Only For You – epilog (konec)

autor: Cera
~* ~

Omlouvám se…

Pochopím, pokud nebudeš chtít…

…mám ještě naději?

…bez minulosti…

…začít úplně od začátku…

*



Černovlasý chlapec seděl na nedbale ustlané posteli a chvěl se. Slanou rosou kropil okvětní plátky rudých růží, snad aby jim dal napít z vlastních emocí, když s sebou přinesly tolik zpráv. Možná chtěl pouze rozpít ona slova, temně modrý inkoust, a ujistit se v tom, že se nejedná o realitu, nýbrž o příliš krásnou, ovšem lživou iluzi.
Avšak ony vroucné sliby tam stále setrvávaly. Na stejném místě. Jako důkaz.
Ne a ne zmizet.
I přes onu skelnou hladinu stále je byl schopen vidět a číst.

*

…Prosím,

dovol mi,

Můj život žít jen pro tebe…

Miluji tě.

KONEC

autor: Cera

betaread: Janule

4 thoughts on “Only For You – epilog (konec)

  1. Dnes je pravděpodobně výjimečný den…
    Jen těžko můžu uvěřit tomu, že tahle úchvatná povídka je doopravdy u konce, i když jsem na něj hodně dlouho čekala.
    V podstatě teď nevím, jestli se mám radovat, nebo naopak být smutná, protože tady právě končí něco jedinečného a když končí něco jedinečného, to prostě nejde, jen tak si šťastně výsknou:"Hurá, konečně konec". Takže nejspíše budu smutná, Only For You končí a to je rozhodně důvod ke smutku…
    Co mám tomuhle příběhu říct?
    Že je tak křehký, že nitky pavučiny jsou proti němu ocelovými lany?
    Že je tak překrásný, že i ten nejvybroušenější briliant je proti němu obyčejnou hroudou hlíny?
    Že je tak něžný, že i dotek motýlích křídel je proti němu ničivou vichřicí?
    Nebo je to, že mi vzala srdce i dech, že mě naprosto okouzlila, že je prostě NÁDHERNÁ ♥
    Já nikdy nepřestanu obdivovat tvůj talent, Cero, tvoje jedinečné vypravěčské umění, to, jak dokážeš napsat věci, které napsat nejdou, věci, které jdou jen cítit, vnímat, tušit…všechny ty emoce, tu neskutečně čistou, hlubokou a bolestnou lásku, cit a pouto mezi těmito imaginárními dvojčaty.
    Jsem strašně ráda, že po dlouhém míjení se, si k sobě nakonec našla cestu, Tomův dopis říká všechno, nic nemůže celý příběh uzavřít lépe, než jeho:"Miluji tě", které je tou nejkrásnější tečkou, jakou si čtenář může přát.
    Cero, děkuju ti za neskutečně silný a nádherný zážitek, který jsi mi prostřednictvím Only For You dala, nikdy na tuto skvostnou povídku nezapomenu, protože to ani není možné.
    Takže vzpomínám a vím, že tam někde ve tvé i mé fantazii, jsou Tom a Bill se svým štěstím a láskou a čekají, až se do jejich příběhu někdy opět ponořím ♥

  2. Na tento moment som čakala naozaj dlho. Tak nejak sa mi zdá, že táto poviedka bola moja prvá twincestná x) a na prvé sa nezabúda. U ničoho som nebola viac smutná, zúfalá a nepoplakala si tak úprimne ako pri OFY. Niekedy bolo až priam ťažké čítať ďalej, dvojčatá mali medzi sebou veľmi komplikovaný vzťah, ubližovali si a potom k sebe dlho hladali cestu….
    Nikto by nedokázal napísať niečo takéo, ani len podobné k tomuto :). Naozaj ťa obdivujem. A poviedka dostala konečne koniec, ktorý si zaslúžila. Lepší si neviem predstaviť :). Je divné, že nechcem, aby skončila ale zároveň som aj trošku rada, že je už dopísaná a uzavretá .

    Táto poviedke v sebe ukrýva krásny silný príbeh, ja sa k nemu zase rada vrátim, už po tretíkrát . Je takým tým  čistým twincestom v jeho začiatkoch. Krásny, jednoduchý námet a tak brilantne spísaný… milujem to .

  3. pro mě bude povídka také vždycky něco speciálního. 🙂 něco, čím pro mě bude i drahá autorka. křehká, snící, citlivá, obdivuhodná..prostě Cera.

  4. Pri tejto poviedke som prežila deň a noc plnú emócií na ktoré sa nezabúda. Tento poeticky písaný príbeh je umeleckým dielom ktorý sa ryl do duše. Tka krásne bolel, že si túto bolesť časom určite vychutnám znova…
    Ďakujem…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics