Doppelleben 47. (konec)

autor: Saline A.
Tak, už i tady jsme se dostali ke konci, drazí. Chci vám všem poděkovat za podporu, za komentáře, které se sem tam objevily, protože i když jich nebylo moc, já si vážím každého z nich, ani nevíte, jak moc.
Povídka Doppelleben je pro mě prozatím mým nejdůležitějším (a nejdelším :D) dílem, a já jsem na něj pyšná, tak doufám, že alespoň část radosti, kterou dělal mně, dělal i vám. A z toho důvodu zároveň doufám, že se u příští povídky sejdeme znovu, nenechám na sebe dlouho čekat, to se nebojte. 🙂 Ještě jednou díky za vše a krásné počtení. 🙂

Seděl jsem na pohovce namačkaný mezi ostatními členy týmu, kteří s námi oslavovali úspěšný konce našeho turné. Čas utíkal mnohem rychleji, než si kdokoli z nás vůbec dokázal pomyslet, a díky tomu jsme teď všichni drželi v ruce skleničku s alkoholem, abychom oslavili fakt, že zítra můžeme domů.

Napořád.

Včera odpoledne, když jsme obědvali, se totiž zničehonic ozvali Georg s Gustavem s tím, že by s námi rádi probrali něco důležitého. Po půl hodině chození kolem horké kaše z nich nakonec vypadlo, že by rádi skončili v kapele, protože chtějí založit rodiny. Překvapeně jsem se podíval na Toma, jestli v tom náhodou nemá prsty, ale když jsem zjistil, že je stejně překvapený jako já, znovu jsem se obrátil ke klukům, kteří se začali překotně omlouvat. Tom je zastavil pouhým zvednutím ruky a pomalu jim převyprávěl rozhovor, který jsme spolu vedli my dva na začátku turné. Když pochopili, co se jim snaží říct, překvapeně zírali oni. Nedokázali pochopit, proč jsme jim to neřekli hned na začátku, a to ani poté, co jsem jim vysvětlil, že nechci, aby všechna důležitá rozhodnutí pocházela ode mě, a že jsem jim nechtěl zničit sen. Poté, co jsme to ještě hodinu podrobně rozebírali, jsme se rozešli do svých pokojů s konečným verdiktem, že skončíme.

Dnešní koncert byl velkolepý, na konci jsem se neubránil slzám dojetí, protože když jsem viděl ty tisíce fanoušků, došlo mi, co jsme pro ně znamenali, a že jim nejspíš zlomíme srdce.

„Všechno v pořádku?“ ztěžka vedle mě dosedl Tom, když se někdo vytratil. Pro větší pohodlí mě objal kolem ramen a já byl vděčný, že si můžeme být tak blízko.
„Samozřejmě,“ pousmál jsem se. „Jen je hrozně zvláštní, že to všechno doopravdy končí.“
„Viď? Nečekal jsem, že s tím kluci vyrukují. Vlastně by mě ani nenapadlo, že o tom uvažují. Je to neuvěřitelné, že? Budeme mít klid.“
„Budeme si moct užívat, Tomi. Klidně můžeme spát do tří odpoledne, protože večer nebudeme mít žádný koncert! Žádné rozhovory, focení, nic, Tomi. Prostě jen my,“ nadšeně jsem k němu vzhlédl.
„Možná bychom si mohli promluvit i o té adopci,“ něžně se usmál.
„To nespěchá, Tome. Máme času!“ krátce jsem se zasmál.


„Bille!“ křikl na mě z pódia David, tak jsem k němu vzhlédl. „Pojď nám říct něco hezkého!“
Skleničku s pitím jsem vrazil Tomovi do ruky, aby mi ji pohlídal, a poslušně jsem následoval Davida, který už měl značně upito – jen doufám, že má zařízený odvoz. Když jsem se dotrmácel k němu, všichni vzhlédli k mé maličkosti a čekali, co se bude dít.
„Ehm, dobrý večer všem! Já vím, je to otrava poslouchat mě tu teď, ale věřte mi, že zítra by byla mnohem větší otrava poslouchat Davida stěžujícího si na to, že ho tu nikdo neposlouchal. Nicméně, když už tu teda jsem, rád bych vám všem řekl pár slov, než se vytratíte. Začalo to před zhruba sedmi lety, když jsme jako patnáctiletí vstoupili do hudebního světa slávy a valná většina z vás při tom byla s námi. Zažili jste nás jako malé rozjuchané děti s mizernými účesy, i jako rozmazlené floutky s hvězdnými manýry, a společně jsme to dopracovali až sem – k mladým mužům v podobě Gustava a Georga, kteří jsou připravení založit rodiny se svými přítelkyněmi, a k o trochu otravnějším bratrům v podobě mě a Toma. I když, Tom nedospěl vůbec,“ lehce jsem se zasmál, když do sebe naklopil panáka. „Ale co je důležité, ve stejném složení, ve kterém jsme začali, dnes i končíme, nikdo neubyl, což je pro mě důležité. Chci vám všem poděkovat za krásné roky, které jsme spolu zažili, a doufám, že to není naposledy, co se vidíme. DÍKY!“

Ve chvíli, kdy se ozval potlesk, jsem se nesnažil zahánět slzy. Stál jsem tam, obklopený všemi těmi lidmi a tiše brečel, vděčný za to, že jsem mohl prožít svůj sen. Pomalým krokem jsem zamířil k Tomovi, který na mě čekal pod pódiem, a pevně mě objal. Nic nebylo lepší, než vědomí, že i přes všechny konce jde Tom se mnou.

***

Ve chvíli, kdy jsme oficiálně oznámili konec kapely, strhlo se učiněné peklo. Po tiskové konferenci následovaly desítky rozhovorů a focení, novináři nám byli spolu s fanoušky v patách. Chodily nám výhružné dopisy, fanoušci stanovali na pozemku, tudíž sousedé několikrát volali policii, ale rozhodně jsem jim to neměl za zlé. Párkrát se nám s Tomem dokonce stalo, že nás fanynky sledovaly i za jízdy autem, což nebylo zrovna bezpečné pro nikoho z nás.

Z toho stresu i nadále moje tělesná váha klesala, takže jsem vypadal jako chodící kostra, přičemž Tom na tom nebyl o moc lépe. Většinu času jsme se prostě jen potáceli odnikud nikam a končili u sebe v náručí, neschopni ničeho.

Teď, po několika týdnech, se situace trochu zlepšila, ale na mou psychiku to moc nepomohlo, proto každý týden docházím k lékařce, která mě pomalu vrací do života, zatímco Tom mi vrací chuť k jídlu a životu. Přestože má lékařka byla jedna z nejlepších v oboru, nedokázala žádné zázraky, na rozdíl od Toma, jelikož on mi dával vše potřebné – lásku.

„Tome, přemýšlel jsi o tom, co teď budeš dělat s tou spoustou volného času?“ sedl jsem si mu na klín, když jsme jednoho tichého odpoledne doobědvali.

„Budu s tebou,“ něžně mě políbil na tvář.
„Ne, myslel jsem práci. Co chceš dělat za práci?“
„Vlastně jsem vážně uvažoval o tom kurzu hraní na kytaru pro děti. Zdá se mi to jako nejlepší nápad ze všech návrhů, které padly. Co ty?“
„Nevím. Všechno, nad čím jsem uvažoval, nakonec zastavilo u slávy, a tomu se chci vyhnout. Nejraději bych zůstal u zpěvu, ale… v soukromí.“
„No, a když já budu mít kurzy kytary, co kdyby tys měl kurzy zpěvu? Využili bychom studio, aby jen tak nepustlo. To není špatný nápad, ne?“ objal mě kolem pasu.
„Není vůbec špatný, ale bojím se, že bych neměl dostatek trpělivosti s nimi, abych je učil. Vždyť víš, nemám trpělivost ani sám pro sebe. Ale co se studia týče, myslel jsem, že bychom ho mohli pronajímat, všichni bychom ještě nějaký příjem krom zisku z prodeje CD a tak uvítali. Určité dny by se nechaly volné na ty kurzy, ale jinak je zbytečné nechat tu budovu prázdnou.“
„Dobrý nápad, to mě ani nenapadlo,“ pokýval hlavou. „Ale myslel jsem na zadní vrátka. Myslím, že by nebylo špatné založit si spoření, aby nám ty peníze na účtu nestály, ale aby bylo alespoň nějaké to procento, které by nám to nějak navyšovalo.“
„Nemyslím si, že by byla potřeba to zakládat. Když nebudeme rozhazovat na každém rohu, tak to vydrží dost dlouho. Navíc máme ten účet po babičce, který můžeme ve třiceti vybrat. Ale co, proč řešit peníze teď? Času máme ještě spousty, než to bude akutní,“ obkročmo jsem na něj dosedl a líně se přisál na jeho rty, které jsem okamžitě navlhčil svým jazykem. Téměř okamžitě začal spolupracovat, pevně si mě za zadek přitáhl co nejblíže ke svému klínu. „Tomi,“ vzdychl jsem, když mi jednou rukou zajel pod tričko. „Ne tady, ne dnes. Pojďme nahoru.“

Beze slov se se mnou v náručí lehce zvedl, a aniž by mě ze své náruče propouštěl, pomalým krokem mířil do naší ložnice. Během cesty mě několikrát opřel o zeď, aby mi mohl věnovat rychlý polibek, než zase mohl pokračovat v cestě, kterou jsem mu značně stěžoval tím, že jeho krk byl pod neustálou palbou mých rtů. Přestože jsem vůbec neměl v plánu s ním dnes začínat jednu z těchto her, nakonec jsem byl rád, když mě položil mezi hromadu polštářů a něžně se na mě položil.

Vzápětí na to obkroužil jazykem mé rty, čímž si žádal vstup za bránu mých zubů, čemuž jsem milerád vyhověl. Sotva jsem rty jen o kousek rozevřel, jeho jazyk mezi ně okamžitě vklouznul a líně se začal proplétat s mým. Mezitím jsem rukama bloudil mezi našimi těly a snažil se nás svléknout, aniž bychom se od sebe museli odpojit, což u Toma šlo lehce, vzhledem k tomu, že měl košili, ale když jsem se chtěl svléknout já, museli jsme se od sebe vzdálit.

„Proč se ráno vlastně oblékáme?“ zamumlal Tom, když ze mě sundával kalhoty.

„Abychom se víc těšili na chvíli, kdy ze sebe to oblečení sundáme, miláčku,“ líně jsem ho nohama objal kolem pasu, díky čemuž se naše klíny srazily a já tlumeně zasténal.
„Neznám krásnější chvíli, než když tě vidím nahého,“ zašeptal zastřeným hlasem, pod kterým by se mi jistojistě podlomila kolena, kdybych v tu chvíli stál.
„A já, když splyneme v jedno tělo,“ spokojeně jsem se usmál.

Sklonil se ke mně na vzdálenost minimálně pár milimetrů a nosem se otřel o ten můj. Přestože to pro mnohé může být prachobyčejné, pro mě to gesto znamenalo něžné a tiché vyznání lásky, které mě natolik překvapilo, že jsem Toma omámeně objal kolem krku a stulil se mi pod rameno. Už od začátku jsem věděl, že tohle milování bude jiné, ale v prvních chvílích mě nenapadlo, že by mohlo být tak odlišné od všech ostatních, které jsme spolu prožili. V okamžiku, kdy do mě poprvé to odpoledne vstoupil, jsem se s hlavou zvrácenou prohnul v zádech, čehož Tom využil, aby mě se vší pečlivostí políbil na krk. Z hrdla mi unikl další hluboký sten, který Toma jasně přesvědčil o tom, že to, co dělá, dělá zatraceně dobře.

Milovali jsme se velmi pomalu, Tom každý svůj příraz prodlužoval, ale ani jednou neopomněl narazit na mou prostatu, která hlasitě křičela slastí. Během celého aktu jsme si nezapomněli špitat důvěrná slůvka lásky, zatímco naše zpocená těla po sobě vášnivě klouzala.

***

Dny, týdny, a dokonce i měsíce plynuly ta rychle, že od ukončení kariéry Tokio Hotel už si na nás téměř nikdo nevzpomněl. Samozřejmě, když jdeme s Tomem po ulici, párkrát se stane, že nás někdo pozná a požádá nás o podpis, spíše nám ale věnují milý úsměv a pokračují dál v chůzi, za což jsem jim neuvěřitelné vděčný, protože jsme se konečně mohli přestat maskovat, když jsme chtěli jít do ulic. Nutno ale přiznat, že s postupujícími měsíci mi vlasy konečně dorostly až do půli lopatek a já se tak mohl vrátit ke svému účesu, který často označovali za energický, smyslný nebo sexy, neboli zkráceně řečeno, vrátil jsem se k lehkému rozcuchu, který už si u mě moc lidí nepamatovalo. Miloval jsem ty chvíli, kdy jsem se skláněl nad Tomem a on se mi v nich labužnicky přehraboval.

No a co se Toma týče, splnil si svůj další sen v podobě vyučování prcků v hraní na kytaru. Děti ho doslova milují, stal se pro ně modlou, pro což se neskutečně nadchl a na každou hodinu chodí příjemně naladěn, to samé i po skončení.

Poté, co jsem ho tolikrát viděl jít domů naprosto šťastného, jsem se nakonec nechal přemluvit, abych alespoň pár hodin týdně cvičil s těmi drahoušky jejich rozvíjející se talent, a nakonec jsem za to byl rád, protože Tom nelhal, když říkal, že ho děti naplňují láskou, radostí a energií. Brzy jsem si na hodiny dokonce navykl natolik, že jsem je začal poskytovat i vícekrát týdně.

A jinak, co se dětí týče, pomalu jsme s Tomem začali uvažovat o adopci nějakého drobečka, přičemž jsme měli možnost zavítat do jednoho z místních sirotčinců a dokonale si nás k sobě připoutala svýma modrýma očima sotva dvouletá holčička. Tomovi brzy došlo, že právě ji chci večer ukládat do postýlky a ráno ji probouzet, proto se tam zašel optat, zda je malá právně volná a po zjištění, že je, začal dávat dohromady všechny potřebné papíry, ovšem všechno tajně, abych o ničem nevěděl. Bohužel pro něj ale byly nutné psychologické testy nás obou, vzhledem k tomu, že žijeme ve společné domácnosti, takže jeho překvapení nevyšlo, ale stejně jsem mu byl neskutečně vděčný.

Právě teď jsme každým dnem očekávali rozhodnutí o přidělení dítěte do péče, ale ať už bude rozhodnutí jakékoliv, nejdůležitější ze všeho je, že jsme stále spolu, že se milujeme, a že jsme zdraví, a že spolu můžeme čelit nepříznivým nástrahám života, bok po boku, až do smrti.

A pak, že pohádky a šťastné konce neexistují.

KONEC

autor: Saline A.

betaread: Janule

14 thoughts on “Doppelleben 47. (konec)

  1. To bylo tak nádherný…myslím, že si povídku přečtu ještě jednou od začátku =o) Možná by to chtělo i malilinký pokráčko s dětátkem =o)) Ne? =oD Moc, moc, moc, moooooooc krásný!! Ted už nebudu mít skoro co číst =oD Všechny úžasný povídky se blíží ke konci a ta tvá patří mezi ty nejúžasnější! Moc krásně vymyšlenej konec! Opravdu se ti to povedlo. Tleskám =o)

  2. [1]: Ježiš děkuju hrozně moc ♥ Upřímně řečeno, nepatřím zrovna mezi příznivce druhých řad, protože jen u málokteré povídky to má smysl, většinou se tam opakují ty samé problémy. 😉 Proto doufám, že se nenaštveš, ale pokračování psát nebudu. Nejsem si totiž ani za mák jistá, že bych do napsala tak, aby to dávalo hlavu a patu a zároveň se tam nic neopakovalo. 😉 Ale neboj, však já brzy zase přijdu s novou povídkou a budu otravovat dál 😉
    Moc děkuju za veškeré komentáře, které jsi mi napsala, všechny jsem poctivě přečetla, i když jsem nereagovala. 😉

  3. Moc hezká povídka a ještě hezčí konec 🙂 Sice jsem nečetla úplně všechny díly, ale už se moc těším na tvou další povídku!

  4. No tak to je dokonalé.. miluju tvojí povídku!.. Škoda že skončila!.. :3 Jsem z ní fakt nadšená, ale hrozně mě zasáhl konec Tokio Hotelu.. a doufám že není!.. Ta holčička by se k nim moc hodila.. =D Jsou neuvěřitelně sladký!.. Konec byl dokonalý a doufám že napíšeš ještě další taktéž úžasnou povídku!.. Hontoni Kawaii¨! =3

  5. [6]: Ježiš, děkuju moc moc moc. 🙂 Takových superlativů na mou hlavu, až se červenám. 😀 Vážně moc děkuji ♥
    No, v nejbližších dnech by se měla objevit nová povídka ;))

  6. Dlouhou dobu jsem si u povídku nesetřela slzy z tváří, dnes ale ano.
    Milovala jsem tuhle povídku od samého začátku a nezmění se to. Vím, že si tuhle povídku znovu přečtu. Je to překrásné dílo, za které ti chci, Saline, velmi poděkovat. Myslím, že tohle je povídka, která má nějaký spád a spadá do reality.. není to nic, co by se nemohlo stát a o to víc, je to krásnější.
    Vážně děkuju 🙂
    Doufám, že se brzo dočkám další tvé povídky :))

  7. To bylo tak nádherný… :') Ten konec kapely mě sice nehorázně mrzel, jestli skončí i ve skutečnosti, vůbec netuším, co budu dělat. Tady jsem to na chvíli zažila a moc radosti to teda fakt není. 🙁 A to jejich milovaní bylo tak nádherně popsané. Tohle byla určitě ta nejlepší kapitola Doppelleben, jen škoda že poslední. :/ Ale moc se mi to líbilo a těším se na tvojí další povídku. 🙂

  8. [8]: Jé a já si snad nikdy nesetřela slzy u komentáře. Děkuju hrozně moc za každé slůvko, vážím si každého písmenka, které jsi mi věnovala. ♥
    A ano, každým dnem by měla vyjít nová povídka i tady na blogu. :)) Budu ráda, když se bude líbit. :))

    [9]: Myslím, že reálného rozpadu kapely se nemusíme bát. Co by bez sebe kluci dělali? 😀 🙂 Ale popravdě řečeno, asi bych se z toho také jen tak nevzpamatovala. 😉
    Víš jak se to říká? To nejlepší na konec. :)) Děkuju moc ♥

  9. Koniec TH si neviem ani nechcem predstaviť. Podľa mňa sú príliš mladí na to aby skončili. Veľmi dúfam, že to neurobia, bolo by mi to neskutočne ľúto a nečítalo sa mi o tom dobre, aj keď chápem, že môžu túžiť po kľude, ale veď je mnoho kapiel, ktoré hrajú oveľa dlhšie.
    Ale napísala si to takto a hoci mi je to ľúto je to krásny koniec. Hlavne to ako sa milujú a sú stále spolu…
    Ďakujem za krásne chvíle pri tejto poviedke.

  10. [11]: Haus für ungewollt :))

    [12]: Já si myslím, že v reálu jen tak neskončí, použila jsem to jen v této povídce, protože jsem psala o psychicky vyřízeném Billovi a bylo mi to hrozně líto, proto jsem to musela nějak… ukončit. 🙂
    A já děkuji za krásný komentář! 🙂 ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics