Vrah 7.

autor: Rose

Tááák, jste všichni napjatí, co se stane? No, bude to docela akce. Konečně se jí dočkáte 😀



Tom se zatajeným dechem doběhl až k Billovi, který stál u jídelního stolu a v ruce držel obálku, na které bylo napsáno: Pro Toma a Billa. Se zatajeným dechem ji otevřeli a vyndali lísteček, který se uvnitř skrýval.

Zdravím, Bille a Tome,

doufám, že jste si užili. Byli jste slyšet skoro až ven, ale ze schodů u vašeho pokoje to bylo slyšet ještě lépe. Již brzy se uvidíme,
Dicky.

„Tak blízko…“ zašeptal Tom. Při čtení se mu úplně rozklepaly ruce. Ten vrah byl tak moc blízko. Jen pár metrů od nich. „Bille…“ otočil se na své dvojče. Tak moc se bál jeho reakce. Bill klečel zhroucený na zemi, oči se mu leskly a ani nemrkal, ale neplakal.


„Měl mě zabít. Měl to ukončit. Já už nemůžu…“ Černovláskův hlas byl tak slabý jako hlas Jane, když umírala. Sesunul se k němu na zem a opatrně ho objal. Bill se do jeho náruče položil a už se naplno rozvzlykal. Když došly slzy, přišel vztek.

„Do prdele! Proč Jsme s tou kapelou kdy začínali? Mohli Jsme mít klid. Žádnej pojebanej kretén by teď nezabíjel nevinný holky a my bysme prostě normálně chodili do školy a nemuseli bysme se klepat, že zabije naší mámu, Gorgona nebo někoho z naší kapely. Kurva, co když teď jede zabít Georga nebo Gustava?“

Do Toma jako by uhodilo. A sakra. Co když má Bill pravdu? Sprintem se rozeběhl do pokoje, popadl svůj mobil a vytočil Georgovo číslo. Po chvilce to zvedl.

„Čau Tome, co se děje?“

„Čau Geo, je u tebe Gustav?“

„Jo, proč?“

„Jste u tebe doma?“

„Jo. Tome, co se děje?“

„Dobře mě poslouchej. Okamžitě zamkni všechny dveře v baráku, schovejte se třeba na půdu nebo já nevim kam. Přijedeme co nejdřív. A volej mi každých pět minut, jestli jste OK. Musím jít.“

„Ale Tome-„

„Udělej to a na nic se neptej.“ S těmito slovy Tom ukončil hovor a běžel dolů za Billem. Ten už čekal obutý u dveří.

„Policii už jsem zavolal. Budou tu do pěti minut. Co kluci?“

„Jsou v pohodě. Řekl jsem jim, aby se zamknuli a schovali se.“

„Fajn.“ Bill Toma nejistě objal a přitiskl se mu k tělu. Tom ho sevřel v náruči a vtiskával mu drobné polibky do vlasů. Něžnost oba vážně potřebovali. Po chvilce přijela dvě policejní auta a z jednoho z nich vylezl i strážník Ahrends.

„Co se stalo?“ zeptal se kluků. Ti mu vše vysvětlili, ale museli dělat malé okličky. Přece mu neřeknou, že spolu spali. Řekli, že hráli hru a hodně se u toho překřikovali, tak proto Dicky psal, že jsou slyšet až ven.

„Musíme jet za kluky. Co když tam už je i on?“ vyhrkl Bill.

„To je pravda,“ kývl policista, dvojčata si nasedla do jednoho z aut a navigovala ostatní ke Georgovu domu. V tu chvíli Geo zavolal.

„Jste ok?“ vyhrkl Tom bez pozdravu.

„Jo, ale vážně nechápu, proč jsme měli zamknout a schovat se.“

„To je dobře,“ vydechl úlevně Tom a pak dodal: „Za minutku jsme u vás.“

Už to je docela nebezpečné, co? Sama jsem se při psaní pořád otáčela za sebe. 😀

Rose

autor: Rose

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Vrah 7.

  1. Jo to je 😀 A ten vrah se sprostým jménem by měl bejt chycenej… měl nějaký štěstí že se mu podařilo zdrhnout… 😐 Je to holt hajzl… Georg je typický zvědavý pako 😀

  2. Tvl! Já se normálně tady klepu :D! Nikomu se nesmí nic stát. Géčka musej bejt v pohodě! A dvojčata taky…Děsí mě ta poslední věta na tom vzkazu :"Již brzy se uvidíme"…pane bože…já se bojim….tvl:D Nesmí se jim nic stát..prostě ne! Booože…a to,že je slyšel,když se milovali…brrr…://
    No..jsem na to fakt zvědavá.

  3. oh nie on tam bol :(……len dúfam že sa Gustavovi a Georgovi nič nestane ….rýchlo pokračko 🙂

  4. WOW…a další super díl…mě to tak moc baví, to vyšetřování a pod., ale bacha protoze "Dicky" bude podle mě nějaká holka co ji jeden z dvojčat odkopl a těť se mstí(jen teorie :D) každopádně už se těším na další díl 😀 😀 😀 <3

  5. No moje nervy to jsou dramata , 😀 , sem zvědavá jak to bude pokračovat ,jinak jak tam vrah psal že byl vpokoji , no kdyby byl u mě tak by mě odvezla rychlá , hezký ,, další dílek ;-)))

  6. :DDD…Dúfam, že nebude u Georga…ale vlastne by tam mohol byť lebo tam budú policajti :DD…skutočne to už začína byť zaujímavejšie a zaujímavejšie….a som zvedavá, čo myslel tým ,,Již brzy se uvidíme"……rychlo pokračovanie!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics