Someone like you 7.

autor: B-kay

„A pak jsem jej políbil,“ Tom zahanbeně sklonil tvář a očekával od svého nejlepšího přítele příval všech hnusných nadávek, které znal, a jak znal Gea, jistě by použil i takové, které vůbec neznal.
„Tak jsi mu dal pusu, to ještě vůbec nic neznamená,“ vesele zavrtěl hlavou vyšší dlouhovlasý mladík a dál se věnoval opravování auta, na které měl už jenom necelé dvě hodiny.
„To nebyla pusa. Líbal jsem ho! Rozumíš, co to znamená?“ Tom propaloval jeho tvář nevěřícným pohledem a málem omdlel ve chvíli, kdy se na tváři jeho přítele zjevil spokojený úsměv.
„Tobě to přijde vtipné? Geo, já jsem políbil kluka! Dokonce ještě hůř, líbal jsem jej bez jeho vědomí,“ Tom popošel blíž, posadil se na kapotu auta, které Georg právě opravoval, a složil tvář do dlaní. Už jenom při vzpomínce na ten polibek cítil, jak jím pomalounku prostupuje vzrušení a jeho tělo pokrývá husí kůže. Nedokázal se soustředit na práci, nedokázal se soustředit dokonce ani na tichý hlas ve své hlavě, který mu tiše našeptával, že dělá velikou hloupost. Že dělá něco, čím může ublížit sobě, nebo ještě hůř, Billovi.
„Nepřijde mi to vtipné. Spíš nezvyklé. Ještě nikdy jsem tě neviděl v podobné situaci, tak si tuto chvilku vychutnávám,“ opatrně otíral zpětné zrcátko a ve chvíli, kdy se zadíval na svého přítele a uviděl jej mumlat si něco s tváří v dlaních, zapomněl na práci a posadil se vedle něj. Hravě jej dloubl do boků ve snaze zlepšit mu náladu, ale Tom jenom dlouze zasténal a dál si něco neslyšně mumlal.
„Takže, v čem je problém?“ rozhodl se, že začne hezky po pořádku, aby byl schopen vymyslet něco, čím by mu pomohl…


„V Billovi,“ zamručel a dřív, než to vůbec stihl dopovědět, se Georg hlasitě rozesmál.
„Přesně tohle jsem čekal. Ty jej chudáčka líbáš, aniž by o tom věděl, a ještě k tomu je i sám na vině. Omlouvám se, Tome, ale většího pokrytce jsem neviděl. Proč si nepřiznáš chybu? Proč si prostě nepřiznáš, že se ti líbí?“
Tom k němu zvedl vyděšený pohled a rychle zavrtěl hlavou. Nemusel však vůbec nic říkat, protože Georg by mu stejně nevěřil, a tak raději zůstal tiše a odhodlaným pohledem se jej snažil přesvědčit o své pravdě.
„Tome, známe se už několik let, a ty se mi nedokážeš s něčím takovým svěřit? Byl bys hloupý, kdyby se ti nelíbil. Ten kluk je zatraceně sexy.“ Tom překvapeně pozvedl jedno obočí a prolétl Geovu tvář šokovaným pohledem. Georg přeci nesnášel homosexuály a právě teď otevřeně přiznal, že se mu Bill líbí. Netušil proč, ale náhle se cítil lépe. Takže přeci nebyl sám, koho Billova očividná krása tolik okouzlila.

„Stejně sem přišel jenom na několik týdnů. Za chvilku odjede a co zůstane mně? Vzpomínky? Ne, po tom opravdu netoužím,“ mrzutě se kousal do rtu s kovovou ozdobou a prsty nervózně poklepával po kapotě luxusního auta. Na krátkou chvilku mu přišlo líto, že nikdy nebude mít příležitost opravovat něco tak krásného, protože se jako brigádník k tak luxusním vozům nikdy nedostane, ale vzpomínka na Billův neopětovaný polibek vzápětí naplnila celé jeho nitro a on dál neměl příležitost přemýšlet nad ničím jiným.

„Ten kluk je ještě pořád tady, a ty už přemýšlíš nad tím, co bude za několik týdnů? Proč nepřemýšlíš nad tím, jak si ty zbylé týdny užít, hm? Vezmi jej někam, ukaž mu město, zjisti si, co má rád a překvap jej,“ Georg mluvil pomalu a na každé slovo kladl zvláštní důraz. Možná vztah dvou chlapců nebyl tím, co považoval za normální a přirozené, ale u Toma mu to jaksi nevadilo. Měl jej rád a už opravdu neměl sílu shánět další a další holky, které by s ním šly na rande a nechaly se dobrovolně odmítnout.
Pokud byl Bill tím, po kom skutečně toužil, pak byl ochoten udělat cokoliv, aby byl alespoň na několik týdnů šťastný.

„To nezvládnu, neovládnu se a opět jej políbím. V jeho blízkosti nad sebou ztrácím kontrolu,“ zašeptal. „Včera jsem se dokonce přistihl, jak myslím na to, že si přeju, aby se probudil a vnímal mé polibky,“ znechuceně se otřásl a opět mu bylo ze sebe samého špatně. Cítil se jako před několika lety. Přesně jako tehdy, tak i teď dělal jednu hloupost za druhou.

„Můžu ti říct jenom to, že nemáš čas na váhání a předsudky. Ten kluk se ti za několik týdnů vytratí ze života. Opravdu je chceš trávit tím, že jej budeš potají líbat po nocích, nebo uděláš všechno proto, abyste mohli po nocích dělat něco úplně jiného?“ v Geových očích se vzápětí zjevily nezbedné jiskřičky a provokativně na Toma vyplázl jazyk. Tom při té představě nečekaně zbledl, a vzápětí se jeho tvář polila roztomilým odstínem růžové.
„Kecáš blbosti,“ odsekl rychle a stydlivě sklonil tvář.
„Prosím tě, Tome, jsou to úplně přirozené věci. Ale na mě nikdy mít nebudeš. Před několika týdny jsem se s jednou dívkou pomiloval přímo tady, v dílně,“ vítězoslavně nadzvedl obě obočí a uličnicky na Toma zamrkal.

„Pochybuji, že si vůbec pamatuješ její jméno,“ tentokrát byl Tom tím, kdo na toho druhého vyplázl jazyk a spokojeně se pousmál ve chvíli, kdy Georgův vítězný úsměv malinko poklesl.

„To není důležité. Důležité je jenom to, že to byl zatraceně skvělý zážitek.“ Tom na to už víc neřekl.
Pobaveně zavrtěl hlavou, rychle si oprášil špinavé kalhoty a utíkal ke dveřím, odkud se ozývalo tiché klepání. Přede dveřma se ještě zhluboka nadechl a dlaní si protřel unavenou tvář. Už toho měl opravdu dost. Po několika hodinách dřiny byl zralý akorát na studenou sprchu a zapadnout do postele, přesto všechno si to však nemohl dovolit. Musel na své vyčerpané tváři vykouzlit úsměv a přivítat další zákazníky. Nic jiného mu ani nezbývalo, a na druhé straně to bylo zřejmě tím jediným, co mohlo odpoutat jeho mysl od Billa.

„Ahoj.“ Tom šokovaně vyvalil oči a nevěřícným pohledem sjížděl osobu před sebou. Zřejmě měl opravdu halucinace. Myslel si, že to nebude nic vážného, že po Billovi jenom chvilkově zatoužil, a náhle jej viděl na každém kroku. „Stalo se něco?“ Bill si stydlivě skousl rty a nenápadně se prohlédl, zdali na sobě nemá něco nevhodného, nebo se nějak neušpinil. Tomův pohled se mu opravdu nelíbil. Sledoval jej, jako by právě zahlédl ducha, nebo dokonce ještě něco horšího. Nedokázal promluvit. Nedokázal dokonce udělat jediný pohyb, jenom se na něj vykolejeně díval. Oblečen v bílém Tomovi připomínal nádherného anděla.

autor: B-kay

betaread: Janule

10 thoughts on “Someone like you 7.

  1. Tome… ty trdlo 😀 Georg má pravdu. Kdo ví, co se za těch pár týdnů stane. Tak proč to ani nezkusit, ne? Miluju tuhle povídku. Vážně moc

  2. Taky miluju Billa v bílém :)) A Geo je asi jenom v týhle povídce rozumnej… 😀 přijde mi to takový nezvyklý :DDD ale jsem ráda že se tam objevil Bill 😀

  3. Tom je prostě úžasně složitej… a krásně zamilovanej ♥ Lítá v tom až po uši chlapec, nicméně doufám, že hodlá následovat Georgových rad a využít těch pár týdnů k dobru. Když k tomu ale připočtu jeho nesmělost k Billovi, pak si netroufám odhadnout, kdy se osmělí k něčemu většímu, než je polibek ve spánku. Každopádně mu držím palce 😉 A samozřejmě se těším na další díl, protože si mě tahle povídka získává víc a víc 😉

  4. ááááááá Toman je v tom až po uši<3 Jak dokonalé! Měl by si těch pár týdnů,co tam Bill bude užít! A já doufám,že tam Bill zůstane….že nepojede zpět. "nádherného anděla"….♥!
    "Že dělá něco, čím může ublížit sobě, nebo ještě hůř, Billovi."…No…jsem na to fakt zvědavá.Jestli to bude podle tý písničky Someone like you…tak to teda potěž…:/…Tak moc chci ,aby byli spolu.♥ Doufám,že se nestane něco takového,že se Tom zakouká do někoho jiného..
    *I hate to turn up out of the blue uninvited
    But I couldn't stay away, I couldn't fight it*

    *Love on first sight<3!

  5. AAA….je to proste nádhera…Tom je z Billa total mimo!!!….a som zvedava, čo Bill potrbuje….straaašne moc sa teším na pokračovanie…

  6. Tohto Georga mám veľmi rada. Myslím, že takýchto kamarátov sa rodí málo 🙂 Tom má obrovské šťastie. Neskutočne som sa bavila, keď mu Geo čistil žalúdok a radil aby Billa niekam pozval.
    Bill v bielom a ešte s dlhými vláskami… to je vážne ako princ zo sna. Ani sa nedivím, že Tomi nedokáže prísť k slovu 🙂
    Vieš B-kay ako sa mi toto dielo páči a prečítam si ho aj stokrát. Je to nádhera.

  7. jejejejejej oooh. Tak to je dokonale prekvapko :DD Tome..zavri aspon pusu jo aby ti tam nevletela moucha 😀 ja si uplne zive dokazu predstavit jeho vyraz :DD A chudak Bill celej zmatenej. GEorg se mi libi….(necekane ze :DD ) ma pravdu. Tomane koukej neco delat nez ti Bill odlifruje. I kdyz…kdybys jen vedel ze to Bill vsechno vnimal. Bylo by to jednodussi kdyby taky prestal delat zagorku a proste se do tho nejak oprel. Toman v tom brusli jak Brunclik s jelenem v ryzi (toho si nevsimejte…pokud neznate Hurvinkovo LPcka tak nemuzete pochopit) a Bill zrovna tak. Takze sup kluci…sereme na nejaky zabrany a hupky dupky polibek a pak si uz jen uzivat jeden druhyho.

  8. Btw…ta slecna se kterou si to Georg dal v dilne se jmenovala Doris a on jen kamufluje ze si to jmeno nepamatuje .DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics