Estranged 3.

autor: GossipGirl

Toyz…
Bill si matně vybavoval cestu skrz ulice, které byly tišší než obvykle, v tuhle noční hodinu. Následně si uvědomil až bouchnutí dveří a Tomovo tělo zpátky na tom svém. Ocitnul se přitisknutý na stěně v chodbě jejich vlastního bytu a připadal si po té dlouhé době zase skvěle. Naléhavě Tomovy polibky oplácel, jako by to byl záchranný člun, kterého se chytal. Ale chtěli víc, oba.
Bill zasténal do Tomových úst, když mu jeho bratr zajel na zadeček, který si pořádně prohmátnul. Zaháknul prsty za volné kalhoty, ve víru vášně skoro svlékl Toma už v předsíni. Oba byli mimo sebe, jedinou jistotu představovalo tělo toho druhého a ani Bill už to nemohl zastavit.
Hrubě strčil Toma na koženou sedačku, uvelebil se mu do klína a olíznul mu ouško.
„Chceš mě?“
Tom zavzdychal, otřel se naběhlým klínem o Billa, i přes dvě džínoviny mohli cítit všechno. „Jako nikdy… předtím,“ vypravil ze sebe, zvrátil hlavu dozadu a ochotně nastavil Billovi krk.


I wanna be your addiction,
I wanna be your president.

Bill rychle tahal z Toma tričko, když ho sundal, sesunul se po jeho nohou a nechával za sebou vlhkou stopu přes celý hrudník. Zastavil se až u poklopce, nosem poškádlil bouli, viditelnou i přes volné kalhoty. Cítil ruce ve svých vlasech, jak se ho Tom snažil přimět, aby pokračoval.

So just show me your toyz,
I want to be your choice,
Show me your toyz,
Let me enjoy!



Bill bez zaváhání strhnul volné kalhoty i se spodním prádlem a vydechl horký vzduch na Tomovo vzrušení. Potom jazykem obkroužil špičku, zuby přejel po celé délce. Stisknul mezi nimi svůj piercing a přejel jím přes žalud. Rukou si vydatně pomáhal, druhou mnul Tomovy koule. Slyšel seshora slabé sténání a lapání po dechu, v duchu se zákeřně pousmál, naprosto si to užíval. Od Tomova ptáka se odtrhnul, jen když ze sebe sundával triko. Strhnul ze sebe i kalhoty, zůstal jen v těsných boxerkách. Navíc ho Tom tahal za vlasy zpátky k sobě do klína.
Bill se zákeřně pousmál a umístil rty na Tomovo pravé vnitřní stehno, začal sát. Když se odtáhnul, skvěla se tam tmavá značka. Bill se vyšplhal nahoru, usadil se Tomovi do klína a naklonil se k jeho uchu.
„Jsi můj!“ syknul a tvrději dosedl. Tom vydal skoro až zoufalý sten a přitahoval si Billa víc k sobě. Třel se naběhlým penisem o jeho zadeček, látka boxerek ho nepříjemně škrábala. Přetočil si Billa pod sebe, hodil ho na sedačku a nalehnul na něj. Prsty zaháknul za jeho těsné boxerky a rychle je stáhnul, vypustil táhlý sten, jak se ocitli kůži na kůži. Tom chytil Billovi bradu a téměř ho přinutil k polibku, který oběma zabránil sténat.

Bill hlasitě vydechoval, kroutil se pod bratrem a nevěděl, jestli má dřív vnímat Tomův jazyk, Tomovy ruce, a nebo Tomův penis, který mu projížděl mezi půlkami. „Oh, kurva, Tome, vem si mě…“ zaklonil hlavu a zasténal. Chyběly mu dlouhé dredy, za které Toma vždycky tahal.

„Jsi si…“
„Jo, jen už sakra něco dělej!“ vyjeknul Bill, jak najednou ucítil všetečný prst u své dírky. Naskočila mu husí kůže, jak se Tom odtáhnul, ale nestíhal to vnímat. Hlasitě zasténal, když Tom proniknul prostředníčkem přímo do jeho zadečku, víc roztáhnul nohy a nabízel se jako laciná děvka. Chtíč s ním cloumal, chtěl v sobě Toma tak moc, až to bolelo. Přirazil se mu na prst a zkusmo sáhnul do košíčku pod konferenčním stolkem. Byl trochu překvapený, když tam i po tak dlouhé době našel jejich starou tubičku lubrikantu. Rychle ji otevřel a vymáčknul Tomovi do ruky. Byl tak nadržený, že by do toho šel i nasucho, ale zpříjemnění neuškodí.
Hlasitě zasténal, když do něj pronikly rovnou dva prsty a za chvilku se přidal i třetí.

Po chvíli, kdy ho Tom jen dráždil, už se Bill nemohl udržet. Nechtěl se udělat, ne teď. Převalil Toma zpátky do sedu, okamžitě na něj nalehnul a mastnou rukou mu přejížděl po naběhlém penisu. Sám na tom nebyl jinak, jeho vzrušení se mučivě utiskovalo mezi jejich těly.

„Ty tu velíš?“ pozvedl Tom obočí, i když se mu vzrušením zasekával hlas. Nemohl se dočkat, až se ponoří do toho horkého těla, které tak dlouho neměl.
Bill jenom přikývnul a nechával se tahat za vlasy, když si roztahoval půlky a nasměroval k nim Tomův penis. Chtěl to, tak moc. Jeho mozek byl zastřený vzrušením, a tak na Toma dosedl na jeden příraz. Oba zaječeli, Bill stáhnul obličej potlačovanou bolestí. Dlouho v sobě nic necítil, a teď ho zaplavila slast a bolest zároveň.

I wanna show you all my faces,

Bill nevnímal odeznívající bolest, pevně sevřel svaly a pohnul se nahoru. Slastí zkřivená tvář jeho dvojčete byla jeho odměnou.

I wanna be a masochist.

I wanna be rule of your sexuality,

„Kurva, Bille… já – neovládnu se,“ zasténal Tom a zarýval nehty do Billových boků.

Bill zvrátil hlavu, začal se pohybovat rychleji. Položil si ruce dozadu na Tomova kolena a opíral se o ně, byl skoro v záklonu. „Tak-se… neovládej!“
Tom přesunul ruce na Billovy boky, prudce ho na sebe přirazil. Skousnul si ret, slastí protočil oči a přirážel až zběsilou rychlostí. Bill se nemohl ani snažit mu to ulehčit, byl chycený mezi bolestí a slastí, protáčel oči. Tom se občas trefil přímo na jeho prostatu a pokaždé si vysloužil hlasitý výkřik a pořádný stisk svalů.

I wanna be on top of your list!

Billovi stékaly po čele pramínky potu, když Tom zastavil a přitáhnul si ho do náruče. Sice se oba klepali slastí a chtíčem pokračovat, ale Bill nedokázal Tomově krku odolat. Zabořil mu obličej do ohybu a lehce Tomovi oddechoval do ucha. Po chvíli ale v sobě Toma stisknul. „Aspoň se pohni… oh,“ vydechl překvapeně, když ucítil, jak kolem jeho plného vstupu bloudí Tomův prst a hledá cestu dovnitř. Když pronikl dovnitř, Bill zasténal, přímo Tomovi do ucha. Cítil, jak to táhne, ale když se v něm pohyboval jen Tomův prst, ještě vedle jeho penisu, byl to tak nezvyklý pocit… musel sténat, víc a víc.

I will make your wishes come true…

Když prst zmizel, Tom vyhledal jeho rty a uklidňoval splašený dech. Prohledával celou Billovu pusu, jazykem mu počítal zuby a bojoval s jeho piercingem. Bill si polibky vychutnával, ale stejně se odtrhnul. „Ošukej mě, pořádně. Ať se nezmůžu ani na slovo, jenom tě budu moct stiskávat a křičet pod tebou jako děvka.“ Bill šeptal do Tomova ucha, viděl, jak se jeho dvojčeti napnuly žíly na krku.

V tu chvíli ucítil silné ruce na zadku a kožený potah gauče pod sebou. Tom ho zalehl a znovu se rozpohyboval, dával si záležet, aby se co nejvíc trefoval do Billova místečka. Přirážel takovou silou, až Bill jezdil zády po pohovce a vážně se nezmohl na nic, než na sténání.

„Ku-kurva, Tome, v-vraž mi ho t-tam! Pořádně!“ Bill obtočil nohy okolo Toma, víc si ho tím na sebe přitáhl. Pár milimetrů od obličeje měl totožný obličej orámovaný černými copánky a stažený rozkoší. Cítil cukání v zadečku, stisknul Toma ještě razantněji. Sám si rukou sjel do rozkroku a začal si ho rychle honit. Měl pocit, že vybuchne.

„Jsi… vážně jsi děvka,“ zasyčel Tom a skoro Billovi vyškubnul vlasy, jak za ně zatáhl. Bill škubnul hlavou doprava, ta bolest mu vůbec nevadila.
Stačilo, aby se Tom párkrát trefil do jeho prostaty a udělal se přes celé svoje a Tomovo břicho. Vymáchal v tom prsty a vsunul je Tomovi do pusy. Stáhnul se kolem Toma a víc roztáhl nohy, aby ho Tom mohl šukat ještě razantněji než doposud.
Tom vyplivl Billovy prsty z pusy. „Za chvíli… uh… kurva, Bille!“ vykřikl hlasitě a naplnil Billovi zadeček. Pomalu z něj vystupoval a u toho se skláněl nad Billem.

„Ale ta nejlepší děvka…“ zašeptal a sklonil se k jeho krku, kde po sobě nechal značku. Bill se ocital tak mimo dimenzi, že ani neprotestoval, jenom se k Tomovi přitulil a nechal přes sebe hodit deku. Než usnul, ucítil ještě Tomovu ruku ve vlasech a jeho dech na krku. Všechny tyhle skutečnosti mu dokonale připomínaly realitu před dvěma lety a umožnily mu naprosto klidně usnout.

><

Bill prožíval nejšťastnější období svého života, po těch zmatcích to byl skutečně zasloužený odpočinek. Pomalu si zvykal na pocit, že se vrací domů k někomu, kdo na něj čeká a kdo ho má rád. Odemkl si dveře a opatrně jimi provlekl nákupní tašky. Občas přemýšlel nad tím, o co se snaží. Tom byl jeho dvojče a zároveň… Bill ho chtěl 24 hodin denně. Nejradši by se ho neustále dotýkal a nikdy neměl dost Tomových doteků na svém těle. Potřeboval jeho.

A Tom mu všechno bezezbytku oplácel.
Bill nemohl jinak než se smát, byl šťastný, opravdu. Po všech eskapádách a nepovedených vztazích byl za tohle opravdu šťastný. Bál se nazývat to vztahem, ale možná by mohl..

„Tomi?“ nakouknul do obýváku, ale Tom nikde. Nakrčil čelo, odložil tašky a potichu vystoupal schody nahoru. Slyšel zvuky, jako by někdo přesouval nábytek a taky… vzdechy. Billa pojal ten nejhorší pocit a s nevolností v žaludku otevřel dveře do JEJICH ložnice. Na to, co viděl, ho nemohl připravit ani život. Tom tam beze studu šukal nějakou kurvu, přímo v jejich bytě. V jejich posteli, v jejich ložnici. Bill se nezmohl na jediný zvuk, jenom tiše lapal po dechu. Jako první si ho všimla ta holka, okamžitě ze sebe Toma shazovala. Ten se otočil a jeho jediný pohled zlomil Billovo srdce na milion kousíčků. Neovládl se, zařval na Toma a prásknul za sebou dveřmi. Nevěděl, kam jít, jen se chtěl schovat. Slzy zoufalství mu už teď stékaly po tvářích a ničily jeho make-up. Jeho tělem prostupovalo ohromení, šok. Byl jako v deliriu. Jak to mohl udělat? A tady? A… a… a…

autor: GossipGirl

betaread: Janule

14 thoughts on “Estranged 3.

  1. Nejdřív jsem povídku ani nezačala číst, ale teď nelituju, vážně dobrý…sice je oba nějak nepobírám – Bill se nechá tak jednoduše? A Toma nechápu už vůbec od začátku, jak ho mohl podvést? Hajzl. Jsem zvědavá co na to, až se probudí..
    Moc dobrý. 🙂

  2. Hmmmm vyvíjí se to zajímavě….. ale jako to co bylo tenkrat me dostalo… bych tomovi rozbila hubu!

  3. ohh, wow. tak to bylo dost krutý, hlavně ten konec. to je flashback? nejspíše jo. no to je jedno. jsem ráda, že to dopadlo takhle. snad to bude pokračovat dál, ten jejich zapomenutý vztah.

  4. Povídku jsem začala číst, až včera večer, a dneska jí ještě dočítala. Rozhodně toho nelituju 🙂 Je napsaná opravdu pěkně.
    Ten konec, byl.. dostal mě. Tom je hajzl -..-
    Potěšilo mě, že jsem si všimla i textu z jedný z oblíbených písniček, oblíbený skupiny, hned jsem si jí musela pustit 🙂
    No.. Budu se těšit na další díl 🙂

  5. Je to dost krajně pojatá povídka, to je pravda. Určitě se osobně neztotožňuju s tím, že mu Bill takhle podlehnul a tím v podstatě zradil sám sebe. A už vůbec bych neřekla, že měl Tom právo nebo že by si v realitě vůbec dovolil vyhodit bratra z baráku. Ale je to tvoje povídka, tvoje fantazie. A čte se to příjemně.

  6. [5]: jo, taky mi tohle nesedí a pár dalších věcí… Například, kdyby se opravdu stalo, že by se do sebe kluci zamilovali, tak by to samozřejmě brali jako vztah, protože dvojčata…to ani jinak brát nemůžou, ne? Kdyby twincest fakt byl, tak by tenhle vztah byl do konce života, takže mi trochu nesedí ty Billovy myšlenkové pochody, když přemýšlí nad tím, že je konečně šťastnej a že ten vztah by SNAD mohl dopadnout… To mi přijde trošku… zvláštní. Ale je to tvoje fantazie a tý se meze nekladou 🙂 a fakt se to moc hezky čte 🙂

  7. Tyjo tak tohle byla ale jízda ! 😀 😀 tvl 😀 😀 😀 skvělý ! 😀 😀 Doufám,že pro Toma bude jednou víc,než jen nejlepší děvka. No a teda…chudák Bill…musel to bejt strašněj šok,když ho tam takhle našel. jak zjistil,tak Tom na něj nečekal.
    No…jsem zvědavá,jak se teď k sobě budou chovat a jak se to bude celkově vyvíjet.

  8. Zajímavé, jsem zvědavá jak se to bude rozvíjet dál..:) Upřímně mi bylo Billa líto, že jak mu to mohl Tom udělat…:)
    Čekám na další díl..:)

  9. já bych tady moc nešpekulovala nad tím, co se všechno vymyká realitě. 😀 to bychom si nejdřív museli zamést před vlastním prahem. 😀
    ale teda Bill mě určitě překvapil, že tak rychle podlehl. po tom všem, co mu Tom provedl.. nedivím se, že ho nazývá děvkou, když se jako děvka chová, že. a taky bych se nedivila, kdyby ho Tom zase vyrazil, Bill mu dává dokonalou šanci si do něj kopnout znovu.
    jinak by mě zajímalo, jak autorka vybírá písničky? 😉

  10. Ach, a mohlo to byť krásne milovanie, ale Tomi to pokašlal, tým konštatovaním, myslím, že mohol držať hubu radšej. Flasback bol krutý. Neznášam keď Billovi niekto láme srdiečko 🙁

  11. Ten flashback mi trhal srdce za Billa 🙁 Opravdu by mě zajímalo, jestli se někdy dozvím, co tím Toman vůbec zamýšlel. On prostě nepřemýšlel!! Je mi to líto, nebýt jeho chyby, tak jejich vztah mohl být naprosto jiný…I když, taky mě zarazily Tomovy slova, že je Bill děvka..No je to pěkně zamotané.
    Rozhodně jsem nečetla všechny komentáře, četla jsem jen pár prvních, ale já zase musím říct, že dokážu pochopit Billa, že Tomovi podlehl. Tom ho hold silně přitahuje a myslím, že pořád ho ještě ve skrytu duše miluje, i přes to všechno. Věřím, že když byl mimo Toma, tak měl utříbené myšlenky a myslel si, že se jeho dřívější pocity nevrátí. Ale pak když ho spatřil, tak..nedivím se. Ano, možná mu Bill lehce podlehl, ale člověk když je lehce v náladě díky alkoholu, tak moc nepřemýšlí. No jsem hzvědavá jak se to bude vyvíjet dál 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics