a vyvlékne se mi úplně. Popoleze kousek po posteli, čímž mě ze sebe vypudí. Převrátí se a položí se na záda. Oddaně se na mě dívá. Podívám se na něj a skoro až zakňučím. Vždyť on se mi úplně nabízí!
„Můžu?“ řeknu a natisknu se na něj. Hned mě stiskl mezi stehny a nadzvedl se.
„Pojď ke mně,“ pošeptá. „Vošukej mě.“ Chce, abych sebou seknul? Oh, tohle ne. Já se zblázním. Miluju tu jeho prdelku.
„Kurva, Tome,“ vzdychnu a nahnu se nad něj. Drze ho políbím a chytnu si penis. Pomalu se do něj zase vecpu a začnu přirážet. Přichytí mě za zadek a tiskne se proti mně. Sténá mi přímo do ucha. Často mě svírá a ryje mi nehty do zadku.
„Ahh, bože… Joo,“ vydechnu mu na krk a začnu se v něm rychle pohybovat. Jenomže mu to dlouho nevydrželo. Začal se zvedat.

„Copak je?“ šeptnu a přestanu. Vytlačil nás oba do sedu a sklouzl mi do klína. Přichytil se mě kolem krku a začal po mně klouzat. Zarážel si mě do sebe tak hluboko. Zaklonil hlavu a hlasitě sténal. Chytnul jsem si ho pevně za boky a začal mu pomáhat. Sténal jsem společně s ním. Vychutnával jsem si to. Jen jsem si ho k sobě o něco víc natiskl a jeho penis se mi tak začal třít o bříško. Stáhl sevření paží kolem mého krku a začal mě líbat, přičemž mi hlasitě sténal do úst. Třel se o mě tak intenzivně, že jsem zřetelně mohl cítit, jak je vlhký a tvrdý. Trochu se nadzvedl a sklouzl až na doraz. Hlasitě zasténal a svíral mě. Vkradl jsem se mu jazykem do úst. Snažil jsem se tím sám sebe umlčet, ale když na mě takhle dosednul, odtrhnul jsem se a vykřikl jeho jméno.
„Miluju tě,“ vydechnu nahlas a přizvedávám ho. Najednou se prudce stáhne a sjede až dolů. Zaryje mi bolestivě nehty do zad. Sakra, už to nevydržím! Chci si to prodloužit, ale už to nejde.
„Mmhh,“ zakňučí hlasitě. Začne se mi chvět v náručí a dosedávat ještě intenzivněji. Nemám snad ani sílu už vzdychat, spíš jen hekám a snažím se mu způsobit co největší slast. Jednu ruku vmísím mezi naše těla a rychle zapumpuju rukou na jeho penisu. Celý udýchaný a zpocený na mě prudce dosedne a začne jen kroutit boky. Nahlas usyknu a vystřelím boky proti němu. Narazím mu silně na prostatu a vykřiknu. Znovu mi zaryl nehty do ramen a hlasitě zasténal.

„Udělej se do mě,“ vzdychne. Vjede mi prsty do vlasů, zatímco druhou se mě pevně drží kolem krku. Silně mi stiskne vlasy u kořínků a začne tahat. Ještě zrychluje. Už je nastálo sevřený a prudce na mě doráží.

„Ohh, joo!“ vydechnu jenom na souhlas a zakloním hlavu, jak mě tahá za vlasy. Je to tak šílené. Asi dvakrát škubnu boky a pak cítím úplnou křeč. Vzedmu se a začnu mu plnit zadeček. Chtěl jsem počkat, až se udělá on, ale asi by mi už praskly koule. Navíc, když mě ještě tak pobídnul. Tom zasténá a trochu se zakloní. Najednou ucítím jeho dlaň na varlatech, jak mi je silně tiskne a dosedá na mě.
„Uhh,“ zavzlykám a chytnu mu zadeček do dlaní. „Mhh,“ oddechnu hlasitě a zabořím mu hlavu mezi krk a rameno. Chytnu mu penis a začnu rukou rychle a prudce pohybovat. Trochu se podzvedne. Pohladí mě rukou po penisu. Cítím, jak mi po něm teče sperma, které vytéká z jeho zadečku. Dosedne na mě a pohybuje se jen tak, abych se třel o jeho prostatu. Zapře se mi rukama o stehna, a když zakloní hlavu, začne nanovo sténat. Začnu mu žmoulat špičku mezi prsty. On není vlhký, ale mokrý. Tak dokonale to klouže. Začnu proti němu podzvedávat boky, všemožně se snažím otírat o prostatu. Dlouze vzdychne a dál dosedává. V penisu mu začne cukat.

„Chci tě slyšet,“ vydechnu a líbnu ho pod ouško. Sleduju pak zase dál výraz v jeho obličeji. Vypadá při tom dokonale. Je tak koncentrovaný, soustředí se jen na tohle. Má zavřené oči, otevřené rty, z kterých se mu každou chvíli dostává hlasitého sténání.

„Bille, oh… Kurva,“ zasténá. Chytí se mě znovu za ramena a začne dosedat tak rychle, jak mu ho honím. Tak hlasitě to mlaská.
„Jo, ještě, ještě,“ povzbudím ho a jednou rukou mu sjedu na zadeček. Chytnu se za penis a rvu ho do něj co nejvíc. Začnu ho po chvilce nadzvedávat a vždy ho po sobě pak nechám sklouznout. Zapumpuji mu rukou u kořene a zmáčknu. V tu chvíli skoro až zakřičí. Miluju ten jeho křik. Ucítím na břiše jeho horké sperma. V ruce mi rychle pulzuje jeho penis. Nepřestávám, naopak začnu rukou pumpovat rychleji a pohybuju se v něm ještě o něco rychleji. Čapne mě za paži a silně mi ji tiskne. Znovu zasténá a vystříkne mi na břicho další dávku spermatu. Dosedne na mě až po kořen a tlačí si mě neuvěřitelně hluboko. Začnu ho líbat na krku a skousávat mu kůži. Pokračuju v tom dál. Čekám, že přijde ještě třetí nadílka. A ani nemusím čekat dlouho. Hned mě jí obdaří. Poté hlasitě oddechne. Rukou mi vyjede po břiše, kde mám jeho sperma, a natiskne se ke mně, jak to jenom jde. Vyčerpaně se na mě položí. Pevně ho obejmu a pomalu si s ním lehnu. Jen ho něžně hladím po zádech a líbám pod ouškem. Chudáček, je tak vyčerpaný. Ale ani se nedivím. Tohle byl vážně tvrdý sex.

„Bylo to nádherný, děkuju,“ pošeptám mu opravdu tiše. Tom se mi doslova chvěje v náruči a splašeně dýchá. Stále se ke mně tiskne, nechává si mě hluboko uvnitř sebe. „Pššš,“ šeptám mu tiše. Pokrčím kolena a nechám ho na sebe víc sklouznout. Konejšivě ho dál hladím.

„Bylo to… dokonalý. Cítil jsem tě všude a…“ polkne a zavrtí hlavou, jako kdyby neměl slov. Je najednou tak křehký.
„A?“ pošeptám potichoučku a dál ho hladím. Ale už po hlavičce.
„Neměl jsem vůbec představu, jak to je intimní a citlivý,“ pošeptá.
„Jo, to je,“ pousměju se, „jaký z toho máš pocit? Bolí tě to?“ zeptám se starostlivě.
„Asi mám natrhnutý zadek,“ zasměje se. „Ale to nevadí. Je to dobré.“
„No, to vadí,“ posmutním, „pofoukám ti to, okay?“ zasměju se.
„Ne,“ usměje se. Trošku se posune níž a rukou si mě znovu zasune tak hluboko jako předtím. Spokojeně si položí hlavičku na mé rameno.
„Nechceš, abych z tebe vyšel?“
„Je krásný tě cítit uvnitř sebe. Líbí se mi to,“ pošeptá.
„Taky to mám rád,“ přiznám a tisknu si ho k sobě. Jen klidně vydechne a dál na mně leží.
„Strašně děkuju,“ vydechnu mu do ouška a obejmu ho.
„Ne, já děkuju. Jsem rád, že jsem mohl poznat, jaký to je… jaký to je s tebou,“ šeptne. „Miluju tě.“
„Taky tě miluju,“ sklopím co nejvíc hlavu a vyhledám si jeho rty. Jsem tak rád, že jsem to byl já, kdo se s ním miloval jako první. Mrzí mě, že on tuhle pozici bohužel nemá. Ale jen po fyzické stránce. S Alexem nešlo nikdy o víc než o sex. S Tomem jsem se poprvé miloval. Povyleze ke mně proto o kousek výš a začne mě jemně líbat. Škrabkám ho při tom něžně po zádech a každičký polibek mu oplácím.

Po chvilce povzdechne a s úsměvem se ze mě začne zvedat.

„Jdeš do koupelny?“ zeptám se a pustím ho.
„Měl bych. A ty taky,“ skloní se ke mně ještě pro jeden polibek a vyleze z postele.
„Jo,“ usměju se a vylezu hned za ním. Společně dojdeme do koupelny, kde se hned zavřeme do sprchového koutu. Spustím na nás příjemně teplou vodu.
„Dnes už podruhé,“ řekne pobaveně. Hned se natáhne pro houbičku a sprchový gel a začne ze mě omývat jak své sperma, tak olej.
„Jo,“ zasměju se a nechám ho. Když mě omyje, vezmu si od něj houbičku a na oplátku ho začnu omývat já. Zadeček mu ale omyju jen opatrně rukou, aby ho to nebolelo. Věnuje mi něžný polibek a pak mě na chvilku obejme a jen tak tam spolu stojíme pod tekoucí vodou.
„Jsem rád, že tady jsi zase se mnou.“
Kouknu se mu do očí a přitulím se k němu. „Já taky. Je mi s tebou dobře a nerad odcházím.“
„Nemusíš odcházet,“ pošeptá mi do ouška, načež tiše povzdechne. „Přál bych si, abys tu u mě zase bydlel.“ Začnu mu prsty masírovat krční páteř.
„Vážně bys to chtěl?“ vydechnu. Tohle téma je pro nás pro oba dost citlivé. Proto se raději ujišťuji. Nerad bych něco pokazil. Tolik bych se k němu vrátit chtěl, jen mám strach, aby to nebylo příliš brzo.

„Jako nic jiného,“ odpoví. Zhluboka se nadechnu.

„Ty moc dobře víš, že bych se vrátil strašně rád.“ Poodtáhne se, aby mi viděl do očí.
„Tak kde je problém?“ pošeptá, když mi uchopí tvář do dlaní. Hledí mi do očí. Jak mu to říct? Nechci mu ublížit. Už nikdy víc.
„Jen ti nechci nějak ublížit. Nechci na tebe spěchat, i když toužím po tom s tebou usínat a ráno se vedle tebe probouzet. Zřejmě by tomu tak mělo být, pokud to chceš taky. Myslím, že je to dáno osudem, abychom byli spolu.“
„To si vážně myslíš?“ zasměje se tiše a políbí mě na rameno.
„Jsem o tom přesvědčený,“ usměju se a chytnu si ho za bradičku.
„Copak?“ culí se na mě a začne se mi nosem třít o můj.
„Mmm,“ usměju se a začnu ho s chutí líbat. Jeho rty jsou pro mě jako vzduch nebo voda. A hlavně on sám. Jen se tiše zasměje a vesele mi to oplácí. Najednou vypne vodu a začne mě tlačit ze sprchy.

„Mhh,“ zabručím, ale nechám ho. Nevím, co ho to zase napadlo. Po cestě vezme osušku a se smíchem nás do ní oba zabalí. Za neustálého líbání mě tlačí někam dál. Skoro mi to po té mramorové podlaze uklouzne, ale přichytnu se ho. Přichytím osušku, aby z nás nespadla, a nechám se jím táhnout dál. Projdeme dveřmi do ložnice. Tom mě za pas pozvedne a hodí mě do postele. Jenomže zapomene na osušku kolem nás. Trhne to i s ním a spadne na mě, čemuž se začne smát. Také se začnu hrozně smát, jako na té louce.

„Uhh, počkej,“ zasměju se a posunu se pod ním, „skoro jsi mi přilehnul Trümpera,“ zasměju se.
„Můžeš být za mě rád, že jsem nespadl na Kaulitzovou. By mi chuděra po dnešku moc nepoděkovala,“ směje se se mnou.
„Bože,“ vyprsknu smíchy a obejmu ho. „Miluju tě, víš to?“
„Já tebe taky, nosánku,“ zaculí se a políbí mě na nos.
„Aww,“ zasměju se a líbnu ho pak na rty. Se smíchem mě jemně kousne do nosu.
„Auuu,“ zakňučím, ale zasměju se. „Ťunťo.“ Ale on nepřestane. Začne mi nos se smíchem cumlat.
„Ježiši,“ cukám se se smíchem, ale marně. On si nedá pokoj. Ještě mi na špičku nosu dá pusinku a lehne si vedle mě. Usměju se a pohladím ho.

„Jsi unavený?“

„Docela už jo,“ řekne s malým úsměvem, ale i přesto mi začne na rameno pokládat něžné polibky.
„Tak spolu půjdeme spinkat, hm?“ sleduju ho, s jakou jemností to dělá.
„Když… já když začnu, nikdy nemůžu přestat,“ pošeptá a pomalu se sune přes klíční kost ke krční jamce.
„Mmm, já to vidím,“ pohladím ho po hlavě a přivinu se víc k němu. Políbí mě do krční jamky a něžnými polibky se mi sune po hrdle na bradu, dokud se mi nedostane ke rtům. Začne mě opatrně líbat. A já mu to stejně tak oplácím. Jen zlehka o sebe naše rty třu. Nakonec mě pohladí po tváři a odtáhne se. Naposledy mě políbí a přitáhne si mě do náruče. Začne nás hrabat do peřiny. Přivinu se k němu, obejmu ho kolem pasu a pomůžu mu nás přikrýt.
„Tohle jsem si přál,“ pošeptám a něžně ho políbím na hruď.
„Myslím, že dnes se vyspím nejlépe za celý týden,“ šeptne spokojeně a začne mě hladit po nahých zádech.
„To naprosto souhlasím,“ šeptnu a pod peřinou si vyhledám jeho ruku. Jemně mi ji stiskne a políbí mě na spánek.
„Jsi moje všechno, Tome.“
„Ty moje taky, Billy.“ Spokojeně oddechnu a zavřu oči. Tenhle pocit mi nenahradí nic. Po dokonalém dnu, večeru a milování u něj v náručí. Připadá mi takhle tak moc rozkošný, přímo k zulíbání.

„Tomi,“ zvednu po chvilce hlavu, „já se omlouvám, mně to nedošlo, ale ráno musím do práce. Snad tě nevzbudí budík. Když tak se otoč a spinkej, hm?“ pošeptám.

„Já tě odvezu,“ zamumlá už napůl ze spánku.
„Ne, spinkej,“ šeptnu a pohladím ho.
„Pěkně Toma vzbudíš a on tě odveze,“ zívne.
„Dobře, ale teď už spinkej, ty chytrolíne,“ líbnu ho na rameno a zase si lehnu.
„Hm,“ vzdychne si a zamlaská. Na to už nic neřeknu, bylo by to zbytečné, protože už napůl spal. Ani mně to netrvalo příliš dlouho a po tomhle náročném dnu jsem spokojeně usnul.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: Janule

9 thoughts on “Who am I? 51.

  1. To bylo dokonalé… strašně pěkně píšeš asi nikdy mě to nepřestane udivovat =o) No jsem zvědavá jestli to klukům ted už výjde to bydlení =o) Moc pěkný

  2. Vymene role? To bylo tak neuveritelne romanticke a nezne, ze proste Bill je tak ohledopulny milenec….:) nadherny dil, protoze kluci jsou znovu spolu…:) opravdu dokonale a jsem zvedava jak to bude dal:)) jen doufam,ze se v posteli nebudou kluci nejak prohazovat:D protoze me do teto povidky sedi, ze Tom je ten, kdo si "bere"-nebo jak bych to mela nazvat…:)(to byla jen ma zbloudila myslenka, nikoli vytka nrbo kritika;)) ale opravdu nadherne!!!:)):)):))

  3. áááá 😀 já si říkala, že k tomu někdy dojde ! 😀 hej super, holky 🙂 moc se  vám to povedlo! 🙂 no jsem zvědavá, jak se to bude mezi Tomem a Billem rozvíjet dál 🙂 je to moc pěkný 🙂 obzvlášť tenhle díl:D

  4. No tak tenhle díl byl naprosto dokonalý.♥Krásný :)Bylo to tak něžný a roztomilý.Dobře oni 😀 si to užili :D!! jsem ráda,že si to vyměnili 🙂
    Těšim se na pokračování.Že by už se blýskalo  na lepší časy?:) 🙂

  5. Naprosto úžasný díl, jeden z nejlepších z celé povídky. Potěšil mě Tom, když to Billovi dovolil, tak by to mělo být. Jejich milování bylo něco úžasnýho, naprostá idylka. Opět začínám mít silný pocit, že je na nejbližší dobu všechno zlé za nimi… ♥

  6. neeeee, já chtěla, aby si Tom "užil" podobně jako v tom svém snu… zasloužil by si to, lotr jeden… ale co nadělat, jsem zvědavá, co ted s nimi bude dál. ještě nebyl pořádně na scéně Alex a to byly sliby, že tam bude mít taky svou roli… takže sem s ním 🙂

  7. Najkrajšia kapitola doteraz. Tom si svoje prvé milovanie nádherne užil, Bill bol dokonalý. A ja som si to užila spolu s nimi. Tom je podozrivo dlho v pohode. Zmenil lieky, alebo je to len krásne ticho pred búrkou?
    K tejto kapitole sa budem vracať.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics