Selling Cheap 2.

autor: Darkbeth & Hina
„Tati! Prosím!“ škemral Bill, ale bylo mu to sotva platné. Otec za ním zabouchl dveře koupelny a Bill se s pláčem svezl po studených dlaždičkách. Chvějíc se, si přece jen stoupl do sprchového koutu a spustil na sebe teplou vodu. Pečlivě se vymydlil, umyl své dlouhé uhlové vlasy, a nakonec se i nalíčil. Vzal si svoje nejlepší oblečení, když za ním přiběhl otec.
„Čeká tě dole v autě. Pojedete někam do hotelu,“ zasmál se opile a v duchu už počítal peníze, které za Billovu službičku dostane. Bill na to nic neřekl a rozechvěle se vydal dolů. Šel po schodech, nejel výtahem. Chtěl, aby to bylo co nejdříve za ním, ale zároveň se to snažil oddalovat. Údery, které se ozývaly pod jeho kroky, stěží přehlušily tlukot jeho srdce, které mu strachy div nevyskočilo z hrudníku. Nakonec ale sebral veškerou svoji odvahu a schody doběhl po dvou.
Před vchodem uviděl stát luxusní auto a po celém těle ho zamrazilo. Kdo v něm bude? Nějaký starý opelichaný dědek, nebo někdo normální? Raději nic neodhadoval a rozhodl se vzít to, jak to přijde. Naposledy se nadechl a otevřel dveře od domu. Sestoupil zbylé tři schůdky, načež se ocitl před naleštěným autem. Dveře se mu otevřely a on uviděl silnou ruku, jak mu z vnitřní strany auta dveře otevírá. Rozechvěle nastoupil a otočil se na svého „zákazníka“.

Vedle něj na sedadle seděla osoba v tmavém oblečení. Bill na ni špatně viděl, protože už byla tma a do auta svítila jen jedna pouliční lampa. Ale i přes to rozeznal ostré rysy ve tváři jeho zákazníka. Nevypadal staře, ani zanedbale. Mohl být dokonce stejně starý jako Bill. Měj černé rasta copánky, které mu spadaly přes ramena, a piercing ve rtu. Kdyby ho potkal na ulici a za jiných okolností, možná by si dokonce i řekl, že vypadá dobře.
Z přemýšlení ho probralo nastartování motoru. Muž vedle něj nic neřekl, jen občas pohledem sklouzl na Billovo tělo. Bill se raději co nejvíc natiskl na dveře auta. Cítil se tak ve větším bezpečí, i když by mu to nijak nepomohlo. Určitě budou všechny dveře zamčené.
Auto za pár minut zastavilo před hotelem. Vypadal velice luxusně a samozřejmě draze. Muž vedle něj vystoupil z vozu a pohledem Billovi naznačil, aby udělal to stejné. I když s vypětím všech sil, Bill otevřel dveře a vystoupil. Pohlédl na muže, který se již vydal k velkým proskleným dveřím, které vedly do hotelu. Muž přivolal výtah a společně s Billem nastoupili. Výtah se rozjel a Bill se co nejvíc schoulil do kouta. Muž ale přišel blíž k němu. Až teď si Bill všimnul, jaké má svaly. V duchu mu proběhla myšlenka, jestli je nebude chtít použít. Lidé jsou zvláštní a nikdy nemůžete tušit, jaké má kdo choutky.
Muž se stále přibližoval, až byl natěsno přitisknutý k Billovi. Rukou zvedl Billovi bradu a zadíval se mu do očí. Chvíli se do nich jen díval, když najednou prudce přitiskl své rty k těm Billovým.
Bill zaskočeně pootevřel rty, čímž umožnil muži, aby vnikl jazykem do jeho rtů. Zalapal prudce po dechu a nechal muže, aby si s ním dělal, co chtěl. Výtah se však najednou zastavil a muž se od něj odtáhl. Nic neřekl, ani nenaznačil, jen vyšel z výtahu ven. Bill ho napodobil a šel pomalu za ním. Muž odemkl dveře od zřejmě zarezervovaného pokoje, načež vstoupil dovnitř. Bill se nejistě vydal za ním a nervózně přitom těkal očima. Pokoj byl vybaven do červené barvy, přímo jako by byl určen pro takovéto věci. Nejistě se podíval do toho pana neznámého, který si právě stahoval volnou bundu z ramen a odkládal ji na stolek. Stále nic neřekl a Billa to deptalo. Sám se rozhodl také svléknout si bundu, a nakonec si stáhl i mikinu. Taktéž nic neříkal. Možná to nebylo zapotřebí, možná nevěděl prostě co říct. Postavil se zády k muži, aby se podíval, kolik je hodin, když na sobě ucítil jeho ruce, jak ho pomalu, ale jistě sunou k posteli. Dostal strach. Měl by mu říci, že to bude jeho poprvé, nebo to skousnout a přejít? Bral by na něj muž vůbec nějaké ohledy? Celý se zachvěl a pod nátlakem těla svého zákazníka, jak mu v duchu říkal, spadl na postel.
Jeho srdce splašeně tlouklo, nohy se mu klepaly a mozek mu dával jasné znamení, aby utekl. Teď nebo nikdy. Buď tu zůstane napospas choutkám toho muže, který mu může cokoli udělat, a nebo se zachrání. Ale kam by pak šel? Kdyby se domů vrátil bez peněz, otec by nebyl zrovna nadšený. Druhý den by musel jít znovu. I když jakou má záruku, že pokud dnes otce poslechne, nebude se to vše zítra opakovat?
Z přemýšlení ho vyrušilo trhnutí s jeho rukama. Muž mu je násilím vytáhl nad hlavu a přivázal k posteli. Provaz zatáhl tak pevně, až Billovi z očí steklo pár slz. Už bylo pozdě na rozhodování. Svoji poslední šanci promarnil a nyní se musí oddat svému osudu. Se strachem v očích hleděl na muže, který se nad ním tyčil. Očima ho svlékal, a zároveň v nich byly vidět ty nejzvrhlejší představy, které by s Billem chtěl dělat.
Najednou sklonil hlavu a hrubě začal Billa líbat. Přitom mu rozepínat košili, až ji rychle strhl. Z Billových rtů se přesunul na krk a pokračoval stále níž a níž, až se dostal k bradavce. Jazykem ji obkroužil a potom silně skousl. Bill slabě vykřikl a prudkým pohybem zaklonil hlavu.
„Pro… prosím, já…“ začal slabým hlasem, ale než stačil něco doříct, ucítil, jak mu muž rychlým pohybem stáhl kalhoty i s boxerkami.
Bill zaskočeně vypískl a vystrašeně sledoval neznámého muže, co hodlá dělat dál. V duchu se proklínal, že neutekl, dokud mohl, ale teď už bylo pozdě. Čekal, že neznámý půjde hned na věc, a proto ho jeho zdrženlivost zaskočila. Pokládal polibky snad po celém jeho těle, než ze sebe sám začal stahovat oblečení. Jeho tělo bylo velmi svalnaté a Bill by to za jiných okolností jistě dokázal ocenit, ale v této situaci nebyl schopen na nic myslet. Vymýšlel si v hlavě situace, jak někdo vrazí do místnosti, zachrání ho, jenže bohužel pro něj, se tak nestalo. Místo toho si muž ze sebe stáhl poslední kousek oblečení a natiskl se na Billa. Bill raději odvrátil hlavu. Nechtěl vědět, co ho čeká.
Nakonec mu však zvědavost nedala a jeho hlava se stočila směrem k mužově přirození. Měl pocit, že se mu zastavil dech, když spatřil jeho erekci. Měl pocit, že se do něj nemůže v žádném případě vejít, pokud by ho nechtěl rozervat na kousíčky. Začal se pod neznámým kroutit, ale muž ho tvrdě chytil za boky a nedal mu šanci úniku. Bill zakňučel, načež se střetl očima s jeho chtivým pohledem. Opět tvrdě přitiskl své rty na jeho, pomalu si je vychutnávajíc. Snažil se přitom odvést jeho pozornost, aby mohl sjet dlaní k jeho zadečku. Pevně ho chytil v dlani, až Bill proti svojí vůli jemně zavzdychal. Když se do něj neznámý pokusil vniknout prsty, tak Bill konečně promluvil.
„Já… nikdy,“ polkl, „nikdy jsem to nedělal.“ Zašeptal do ztracena tiše.
autor: Darkbeth & Hina
betaread: J. :o)

15 thoughts on “Selling Cheap 2.

  1. A jako můžete mi vysvětlit, proč jste to takhle usekly?! Tohle se nedělá! 😀 Úžasné, já jsem si myslela, že bude Tom. Hrozně moc se těším na pokráčko :))

  2. Proboha!!! Když jsem to začala číst normálně sem se modlila:" At je to Tom, At je to TOOOOM!! Ale teda….Tom je taky celkem hajzl XDDD Teda zatím….

  3. Uuuf!! Spadl mi kámen ze srdce, když jsem zjistila, že je to Tom, ale teda… Nečekala jsem, že se bude chovat takhle… :/ No, uvidíme, co řekne na to, že to Bill ještě nikdy nedělal. Snad to dobře dopadne. 🙂

  4. UUUj, twle :/ .. tak to je hodně drsný! 😀 ,, Takhle svoje poprvé , nechtěla bych 🙂 honem další dílek!

  5. Ježiš 🙁 Já jsem si tak přála aby utekl!! Ale pak když jsem se dočetla, že je to Tom, tak jsem si trošku oddychla. Ale jak se choval… s tim provazem 🙁
    Fakt chudáček Bill, je mi ho tak hrozně líto. A ještě víc po té poslední větě 🙁 To je tak smutný 🙁 Jsem zvědavá, jak na to bude Tom reagovat! Prosííím, prosííím, Tome, buď jemný! Bože, já jsem po tomhle dílu fakt uplně mimo, hrozně se bojim, jak bude Tom reagovat. Hrozně moc chci aby se k němu choval hezky. Uplně cejtim to Billovo zoufalství fakt 🙁
    Krásná povídka. Těším se moc na další díl! =)

  6. Díky ti bože za to,že je to TOM! Děkuju! Kdyby na něj šahal nějakej hnusák..nebo prostě kdokoliv jinej,tak se neznám 😀 No ale….on ho Tom fakt k tý posteli přivázal?:Dno tvl!To bude síla! No a jinak…vůbec nedokážu říct,jakej mám názor na Toma …vůbec 😀 Tyjo ale…je to divná situace..a divná atmosféra…Tom vůbec nic neřekl..ani slovo..tvl :D…fakt nevim,co si o něm mám myslet :D….co si o týhle situaci mám myslet 😀 Tvl ale chudák Bill 🙁 ten strach musí bejt šílenej….:/ uf…jsem ráda,že to ze sebe dostal. Teď jsem jenom zvědavá,jestli o svojí nevinnost přijde nebo ne.

  7. Fuuuha…tak som zvedavá, či Billovi nejako pomôže to, že sa priznal…ale je mi ho ľúto ten jeho otec je ha*zel…A názor na Toma je zatiaľ všeliaký :D…veľmi zaujímavá poviedka…aktuálne začína byť jednou z mojich najobľúbenejších rozpísaných a to sme len na druhom dieliku :D…teším sa na pokračovanie

  8. Byl to Tom .. ještě že tak .. představovala jsem si někoho jiného a hodně se mi ulevilo, že je to právě on! :)Jinak jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Jestli přestane, nebo bude jemnější .. 😀

  9. opet: chudak Bill, myslela sem si ze Tom bude ohleduplnejsi. musi mu prece bejt jasny ze se chudinka Bill boji, to se nedela :'( nadhery to mate, proc ste to tak utnuly?! to neni hezky 🙁 😀

  10. To je strašné, ja som z toho totálne smutná. Dúfam, že to Tom neurobí. Budem sklamaná ak áno 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics