Soused na zabití 2/2

autor: Rose

Wow… Takový ohlas ještě nikdy na mou povídku nebyl. Moc děkuju, a proto jsem si s tímto dílem dala vážně záležet.

Bill

„No, takže… RNA je ribonukleová kyselina a DNA je deoxyribonukleová kyselina a je základem pro dědičnost a… a…“ zasekl jsem se a jen jsem zíral do těch nádherných očí, jen pár centimetrů vzdálených od těch mých.

Trhavě jsem se nadechl a pomalu jsem se k němu začal přibližovat. On udělal totéž, jemně propletl prsty do mých vlasů a dotkl se svými rty těch mých.

„Víš, Bille, už od první chvíle ses mi moc líbil. Jsi jiný. Jsi zvláštní. A taky jsi neuvěřitelně okouzlující,“ šeptal mi Tom do ucha, když mě kolem něj rozmazloval polibky. Pak se vrátil zpět na ústa, načež se spolu naše jazyky divoce proplétaly. Pak opět zjemnil. Užívali jsme si vzájemných něžných dotyků rty, jako by to mělo být naposledy v našem životě.

„Nikdy jsem si nemyslel, že by mě kluk, jako jsi ty, dostal do postele. S těmi už od přírody nevycházím,“ posadil jsem se mu obkročmo na klín a nechal jsem se políbit na krk.

„Všechno je jednou poprvé,“ pousmál se Tom, zvedl si mě za zadek a odnesl mě na svou postel. Položil mě do měkkých přikrývek, načež svým tělem zalehl to mé, ale vůbec mi to nevadilo. Cítil jsem se tak bezpečně, pod ochranou… Ale věděl jsem, že je to jen klamný pocit. Tenhle hip-hoper určitě není jiný než ti ostatní. Užije si se mnou, a pak mě odkopne. Stejně jako ti ostatní…


Tom

Jemně jsem mu jazykem olízl krk, jeho špičkou jsem se dostal až pod ouško, načež jsem na vybrané místo vtiskl jemnou pusinku. Černovlásek mi rukama bloudil po zádech a pomalu mi vyhrnoval tričko.

Bill ve mně vzbuzoval zvláštní pocit. Měl jsem nutkavou potřebu ho chránit. Pohladil jsem ho po tváři se slovy: „Poslyš, já vím, že po tom, jak jsi mě poznal, mi asi nevěříš. Asi si říkáš, že se s tebou jen vyspím, a pak už na tebe v životě nepromluvím, ale Billi, to není pravda.“

„To je dobrý, Tome. Počítám s tím. Bylo mi už tolikrát ublíženo, že si nikoho k tělu nepustím. Teda, k tělu ano, ale ne do srdce,“ pokrčil Bill odevzdaně rameny, načež mě začal vášnivě líbat na krku. Ztuhl mi úsměv na tváři a odtáhl jsem Billovu hlavu od svého hrdla.

„Ne, Bille, ty to nechápeš. Já ti nechci ublížit,“ zadíval jsem se do jeho nádherných očí, které mě už od první chvíle absolutně odzbrojily.

„Jasně, budu dělat, že tomu věřím,“ sklonil se k mým džínám a uvolnil přezku mého pásku. Párkrát mi přes džíny jemně pohladil rozkrok, pak rozepnul zip a můj kámoš mě pomalu zrazoval. Zakazoval jsem si vzrušit se. Mnohem důležitější bylo promluvit si s Billem, ale moje menší „já“ mělo zřejmě jiný názor. Zatnul jsem nehty do deky a silou vůle jsem se od něj prudce odsunul.

„Nelíbí se ti to?“ zeptal se Bill napůl ublíženě a napůl nechápavě.

„Ne, o to nejde, je to super,“ Kriste pane, líp Jsem začít nemohl, „ale Bille, já ti vážně nechci ublížit. Přisahám, že ne. Chci… totiž… chtěl bych… chtěl bych s tebou být.“ Bill na mě chvilku koukal, jako bych spadl z Marsu, ale pak se začal smát.

Bill

Jasně, kecy, kecy. Sladký řečičky. Ale trochu ho nechápu. Jasně jsem mu dal najevo, že mu dám, tak proč to okecává? Ostatní mi taky říkali, jak moc mě milují, ale to bylo proto, že jsem se s nimi nechtěl vyspat.

„Tome, zlato, vyspím se s tebou. Nemusíš se snažit. Udělám to,“ smyslně jsem se na něj zadíval a po čtyřech jsem se k němu doplazil. Chytil jsem jeho ruce do svých, položil jsem si je na zadek a začal jsem ho líbat na pootevřené rty.

„Copak ty netoužíš po lásce?“ zašeptal mi najednou do rtů. Zasekl jsem se.

„Heh, mít někoho, vedle koho se budu každé ráno probouzet, někoho, s kým se budu moci vodit po městě za ruku, někoho, kdo mě bude milovat…?“ sklopil jsem pohled a zavalila mě vlna smutku.

„Ano,“ políbil mě Tom něžně na rty.

„Toho bych si přál, jistě, že přál, ale už dávno nejsem tak naivní, abych si myslel, že se mi to jednoho krásného dne splní,“ sundal jsem z něj pomalu své ruce, pocítil jsem, jak jeho ruce pouští můj zadek.

„Bille, dej mi šanci. Nezklamu tě,“ díval se mi do očí. Zvláštní. Cítil jsem se tak hezky. Jeho oči mě uklidňovaly. Co když říká pravdu? Co když ke mně vážně něco cítí?

„Máš jen jednu, jednu jedinou šanci,“ šeptl jsem. Vzápětí jsem byl umlčen naléhavým polibkem.

Tom

Položil jsem to nádherné stvoření do dek a vyhrnul jsem mu tričko. Vjel jsem mu jazykem do pupíku, načež se na mé tváři vykouzlil šťastný úsměv, když se Bill jemně rozechvěl a hlasitě vydechl. Dostal jsem se až k jeho ztmavlým bradavkám. Jednu jsem promnul mezi prsty a druhou jsem nechal zmizet ve svých ústech. Jazykem jsem si s ní pohrával, a pak jsem se přesunul na druhou. Černovlásek mi přes hlavu přetáhl tričko, přitáhl si mě k sobě a zálibně si prohlížel moje svaly. V tu chvíli jsem se nadmul pýchou a byl jsem nesmírně rád, že tak často navštěvuji posilovnu. Políbil mě na klíční kost, špičkami prstů mi přejížděl po bicepsech a pak mi ukazováčky přejel po bradavkách. Opět jsme se začali líbat, konečně jsem Billa také zbavil trička a jal jsem se mu rozepnout a sundat džíny.

„Počkej, počkej,“ zastavil mě.

„Děje se něco?“ nechápal jsem. Bill se zvedl, zapnul na mém notebooku internet a našel si nějakou stránku. Šel jsem k němu, objal jsem ho kolem pasu a líbl jsem ho do prohlubně mezi krkem a ramenem se slovy: „Teď přeci nebudeš surfoval po internetu. Máme něco rozdělané, lásko.“

Bill se nadechl a začal číst: „Pár ve věku sedmnácti až osmnácti let prožije v průměru své poprvé až po čtvrt roku vážného vztahu.“ Pak se na mě s andělským úsměvem otočil: „Z čehož, můj milovaný Tome, vyplývá, že máme ještě fůru času…“

Nechápavě jsem pootevřel ústa.

Bill se ke mně s šibalským úsměvem přiblížil, jemně stiskl mezi zuby můj ušní lalůček a špitl do něj: „Dnes ani v nejbližší době žádný sex.“

Poklesla mi brada.

„BILLE!!!!!!!!!!!!!!!!“

Tak a to je konec. 😀 No jo no, nemám s Tomem slitování. Chudáček. Co já, za to přece může Bill. 🙂

Rose

autor: Rose

betaread: Janule

21 thoughts on “Soused na zabití 2/2

  1. Povídky jsem si všimla až dneska, takže jsem si přečetla oba dva díly hned za sebou. Nápad dobrý, zpracování též… Ale jen jedna věc, která se mi zdála taková zvláštní… Možná jenom mně ale to je jedno, je to drobnost. Myslím tím Tomovo oslovení "lásko", když spolu teprve začali chodit, tak, že to řekl hned vzápětí. :)) třeba to přijde jenom mně nesmyslné, to nevadí. 😀 ale celkově dobrá povídka, líbila se mi. :))

  2. Bille, ty čuráku!!!Být Tomem tak fakt nevím co bych udělala :DD…ale co no pěkne na to musej jet pomalu začít přechádzkami pokračovat piknikmi atd….ale podle mně to byla i tak strašně krásná povídka…

  3. Chudák Tom, mal čušať užiť si a lásku vyťahovať až po tom 😀 takto má smolu chlapec 😀 A potom vraj s poctivosťou ďalej zájdeš.
    Veľmi podarená poviedka. Celkom by som prijala ešte pokračovanie o tom, či ten štvrťrok naozaj dodržia 😀

  4. Tak ten konec byl bombastický. Naprosto dokonalý. Tom má chudák útrum a bude si muset počkat.
    Tenhle nápad byl vážně skvělý a myslím si, že by vůbec nebylo na škodu ten nápad rozvinout a napsat z toho vícedílku 😉

  5. =oDD Chudák Tom….Vážně moc povedený. Škoda jen, že jsi z toho neudělala vícedílku =o) Nechceš o tom pouvažovat? Ne?Mm? Prosíííím smutně koukám =o)

  6. tak to bylo fakt super 😀 moc se mně líbila 🙂 taky si myslím že by s toho mohla byt dost dobrá vícedílovka 😀 ale jako aj tak perfektní 😉

  7. :DDDDDDDDDDDD Bill je vychytralej, sem si jista ze Tom vydrzi (bude muset 🙂 dobre mu to Bill nandal :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics