Kachničky :o)

Po dlouhý době přišla zase „lidová“ tvorba, tak si to užijte. :o) Zajímalo by mě, k čemu ty kachničky normálně ve vaně sloužej… že by tam čekaly jen na to, až z nich autorka udělá B + T? 😀 Nechce se mi věřit. Že ty si s nima pořád ještě hraješ, že jo? 😀 J. :o)
by: Nicole Eivissa

14 thoughts on “Kachničky :o)

  1. Tak tyhle vídám, kdykoliv jsem zrovna u táty… sestry (ospravedlňuji je, jedné jsou necelé 4, druhé necelé 2 :D) je taky u vany mají 😀 A i když mi dělají společnost při koupení (a že se s nimi skutečně dobře povídá, daleko lepší zábava než číst obaly na šampónech, co už znám stejně skoro zpaměti :D) tohle by mě nikdy nenapadlo 😀 Vážně skvělý nápad, vtipný! 😀

  2. tohle mě inspiruje.
    ráda sbírám věci,ale kachničky ještě nemám 😀 od teď jsem sběratel vanovejch kachniček! 😀

  3. Díky moc za milé komentáře a taky Januli za trefný úvod 😀 Ano, mám je na vaně a těší mě podled na ně x)) Mimo jiné – jsou stříkací (daj se naplnit vodou, takže srandy plno 😀 )
    tuThie: Anebo zkus Kaufland, já si tam tyhle koupila, když měli akci, tak to bylo mezi "vše za 30,-" xD Byli v balíčku po čtyřech, takže při dalším nákupu jsem si koupila druhý 😀 Oni to tam mají průběžně, myslim že v nějakým větším městě stopro budou (jednou tam měli i úžasný diskokoule, tak jsem taky neodolala *-* )

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics