RPG Love 4.

autor: Helie & T-KAY


Bill:

Zaradoval jsem se, když jsem zpozoroval, že střed mého zájmu je online, jen nechápu, proč mi nenapíše, když vidí, že jsem online. Rozhodl jsem se, že to všechno tentokrát přenechám na něm. Buď napíše, nebo nenapíše. Já se tentokrát vtírat nebudu. Natáhl jsem se po školní tašce a vytáhl z ní učebnice potřebné ke splnění úkolu. Alespoň si něčím ‚zkrátím‘ čekání.

Tom:

Nervózně jsem koukal na okýnko chatu. Nepsal. Nechápal jsem to. Nakonec jsem se teda rozhoupal a napsal mu.

Walt: Jsi tu? *smutný pohled* Stýská se mi *otírá slzičku*


Bill:

Napsal! Ve tváři se mi jako vždycky rozlije úsměv.

Samuel: Jojo, jsem. Jen jsem čekal, až jednou napíšeš ty *šklebí se* A neplakej, můžeš si za to sám *šklebí se ještě víc* 😀

Tom:

To je vyčůránek.

Walt: Tak ty takhle? *nafoukne naštvaně tváře* Jsi na mě zlý *smutný* 😀

Bill:

Zlý? Dobře, kdyby to říkal Tom, pochopím to, ale Walt? Na něj zlý rozhodně nejsem!

Samuel: Zlý? No počkej, ty ještě uvidíš, jak moc dokážu být zlý, když chci *ďábelsky se zašklebí*

Tom:

Hele to mě vyprovokovává k dobírání, ale Sam není Bill. Nechci si ho dobírat.

Walt: Ne *tváří se vyděšeně* Nechci, abys byl zlý. Miluju tě takového, jaký jsi *připitomněle se usmívá a rudne*

Bill:

M-miluje? To je poprvé, co mi něco takového napsal. Je sice pravda, že Sam s Waltem spolu chodí, ale nikdy si nic takového neřekli!

Samuel: Pak nebudu zlý, možná jen trošičku *zaculí se a pohladí ho po tváři*

Ne, nejsem schopný mu napsat, že ho miluju. Respektive že ho Sam miluje. Je sice pravda, že on je mojí součástí, ale ani já si nejsem jistý, co Samuel cítí, už jen proto, že nevím, co cítím já sám. Není nebezpečné vykládat někomu, koho znáte jen přes net, že ho milujete? Gustav by mi určitě vynadal, kdybych Waltovi něco takového napsal. Ne, nemůžu mu to napsat…

Tom:

Až když jsem tu zprávu poslal, zarazil jsem se. Já fakt napsal, že ho miluju? Tohle se mi ještě nestalo. Bože, jsem v tom až po uši. Ano… největší machr ze školy a vyhlášenej děvkař se zamiloval a do kluka.

Walt: Ani trošku, prosím *hladí ho ve vlasech*

Fakt, že mi Sam trochu připomíná Billa, ale Sama mám radši než vlastního bratra. Nebo ne?

A až řeknu Georgovi, co jsem Samovi napsal, tak mě na místě odpraví.

Bill:

Samuel: Ani trošičku? *nechává se hladit* Možná bych zlobil jen v některých věcech *uculí se*

Tom:

V některých věcech? Hmmm… moje představivost pracuje na plné obrátky.

Walt: Hmmm… *usměje se ale náhle posmutní* Ach jo…

Zase moje sentimentální nálada. Je to zas tady. Sam se zase odpojí, už to vidím. Bylo to vždycky, když mě přepadla tahle nálada. Jako by se bál. Bál toho, co napíšu.

Bill:

Zamračím se. Posmutní? Co se stalo? Nechci, aby byl smutný, nemám to rád.

Samuel: Co se stalo?

Tom:

On se neodhlásil? Zírám překvapeně na monitor.

Walt: Tolik bych chtěl vidět tě i v reálu *vzdychne* Promiň, zase na mě přišla moje sentimentální nálada *červená se studem*

Bill:

Rád bych mu vyhověl, ale bojím se, že na to nejsem ještě zdaleka připravený. Mám ho rád, to ano, a rád bych ho poznal, ale nevím, jak by nesl to, že já a Samuel jsme naprosto rozdílní. Je to jasné, na fleku by se na mě vysral.

Samuel: Je mi líto, ale bojím se, že to nepůjde. Ještě ne, zlatíčko, promiň. A *škrábe se na hlavě* budu muset jít, nebo ty úkoly nikdy nenapíšu. Měj se.

Odhlásím se ještě dřív, než stihne něco odpovědět. Tupě zírám na plochu na své počítači. Nerad mu vysvětluji, proč ho nechci vidět. Připadá mi, že poslední dobou ono nevinné RPG až příliš zasahuje do mého osobního života. Možná bych měl na nějakou dobu vypnout a udělal si od Walta nějaký odstup. Rozhodně by to neuškodilo…

Tom:

Tušil jsem to. Jen jsem tupě koukal na úplně poslední větu, která hlásala, že je Sam offline. Jen jsem vzdychl a v očích mě zaštípaly slzy. Párkrát jsem zamrkal, abych je zahnal.

Nedalo se nic dělat. Vypnul jsem okno s chatem a rovnou i celý počítač. Jen by mě to rozptylovalo od učení. Navíc, zítra mám písemku.

Stále mě ale trápilo to, že se Sam se mnou nechce setkat. Komu by to uškodilo. RPG je vymyšlenej svět, je mi jasný, že ten, kdo píše Sama, má možná odlišné vlastnosti než samotný Samuel, ale prostě jsem si toho kluka zamiloval. Nedokážu si pomoct.

autor: Helie & T-KAY

betaread: J. :o)

11 thoughts on “RPG Love 4.

  1. "ale Sam není Bill."..NO 😀 hah
    Sam t připomíná Billa,jo Tome? :D..no …ono na tom něco bude no 😀 xD
    HA! Tom napsal,že by ho rád viděl v reálu. Škoda,že před tim Bill tak utíká. Walt je na dobrý cestě k tomu se se Samuelem vidět….řekla bych,že tady půjde o to,jestli se Bill rozhoupe. A líbí se mi,že Tom počítá s tim,že ten kluk by měl asi trochu jiné vlastnosti,než Samuel..a že ho chce ale i tak poznat.
    Jsem zvědavá,jak to bude pokračovat.
    Super díl=)

  2. ja chcem aby sa stretliiiiiiii xD strašne sa mi táto poviedka páči, som zvedavá ako to bude ďalej 😉

  3. xDDD Taková nevědomost….asi jako já (při písemce XD) Ale Sam není Bill XDD No…tahle povídka je B-O-Ž-Í !!

  4. Líbí se mi jak kolem sebe chodí a vůbec nemají ponětí s kým si píšou 😀 Suprová povídka! Akorát chudák Tom, Bill ho tak rychle odbyl, teď mu to bude vrtat hlavou :/ Ale už se těším na další díl!

  5. je to fakt zajímavá povídka 🙂 jsem zvědavá až konečně zjistí že jsi celou dobu psali spolu. myslím si že do toho zasáhnou aj Gustav s Georgem 😀
    opravdu užasné !! 🙂 😀

  6. Vážně luxusní povídka… už se nemůžu dočkat další kapitolky, protože jestli Bill dodrží, to, na co myslel ( Možná bych měl na nějakou dobu vypnout a udělal si od Walta nějaký odstup. Rozhodně by to neuškodilo…) tak Tom z toho rozhodně bude špatný… to si zase Billi neodpustí do Tomiho si rypnout… hele těším se jako malý pes na další kapču 🙂 sem s ní

  7. vůbec jsem nečekala že to napíše tom jestli by se sešli..vy dvě mě překvapujete čím dál tím víc 😀

  8. Úplne perfektné a najlepšie na tom je, že si vlastne tie svoje vysnené postavičky prirovnávajú vzájomne, som zvedavá či im to dôjde, alebo to zistia až keď sa raz stretnú, alebo im v tom pomôže Georg a Gustav? Mohli by sa o tom úlete medzi sebou prekecnúť…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics