Got’s Clothes 15.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

Tom

Během pár vteřin mi přes záda přebíhá mráz, hned potom cítím, jak mi po páteři sjíždí kapičky vody ještě z vany smíchané s potem. Po chvíli se celý chvěju tolik, že se radši položím na záda. Zhluboka vydechuju, sám si rukama přejedu po břichu až k podbřišku, až se dotknu tvojí ruky, kterou mě pevně držíš. Netrvá to dlouho a já cítím, že už jsem blízko, ale ještě nechci. Prohnu se v zádech a trhaně zavzdychám, když popadnu tvoje zápěstí. „P-počkej…“ zašeptám a trochu se zakoktám. Malinko se vydýchám a až potom se ti podívám do očí. Díváš se na mě docela zmateně, ale myslím, že ti každou chvilku musí dojít, proč jsem to udělal. Že to tímto nechci ukončit. Pousměju se na tebe, potom položím ruce na tvoje boky a překulím tě na záda na postel. Když seberu sílu, přetočím se nad tebe a rozkročím se nad tebou. Začnu tě líbat a líbáme se dlouho, odtáhnu se až po pár minutách a sotva popadám dech.

„Bille… dovolíš mi udělat dneska… úplně všechno?“ Zašeptám a začnu ti pusinkovat bradu, tvář a krk pod uchem. Chvíli nic neděláš, je to skoro, jako bys přemýšlel. Když zvednu oči a zadívám se do těch tvých, oba dva se pousmějeme. Dočkám se tvého přikývnutí a v ten moment můj úsměv zazáří a v očích mi jiskří. „Bože,“ pípnu přidušeně a popadnu tě za bradu a až skoro násilně tě líbám. Během toho návalu slasti jenom z představy, že tě dneska budu mít, se cítím jako v úplně jiném světě. Odtáhnu se a zhluboka vydechuju, když se ti dívám do očí. „Počkej chviličku.“ Vstanu z postele a jdu ke skříni s televizí, kde je dvd přehrávač. Pustím tam připravené cdčko s hudbou. Je to nějaká pomalá melodie, nachystal jsem to sem ještě před tím koupáním. Tak nějak jsem v tohle tajně doufal. Zaběhnu do koupelny, kde ze svých kalhot vytáhnu malou tubičku s gelem a nějaké kondomy. Potom je položím na noční stolek vedle postele a kleknu si vedle tebe. Vidím tvoje lehce vyděšené oči, sám trochu znervózním. „Nebojíš se, že ne?“


Bill

Celou tu dobu tě pozoruju a lhal bych, kdybych řekl, že nejsem nervózní. Třesu se jako osika, ale snažím se to nedávat najevo. Několikrát přikývnu na Tomovu otázku, pak si to uvědomím a začnu zase naopak kroutit hlavou. „Ne-e…“ pousměju se a trochu se nahnu a lehce tě políbím na tvář. „Jen nespěchej, ano?“ šeptnu tiše a Tom několikrát přikývne. Jen se ke mně nahne a začne mě jemně líbat. Když je Tom zase nade mnou, tak ho k sobě ještě víc přitisknu. Lehce roztáhnu nohy, tak je mi Tom zase o něco blíž. Vzdychneme oba, když se naše vzrušení otřou o sebe. Líbáme se a hladíme. Moc se mi to líbí, ale když mě Tom chytne za stehna a lehce nadzvedne, tak trochu strnu. Pak vezme do ruky tubičku s gelem a pak jeden z těch kondomů, co dal na noční stolek. Celou tu dobu ho pozoruju, přiznám se, že jsem vážně nezkušený. Ještě jsem ani nikoho neviděl, jak si nasazuje kondom. Ale myslím, že Tom mi ukáže, co a jak. Lehce zatřepu hlavou a myšlenkami jsem zase u Toma, který zrovna roztrhl obal a koukne se na mě.

„Chceš mi pomoct?“ zeptá se a já nejistě přikývnu, když mi podá kondom, tak mu ho s lehce roztřepanýma rukama začnu nasazovat.

Tom

Skousávám si spodní ret, abych ze sebe nedostal nějaké zasténání z toho, jak se mě dotýkáš, když ho nasazuješ. Ještě chvíli tě nechám, ale když asi po minutě tam pořád něco děláš, podívám se na tebe. Pousměju se a vezmu tvoje prsty do ruky, pomůžu ti s tím. Kdyby ne, nejspíš bys s tím zápasil ještě do zítřka. Vidím, jak jsi teď znervózněl, dokonce ode mě otočíš hlavu na bok. „To je v pořádku, Bille…“ zašeptám a pohladím tě po tváři. Dám ti malou pusu na čelo, nos a bradu a potom i na rty. Když se už taky trochu usměješ, nahrnu pod tvoje záda a hlavu polštářky. Lehce ti zatlačím na ramena, aby ses položil na záda. Shora se na tebe dívám, vypadáš tak úžasně, že mám co dělat, abych se udržel a nevzal si tě hned teď.

„Cítíš se pohodlně?“ Zeptám se tiše, a když párkrát přikývneš, vezmu do ruky tubu s gelem. „Dobře,“ šeptnu a usměju se. Taky jsem trochu vystrašený, ale nedávám to na sobě znát, ještě bych tím vyděsil tebe. Chytnu tvoje nohy nad koleny a chci ti je úplně roztáhnout, trochu se bráníš a snažíš se je držet při sobě, ale když se ti podívám do očí, povolíš. „Neboj se…“ pousměju se, „víš, já… něco jsem o tom četl na internetu,“ mluvím a mezitím ti pod zadek dám další polštářek a na prsty si vymáčknu trochu gelu. „Ze začátku to může bolet, tak… já nevím, musíš to vydržet.“ Podívám se na tebe starostlivě, ale když s lehkým úsměvem přikývneš, taky se usměju. „Tak jo,“ šeptnu a povzdychnu. Dívám se ti na zadek a přiblížím se ti k němu rukou, uslyším, jak trhaně vydechneš, a pak uvidím, jak křečovitě sevřeš oči. „Pššt, uvolni se…“ nahnu se nad tebe a pohladím tě po tváři, políbím tě. Horoucně mě začneš líbat sám, oddám se tomu a propleteme spolu jazyky. Vydechuju nosem a líbám tě, přitom ale druhou rukou putuju k tvému zadku. Nenapadlo mě, že tím odvedu pozornost, aspoň se nebudeš tak bát, když se ti budu věnovat.

První tě pohladím po boku, a potom vjedu prsty mezi tvé půlky. Trochu se zameleš, druhou rukou tě chytnu u hlavy a dál tě líbám. Nahmatám tvůj vstup a rozmáznu tam trochu toho gelu. Když cítím, jak jsi tam horký, sám se odtáhnu a vydechnu. Dívám se ti do obličeje, ale ty sám máš oči zavřené. Zajedu dovnitř jedním prstem a pozoruju, co děláš. Jenom trochu svraštíš obočí, ale nijak neprotestuješ. Posadím se na paty mezi tvoje nohy, abych tam dobře viděl. „Jaké to je?“ zašeptám a zajedu s ním až po kloub, potom ho uvnitř zkroutím. Jenom přikyvuješ, proto ho vytáhnu a strčím dovnitř dva.

„P-pokračuj…“ jenom zašeptáš, tak kývnu a po chvíli mám v tobě prsty tři, nakonec přidám i čtvrtý. Pohybuju s nimi, sleduju, jak se tváříš. Jenom občas vydechneš, ale myslím, že to pro tebe není bolest ani slast.
„Nebolí to?“ Zeptám se a zakroutíš hlavou, tak se pousměju. Zkroutím je do strany a uslyším tvoje zasténání, dokonce mi kolem ruky stáhneš svaly. Usměju se a udělám ten stejný pohyb znovu. „Je to dobré?“ Šeptnu a ty přikyvuješ. Prohneš se v zádech a víc na mě nastrčíš tvůj zadek. Hýbám prsty na to místo a vidím, že tvoje vzrušení ještě roste při tom všem tvém sténání a vrčení.

„Tak… tak už to udělej,“ sykneš mezi vzdechy.

„Dobře, jdu na to,“ zašeptám a vyndám všechny prsty. Třesou se mi ruce z toho natěšení. Potřu si ho gelem, ještě víc ti nohy roztáhnu od sebe, vezmu se do ruky a přistrčím ho k tobě. Ještě jednou se ti podívám do očí a pousměju se. „Miluju tě,“ šeptnu a mezitím do tebe zasunu pouze pár centimetrů. Je to takový tlak, jsi tak úzký a horký… Zmůžu se jenom na to, že skoro vykřiknu slastí, snažím se udržet, snažím se trochu ještě myslet. Pohnu se proti tobě a zajedu hlouběji, ale tentokrát vykřikneš ty a vůbec to nezní slastně. Otevřu oči a podívám se na tebe, vyděšeně otevřu pusu, když ty se ode mě odtahuješ a po tvářích ti stékají slzy. „Pššt, pššt…“ šeptám a sehnu se k tobě, abych tě uklidnil, ale tím znovu zasunu hlouběji, a ty znovu vykřikneš bolestí, naopak já zavzdychám. Když tě trochu obejmu, zůstávám ve stejné poloze a jenom vnímám ten úžasný pocit, který se mísí s tvými vzlyky, které se snažíš dusit do polštáře, jak máš ode mě odvrácenou hlavu. Vydýchám se a kouknu na tebe, setřu ti pár slz. Nedokážu nic udělat, jsem zoufalý. Je to tak úžasné, a přitom mně drásá srdce, když vidím, jak skoro brečíš. „Bille… Bille,“ podíváš se na mě. „Nechám toho, ano?“ Šeptnu zklamaně a pohladím tě po čele, odrhnu ti odtud pár vlasů.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

betaread: Janule

6 thoughts on “Got’s Clothes 15.

  1. může se vám říkat vrahovéé!!.. já nevydržím další týden x(( xDD.. juhůů.. snad už to konečně udělají uplně! xD *_*

  2. sakryš vy mě chcete opravdu zabít to snad není možný takhle to useknou nnééééééé 😀

  3. Týýýjo no masakr!!! Chudák Bill, asi ho to muselo hodně bolet když se aj rozbrečel 🙁 Začínalo to tak nadějně a pak to dopadlo tak ne zrovna nejlíp 🙁 Škoda!! Jsem zvědavá jak to bude pokračovat…….

  4. To chce len prax chlapci a bude fajn 😀 Ja som teraz celkom rada, že som začala čítať až keď je poviedka dokončená, po tomto by som na ďalšiu kapitolu čakať nechcela 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics