Navěky souzené duše… 2/2

pokračování

Počasí bylo nezvykle teplé na to, že byla polovina listopadu. Slunce vysávalo kaluže, bralo si je po kapkách zpátky nahoru. Listy se červenaly, některé oslepovaly zlatým zbarvením. Mezi škvírami v dřevěné střeše altánku probleskovaly hřejivé paprsky. Bill přivíral oči, nechal paprsky usedat na svá víčka a jeho dlouhé řasy splynuly s jejich zářivou barvou. Ležel na prkenné podlaze, užíval si podzimní větřík, který si jemně pohrával s jeho havraními vlasy, volně rozloženými kolem hlavy. Byl natolik pohroužen do svých myšlenek, že neslyšel zaskřípění na schůdcích, ani hlas svého bratra, jak se jej snažil probudit z jeho zamyšlení.
Čekal na Toma déle jak hodinu, jeho bratr byl dva dny mimo město a dnes se měl vrátit. Bill mu nechal vzkaz na stole, nenamáhal se mu volat, jelikož věděl, že Tom si na podobných schůzích mobil vypíná. Vyřizoval mu, že jej bude čekat na ´jejich´ místě.



„Billy…“ Tom se posadil vedle něj, natáhl ruku a pomohl mu do sedu. Jejich přivítání nemělo konce. Sice to byly jen dva dny, kdy nebyli spolu, stejně to pro ně znamenalo věčnost. Nemohli myslet na nic jiného, než co dělá ten druhý, jak se má…
Tom mu nabídl svou náruč, ve které jeho křehké tělo láskyplně schoval. Bill si položil hlavu na jeho hruď, potřeboval slyšet tlukot jeho srdce. Spokojeně vydechl, nechal se jím kolébat a něžně hladit po zádech. Užíval si jeho rozměry nepopsatelnou blízkost, nebyl mu blízko jen tělem, ale celým svým srdcem.
„Tak moc se mi stýskalo,“ zašeptal do objetí, ale neoddálil se ani o centimetr, stále bořil obličej do jeho trička, blaženě nasával jeho osobitou vůni.
„Vždyť víš, že ty mně taky. Nemůžu normálně fungovat, když nejsi vedle mě, celou dobu jsem byl děsně nervózní a ten pohovor jsem totálně podělal. Ale to je jedno, hlavně, že jsi se mnou, na ničem jiném nezáleží.“ Přesně jak řekl, nic jiného jej nezajímalo kromě toho, že mohl konečně Billa držet ve své náruči, věděl, že už bude jen s ním a nic se mu nemůže stát, ne s Tomem. Nedokázal slovy vysvětlit, jak se mu ulevilo, když jej spatřil, živého, zdravého, v nejlepším pořádku. Jistě by ihned pocítil, kdyby se jeho dvojčeti něco stalo, stejně se toho tíživého pocitu uvnitř hrudi zbavit nemohl. Slíbil si, že když někam pojede příště, první, co si zabalí do kufru, bude právě Bill.
Možná se to zdálo zbytečně přehnané, ale pro ně dva byla taková reakce automatická. Nemohli být odděleni, to bylo proti přírodě. Jako by květiny nesměly kvést, listy nemohly opadat, vítr nestudil. Nepřirozené, mimo všechna nepsaná pravidla.

„Miluji tě,“ hlesl Bill tiše ta dvě slova, a přitom zněly pevně, vážně, bez pochybností. Navzájem si hleděli do očí, oboje stejně ztmavlé, s jemnou příchutí oříškové čokolády. Četli si v nich další vyznání lásky, ujišťovali toho druhého o svém opětování, o tom, jak moc si navzájem chyběli.

Tomova tvář se pomalu přiblížila, dával si na čas, chtěl si užít každičkou setinu vteřiny, která mu dovolovala mít tu půvabnou andělskou bytost u sebe. Opřel se čelem o to Billovo, čekal, dokud se pohledu do jeho očí dostatečně nenasytí, aby mohl zrušit i tu poslední nepatrnou mezeru mezi jejich rty. Billův nos se otřel o jeho, mazlil se s ním, jak nejněžněji uměl. Tom se na něj pousmál, jeho bráška měl tendence chovat se tak roztomile a dětinsky, aniž by o tom věděl a aniž by věděl, jak to Toma vzrušuje a vzbuzuje to v něm vlnu šílenství. V takových chvílích by ho nejraději popadl a bez dovolení slíbal všechnu tu hříšnou roztomilost z jeho těla.

Těžce se ovládal, přeci jen dokázal ustát další sérii eskymáckých polibků. Nevydržel to, opatrně uchopil jeho tvář do svých rukou, jeho dlaně byly příjemně teplé a hladké, až Bill vypustil ze rtů tiché zasténání. Vyšel dlaním vstříc, sám se o ně otíral a povzbuzoval je k jemnému hlazení. Přiblížil se k nim rty, pokládal do nich malé polibky a oplácel mu tak láskyplnost, s jakou s ním zacházel.

Konečně nadešel ten pravý okamžik – navzájem se políbili, něžně a přitom s takovou dávkou vášně, nasbíranou za těch pár hodin. První polibek byl krátký, jen malá ochutnávka předtím, než se spustila spoušť a oni toho druhého zasypali roztouženými, chtivými polibky.
Jejich tváře se oddálily, museli se od sebe odtrhnout skoro násilím, jak moc po sobě toužili. Ztěžka popadali dech, snažili se ho nabrat co nejvíce, aby mohli pokračovat v tom, v čem před chvilkou přestali.

„Miluji tě, Billy, vždycky jsem tě miloval a vždycky budu,“ vydechl, povzbuzen jeho hladovým pohledem. Bez varování popadl jeho tělo do náruče, zvedl se s ním a zlehka jej odnesl ke stoličce u piána. Posadil si ho na svůj klín, přitiskl na tělo a zcela se pohroužil do jeho úst. Jejich jazyky se kolem sebe hadovitě proplétaly, hrály spolu vášnivou hru plnou rychlého a ladného tance. Zatímco se Bill zachytil jeho pevných ramen, aby z něj nesklouzl, Tomovy horké dlaně hladově prozkoumávaly bělostnou kůži. Hladil jeho úzké boky, zajížděl zvídavými prsty jen kousek za okraj kalhot, vydráždil jej tak k nespoutané dravosti. Už to nebylo zdlouhavé, pomalé vítání, užívání si prvních doteků. Mezi dvěma těly vzplál pomyslný oheň, pohltil je oba náhle a hluboce. Probudil v černovlasém chlapci skrytého ďábla, ponoukal mu své nestydaté myšlenky a nutil jej představy měnit v realitu.

Neexistovalo nic kolem, nic mezi. Byli jen oni dva a nezastavitelná touha, řinoucí se na povrch v podobě zajíkavých stenů, opojného vzdychání a zrychleného, popadajícího dechu. Tiskli se k sobě v zářivých paprscích slunce.

Černovláskovy rty se přesunuly k lahodně vypadajícímu krku, vzápětí jej poskvrnily divokými polibky. Doháněl jej k šílenství, prodlužoval jejich společnou chvíli, jen aby slyšel jeho nádherné prosby. Zanechal na něm bezbolestné ranky, označení, že patřil pouze jemu a nikomu jinému. A nebylo pochybnosti, že by Tom souhlasil. Tom zaklonil hlavu v narůstajícím vzrušení, hlasitě vydechl a nechal jej, aby ve své práci pokračoval. Vzápětí cítil jeho rty o něco níž, lépe než kdokoli jiný věděl o jeho citlivých místech a mezi ně patřila také klíční kost. Ochutnával jeho kůži kousek po kousíčku, nevynechal ani centimetr nepoznamenaný ladně se kroutícím jazykem.

Déle to nevydržel, byl na pokraji šílenství, zhroucení z té nádhery, jež mu dávala tak něžné a zároveň vášnivé lekce lásky. Popadl jej za boky, unášejíc jej jako lehkou porcelánovou panenku pryč z podzimního listopadového počasí do tepla jejich domova.

×××

Zničeně se sesunul na špinavou podlahu, propadl veškeré bolesti a plakal tak dlouho, dokud se jeho slzy nevysušily. Naříkal nad svým neštěstím, proklínal svůj osud, prosil za špetku slitování a modlil se za jejich lásku.

Mezitím se stačilo setmít, parkem pomalu usedalo šero. On si toho však ani nevšiml, znovu pohroužen do svých vzpomínek. Bylo to bolestivé, ale zároveň mohl zapomenout na krutou realitu, když vzpomínal na své jediné šťastné období. Odtrhávalo ho to od zničující prázdnoty, která jej zaplňovala zevnitř i zvenčí. Byl rád za každou vteřinu, kterou mohl prožít znovu s ním. I když se to odehrávalo jen v jeho poblázněné hlavě.

×××

Spěchal. Jel co nejrychleji, nedodržoval pravidla dopravy, předbíhal, riskoval svůj život. Cítil své srdce tak silně, až jej rozbolela hruď. Nevěděl proč, měl jen ten závratný špatný pocit. Jako když jdete po tmavé ulici a slyšíte za sebou neznámé zrychlující se kroky a víte, že si jdou pro vás a nemůžete utéci. Jako by jej něco pohánělo. A on to znal. Míval přesně ten samý bezdůvodný strach ve chvílích, kdy jeho dvojčeti něco hrozilo. Jejich propojení bylo tak silné, že mohl cítit jeho pocity, jeho strach, paniku, bolest. A nyní cítil to všechno.

×××

Tom se stihl během hodiny natolik vyčerpat, až námahou usnul, zavřel oči a pohroužil se do trhavého spánku, ze kterého jej neustále budil chlad, jehož prsty si našly každou skulinku Tomova kabátu, proklouzly dovnitř a dotýkaly se jeho promrzlé kůže. Třásl se, avšak nedokázal zůstat vzhůru, propadával do bezesného limbu, kdy slyšel a cítil, ale nemohl se pohnout ani otevřít oči. Pak náhle zničehonic na pár minut zvedl víčka, avšak ta byla příliš těžká na to, aby je tak udržel déle.

Mrazil jej každý dotek větru, nedokázal se mu ubránit, mohl se jej pouze snažit strpět. Nic jiného mu nezbývalo. Ze zkřehlých rtů mu vycházely tiché nadávky a prosby pro jeho dvojče. Už ani nedoufal, že jej najde, byl smířený s tím, že bude muset vydržet do rána, až zdálky zaslechne smích, křik a randál svých opilých přátel.

Snažil si představit, že sedí v teple a bezpečí domova, pohodlně rozvalený na pohovce před krbem, jehož plameny prohřály celý dům, v rukou drží vroucí čaj a nechává svou porcelánovou panenku, aby se tulila k jeho hrudi a dodávala mu lásku malinkými polibky na bradu, líce, nos…

Cítil to teplo, sálající z každého koutu, z jeho bratra. Nejprve hřál příjemně, jeho doteky byly horké a dokázaly zahřát každou skulinku jeho těla. Čím déle se však díval do jeho oříškových očí a čím déle ho nechával, aby se dotýkal jeho kůže, bylo horko nepříjemnější. Stávala se z něj nepříjemná rozpálenost, jakoby každý dotek vypaloval na jeho kůži ránu, bolelo to, nemohl to vydržet, ale nechtěl, aby přestal, aby se vzdálil byť jen na délku jeho paže.

Jeho polibky byly suché a drsné. Jako by se do jeho úst probojoval plamen místo bratrova jazyka, a vyšlehával své další plamínky až do jeho útrob, kde zapalovaly vše, co se dalo. Vysály z něj všechnu živočišnost, lidskost, dělaly ho šíleným. Už jej nezajímalo nic jiného, než že se chtěl vyprostit z hořících dlaní, dostat se pryč z toho úděsného horka, pocítit na svém těle závan vánku, jenž by mu dovolil se nadechnout a zchladit si hrdlo. Nemohl dýchat, nemohl ani křičet, či naříkat, prosit. A zvyšovalo se to. Ta vášnivá horkost si jej brala bez sebemenšího náznaku citu, nebrala na vědomí jeho vzpouzející se tělo.

Otevřel oči. Vyděšeně sebou začal zmítat, vzpouzel se. Chtěl pryč z toho snu, noční můry. Proč stále cítil tu bolest, jež sžírala jeho tělo svým žárem?
„Do prdele!“ vykřikl bezbranně, plameny pohltily jak jeho slova, tak jeho tělo. Pochopil. Nebyl to sen, teď už ne. Ty plameny byly skutečné a braly si jeho kůži, chtěly ji spálit na popel a on se neměl jak bránit!
„Billy! Kurva, Bille! Tohle ne, ne, ne… Billy!!“ marně křičel jeho jméno. Marné byly pokusy, jimiž se snažil vysmeknout dravým ohnivým jazykům samotného ďábla. Jeho pohled byl rozostřený, oči jej pálily, viděl jen tu plápolající oranžovou, nic víc. Snažil se ze sebe oheň setřást, vzpínal se mu. Nemohl zvítězit, věděl to, už byl na pokraji sil, měl závrať, nemohl dýchat, hýbat se… Pálilo to tak hrůzostrašně, že měl každou vteřinou pocit, že už více vydržet nemůže. Ale ono to stále pokračovalo, cítil, jak mu postupně odumírá kůže, jak se z ní stává popel, černý prach, pod nímž zbyla jedině jeho vyděšená duše.
Jak dlouho to ještě mohl vydržet? Jak dlouho to bude trvat, než jej najde? Jak dlouho bude muset trpět, aby se s ním mohl rozloučit? Stihne to vůbec dřív, než z jeho těla zbyde pouhý prach, a jeho duše se vydá do spárů těch ohnivých ďáblů, kteří si pro něj přišli?

×××

Zastavil tak zprudka, že málem vyletěl ze sedadla. Na nic nečekal, vyběhl z auta, ani se nenamáhal jej zamknout, nechal dveře dokořán. Utíkal o závod s drahocenným časem, před sebou hořící park a svou lásku v nedohlednu. Oheň švihal své plameny vysoko k nebesům, během několika vteřin pohltil vysoké stromy, z jejich kůry zbyl jen zčernalý popel. Jeho pohled zmateně běhal po parku, snažil se jej najít se srdcem dávno rozervaným strachem a panikou. Věděl, že se mu něco stalo, tušil, že jej musí najít co nejdříve, že vteřiny nemilosrdně ubíhají a on ztrácí naději každým zrníčkem času, který uplyne.

Spatřil houf lidí, postávali u jednoho shořeného stromu, divoce mezi sebou diskutovali, vyděšeně křičeli. Rozběhl se k nim s malinkou nadějí. Třeba mu pomůžou bratra najít.

Zarazil se asi metr od shluku kolemjdoucích. Jeho tvář zkameněla, naposledy prudce vydechl, dech dávno vyražen. Stál a nedokázal se pohnout, udělat jediný krok. Jako by mu někdo zezadu zapíchl dýku přímo pod žebra, strefil se doprostřed srdce. Jako by tam tu dýku nechal, a ještě jej dorazil svým smíchem. Stál s rozlomeným srdcem, s rozedranou duší, strašlivou předtuchou, nevěda, jak potlačit všechnu tu bolest, prázdnotu, náhlou ztrátu. Trvalo tak dlouho, než si jej někdo všimnul, přitom tam stál nekonečně dlouho.

Kdosi jej popadl do náruče, zadržel těsně před pádem, totálním zhroucením. Další na něj mluvil, snažil se jej uklidnit, probudit v něm alespoň kousek vzpamatování. On jen prázdně pozoroval tělo svého bratra, to, co z něj zbylo. Co zbylo z toho, co miloval tak hluboce a poddajně, že by jej nikdy nedokázal opustit. Nikdy nedovolil, aby mu jej někdo nebo něco vzalo. Ale to se právě stalo!

Vytrhl se všem těm lidem, jako šílený se rozkřičel, křičel pro svou bolest, pro svou ztrátu. Jako posedlý se vrhl k jeho tělu, nedokázal pochopit, že je konec. Že odešel. Že už nikdy neucítí jeho přítomnost, neoplatí mu polibky, neschová se v jeho náručí, neutone v jeho oříškových očích…

Třásl s jeho rameny, hladil jej po tváři, plakal nad ním, vzlykal tak srdcervoucně, že se jej už nikdo nepokusil odtáhnout.
V tu chvíli, v ten zničující moment se zhroutil celý jeho život, už neexistovalo nic a nikdo. Už nebylo pro co žít, kvůli čemu dýchat. Vše, co kdy bylo nalezeno, se ztratilo v posledních závanech černého kouře. Nic nedokázalo vynahradit, utěšit. Neexistovala naděje, jen jistá budoucnost, která neměla nic společného s jeho dosavadním životem. Už nic nedokázalo zachránit krach jeho duše. Byl konec, definitivní, bolestivý, nevyhnutelný. Ztratil vše, co byl on sám. Svou druhou polovičku. Svou lásku, vše, co s ní bylo spojeno. A byl to celý jeho zatracený život.

×××

Zapotácel se při dalším návalu úzkosti. Bylo jedno, kolik od té doby uplynulo hodin, dnů, měsíců. Bolelo to pořád stejně. Nezáleželo na tom, co se událo za tu dobu, kdy s ním nebyl. Už nemělo cenu zabývat se obyčejným každodenním děním, bez něj to nemělo smysl. Věděl, že už nikdy nepocítí radost, nebude se smát štěstím, nebude cítit tu spalující vášeň a ten křehký pocit štěstí, když zaslechl dvě něžná slůvka důkazu lásky.

Neměl se pro co snažit, neměl proč dýchat, být tady, existovat. Bylo to proti přírodě. Oni byli jako jeden, nemohli být rozděleni. Avšak byli, a existovala jen jediná věc, která by to všechno mohla napravit, slepit znovu jejich duše a spojit jejich srdce.
„Pro tebe, Tomi. Vím, že tohle není to, co chceš, ale já už tady dál nechci zůstávat. Ztratil jsem směr, nemám důvod tady nadále být,“ šeptal do šumu listopadového listí a nemohl se zbavit dojmu, že Tom stojí opodál a naslouchá jeho slovům. „Byli jsme stvořeni pro to, abychom byli spolu. Pamatuješ? To jsi kdysi řekl.“

×××

Počasí se podobalo slunečnému jaru. Zrovna odezněla bouře, držela se nad městem celou noc, ale konečně se nebe zdálo čistší, černé zlostné mraky pomalu, ale jistě odplouvaly. Několik prvních paprsků se prodralo stromy a zalesklo se v kalužích, jež na chodnících déšť zanechal. Několik ledových kapek se stále spouštělo z barevných promočených listů. A zrovna ty pokropily pozůstalý vyhořelý kruh kolem rozpadlého stromu. Už to bylo několik dní, a stejně každý, kdo se na něj podíval, spatřil vzdouvající se dým. Jako by byl jedinou památkou, jakousi připomínkou.

Parkem se ozýval zvuk dřevěné paličky a udýchaný, tichý šepot, jak postarší žena vysvětlovala vnukovi, co se právě před několika dny odehrálo. Už to věděl, mluvilo se o tom všude, psalo se o tom všude, a babiččino vyprávění už také slyšel. Chtěl si ho však poslechnout ještě jednou.

Upřímně toho chlapce litoval, i když jej znal pouze od vidění. Občas se s ním a jeho bratrem setkával v babiččině krámku, v němž jí dennodenně s radostí pomáhal. Oba mu přišli milí a sympatičtí, ale nikdy neměl odvahu je oslovit, natož se s nimi spřátelit. Líbilo se mu, jak vždy oba najednou sáhli po stejné věci, jak se hádali o poslední balíček gumových medvídků, a nakonec se stejně rozdělili. Vždy se schoval za krabice oříšků a tajně je pozoroval. Nemohl si pomoci, líbil se mu jejich vztah mezi sebou. Neznali se, ale svým způsobem k nim měl blízko.

Když se před rokem dozvěděl o smrti jednoho z dvojčat, nedokázal uvěřit, jak se něco takového mohlo stát. Bylo to proti přírodě. Vidět jen jednoho, vidět je bez sebe, to bylo zcela nepředstavitelné.

Od té doby k nim do krámku Bill chodil ještě častěji, připomínal si tak staré časy. Často jej viděl, jak stojí před regálem s jejich oblíbenými bonbóny, zahloubaný do svých myšlenek a vzpomínek. Nikdy si je už nekoupil. Chodil tam jen vzpomínat. A i když jeho babička věděla, že si nic nekoupí a jde do krámku zcela zbytečně, vždy při zvuku zvonku u dveří pookřála, na chlapce se usmála tak, jak to dělávala, když lidem chtěla dodat ždibec síly, a snažila se s ním zapříst hovor. Vždy si chvilku povídali, pak jej nechala o samotě se procházet obchodem.

Ona tragická událost se ho dost dotkla a jeho tvář byla znatelně pobledlá a jeho oči naznačovaly, že od té doby toho moc nenaspal, jak moc jej to zasáhlo.

Pomalu došli k místu, kde se to stalo. Chlapec mlčky přistoupil k několika svícím a květinám, jež tam lidé nechávali byť jen při pouhé procházce parkem. Poklekl na studené a mokré listí, aby se pomodlil za jeho duši, poté udělal to samé i pro jeho bratra. Nevstával, zůstal tam klečet, do zkřehlých prstů uchopil zmáčený kus papíru, jenž někdo vytrhl z novin a zanechal jej pod jednou z hořících svící.

Poklidné nedělní ráno přerušeno tragickou smrtí

Mnohé místní lidi zasáhla nedělní tragická událost, jež s největší pravděpodobností souvisí právě se smrtí Toma Kaulitze (22), o které jsme vás informovali přesně před rokem. Je tomu již dávno, ale občané na tohoto mladého muže stále vzpomínají a uchovávají si jej ve své paměti jako milého, hodného a výstředního mladíka. Avšak kdo truchlil nejvíce, byl jeho bratr a dvojče, Bill Kaulitz (22).
Tělo Billa Kaulitze bylo nalezeno právě v neděli, po osmé hodině ranní, postarší občankou, jež ihned přivolala pomoc. Ovšem ani její rychlá reakce nemohla chlapci pomoct. Jeho tělo bylo zcela neidentifikovatelné, jelikož po něm zbyl jen černý poprašek. Policisté po prohledání místa úmrtí nalezli papír s několika slovy na rozloučenou pro jeho rodinu a blízké přátele. Policie nám odmítla sdělit, co přesně se v dopise nacházelo, avšak jedno je jasné – tato smrt byla plánovaná sebevražda. Mladík se zavraždil stejným způsobem, jako zemřel jeho bratr, když jej jeho opilí přátelé přivázali ke stromu a nechali jej tam do brzkých ranních hodin, kdy jeho tělo nevysvětlitelně vzplálo (policie případ po několika měsících uzavřela, jelikož se na místě činu nenalezly ani náznaky stop a případ se stal zcela nevyřešitelným). Stejně jako tehdy našel Bill Kaulitz svého bratra pod tímto stromem, na uhel spáleného a bez jediné šance na přežití, se našlo i tělo Kaulitze mladšího. Je tedy jasné, že důvodem byl zármutek z bratrovy smrti.

„Je mi to tak strašně líto!“ vyhrkl chlapec, jeho slzy dopadaly na utržený článek. Nesnažil se slzy zakrýt, otočil se tváří tvář ke své babičce a podíval se jí zpříma do očí. Čekal útěchu a ta také přišla. Tak jako vždy. Obdařila ho tím svým povzbuzujícím úsměvem, který si každé ráno schovávala pro Billa. Položila vrásčitou ruku na jeho rameno a promluvila klidně a tiše.

„Nemusíš toho litovat. Takhle je to lepší, protože takhle to mělo být. Víš, co mi řekl, když se z posledních sil nadechl a naposled použil svůj hlas? Znovu se cítím šťastný. A pak zavřel oči, pousmál se a zašeptal:
Tomi, neměl jsi pravdu. My si nejsme souzeni od početí po smrt. Naše duše jsou si souzené už navěky. Najdou se v každém dalším životě.“

autor: xoxo_Lady

betaread: Janule

5 thoughts on “Navěky souzené duše… 2/2

  1. je silvestr a ja brecim, no to je sila…nepopsatelne krasna povidka, nepouziju dalsi slova ptz nedokazou vyslovit muj obdiv a to jak moc to se mnou pohnulo…jen tak dal, Lady :* ♥

  2. Pane bože….to bylo tak dokonalé. Probrečela jsem to od začátku do konce a furt nemůžu přestat brečet. Vtom bylo tolik bolesti. Ani nevim,co k tomu říct. Je to tak neskutečně smutný. Šíleně moc a pro mě je to jedna z nejhezčích jednodílek,co jsem kdy četla. Moc se mi to líbilo,i když to bylo tak šíleně tragický. Je v tom fakt šíleně moc bolesti…a to,že se Bill upálil..bože..Ono je to asi lepší…určitě jsou teď spolu a jsou zase oba šťastný. Jenom to s tim,jak tam Tom shořel si nedokážu vysvětlit..psala jsi ďábel..proč ale zrovna jeho..ach jo :´( mně je teď tak moc úzko. OBDIVUJU TĚ,PÍŠEŠ NÁDHERNĚ A TENHLE PŘÍBĚH JE NAPROSTO VÝJMEČNÝ!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics