Doppelleben 43.

autor: Saline A.

„Za tu dobu, co jsme měli volno, jsem úplně zapomněl, jak náročné to je,“ unaveně jsem se svalil do auta, které nás mělo odvést domů. Byl páteční večer, něco po půl jedenácté, a nám teprve před několika minutami skončilo vystoupení. S díky jsme odmítli pozvání na afterparty, jelikož to bylo něco, na co jsme si nejdříve museli znovu zvyknout. Jen po pěti zahraných písních jsme všichni toužili co nejrychleji zapadnout do peřin a spát, přestože obecenstvo bylo naprosto úžasné a tleskalo nám ve stoje. Pod září reflektorů jsem se sice cítil skvěle, byl jsem zase Bill Kaulitz, idol dívčích srdcí, ale teď, pod světly okolních projíždějících aut, jsem se cítil jako Bill Kaulitz, idol Tomova srdce, a tak to mělo být. Ovšem k mé nelibosti, Tom, jako po každém odehraném koncertě, byl naplněný sexuální touhou, kterou se rozhodl vybít na mně. A právě z toho důvodu Tom zatáhnul zástěnu mezi námi a řidičem.

„Myslíš, že bys zvládl jedno rychlé číslo?“ vzrušeně mi vydechl na krk. „VIP koncert pro mě.“

„Nejsem si docela jistý,“ zamumlal jsem, ale prudce zvrátil hlavu, když mě kousnul do krku. „Uslyší nás.“
„Ne, když si pustíme hudbu. Nahlas,“ zasmál se.
„Tome, ale já jsem vážně unavený,“ nemotorně jsem zašeptal do jeho rtů.
„V tom případě nech všechno na mně,“ rozepnul mi bílou košili a najednou mě velmi něžně líbal na klíční kosti. Překvapeně jsem zamrkal nad tou náhlou změnou, ale ani mě nenapadlo protestovat, a tak jsem jednoduše zabořil ruce do jeho vlasů.

Vzhledem k tomu, že cesta domů nebyla zas tak dlouhá, Tom si dal námahu svléknout jen mě, zatímco on si stáhl kalhoty a trenky jen po kolena. Na sedačkách se uložil do pololehu a mě si vytáhl na svůj vzrušený klín. Okamžitě jsem pomalu začínal nasedat, a ani přes palčivou bolest jsem se nezastavil, dokud jsem necítil, že Tom je ve mně nadoraz. Několik okamžiků jsme zůstávali v neměnné pozici, Tom trpělivě čekal, dokud mu sám nevyjdu vstříc. Když jsem poprvé přirazil, Tom si mě za krk přitáhl k sobě, abychom v našich rtech ztlumili slastné steny deroucí se z našich hrdel. Ve chvíli, kdy se setkaly naše jazyky, do mě Tom tvrdě přirazil a já v duchu děkoval Bohu, že Géčka se rozhodla zůstat na afterparty, a že mě Tom přemluvil k tomuhle náhlému nočnímu dobrodružství. Fakt, že nás kdykoli mohl odhalit náš řidič, celou věc dělalo tisíckrát vzrušující, než jen obvyklý sex.


„Tome,“ zakňučel jsem, když se prsty konečně dotknul i mého vzrušeného klína.

„Vydrž,“ tvrdě mě políbil.
„Rychleji!“ Přesně jak jsem poručil, tak Tom i udělal, a zrychlil všechny své pohyby – přírazy, mé uspokojování i líbání, byl jsem v sedmém nebi.
„Už budu.“
„Já vím. Já taky,“ ztěžka jsem se chytil Tomových ramen, abych svou troškou přispěl ráznějšími pohyby k dokončení našeho díla. Ve chvíli, kdy jsme oba společně vyvrcholili, auto zastavilo a řidič nám hlasitě, aby překřičel hudbu, oznamoval, že jsme na místě. Velmi rychle jsme se oblékli a celí rudí, zpocení a rozcuchaní vylezli z auta, abychom mohli nepozorovaně vklouznout do domu.

Hned, jak se za námi zavřely dveře bytu, mě Tom popadl do náruče, až jsem překvapeně vypískl.

„Co to děláš?“
„Tvoje zasloužená odměna,“ něžně mě políbil.
„Děkuju,“ s úsměvem jsem ho objal kolem krku.
Pomalým, líným krokem mě odnášel do ložnice, kde mě co nejjemněji položil do postele. Poté, co nás oba svléknul, si vlezl vedle mě a přitulil se k mému tělu. Objal jsem ho kolem ramen, přičemž tou druhou jsem s ním propletl prsty. Několikrát mě políbil na krk, než slastně zafuněl.
„Jsi unavený?“
„Teď už ano,“ usmál se.
„V tom případě dobrou noc,“ krátce jsem ho políbil.

***

Rozespale jsem zabručel, když mě něco šťouchlo do čela, načež se ozval tichý smích. Překvapeně jsem pootevřel oči, ale vzápětí se až po nos zachumlal do peřiny, jelikož Tom nade mnou klečel se zapnutou kamerou, o které jsem ani nevěděl, že jí máme. Vzápětí mi to Tom objasnil, protože skopnul čerstvě rozbalenou krabici na zem.

„Dej to pryč,“ zamumlal jsem.
„Ani mě nehne,“ rozesmál se. „Trezor máme plný fotek, chci mít počítač plný videí s tebou.“
„To neznamená, že mě musíš natáčet hned po probuzení.“
„Chtěl jsem natočit náš polibek hned po tvém probuzení, protože jsi vždycky tak rozkošně roztomilý,“ stáhnul ze mě peřinu a odhalil tak mé rozpaky červené tváře. „Přesně o tomhle jsem mluvil,“ něžně se ke mně sklonil a věnoval mi polibek. Za tváře jsem si ho u sebe chvíli přidržel, abych se mu mohl zblízka podívat do očí, načež jsem ho propustil ze svého vězení.

„Už jsi spokojený?“ pousmál jsem se.

„Naprosto,“ s úsměvem odložil kameru na polštář a znovu se nade mě sklonil, tentokrát se však zapřel o ruce těsně vedle mé hlavy. „Copak bys chtěl dneska dělat?“
„To nevím,“ pohladil jsem ho po bocích, ruce tam zanechávaje, „zatím se mi docela zamlouvá myšlenka na nás dva v posteli, spolu, celý den.“
„Hmm z pohledu mazlení nebo rozvrzání dalších částí naší oblíbené postele?“ rozverně se usmál.
„Co kdybychom to zkusili zkombinovat? Můžeme to třeba střídat,“ zatnul jsem nehty do jeho kůže, až jsem tam zanechal rudé rýhy.
„Dnes máš hravou?“
„Jako malé kotě, které zahlédlo klubko vlny,“ zavrněl jsem mu do ucha, načež jeho ušní lalůček skončil mezi mými zuby.
„Proč mám dojem, že já jsem to klubko vlny, a že tvé nehty budou dnes milovat mojí kůži?“ vytřeštil oči.
„Protože ji milovaly vždycky, Tomi,“ hbitě jsem se přes něj přetočil. „Jen ne vždycky měly čas kompletně si tě označkovat. Nejraději bych ti doškrábal celá záda, a pak tě bez trička vyvedl ven, aby všichni mohli přemýšlet o tom, s kým jsi měl předešlou noc tak divoký sex,“ hrubě jsem zuby zatahal za jeho spodní ret.

„Myslím, že všem, kteří mají alespoň trochu vnímavé oči, neuniklo, jak majetnicky si mě hlídáš, takže by si všichni spíš mysleli, že jsme se poprali,“ oplatil mi kousnutí hrubým polibkem.

„Alespoň by bylo vidět, kdo má převahu,“ zasmál jsem se.
„A kdo se pere jako holka,“ ušklíbl se a znovu se překulil nade mě. „Ovšem je dobré vědět, že mé děvče by se o mě popralo, kdyby mě chtěl někdo ukrást.“
„Mučil bych toho, kdy by mi tě vzal!“ zavrčel jsem.
„Já vím,“ usmál se. „Škoda, že tě tahle žárlivost nesužovala u Alexandry,“ dvěma prsty si mě chytil za bradu.
„Vůbec mi o té děvce nemluv,“ bojovně jsem zatnul ruce v pěst. „Byla tu v době, kdy jsem měl růžové brýle, a ona první na seznamu lidí, kterým jsem chtěl vyškrábat oči.“
„Kdo byl ten druhý?“
„Ty, ty bastarde jeden,“ divoce jsem se ohnal zuby po jeho prsty, kterým se snažil pohladit mé rty. „Bylo období, kdy jsem ti chtěl uříznout koule a naservírovat ti je k večeři.“
„Oh, vážně? To bys ale přišel o ten skvělý zvuk, když do tebe přirážím a moje koule pleskají o tvůj zadek, ty jedna malá potvoro,“ drze mi podstrčil ruku do trenek a prstem dráždivě kroužil kolem mého otvoru.
„Dřív, než něco začneš, dej pryč tu kameru! Stačí, že máš náš sex nafocený, porno v počítači už mít nemusíš,“ zakňučel jsem, ale stále jsem se snažil znít drsně, vyčítavě, ale bylo mi jasné, že Tom moc dobře ví nebo alespoň tuší, jak moc prahnu po dalším jeho dotyku.

„Škoda, chtěl jsem tě tím mučit,“ ušklíbl se, ale kameru vypnul a odložil na noční stolek.

„Tím tuplem to chci mít vypnuté,“ zamumlal jsem.
Vzhledem k tomu, že Tom se kdo ví proč zdržoval u kamery, naštvaně jsem si ho k sobě strhnul a přišpendlil ho mými kostnatými koleny.
„Já ležím tady, jestli jsi náhodou zapomněl!“
„Vážně? Nevšiml jsem si tě.“
„Syčáku!“ zasyčel jsem a vrhl se na jeho rty, čímž jsem odstartoval vášnivou hru plnou sprostých nadávek, tvrdých a neohleduplných pohybů, facek, které jsem Tomovi uštědřil, když řekl něco velmi nemístného, a kousanců, které Tom uštědřil mně jako odezvu na facku.
Byl to náš první (kdy jsme střízliví) tak agresivní sex, ale nemůžu říct, že by mi to zas tak moc vadilo. Vlastně, popravdě řečeno, zamiloval jsem si to.

autor: Saline A.

betaread: Janule

4 thoughts on “Doppelleben 43.

  1. Uz sem to cetla u tebe na blogu, ale ctu si to rada i tady 🙂
    Miluju tu povidku, takze by mohla byt i druha rada 🙂

  2. jaj 😀
    jako nevím, ale něco mi říká, že se ta nahrávka dostane na veřejnost :DDD
    Jinak samozřejmě skvěle napsané, jako vždy ;))* těším se na další díl 😛

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics