Street dancer – All or nothing 15.

autor: Catherine & Kerli

Podívám se ještě Tomovi do očí, než pokračuju dál. Chytnu jeho penis do ruky, přetáhnu předkožku a olíznu špičku. Pousměju se. Dneska… Zešílí z toho, přísahám. Stisknu ho u kořene a špičku vsaju mezi rty. Spokojeně se uculím, když slyším, jak hlasitě zalapá po dechu. Vzápětí mi vjede prsty do vlasů. Ugh… Nesnáším, když mi někdo ničí účes… Ale tohle výjimečně přetrpím. Začnu se znova věnovat jeho už polotvrdému penisu. Pohladím ho po podbřišku a po celé délce po straně ho olíznu. Pousměju se, když za vlasy jemně zatahá. Na penis se mu ze strany přisaju.
Hned na to, se dočkám tichého zasténání a dalšího zatahání. Upřímně… docela mě to baví. Nikdy bych neřekl, že bych to zrovna Tomovi dělal… rád? Ale… On si to umí užívat, ne jako ostatní. Ignoruju hudbu, která se rozezněla. Věnuju se jen Tomovu mužství. Kmitám po něm jazykem, občas na chvilku vsaju, nikdy jsem si ho ale nevzal ještě do pusy pořádně. Tuším, že z toho šílí a že se snad udělá… I jen z tohohle. Vím, jak moc dobrý jsem a co dokážu.

„No tak… vezmi ho pořádně do pusy,“ sykne a o něco silněji mě zatahá za vlasy. Ušklíbnu se, chtěl by? Fajn. V tom případě, ať se těší. Taky, že má na co. Teď si ho teprve začnu pořádně vychutnávat…

Trošku se odtáhnu a pak se zase skloním. Začnu si ho brát do pusy a tvrdě saju. Levou ruku mu dám na bok, který promnu a zaryju mu tam nehty. Přivru oči, když zasténá a cukne boky. Pevněji ho za bok chytím a začnu ho pořádně kouřit. Ještě víc mu od sebe roztáhnu nohy a do klína se mu víc vtěsnám. Prsty na pravé ruce ho stisknu u kořene a pomalu jedu rukou níž… Zastavím se u koulí, který stisknu. Vzápětí tvrdě nasaju. Každý z toho šílí hodně, ale ne… tolik jako Tom. Teda… ne že bych si na tom teď nedával opravdu záležet. Chci, aby viděl, že jsem prostě nejlepší. Navíc… Lichotí mi slyšet, vidět a cítit jeho reakce, co mu moje ústa a dotyky způsobují. Což mi připomíná… Chci vidět jeho obličej. Pomalu otevřu oči, a aniž bych ho z pusy vyndal, k němu zvednu pohled. Podívám se mu do tváře a spokojeně zamručím. Ústa má pootevřená, vycházejí z nich jenom steny. Tiché steny, které by mohly být klidně hlasitější. Stisknu mu pevněji bok, to, aby se mi podíval do očí.

„Eh…“ zaslechl jsem odkašlání si, „… odejděte. Říkám vám to po dobrém.“

TOM

Šílím z něj! To, jakým způsobem si se mnou hraje, mě rozhodně nenechává chladným. Mám pocit, jako bych měl každou chvíli vybuchnout. Ovšem… jen do té chvíle, než uslyším hrubý mužský hlas. Zmateně otevřu oči a pohledem vyhledám osobu, která na nás mluví.
„Nějaký problém, šéfe?“ pozvednu obočí. Jen kývnul a sjel mě pohledem. Zastavil se na Billovi. Že by záviděl? Je to opravdu dost možné… Taky kdo by nezáviděl. Bill vypadá šikovně už na první pohled.

„Pokud jste si nevšimli, jste v sálu. Už jen to říká, že to tady nemůžete provozovat. Druhá věc je ta, že vystoupení ještě neskončila. Odejděte,“ zavrčel a ruce založil na hrudi.
„Pokud vím, tak v pravidlech sálu ani soutěže není nic o tom, že se tu nesmí provozovat orální sex,“ ušklíbnu se a pohladím Billa ve vlasech. Spokojeně zamručel jako malá kurvička. Ale proč jako, že? Spíš se divím, že se k téhle situaci nevyjadřuje. Zrovna on, člověk, kterej si nenechá nic líbit.
„Mám tedy zavolat ochranku?“
„Vážně to chcete zkoušet? Abych na vás nepodal stížnost.“ Pokrčím rameny a ještě víc provokativně dám nohy co nejvíc od sebe. Bill mě v klíně na oplátku pohladil a vzal můj penis do ruky. Olíznul žalud a vzal ho znovu mezi rty, aby ho mohl následovně sát.
„Přijdu za pět minut, ať vás tu už nevidím,“ zakroutil hlavou muž a otočil se k odchodu. Jo, jen ať co nejrychleji zmizí, nikdo na něj opravdu není zvědavej.

Jen se spokojeně ušklíbnu a pohodlněji se uvelebím. Znovu zabořím prsty do Billových vlasů a mírně ho za ně zatahám.
„A kuř… pořádně.“

„Jako kdybych to uměl nějak jinak než pořádně,“ ušklíbnul se na mě Bill a mrknul svými dlouhými řasami. Mh… Provokuje. Olíznu si rty a vzdychnu, když mě začne po straně olizovat a u kořene tisknout. Nemůžu si pomoct, ale musím mu do ruky přirážet. Je vážně dobrý. Je vidět, že si rád hraje.
„Notak… vem ho pořádně do pusy, ať se ti do ní můžu udělat.“
Znovu ke mně zvednul pohled, zazubil se.
„Chceš už stříkat? Teda řeknu ti… Moc nevydržíš,“ pokrčil rameny a pomalu si můj penis zase bral do pusy. Celou dobu se mnou udržoval oční kontakt, mohl jsem v jeho zorničkách vidět… malé jiskřičky. Avšak nevím čeho. Nemůžu si pomoct, téměř mi to vyrazilo dech, když jsem se na něj tak díval.
„Už…“ usyknu a přirazím mu mírně do pusy. Nemůžu ho přece udusit, když si se mnou tak hezky hrál. Bylo by to ode mě nefér. Navíc bych vypadal jako nezkušené ucho. Víc si mě do pusy vzal, nasál, pomáhal si dokonce rukou. Nikdy jsem snad neviděl nikoho… Šikovnějšího.
Naposled párkrát přirazím a začnu mu do té jeho šikovné pusinky nadělovat. Zakloním hlavu a se zavřenýma očima se vydýchávám. Pohladil mě ještě po stehně, než jsem ho viděl sklánět se nad sebou. Zadívám se mu do obličeje. Zdá se mi to nebo má plnou pusu? Zamrkám, když mě chytne za týl a hlavu tak nadzvedne. Přitisknul se mi na rty, jazykem mě donutil pootevřít rty a jazykem mi vtlačil do pusy část mého sperma. Šokovaně zamrkám a dívám se mu do očí. Tohle bylo… sakra divný. Přemůžu se a polknu.

Jakmile jsem tak udělal, odtáhnul se mi od rtů a ušklíbnul se.

„Nechutnáš snad sám sobě?“ vytáhnul obočí.
„Je to divný.“ Kouknu na něj a nakrčím nos.
„Možná,“ pokrčil rameny a posadil se vedle mě. Zadíval se kolem sebe. „… Nějak se tu už vyprazdňuje. Nevšiml jsem si, že skončili,“ zasmál se a zakroutil hlavou, začal se zvedat.
„Jo… to já taky ne.“ Přikývnu a taky se zvednu. Pohledem hledám svojí crew.
„Tome, tady jsme,“ mává na mě Lucy ode dveří. I na tu dálku, vidím na jejích rtech úsměv. Taky se trochu usměju se kývnu na ni.
„Tak zatím čau,“ podívám se na Billa a dám si svoji tašku s věcmi přes rameno.

„Ty jsi tady byl teď opravdu s ním?“ vytáhla obočí a zakroutila hlavou. Vyšla ze sálu dveří na chodbu, kde už čekal zbytek crew. Jen pokrčím rameny a jdu za nimi. Narovnám si tepláky a zavážu si na nich gumičku. Lucy může být jedno, s kým jsem momentálně byl. Je to můj život, a tím pádem i můj boj.

„Tome? Večer bych ti mohla namazat záda. Víš… Určitě tě z dnešku musí bolet,“ pokračuje blondýna dál. Opravdu nechápu, o co jí jde.
„Ne, to je v pohodě,“ zavrtím hlavou a posadím se tam na lavičku. Kouknu na hodiny a povzdychnu si. Zajímalo by mě, v kolik budou vyhlašovat výsledky. Jsem napnutý jak struna. Tentokrát musím uznat, že Billova crew je pro nás opravdu silnými konkurenty. Nikdo jiný takhle dobrý… Nebyl. Možná budou dvě první místa? Blbost… Můžou být pouze jedni vítězové.

„Marná snaha, blbečku. Tím, že ti vykouřil ptáka, nevyhrajete ani jeden,“ slyším za sebou hlas. To je ten kluk. Ugrh! Otočím se za jeho hlasem a protočím oči.

„Jen mi závidíš, že ti nechtěl dát.“ Ušklíbnu se a překřížím kotníky.
„To sotva,“ zakroutil hlavou a otočil se. Zase odešel na druhou stranu. Tak… Tohle bylo rychlé.

autor: Catherine & Kerli

betaread: Janule

One thought on “Street dancer – All or nothing 15.

  1. Huráááááá!!!!!!!!!!! Dočkala jsem se. 🙂 Ale vyplatilo se to, protože to byl PERFEKTNÍ díl. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics