Všem pozůstalým návštěvníkům

Nebudete tomu věřit, ale jste právě svědky výročí, které na začátku nikdo neočekával, že by kdy mohlo nastat. 🙂 Ano, od 26. listopadu 2006, kdy blog poprvé spatřil světlo internetu, už uplynulo neuvěřitelných pět let.
Nejspíš by tehdy málokoho napadlo, že tady vydrží takovou dobu.
Dnes, o mnoho článků, spoustu designů, několik smazání blogu, o tři autorky a více než dva miliony návštěvníků později, se dá říct, že se twincestblog stal velmi speciálním místem, na které stojí za to se vracet.
Jak jste si určitě všimli, poslední dobou klesl počet článků, komentářů a návštěvníků všeobecně. Těžko říct, jaký to má důvod, jestli nečinnost skupiny nebo prostě jen ten, že twincest už začíná být tématem poněkud vyčerpaným. Nicméně, jsme stále zde a budeme nadále, dokud bude co zveřejňovat.
Jak vidíte z přiložené animace (©Ketty), dvojčata za tu dobu prošla mnohými změnami, zestárla stejně jako blog, a konec konců i my všichni. Jen to, co nás všechny svedlo dohromady, zůstává stále stejné. 😉
Doufejme tedy, že nám naše fantazie vydrží ještě dlouho, a že se tady snad za rok zase sejdeme – tohle ovšem záleží převážně na vás.
K. x) + J. :o)
PS: otevřte si článek a odpovězte na anketu pod ním, díky :o)

53 thoughts on “Všem pozůstalým návštěvníkům

  1. Blahopřeji ke krásným pěti letům….. opravdu od srdícka přeju a klidně pocitejte s mými povidkama a doufam ze jich bude dost 😉

  2. Nikoho to asi tehdy nenapadlo…ale chvala bohu ze to tak je a blog je stale aktivni. Myslim ze prinasi spousty skvelych zazitku ne jen me ale i ostatnim. Sama jsem neverila ze bych tu nekdy zustala tak dlouho….uz skoro tri roky kdyz tak rychle odhadnu. A nemam v planu ho opustet. Jen tak dal holky. To co nas vsechny spojilo a vase uzasna prace stoji za to aby to to tu bylo i nadale. Nekdo odchazi nekdo prichazi. Takovej je zivot. A dukaz toho ze i twincest tvoricast naseho zivota. Gratuluju k vyroci a drzim palce do dalsich let. Doufam ze se tu jeste mockrat sejdeme.

  3. Blahopřejí blogu.Doufám že vydrží ještě hodně dlouho.Že budu mít co číst,moc krásné povídky.

  4. aj mi je ľúto,že som sa o tomto blogu a celkovo o twinceste dozvedela až tak neskoro…ale i za ten krátky čas (rok a dačo) mi tento blog prirástol k srdcu 🙂
    tak vám prajem nech vám to šlape,nech je veľa autorov a hlavne veľa múzy! 😉

  5. Všechno nej blogu :*! Jsem za něj nesmírně vděčná.Je to místo,kam strašně ráda chodim. Tady mě nic netíží,žádné starosti..absolutně nic. Můžu si tady vychutnávat naší fantazii..a prostě…je to už součástí mýho každodenního života.opravdu neni den,co bych se tu aspoň na minutku nezastavila.  Doufám,že to bude fungovat co nejdýl..nejlépe napořád=)! Opravdu moc děkuju za založení a za to,že je místo( i když na netu,ale to je úplně jedn) na které se mám proč vracet. Tenhle blog je úplně nejlepší,co se týče lásky mezi dvojčátky. nespatřila jsem ještě lepší. je to to nejvíc,co může být. Pro mě rozhodně a já ještě jednou děkuju. Tenhle blog mi celkově zpříjemňuje život. Děkuju.

  6. Gratuluji i ja a preji spoustu sil, elanu, vydrze, inspirace, pevnych nervu a zhaveho materialu ke zverejnovani.  Vsechnu tu praci, kterou na blogu odvadite, je mozne ocenit jen nasim vdekem a tak doufam, ze ti, kteri ho pociti, ho taky i vyjadri.
    Damy, jen tak dal,  vedete to tu skvele!!!!

  7. přidávám se ke gratulacím, tenhle blog miluju a nedokážu si představit, že bych ho nahradila jiným. Nejde jen o téma ale, jak bych to obratně vyjádřila, i o jakousi atmosféru, která tu je a já se sem moc ráda vracím a odpočívám (pokud to u těch emočně vypjatých povídkách vůbec jde). Děkuju moc, děláte úžasnou věc ve svém volném čase, to je obdivuhodné!

  8. Taky přeju všechno nejlepší blogu 🙂
    I když jsem na blog poprvé přišla až tenhle rok, jsem za něj nesmírně ráda a nikdy nezapomenu, jak jsem ho našla a poprvé prohledávala všechny rubriky 🙂 Je to opravdu to nejlepší místo, kde můžu vypnou a na všechno, aspoň na chvíli zapomenout. Musím říct, že tenhle rok byl pro mne hodně nepříjemný, ale tokio hotel a hlavně tenhle blog se stal jedním z mála světlých bodů… a tím bych chtěla moc poděkovat autorkám za jeho existenci!
    Z celého srdce doufám, že blog bude ještě hodně dlouho fungovat a budou tady stále tak úžasní lidi jako teď 🙂 Ještě jednou gratuluju a autorkám děkuju za jejich výdrž s kterou tady tenhle blog bude alespoň dalších pět let!

  9. Blahopřeji, tolik roků už… tenhle blog je jeden z nejlepších. 🙂 Ať vám to jde, jak do ted'. 🙂

  10. Páni, tak to gratuluju 🙂 jsem ráda, že zrovna já můžu být návštěvníkem twincest blogu 🙂 líbí se mi tu a doufám, že někdo bude ochoten a pošle povídky 😛 🙂

  11. ja som sa na tento blog dostala prvý krát až začiatkom tohto roka, živo si pamätám ako som čumela s hubou až niekde u susedov na všetko čo som tu našla (vtedy som vôbec netušila o nejakom twinceste, myslela som si že to robia anti ku ktorým som ešte asi pred dvoma rokmi, aj keď sa to ťažko priznáva, patrila tiež), moja úchylná dušička sa v tom čase dosť rozvíjala, nejaký čas som už fičala na yaoi, ale keď som objavila twincest… proste som sa sem musela vrátiť znova a znova… až si bez neho neviem predstaviť jediný deň a som hrozne rada že môžem aj ja prispievať do tohto úžasného sveta svojimi poviedkami. adminky majú môj veľký obdiv, odvádzajú úžasnú prácu a pevne dúfam že blog bude fungovať ešte dlhé roky 🙂

  12. Moc gratuluji blogu k jeho narozeninám! Sice nejsem ve větě twincestu oproti jiným prakticky nováček, ale nyní mi přijde, že twincest prostě patří ke kapele 🙂 Doufám, že tento úžasný blog bude fungovat i nadále, a to díky Januli a Ketty! Ještě jednou; vše nej!

  13. Velmi, ale velmi blahopřeji! 🙂 Jsem moc ráda, že blog přečkal všechny nezdary v podobě marných pokusů o smazání blogu a pokoření tak autorek, které se ale nevzdaly a znovu se vrátily! Díky vám, slečny. 🙂 Tento blog pro mě znamená spoustu a já doufám, že tu ještě dlouho zůstane. 🙂

  14. Sice jsem na tenhle blok popprvé přišla až někdy na začátku tohohle roku…už jsem tady čtením nových a taky i starších povídek strávila pěknej čas….Už jsem kvúli mé závislosti od čtení na tomhle blogu měla hodně problému se známkami ale ani trošičku toho nelituju!!Byl to , je a pevně doufám, že i nadále bude dokonale strávený čas…A samozřejme vám, holky patrí obrovské DÍKY!!Svoji práci děláte snad nejlépe jak se dá a doufám, že to takhle budete dělat ještě hodně rokú…A ještě jednou DĚKUJEME!!

  15. Tohle je naprosto výjimečná chvíle. Sama jsem pár dní zpátky uvažovala nad tím, jak ráda bych věděla, kdy přesně nám blog začal fungovat a kdy má, tím pádem, narozeniny, a ono takhle.
    Začala jsem sem chodit na podzim roku 2008 a od té doby mi tohle místo denodenně zaručuje příval štěstí. Můžeme bez přestání polemizovat o tom, kolik se toho změnilo, jak klesá úroveň autorů i vděčnost čtěnářů, jenže Zeiten ändern sich, tak to prostě je, a minimálně pro mě zůstává stěžejní především idea tohohle blogu. Možná osobně twincest teď tolik nepíšu a věnuju se především Billshidu a slashi, ovšem to nic nemění na tom, že twincest pro mě a spoust dalších je a bude tou nejnádhernější, nejhlubší a nejčistší formou lásky a spříznění vůbec. A proto Ave dvojčata Kaulitzova a Ave vy v realizačním týmu!
    TWC blog für immer und ewig! ♥

  16. Wooow 5 let to už je něco 😀 sama jsem chodí něco málo přes rok, ale věřím že ty nejvěrnější zůstanou 😀 a na Twincest blog se budou vracet, protože twincest blog.cz už je mezi všema blogama prostě stálice, která nikdy nezklame 😀 takže jen tak dál :-*

  17. Je neuvěřitelný, že to bude pro mě za necelý měsíc pět let, co jsem navštívila poprvé twc blog a je ještě neuvěřitelnější, že mi to navštěvování ho vydrželo po celou dobu téhle blogové kariéry 😉

  18. Wow, to už bude tak něco málo přes 4 roky, co jsem přestala twincestem opovrhovat a doslova si ho zamilovala. Vždycky je pro mě takovou cestou do jiného, oddychujícího světa před tim reálným :))
    A díky němu jsem mohla poznat nezčetně skvělých lidí! 🙂
    Takže Happy B-day blog a holkám velké díky! 🙂 ^

  19. gratuluju…x) je úžasný, že to tady tak dlouho vydrželo a doufám, že jednou bude blog stejně úspěšný, jak tomu bylo před pár lety, aby sem lidi stejně nadšeně chodili, psali povídky, dělali montáže a komentovali…;)
    k anketě – to si bohužel moc nepamatuju – buď rok 2007 nebo 2008, ale řekla bych spíš ten 07…xD takže jsem tu variantu označila…xD

  20. Blahopřeju.. :))
    Nemůžu uvěřit tomu, že tady chodím už nějaké 4 roky ještě mě to neomrzelo, všechno mě po nějakém čase přestane bavit xD a snad neomrzí nikdy! :))..
    Tohle je neuvěřitelné místo, které mi zlepší náladu a někdy i dožene k slzám :)).. Jsem moc ráda že jste to holky ještě nevzdaly, protože nebýt tohohle, tak má fantazie není tak velká, jako teď..
    Máte mé velké díky a můj obdiv za to, že to všechno zvládáte :))

  21. tlačím slzu, Janule. :') gratulace!
    nikdy nezapomenu na svou první návštěvu na blogu za začátku roku 2007. přišla jsem sem tak nesměle a připadala jsem si tady jak Alenka v říši divů. 😀 tehdá jsem si myslela, že jsem totálně cáklá, že mě začalo zajímat a hlavně bavit číst si povídky o vztahu těchhle nádherných dvojčat, obdivovat montáže a vidět v každé nevinné fotce něco twincestního. 😀 a najednou tu pro mě bylo místo, kde na tom bylo kvanta lidí úplně stejně. 🙂 tolik mi to tady pomohlo vyrovnat se se všemi změnami v životě, co se na mě navalily. vděčnost největší. 😉
    jsem neuvěřitelně ráda, že blog přežil všechny nástrahy, překážky, pokles návštěvníků apod. a zůstalo tak pro mě druhým místem na světě, kam se můžu kdykoliv po svých odchodech vrátit a cítit se tu skvěle. 🙂
    velký dík Januli, Ketty, Nicky, Michelle a dalším za všechno, co jste pro nás kdy udělaly. 🙂 skvělá práce ženský. 😉

  22. Tak blahopřeji k výročí.. 🙂 Moje první návštěva byla teprve asi před dvěma roky, ale doufám, že sem budu moct chodit ještě hodně dlouho! 🙂 Twc blog patří mezi blogy, které navštěvuji pravidelně, není dne, abych se sem neskákla podívat!:D Takže holky, gratuluju, že to takhle úžasně zvládáte, a všechno nej! 🙂

  23. A ja neskutočne ľutujem, že som twincestu podľahla až teraz, aj keď milujem TH od ich úplného počiatku. Ale ako sa vraví, radšej neskôr ako nikdy, nie? Takže sa zaraďujem medzi ostatných závislákov a postupne prečítam všetko čo budem stíhať a samozrejme ďakujem za to, že ste tu, za všetku prácu a všetkým, ktorí píšu alebo prekladajú krásne príbehy.

  24. taky mě mrzí,že jsem přišla až v roce 2008. a to nejen k TWC,ale i ke kapele. myslím,že jsem svou hloupostí přišla o ta nejkrásnější léta.
    ale to už nevrátím,koukám se dopředu 🙂
    takže-všechno nejlepší Twinceste!!!!
    a holky,nevím,jak vám poděkovat. za to,co tady vytváříte pro nás nevděčné odběratele :DD
    vytvořily jste místo,kde je mi skutečně dobře! 🙂
    díky vám,autorům povídek,montáží,videí a všeho ostatního!!!
    🙂

  25. Blahopřeju, už 6 let…to je hodně 🙂 Já tak nějak twc a twins přišla na chut' až ted' v červenci, takže škoda no…ale tenhle blog je úžasný a děkuju vám, že je  a že si s ním dáváte takovou práci:))! Přijde mi jako svatyně českých twc fanynek…Jste fajn Ketty a Janule, ostatní co mají na svědomí tenhle blog 😉 I všichni autoři 🙂 Miluju tenhle blog 🙂 Je to opravdu takovej útěk z reality…:)

  26. Je toto možné ? až sa mi oči slzami zaliali zo slov v tomto článku .. :') krásne . Ja sa bojím toho dňa , kedy sa tento blog zavrie …. nechcem, aby sa to niekedy stalo . A srdečne blahoželám k 5. narodeninám 😉
    Uvedomila som si ako všetko plynie .. teda ženy , to sa robí 😀 ?  aby som v sobotu v noci plakala pri obrazovke 😀 ?
    Ďakujem ván za tento blog

  27. Neviem čo ešte napísať po prečítaní tých krásnych reakcií na 5.výročie tohto výnimočného blogu….snáď len poďakovať Janulke a Ketty za všetko čo pre nás robia….
    ďakujem za všetky tie nádherné poviedky ktoré ma obohacujú a nútia zamyslieť sa nad sebou…..

  28. Myslím, že je to proto, jak se změnili…
    Ale nás fanoušky nerozhodí žádná změna, řekla bych 😉 Blahopřeji k výročí a doufám, že to tady bude fungovat ještě hodně dlouho.
    Mrzí mě, že poslední dobou nemám vůbec čas na čtení. Mám v záložkách spoustu odkazů na povídky, které bych si ráda přečetla, a to je jediný důvod, proč se těším na vánoční prázdniny 😉
    Přidám se k děkování za všechen čas, který na blogu vy dvě trávíte. Dokázaly jste spojit spoustu lidí se stejným zájmem a to je největší zásluha, jaké může člověk dosáhnout.

  29. Všechno nejlepší k 5. výročí vzniku blogu. Je hezké, že tu zůstal tak dlouho. že i já, jako velký opozdilec mám tu možnost brouzdat povídkami.
    Ani s nedokážu představit, jakou musí dát práci to tady všechno udržovat v chodu. Jsou to hodiny a hodiny strávené nad blogem a povídkami. Obdivuju vás a smekám. Tohle jen tak někdo nezvládne =)
    Doufám, že se časem zase objeví autoři, co by psali povídky. Jestli je to začátkem roku, nebo že autorky co píší odrostli do vysokoškolských let a nemají tolik času.. Nevím..
    Ale tenhle blog.. ten nezanikne bude tu pořád =)

  30. Blahopřeji 🙂 Přiznám se že když jsme viděla nadpis článku tak se mi málem zastavilo srdce protože jsem si myslela že se ruší blog =) Ale naštěstí je tohle mnohme příjemnější zpráva 🙂 5 let je hodně dlouhá doba, já tu budu sice za měsíc teprve tři roky a mrzí mě že o ty nejkrásnější léta s Tokio hotek jsme přišla ale pro mě je hlavní že to tady pořád funguje, pořád mají autoři chuť psát o lásce mezi dvojčaty i když už ne tolik jako před lety a že pořád jsou tu ty hodné duše jako Ketty a Janule které udržují blog v chodu 🙂 Díky 🙂

  31. Já jsem na blog přišla v roce 2008 a od té doby jsem tu každý den.Twc mě nijak neomrzel,protože i když už dvojčata nejsou těmi puberťáky jako tehdy,ale mám je tak zabudované v srdci.To co mě na blogu odrazuje je,když se sem míchá Billshido.Nemá to na blogu co dělat,protože od toho je to twincest blog.Jsem,ale ráda,že to dál funguje.Twc mi změnil život a dost radikálním způsobem.Nebýt Tokio Hotel a twc už tu dávno nejsem.Doufám,že se to obrátí k lepšímu s blogem.Vím,že jako tenkrát to nebude,ale přeci jen…Přiznám se…Jsem na střední škole a nemám moc času.Takže přijdu kouknu jestli tu není něco co mám rozečteného a jdu dál.Samozřejmě komentuji vše co přečtu atd.Mě rozhodně tématika twc nikdy neomrzí.Nikdo mi to nemůžeš vzít,protože to je můj svět,kam utíkám před realitou.

  32. Wow..:) no tk to blahopřeju..:) Je to neuvěřitelný, že už je to 5 let..:)) Ale je to krásný..;)) Tak doufám, že ještě tak jednou tolik ne..:op 😀 :))**

  33. Wow to už je tolik let???:-O Páni to jsem ani netušila. Tím pádem vám přeji hodně úspěchů do dalšího psaní a dalších krásných let, co jste s tímto blogem dokázaly zažít…:-) Musím říct, že mě Twincest z počátku nějka nezajímal a myslela jsem si, že se autoři snaží jenom pošpiňovat kluky… To bylo z počátku, kdy na kluky z kapely nikdo nesměl říct křivé slovo, když jsem byla na začátku fans…:-)
    No a na TWC blog jsem se dostala poprvé v roce 2010…. A hned jsem tu našla povídky z nichž jsem byla opravdu u vytržení a zamilovala jsem se do toho…:-) No a od té doby blog navštěvuji denně a pravidelně… A samé skvosty jsou tu pořád, vždy mě překvapí nové nápady autorů:-) Opravdu jsem za to ráda, že mohu pozorovat i práci ostatních a i dát pod článěk komentář hodnotící jejich snahu, nic není lepšího než správný koment, který motivuje autory dál. A poslední dobou to maličko upadlo, ale věřím že se to spraví:-)

    Přeji vám další roky takovéto skvělé práce, aby to fungovalo jako doteď. Aby stále chodili noví a noví návštěvníci a komentovaly skvosty, které se zde nacházejí:-) A samozřejmě, aby se zde ukázaly i nové autorky se svou autorskou tvorbou. Zkrátka všechno nejlepší do dalších let…:-) Vaše práce je naprosto skvělá a je to jeden z nejlepších blogů, na které chodím:-):-):-)

  34. Perfektné… Tento blog je moja srdcovka , a ja dúfam , že sa táto téma nevyčerpá tak rýchlo… Veď je ešte toľko tém , ktoré sa dajú prebrať všelijakými spôsobmi 🙂 teším sa a gratulujem :* <3

  35. Je zvláštní brouzdat tak po netu a zjišťovat, že třičtvrtě mých oblíbených blogů už neexistuje, proto jsem tak strašně moc ráda, že twincest tu s náma pořád… I když do twincestu nejsem tak žhavá jako v roce 2008, kdy jsem na něj přišla, baví mě sem chodit… Jen tak dál holky, je to skvělej blog :*♥

  36. Je zvláštní brouzdat tak po netu a zjišťovat, že třičtvrtě mých oblíbených blogů už neexistuje, proto jsem tak strašně moc ráda, že twincest je tu s náma pořád… I když do twincestu nejsem tak žhavá jako v roce 2008, kdy jsem na něj přišla, baví mě sem chodit… Jen tak dál holky, je to skvělej blog :*♥

  37. Ouch, mrzí mě, že už blog nežije tak jako dřív, ale i tak je tu si myslím dost dušiček (jako třeba já :D), který bez twincestu nemůžou bejt a budou se sem vždycky věrně vracet ♥
    Jenom, až vylezou kluci z nory, že tu budou zase články s fotkama, infama a rozhovorama?:D To je to, co jsem tu měla vždycky nejradši :))) Že jsme se tu mohli všichni sejít a pěkně probrat každou novou twincestní skutečnost, bez toho, aby nám do toho kecal někdo nezasvěcenej… 😀
    A anketa je oříšek, je možný, že už jsem to tu v roce 2006 skutečně navštívila, ale od úplnýho začátku tu nejsem, tak dám nakonec asi možnost 2007 ;D
    A málem bych zapomněla – Gratuluju, samozřejmě! 😀 :-* Za dalších pět let si chci přečíst podobnej článek ;D

  38. hmh. Já se přiznám, že jsem se na blogu dost dlouho nebyla podívat.. Ale koukám, že tady mizí dost jmen autorek, teré jsem měla… Vlastně nejraději. Což je celkem škoda. Ale vsadila bych se, že až zase bude něco nového kolem kluků, nebo až vyjde CDčko, nápady na nové povídky, rozhodně i do těch třeba rozepsaných, určitě budou… 😉
    Já sice blog zám přes… Dva roky teprve, ale i tak to je můj neoblíbenější. Vždycky je tady něco nového a řekla bych, že dost dobře se tady dá zabít čas, ať už v nových článkách, nebo v archivu, je pěkné, že je to takhle už… Pět let. ^^ samozřejmě gratuluju. :)* …
    Mimochodem… Ta animace je úžasná, latně jsem jenom chtěla tu stránku tak přejet pohledem, ale ta animace mě donutila si ten článek prostě přečíst! 😀 Parádní. *____*

  39. Rozhodně velmi gratuluji k tomuto úžasnému výročí. Opravdu mě mrzí ten pokles zájmu o TH celkově – ano plno blogů mizí a je to škoda. Netuším, čím to je, jestli celkovou změnou image, nebo tím, že TH se nyní objevují velmi zřídka …
    Možná jejich "navrácení" pomůže ta jejich nová aplikace …, nebo se stane NĚCO a oni se zase začnou objevovat častěji. Rozhodně chci říct, že toto byl první blog, který jsem měla velmi ráda a musím říct, že mu vděčím za všechno. Za lidi, co jsem kvůli vám poznala a vůbec celý ten svět TH. Takže děkuji a přeji hodně štěstí do dalších let 🙂

  40. Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že ta animka je překrásná !!! Veliká změna, takhle po letech 🙂

  41. Přišla jsem k vám teprve nedávno a bez vás se už neobejdu.. =DD Vždycky se o twincestu něco najde doufám!.. *-* Váš blog prostě musí zůstat populární!… A budu vám se psát víc komentíků.. aby jste viděli jak vás moc tady potřebujeme.. x)

  42. Ach… jsem dojata… nechce se mi věřit, že už je to taková doba… to jsem byla ještě na střední… jak to utíká… fakt neuvěřitelné… Tenhle blog tu zůstane (pevně věřím) ještě dlouho, dlouho!!! Vidíte? O Tokio Hotel říkali, že vydrží dva roky a pak se rozpadnou. Nevěřila jsem těm kecům! Ha! To je ta síla! Dokud budou twins, budeme my. A naopak. Všichni totiž máme jedno společné, a to lásku – ať my k dvojčatům, dvojčata k sobě nebo dvojčata k twincesťákům (ano ano ano! 😀 ) Jen tak dál, láska hýbe světem…přijde ten den a splní se nám, twincesťákům, sen ♥  Začínám být sentimentální a to je špatně, protože chci zrovna přepsat do kompu povídku a poslat vám ji (a já než se k tomu dokopu..) 😀
    Mějte se krásně, pac a pusu, dobrou noc a sladké sny 0:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics