Milovat nebo nenávidět 8.

autor: Bína

Chtěla bych vše poděkovat za komentáře, vždy potěší a naladí k dalšímu psaní. V další kapitole bude výjimečně pohled Billa kvůli neschopnosti vyprávění Toma =oD. A ještě takový malý překvapení. Trailer. Snad se bude líbit. Bína


Tom

Vylezl jsem z postele a sešel dolů. Dneska je první prázdninový den. V kuchyni seděl Bill. Snídal a nevěnoval mi pozornost nebo se spíš snažil mi nevěnovat pozornost.

„Dobré ráno.“ Pozdravil jsem ho jakoby nic.
„Dobré.“ Jen kuňknul a dále se věnoval své snídani. Posadil jsem se naproti němu a pustil se do své porce. Celou dobu jsem ho hypnotizoval pohledem. Nervózně těkal očima všude možně.

„Ehm, Bille?“ Skoro až nadskočil.

„Co?“ Stoupl jsem si a přišel k němu. Chytl jsem ho za paži a vytáhl ke mně.
„Co máš dnes v plánu?“
„Já? Nic. Vlastně něco jo.“
„A co je to?“
„No já… já musím… ehm…“ Vítězně jsem se usmál. Mám tě, Bille.
„Nemusíš nic.“
„Jak to můžeš vědět?“
„Vím. Co se takhle trochu sblížit?“
„Sblížit?“
„Ano.“ Přitiskl jsem ho na své tělo, jednou rukou jsem ho chytl za bok a druhou za zadek. Překvapeně zamrkal, ale nic neříkal.
„Jak moc sblížit?“
„Nejvíc, jak to půjde.“ Najednou mě začal líbat. Překvapeně jsem zamrkal, ale připojil jsem se. Měl bych přece líbat jen holky, ale on líbá tak úžasně. No tak nejsem žádnej teplouš, ač je pravda, že kvůli Billovi cokoli. Přitiskl jsem ho ke zdi a opatrně pootevřel pusu. Využil toho, vplul svým jazykem do mé pusy a začal si s ním hrát. Úžasné. Líbá líp než všechny holky.

„Takhle?“ Vydechl.

„Takhle a víc.“
„Myslel jsem, že ty jsi JENOM na holky.“ Zvídavě se na mě podíval a čekal na odpověď.
„Já taky, ale ty.“
„Já?“
„Ty jsi lepší než všechny holky.“ Pobaveně se ušklíbl. Jak se to mohlo takhle zvrtnout? Vždyť já jsem byl ten, kdo si s ním hraje. Jak je možně, že cítím to krásné mravenčení, když ho líbám? Jak je možně, že pokaždé, když se na mě usměje nebo podívá, mám chuť ho zulíbat?
„Vážně?“
„Vážně!“ Je tohle snad láska? Ušklíbl se a odstrčil mě.
„Není nic lepšího, než tě ponížit soukromě.“ Šokovaně jsem ho sledoval, jak odchází. On si hrál? Já jsem takovej kretén! Jak jsem si mohl myslet, že bych toho idiota miloval? Hodil jsem na sebe nějaké věci a vypadl ven. Musím od něj být co nejdál. Nedovolím mu si se mnou zahrávat! Kretén.

Chodil jsem celý den po městě a nudil se. Hlavně nebýt v jeho přítomnosti nebo jen blízkosti. Kolem 10. hodiny večerní jsem se rozhodl jít domů. Máma a Gordon odjeli dnes v noci na dovolenou, takže dva týdny nebudou zaclánět doma. Třeba se tam pohádají a my se zase odstěhujeme. Je to sobecké, ale já se k Billovi nemůžu ani přiblížit. Dlouze jsem se nadechl a vkročil do domu. Všude byla tma, jen z obýváku vycházela malá záře. Musím tamtudy projít nahoru. Doufám, že tam on není. Opatrně jsem nakoukl do obýváku a vskutku, nebyl tam. Po špičkách jsem mířil ke schodišti, ale…

„Tomi?“ Tomi? On mi řekl Tomi? Otočil jsem se a chtěl na něj křičet, ale zůstal jsem zírat s otevřenou pusou. Bill tam stál v bílém tričku a teplácích, ale co víc, jeho vlasy nebyly vůbec nagelované a oči vůbec namalované. On je tak dokonalý. Opatrně přišel ke mně a zadíval se mi do očí.

„Tomi?“

„A-ano?“ Nervózně si skousl ret a nadechl se.
„Já se ti chci omluvit.“
„Za co?“ Za co se mi chce omlouvat?
„Za ráno, za tu párty, za všechno. Není to můj styl, ale když ty jsi na mě tak zlý a já mám takovou chut tě dostat! Dostat a nikdy nepustit.“ Sklopil smutně hlavu a propalovat podlahu pohledem. Opatrně jsem ho vzal za bradu a zvedl mu tvář. Zadíval jsem se mu do očí a konečně překonal tu vzdálenost mezi námi. Jemně jsem se otřel svými rty o ty jeho a políbil ho. Opatrně jsme se líbali, poprvé opravdově, přesto vášnivě. Jako kdybychom k sobě patřili, jako kdyby to takhle mělo být. Přitáhl jsem si ho k sobě a pevně ho chytil do své náruče. Nikdo a nic nemůže zkazit tento úžasný moment. Ano, to jsem si myslel, ale pak se ozvala rána a za ní další a další a další. Než jsem se stihl vzpamatovat, ležel jsem s Billem na zemi a neskutečně mě pálila paže. Bill mě držel za druhou ruku a mířil do garáže. Narval mě do auta a neskutečnou rychlostí odjel z domu.
„Tome, proboha, jsi v pořádku? Tome?“ Slyšel jsem Billův hlas, který se ztrácel. Za okamžik jsem omdlel.

autor: Bína

betaread: Janule

8 thoughts on “Milovat nebo nenávidět 8.

  1. Já mám tak ráda tyhle jejich hry! 😀 🙂
    No a tyjo co to jako mělo bejt.to po nich někdo střílel?..wau…koukala jsem se na ten trailer a je úžasnej.moc se mi líbí.:) Překvapil mě.Vůbec jsem nečekala,že by v týhle povídce mohly bejt zbraně,auta atd.:)Zajímalo by mě..co to znamená ta milunost,která se vrací.Možná Billova minulost.Proto po nich teď střílely..nebo já nevim co 😀
    Skvělej díl.Těšim se,až na tohle postupně získám odpovědi.:)

  2. Tak tohle.. Bude ještě bomba… Zatím to nebylo špatný, ale teď… Už se těším na další díl, máš to hezky napsaný… 😉

  3. jsem jedinej debil kdo nepochopil tenhle díl kdo co je a o co se tam vlastně jedná??? hlavně v těch posledních větách…

  4. Schwarz Engel : nie si jediny debil, ten koniec som absolutne nepochopila, je to uzasny pribeh, teda doteraz bol..prave som sa vsak riadne zlakla, hodilo by sa mensie vysvetlenie..

  5. No já to chápu,jakože je asi někdo postřelil a pak,že Bill mu pomohl a odvezl ho někam,tak nějak to asi bude,ale nevím to jistě

  6. No, neviem na koho stranu sa prikloniť, ale som zvedavá ako to pôjde ďalej. Ale predpokladám, že to bude akčné.

  7. Tie ich hrátky sú úžasné. A ten koniec… no teda to ako nemám slov. Trailer je super a ukazuje dosť akčnú zápletku, tak som zvedavá, čo to bude 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics