Milovat nebo nenávidět 17.

autor: Bína

Trošku jsem se nudila, a tak jsem začala pročítat komentáře u povídky. Zjistila jsem, že co kapitola, to komentářů ubývá, a taky jsme zjistila, kdo je věrným čtenářem. Jsem ráda za komentáře, když oceníte to, co napíšu, a proto bych chtěla tuhle kapitolu věnovat pár lidičkám, kteří komentáře přidávají téměř pokaždé. Největší dík patří beepince, ta, pokud se nepletu, přidala od první kapitoly 17 komentářů (pokud jsem dobře počítala =o) ) což znamená, že dala komentář pod každou kapitolu + postavy. Druhé dík patří Schwarz Engel, která dala 15 komentářů (jestli jsem dobře počítala) a třetí, kdo nejvíce komentuje moji povídku je mk s 11 komentáři. Ale nesmím zapomenout poděkovat i vám ostatním. Moc to pro mě znamená, i třeba malý komentář.

Doufám, že se vám povídka bude i nadále líbit a slibuju, že se máte na co těšit. Ještě zažijeme nějaké to napětí a vzrůšo. =o) Určitě jste si všimli, že se povídka podobá, hlavně v poslední době, filmu Rychle a zběsile 5, musím uznat, že nápad na tuto povídku jsem dostala díky tomuto filmu, ale podoba je jen v autech a závodění. Děj tak za dvě kapitoly nabere trochu jiný směr a určitě se máte na co těšit, protože už pomalu končí ta pohodová část a zažijeme pořádný napětí. Děkuju, že povídku čtete a komentujete, ale ted už k další kapitole (se tu nějak vykecávám). Doufám, že se bude líbit hlavně těm třem, kterým je věnovaná. Bína
Bill

„Jak se sem sakra dostal? To řekl jen tohle?“ Chodil jsem po pokoji, zatímco Tom seděl a koukal. Chris si dovoluje čím dál víc. Přijet až sem, to byl vrchol.

„Bille, vím, kde schovává část svých peněz.“ Strčila hlavu mezi dveře Samantha. Rozešel jsem se za nima a Tom mě tiše následoval.
„Samantho, můžeš zjistit, kde se Chris nachází?“ Už nestojím o jeho peníze.
„Nemůžu. Jen můžu zjistit jeho majetek.“
„Dobře. Máme nový cíl. Peníze jsou vedlejší produkt, proto po nich nepůjdeme. Hlavním cílem je zabít Chrise. Najdeme ho a zabijeme dřív, než on zabije naše rodiny. Potom si vezmeme jeho peníze. Souhlasíte?“ Všichni přikyvovali, což mi stačí.
„Dobře. Tome, co kdybychom se zajeli někam podívat?“
„Kam?“ Zvědavě na mě koukal, jen jsem se zvedl a šel k autu.
„Slíbil jsem ti auto.“ Nastoupil a vyjeli jsme.

„Tomi, promiň, že jsem tě tu nechal.“

„Neomlouvej se, Bille. Zůstala tu i Katie.“
„Ale tebe mohl zabít. Už jednou to málem udělal.“
„Mohl, ale neudělal to. Ehm, Bille víš, když jsi odjel, stala se taková věc.“
„Jaká věc?“
„S Katie.“ Katie? Já ji zabiju!
„Ano?“
„Jen takový nedorozumění. Ona si myslela, že mám zájem, ale vysvětlil jsem jí, že ne.“ Otočil jsem auta a vracel se. Tohle ne. Nebude mi svádět Toma. Kurva jedna!
„Lásko, co to děláš?“
„Vracím se.“
„Proč?“
„Protože jí vystřelím mozek z hlavy.“
„Bille, lásko, budeš ji potřebovat. Neboj se, už se to víckrát nestane. Jasně jsem jí dal najevo, že chci jen tebe.“ Zastavil jsem na kraji silnice a zadíval se na něj. Jemně mě pohladil po tváři a políbil. No odolali byste mu?
„Nechci, aby se k tobě přibližovala.“
„Neboj, i kdyby přiblížila, nemá šanci.“ Políbil jsem ho, přičemž mi polibek opětoval. Někdy si nedáváme dostatečně najevo to, co k druhému cítíme. Je to škoda.
„Miluju tě, Bille.“
„Já tebe taky, Tome.“ Usmál se a naposledy políbil, pak jsem nastartoval a vyjel.

„Tak jaký se ti líbí?“ Už asi potřetí to tu s Tomem obcházím, ale on si nevybral. Bože já bych měl vybraný už dávno, ale pamatuju si, jaký to bylo, když jsem si měl vybrat svoje první auto. Chodil jsem kolem všech aut a asi dvě hodiny si vybíral, pak se Hanz naštval a vybral on. A vybral dobře, bylo i lehké ho vyhrát, ale v té době byl Hanz nejlepší řidič.
„Nemůžu si vybrat.“ Postěžoval si a opřel se o zeď. Zapřel jsem se o zeď tak, abych se mu mohl dívat do očí a povzdechl si.
„Není to lehké, ale nějaké ti určitě muselo padnout do oka. Nespěchej, jestli se ti tu žádné nelíbí, pojedeme jinam. Je spousta takových srazů tady po městě.“ Jenže on mi nevěnoval pozornost. Zrak upíral někam za mě, když jsem se otočil, pochopil jsem. Právě přijela Audi Q8 (*obrázek pod článkem), musím uznat že má dobrý vkus. Jenže ten majitel byl horší.

„To chceš?“

„Jo. Je tak krásný.“
„Dobře máš ho mít.“
„Ehm, Bille?“
„Ano?“
„Mohl bych si ho vyhrát sám?“ Chytl jsem ho za ruku a povzdechl si.
„Tome, jsi výborný řidič. Naučil ses toho hodně, ale už dlouho se tady proslýchá, že řidič toho auta je nejlepší ve městě a pokud bys nevyhrál, musel by sis najít jiný auto. Takže si rozmysli, jak moc se ti líbí.“
„Nejlepší? Ty jsi nejlepší, Bille.“
„Jenže jsem dlouho nezávodil a dlouho jsem tu nebyl. Je jasný, že tento „titul“ musel získat někdo jiný.“
„A kdo to vůbec je?“
„Andrue.“ Měl jsem ho zastřelit hned, jak ublížil Tomovi. Tom jen přikývl.
„Ale jestli to chceš zkusit, můžeš.“
„Ne, chci to auto.“ Usmál jsem se a políbil ho. Svižným krokem jsme došly k němu.

„Ale, ale, kohopak to tu máme. Bill a jeho přítel Tom. Divím se, že jste pořád spolu, přeci jen, co ti tenhle trouba může nabídnout, Bille?“ Tom se rozpřáhl a jednu mu vrazil.

„Oh, Tome!“ Chytl jsem ho a odstrčil za mě.
„Jo, Tome, tobě to nestačilo minule?“
„Ještě jedno slovo a rozbiju ti hubu, že tě nikdo nepozná! Kdybys minule neměl nůž, moc dobře víš, že bych vyhrál já.“
„No to určitě. Takovej chlapeček.“
„Andrue, drž hubu, nebo ti vystřelím mozek.“ Zavrčel jsem na něj.
„Ale Billi, jsi sladkej. Vyvezl jsi přítele do společnosti? Nemusíš se stydět? Co ti on může nabídnout.“ Zakroutil hlavou a mně se vykouzlil na tváři škodolibý úsměv.
„Může mi nabídnout to, co ty ne. Třeba lásku, pořádný sex. Všichni vědí, že jsi na tohle levej.“ Tom se za mnou rozesmál a stiskl mi ruku, zatímco Andrue zuřil.
„Copak, snad se nezlobíš. Chceš si to se mnou vyřídit? Slyšel jsem, že jsi prý nejlepší řidič. Co si takhle zazávodit?“ Andrue se usmál, jak si může být tak jistej, že mě porazí?
„Dobře. O co?“
„O auto? Vyhraju já a dám ti svoje, vyhraješ ty a dáš mi tvoje.“
„To mi přijde fér.“ Odsouhlasil a nastoupil do auta. Chytl jsem Toma za ruku a dotáhl ho ke svýmu autu.
„Tome, závod začíná támhle dole. Ty vyjed výtahem nahoru, tam je cíl. Počkej tam na mě, hned tam budu.“
„Dobře.“ Dlouze mě políbil, a pak se odebral k výtahu. Nastoupil jsem a dojel ke startu. Tohle bude ještě zábava.

„Připravit ke startu!“ Zařadil jsem správnou rychlost a věnoval Anruovi úsměv.

„Pozor!“ Sešlápl jsem plyn.
„Teď!“ Naráz jsme se rozjeli. Andrue měl náskok o pár vteřin, ten jsem ovšem hravě překonal. V první zatáčce jsem ho předjel, a už jsem si to mířil prvním poschodím podzemních garáží nahoru. Andrue mě předjížděl na rovině díky svému autu, ale jeho řidičské umění stále stojí za prd.
„Tak jo, Andrue, je načase, aby ti někdo ukázal, kdo je tady nejlepší. A mám pro tebe překvapení, ty to nebudeš, zlato.“ Usmál jsem se a pořádně na to šlápl. Ve dvou zatáčkách jsem si zařídil náskok, a pak se mi už koukal jen na zadní světla. Poslední esíčko a jsem nahoře. Juhů, tak kdo je tady nejlepší? Vystoupil jsem a Tom byl hned u mě.

„Páni, takhle jsem tě řídit ještě neviděl. Jsi úžasnej.“ Políbil mě, já si ho chytil za zadek a přitiskl ho k sobě.

„Ty jsi úžasnej.“
„Děkuju, lásko.“ Usmál se, a ještě jednou mě políbil.
„Andrue, klíčky.“ Neochotně mi je hodil.
„Děkuju.“ Předal jsem je Tomovi.
„Počkat, to je pro něj?“
„Ano, Andrue, to je pro něj. Pamatuješ, jak mi Hanz vyhrál první auto? Tomovo první auto bude to tvoje.“
„Neboj, Andrue, budu na něj dávat pozor.“ Tom, se na něj sladce usmál, div se nerozpustil. Andrue kopl do plechovky, co ležela na zemi, a naštvaně odešel.
„Pojedeme domů?“
„Ano, dáme závod?“ Navrhl jsem mu. Potřebuju vidět, jak jezdí. Jestli mám Chrise zabít, musím vědět, že se Tomovi nic nestane, a při nejhorším se dokáže sám dostat do bezpečí.
„To beru. Mám rychlejší auto.“
„Ale to Andrue měl taky, a jak to dopadlo.“ Zasmál jsem se a nastoupil.

Tom nastoupil taky a nechal mě vyjet prvního. Sjeli jsme dolů a najeli na silnici. Tam už jsem přidal. Moc dobře vím, že tady nemám šanci, Tom má rychlejší auto a na rovině mě předjede, ale stačí to na to, abych viděl, co se naučil. Jak jsem čekal, předjel mě. Celou cestu jsem jel za ním, i když jsem moc dobře viděl, jak zpomaluje, abych ho dojel. Musím uznat, že opravdu dobře řídí, naučil se toho hodně. Zkušeně se vyhýbal jedoucím autům, a ještě kontroloval mě. Dojeli jsme do naší skrýše, která už moc tajná nebyla, vzhledem k tomu, že nás Chris poctil návštěvou, zaparkovali jsme a společně vyšli do našeho bytu. Všichni ostatní už spali.

„Jsi unavený?“ Optal jsem se Toma.

„Docela jo. Osprchuju se a půjdu spát. Co ty?“
„Lehnu a spím.“ Zasmál jsem se.
„Půjdeš se mnou do sprchy?“
„Jasně, že půjdu.“ Sebral jsem věci a šel do koupelny. Než jsem se vysvlíkl, Tom už byl u mě a vysvlíkal se taky. Společně jsme zalezli do sprchy, kde jeden druhého umyl.
„Počkej, otoč se.“ Otočil jsem se a Tom mi začal po zádech roztírat sprcháč a masírovat mě.
„Mmm. To se mi líbí.“ Zavřel jsem očí a relaxoval, dokud Tom nepřestal.
„Chceš taky?“ Zeptal jsem se ho a už jsem ho otáčel k sobě zády.
„Chci.“ Usmál se a otočil se. Jemně jsem masíroval jeho ztuhlá záda. Když jsem byl hotov, opláchl jsem ho vodou a pak i sebe.
„Počkej, podám ti ručník.“ Podal mi ručník a oba jsme šli k umyvadlu.

„Prosím, madam.“ Zasmál se Tom a ukázal rukou na umyvadlo.

„Hele, já ti dám madam.“ Zasmál jsem se a začal si čistit zuby. Tom se opíral o zeď a pozoroval mě. Vypláchl jsem si pusu, vzal hřeben a zopakoval jeho gesto.
„Prosím, madam.“ Vyplázl na mě jazyk a začal si čistit zuby. Já si rozčesal vlasy a šel do ložnice, kde jsem rozestlal postel.
„Pozoooor!“ Zakřičel Tom z koupelny a rozběhl se. „Aaaaaa. Letíííííííím.“ S řevem přistál na posteli. Začal jsem se smát při pohledu na Toma, jak se snaží vyhrabat z peřiny. Byl to dokonalý pohled. Ovšem smát jsem se začal o to víc, když i s peřinou spadl na zem.
„Haha, to je vtipný. Nemůžu ven. Ta bestie mě chce sežrat. Princi Bille, vysvoboď mě, princeznu Tomínku.“ Vyprskl jsem smíchy. Začal máchat rukama a křičet.
„Ty bestie jedna! Zabiju tě. V dnešní době i princezny umí karate. Aaaa. Jsi mrtvá!“ Vzal jsem jeden roh peřiny a trhl s ním. Tom se vykulil z peřiny a já ji hodil na postel. Sladce se usmíval a skočil mi kolem krku.
„Ty jsi můj zachránce! Co bych si bez tebe počal. Chtěla mě sežrat!“
„Oo, ty můj chudáčku. Ještě že jsem zasáhl v čas.“ Jemně jsem ho líbal na rameno a smál se u toho. Někdy je vážně jako dítě, ale roztomilý dítě.

„Ted dostaneš princeznu a půlku království!“ Svalil nás na postel a políbil mě.

„Jo, ty moje princezno. Co bych si bez tebe počal.“
„Ne, co já bych si počal bez tebe, Bille.“ Najednou zvážněl, díval se mi do očí a hladil mě po tváři.
„Bille, chci, abys věděl, že ať se stane cokoli, vždy budu při tobě a vždy budu dělat vše pro to, abys byl v bezpečí. Umřu raději za tebe, nemohl bych bez tebe žít. Udělám vše proto, abys byl šťastný a v bezpečí. Miluju tě.“
„Tome, nikdy bych tě nenechal zemřít! Nikdy, protože bych bez tebe nemohl žít. Když zemřeme, zemřeme spolu. Slib mi to. Tak strašně tě miluju, nemůžu o tebe přijít.“
„Slibuju. Když zemřeme, tak jedině spolu.“ Políbil mě a zachumlal nás do peřin. Položil jsem hlavu na jeho hrudník.
„Miluju tě.“ Zašeptal jsem.
„Taky tě miluju.“ Políbil mě a pak mi dal ještě pusu do vlasů.
„Dobrou noc, lásko.“
„Dobrou noc, princezno.“

Tomova Audi Q8

autor: Bína
betaread: Janule

17 thoughts on “Milovat nebo nenávidět 17.

  1. Teď nevím jestli slintat nad povídkou a nebo nad autíčkem, ale určitě je to nádhera jako vždycky.POděkování nepatří mě,ale tobě Bíno.Za to,že píšeš skvělou povídku.

  2. Tyjo tak nejdříve ti chci poděkovat za to věnování.Udělalo mi to obrovskou radost:)!
    Tenhle díl byl opravdu super. Líbí se mi,jak stojej při sobě. Skvělý bylo,jak Bill pro Toma porazil Andrua. Super! To v tý koupelně bylo skvělý! 😀 "Prosim madam" 😀 xD
    A skvělý bylo jak si princ zachránil svojí princeznu…:D princezna Tom xD hah. Jsem totálně napnutá,co se tam bude dít dál,když to má začít bejt super nářez. Když si říkali,že umřou úplně spolu,tak jsem se úplně modlila,aby se jim nic nestalo..ani jednomu. Snad se jim nic nestane. Ale opravdu princezna a princ ..to bylo roztomilý<3 🙂

  3. že princezna Tomínka 😀 😀 😀 ….och tak to bol teha gól 😀 :D….super dielik ..len začínam mať obavy z toho čo bude ďalej :(…och ja nechcem aby sa im niečo stalo …ale ako tie preteky …to bolo 🙂

  4. krásný díl 🙂 jen mě prosím řekni že nakonci neumřou 😀 jinak opravdu se ti tento díl povedl 😀 že princezna Tom 😀 😀

  5. Ano, Audinka je to R8… Ne Q8.. Ještě poznám R8… Obzvlášť, když se v autech dost orientuju.. :)) xD Ale jinak fajnovej díl.. Tom mě zabil s tou peřinou.. xDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics